Pojedinci u zenickoj kasarni ABiH nemaju srce!!!!
Moderator: anex
-
Alica
Eheeeeee....ovo je g. Nesib sa malom kujicom koja mu je dosla u subotu uvecer:)))) preslatka je:)))
P.S. Mala ridja je udomlja kujica Nela i vlasnica je članica Udruzenja SOS:)) i ona je dosla da zajendo sa Blekijem digne svoj glas protiv ubijanja i ubica iz kasarne:) i da znate da i jesi digli svoj glas i to veoma glasno i jasno:)
-
Cober
A sada o ozbiljnim i žalosnim stvarima..
Primijetite li veliku zastavu Armije BiH koja stoji u Nesibovom dvorištu? Jedna od uspomena na dane koje je Nesib kao prvoborac proveo braneći čast i dostojanstvo ove zemlje. Jedna od uspomena kada su vojsku činili ljudi puni dostojanstva i časti poput Nesiba, a ne pripadnici vojske koja danas skriva psihopate u svojim redovima, vojske koja danas i od javnosti i odgovornosti krije i podržava takve svoje pripadnike.

Primijetite li veliku zastavu Armije BiH koja stoji u Nesibovom dvorištu? Jedna od uspomena na dane koje je Nesib kao prvoborac proveo braneći čast i dostojanstvo ove zemlje. Jedna od uspomena kada su vojsku činili ljudi puni dostojanstva i časti poput Nesiba, a ne pripadnici vojske koja danas skriva psihopate u svojim redovima, vojske koja danas i od javnosti i odgovornosti krije i podržava takve svoje pripadnike.

-
Alica
da..gledajte i sada zamislite tog ponosnog borca, covjeka velikog srca...slomljenog od bola i tuge...tako mu je nasa armija vratila...taj pojedinac za ciju se slobodu borio ovaj veliki covjek i njegove kolege, prijatelji saborci..taj balavac koji je tek pelene sa guzice skinuo i misli da je hrabar i srcan..da je FACA,ali nema pojma sta je patnja, glad...nema pojma sta je ima iskrenog prijatelja...
Ne, ne traba odustati, ne treba ostati samo na rijecima!!!!!
TUZBA CE SE POKRENUTI I TREBA DA STOJIMO UZ NJEGA, UZ COVJEKA KOJI SE BORIO ZA BOLJE SUTRA A DOBIO JE SAMO GORE!!!!!
A VI DRAGI MOJI FORUMASI, POKAZITE SADA SVOJU VOLJU, POKAZITE SVE OVE RIJECI I PSOVKE KOJE STEOVJDE NAPISALI...PODRZITE GA U OVOJ BORBI ZA PRAVDU!!!!!
Ne, ne traba odustati, ne treba ostati samo na rijecima!!!!!
TUZBA CE SE POKRENUTI I TREBA DA STOJIMO UZ NJEGA, UZ COVJEKA KOJI SE BORIO ZA BOLJE SUTRA A DOBIO JE SAMO GORE!!!!!
A VI DRAGI MOJI FORUMASI, POKAZITE SADA SVOJU VOLJU, POKAZITE SVE OVE RIJECI I PSOVKE KOJE STEOVJDE NAPISALI...PODRZITE GA U OVOJ BORBI ZA PRAVDU!!!!!
-
Cober
Ljudima poput Nesiba svaka zemlja odaje počasti, heroje slavi i ponosi se njima. Našoj nije dovoljno što su zaboravljeni od države za koju su se borili, nego još postupcima pripadnika Vojske Federacije BiH gazi i zadnju mrvicu svoga dostojanstva i dostojanstva VFBiH, a postupke ološa skriva i pokušava iz zataškati svojim još nedostojnim ponašanjem prema prvoborcu i jednom od brojnih heroja ove zemlje.

-
Alica
Cuj...pogresio si temu..ali evo da ti kazem!!!!!
Znam i ja dosta ljudi i srcanih boraca koji su svoje zivote dali za ovu zemlju, dali dijelove tijela i ostali bez icega! I ja sam izgubila svoje najdraze (mnogo njih...). imam i ja mnogo sto za reci i dati kritiku i opsovati i mrziti cijeli svijet...
Ipak, ovdje se ne prica o njima...ima forum i za njih i teme za njih....na kojima sam i ja...
Svaki grad, svaki forum ima tu tematiku i svi treba zajedno da se zalazu kako za ljude tak i za zivotinje! Nisi ti ejdini pun bijesa i tuge i kritike.IMA NAS JOS.... ali tu svoju ljutnju i frustracije, bar ja, usmjeravam ka ljudima kojih se to tice...i za koje smatram da bi mogli uraditi nesto...A koliko vidim cinican si..ali ta nema mjesta ovdje...zato, spusti loptu, ako ti je do svadje otidji na pravi forum koja se bavi pitanjima boraca, RVIa i sehida/palih za slobodu...pa budi cinican i sarkastican...
Ovo je tema KUCNI LJUBIMCI - Zenica ubijanje pasa...mi ovdje pokusavamo pomoci covjeku kojeg je ta armija, za koju se on borio i mnogo dao i ulozio izgubio nesto sto je njemu sveto..a sta je izgubio?? Pa trebao si, kada te toliko to interesuje, susresti se s njim, gledati ga u oci, njega i njegove prijatelje koji su isto tako u ratu izgubili...pa mu reci sve te svoje frustracije!!!!
JA bih te zamolila da ako ti ovdje nesto smeta, nema ni da ulazis na ovaj forum i svadjas i pokusavas prosipati svoj cinizam!!!
Mnogo nas ima mnogo sto da kaze o ratu i o tome koliko je i goga je izgubio!!!!!
Znam i ja dosta ljudi i srcanih boraca koji su svoje zivote dali za ovu zemlju, dali dijelove tijela i ostali bez icega! I ja sam izgubila svoje najdraze (mnogo njih...). imam i ja mnogo sto za reci i dati kritiku i opsovati i mrziti cijeli svijet...
Ipak, ovdje se ne prica o njima...ima forum i za njih i teme za njih....na kojima sam i ja...
Svaki grad, svaki forum ima tu tematiku i svi treba zajedno da se zalazu kako za ljude tak i za zivotinje! Nisi ti ejdini pun bijesa i tuge i kritike.IMA NAS JOS.... ali tu svoju ljutnju i frustracije, bar ja, usmjeravam ka ljudima kojih se to tice...i za koje smatram da bi mogli uraditi nesto...A koliko vidim cinican si..ali ta nema mjesta ovdje...zato, spusti loptu, ako ti je do svadje otidji na pravi forum koja se bavi pitanjima boraca, RVIa i sehida/palih za slobodu...pa budi cinican i sarkastican...
Ovo je tema KUCNI LJUBIMCI - Zenica ubijanje pasa...mi ovdje pokusavamo pomoci covjeku kojeg je ta armija, za koju se on borio i mnogo dao i ulozio izgubio nesto sto je njemu sveto..a sta je izgubio?? Pa trebao si, kada te toliko to interesuje, susresti se s njim, gledati ga u oci, njega i njegove prijatelje koji su isto tako u ratu izgubili...pa mu reci sve te svoje frustracije!!!!
JA bih te zamolila da ako ti ovdje nesto smeta, nema ni da ulazis na ovaj forum i svadjas i pokusavas prosipati svoj cinizam!!!
Mnogo nas ima mnogo sto da kaze o ratu i o tome koliko je i goga je izgubio!!!!!
Last edited by Alica on 23/04/2007 15:41, edited 3 times in total.
- Bonnie-Clydova mala
zna li se ime zlotvora? jel Nesib misli podnositi krivičnu prijavu?
-
Cober
OTVORENO PISMO NESIBA SUBAŠIĆA dostavljeno:
1. KOMANDANT KASARNE 7. MUSLIMANSKE BRIGADE U ZENICI
2. KOMANDANT ORUŽANIH SNAGA BIH, GOSP. SELMO CIKOTIĆ
3. HELSINŠKI KOMITET ZA ZAŠTITU LJUDSKIH PRAVA
4. SVJETSKA ORGANIZACIJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA "PETA"
5. MINISTAR ZA PITANJA BORACA, GOSP. ZAHID CRNKIĆ
6. PREDSJEDNIKU UDRUŽENJA DEMOBILISANIH PRIPADNIKA ARMIJE BIH
7. OHR
8. OSCE

1. KOMANDANT KASARNE 7. MUSLIMANSKE BRIGADE U ZENICI
2. KOMANDANT ORUŽANIH SNAGA BIH, GOSP. SELMO CIKOTIĆ
3. HELSINŠKI KOMITET ZA ZAŠTITU LJUDSKIH PRAVA
4. SVJETSKA ORGANIZACIJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA "PETA"
5. MINISTAR ZA PITANJA BORACA, GOSP. ZAHID CRNKIĆ
6. PREDSJEDNIKU UDRUŽENJA DEMOBILISANIH PRIPADNIKA ARMIJE BIH
7. OHR
8. OSCE

Last edited by Cober on 23/04/2007 16:15, edited 1 time in total.
-
sofi
lJUDI SVAKA VAM ČAST!
Žao mi je što se nisam mogla pridružiti, ali radim, a i Tuzla je prilično daleko. Da ne spominjem kako nemam auto!
Kako god, nadam se da ćete javiti na vrijeme, gdje se treba pojaviti i kada, da i oni koji su malo dalje mogu isplanirati put i obaveze, pa podržati Nesiba u tužbi.
p.s. Je li problem da neke postove prebacim na još dva tuzlanska foruma? Rekla sam forumašima da je ovdje otvorena pozamašna tema, ali opet...Za one kojima je možda mrsko napraaviti dva tri klika ili šta već...Samo da se vidi i zna!!!
Rasplakala sam se kada sam vidjela Snoopijevu kućicu...Nema ga više...:(I tu se ništa ne može. Drago mi je da je Nesib prihvatio novog ljubimca.Bojala sam se da nije prerano...
Žao mi je što se nisam mogla pridružiti, ali radim, a i Tuzla je prilično daleko. Da ne spominjem kako nemam auto!
Kako god, nadam se da ćete javiti na vrijeme, gdje se treba pojaviti i kada, da i oni koji su malo dalje mogu isplanirati put i obaveze, pa podržati Nesiba u tužbi.
p.s. Je li problem da neke postove prebacim na još dva tuzlanska foruma? Rekla sam forumašima da je ovdje otvorena pozamašna tema, ali opet...Za one kojima je možda mrsko napraaviti dva tri klika ili šta već...Samo da se vidi i zna!!!
Rasplakala sam se kada sam vidjela Snoopijevu kućicu...Nema ga više...:(I tu se ništa ne može. Drago mi je da je Nesib prihvatio novog ljubimca.Bojala sam se da nije prerano...
-
Cober
Kablovska Televizija HS u 17:30 minuta emituje emisiju o udomljavanju i drugim aktivnostima UG SOS. Tom prilikom će biti aktivirana i ova tema vezano za suludi događaj u Zeničkoj kasarnii kao i kasniji postupak nereagovanja VFBIH, ili reagovanja dodatnim udarima na gosp. Nesiba Subašića.
Molim one koji primaju navedeni kanal ako su u mogućnosti da za potrebe UG SOS snime emisiju.
Hvala.
Molim one koji primaju navedeni kanal ako su u mogućnosti da za potrebe UG SOS snime emisiju.
Hvala.
- Pasiflora
Nije moguce da se jos usudjuju da ga napadaju?????Cober wrote:Kablovska Televizija HS u 17:30 minuta emituje emisiju o udomljavanju i drugim aktivnostima UG SOS. Tom prilikom će biti aktivirana i ova tema vezano za suludi događaj u Zeničkoj kasarnii kao i kasniji postupak nereagovanja VFBIH, ili reagovanja dodatnim udarima na gosp. Nesiba Subašića.
-
FFK as Lucy01
Zelite li da pokrenem peticiju gdje se ljudi mogu potpisati i svojim potpisima izraziti podrsku Nesibu u njegovoj portazi za pravdom? Peticija moze biti naslovljena ljudima kojima je Nesib poslao otvoreno pismo (ima lista na jednoj od predhodnih stranica).
Peticiju mogu prevesti i na Engleski i dati svojim prijateljima ovdje u US na potpis, kao izraz podrske ne samo Nesibu, nego svima onima koji se bore protiv okrutnosti prema zivotinjama.
Potpisima se moze pokazati da iza Nesiba stoji jos mnogo ljudi. Izjasnite se...
Peticiju mogu prevesti i na Engleski i dati svojim prijateljima ovdje u US na potpis, kao izraz podrske ne samo Nesibu, nego svima onima koji se bore protiv okrutnosti prema zivotinjama.
Potpisima se moze pokazati da iza Nesiba stoji jos mnogo ljudi. Izjasnite se...