Navijacki slogani

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
saraydjecko

#101 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by saraydjecko »

Sto se tice orginalnosti,na ovim prostorima se sve skida od engleza,italijana,turaka i grka...daj ba strumfovi pa 95 % "vasih" pjesama je KOPIJA...svjesni ste toga...ima i kod nas toga,ali ispred vas smo u svemu :D ...sjetite se najvece zastave na balkanu,najvece bakljade na balkanu u proljece 1998,silne koreografije od kojih ste strepili...

P.S.Izgleda da je ovdje većina poslijeratnih navijača,ne znate vi sta znaci HORDE ZLA...,pitajte starije manijake,koji su bili na tom "severu"(pored mene protiv Dinama 1987 god.,vođa navijaca zelje sa rajom,ne tada TM) i mnoge utakmice navijali za FUDBALSKI KLUB SARAJEVO,išli na gostovanja i sl.[/quote]

sjeti se ti iste utakmice..kada su manijaci 2 puta ulazili u teren.. kada su dva puta zabijali plavu zastavu ispred sjevera..
sjeti se te utakmice.. kada vi pitari niste smjeli sici sa tribine da ne bi dobili po pi...
sjeti se te utakmice ..kad vam je vodja nosio na toj utakmici trenerku "na plavo" i samo gledao nas..
sjeti se te utakmice.. kad vam je trener tadasnji (hoces da ti kazem kako se zvao?) molio manijake da to ne rade..
sjeti se te utakmice .. kad vam je dedic probao napast manijaka.,( znas li ko je bio dedic?) sta mu se desilo tada..
sjeti se te utakmice.. kada ste na istoku istakli parolu i zastavu politicke partije ( imali to veze sa sportom?)
sjeti se te utakmice.. kada ste na stadion uveli zivotinje sa klaunima (hoces da ti kazem koje?)
sjeti se te utakmice.. jer vas kao da nije bilo..
Znas li taj datum?
Znas li rezultat?
Znas li koje dao golove i kako?
Znas li kako sve ovo znam?

pssssssssssssst :skoljka:[/quote]

Sto se tice vaseg ulaska na teren poslije bakljade razumijem vas.Ono se nije moglo ravnodusno posmatrati.Ti dobro znas samo se pravis dalabu da su Horde krenule na vas ali,u to vrijeme sa svojim ogromnim autoritetom stariji momci su zaustavili sjever.
Mi smo Titovi,Tito je nas=Mi smo Zeljini,Zeljo je nas
Naprijed Zeljo ljubavi moja=Napred Zvezdo ljubavi moja
Naprijed Zeljo,samo naprijed gdje ti igras tu smo mi=Napred Zvezdo samo napred (Delije je pocele pjevati krajem osamdesetih)
Sve sto zelim u ovom trenutku definitivno pjesma Delija osim vaseg dodatka sa Osimom.
O prijeratnim vremenima ne vrijedi pricati jer se svi slazemo oko toga da smoo bili br.1 u BiH
Poslijeratna vremena su vas malo popravila sto se tice brojnosti.Ipak ne mogu da zaboravim kad je Same sa Dobrinje na prvom derbiju na Grbavici otisao na jug i skinuo trans a,tadasnji vodja Cile(koji je bio i Pitar jedno vrijeme)samo rekao u smislu daj Same nemoj srati.Na svaki stadion u BiH smo dosli u vecem broju nego vi osim na Pecaru gdje ste igrali odlucujucu tekmu za titulu
Koreografija na tri tribine,najveca bakljada,najveca zastava,provaljivanje vase parole,najvece gostovanje u inostranstvu...to su vama zadace
Nama zadaca od vas je ta da kad napravimo ceku pocnemo se baviti atletikom jer ni mnogo vece grupe od Manijaka tesko bi izdrzale nalet strasnih Ultrasa u svom gradu.
Imate vi dobrih strana a,vasa najjaca strana je rahmetli DJILDA i jos nesto sramotno je da tom VELIKANU niste napravili neku pjesmu osim onog grobarskog plagijata sto su pjevali Mancetu.DJILDA JE LEGENDA GRADA I ON ZASLUZUJE PUNO VISE[/quote]Cuj ovog delegata sto se nasra kvalitetno po manijacima :( ...najjaca starana Djilda,jel ...i samo on,ha??...jesi li ikad otisao Djildi na mezar i proucio Fatihu ako ga vec pominjes ,jeli...pominjes Djildu samo da bi naglasio grobarski plagijat...kako te nije stid koristiti mrtvog covjeka za to koji je ujedno i heroj grada...ma fuj :x :x[/quote]

Eh moj decko...kako vas nije stid koristiti plagijat navijacke skupine koja dolazi iz agreskorske zemlje od cije ruke je stradao LEGENDA,HEROJ,LJUDINA ma sta god napisao cini mi se da je malo za takvog covjeka.Ako tog istog Djildu postujete toliko kako ste mogli dozvoliti jednom Anti iz Kiseljaka da vas kupi za jeftine pare i sahara bude na derbiju???Horde zla su pokazale sta i kako misle o rahmetli Djildi kada su Robijasi poceli da ga psuju 1997 godine u polufinalu kupa BiH na Kosevu izmedju Sarajeva i Celika.Istina nisam bas siguran za godinu,moze biti i da je 1996.Istina u tom sukobu je bilo i par Manijaka ali se sjecam scene kada citav sjever izlazi i ide ispred juga i gadja Robijase i svima nama je poznat krajni ishod nereda.Nije samo dovoljno imati zastavu Djilde i otpjevati pjesmu.Treba slijediti njegov put i to ne samo vi,nego i mi Pitari kada je u pitanje srce i ljubav prema ovom gradu.JEDAN JE DJILDA
LSD

#102 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by LSD »

[quote]Eh moj decko...kako vas nije stid koristiti plagijat navijacke skupine koja dolazi iz agreskorske zemlje od cije ruke je stradao LEGENDA,HEROJ,LJUDINA ma sta god napisao cini mi se da je malo za takvog covjeka.Ako tog istog Djildu postujete toliko kako ste mogli dozvoliti jednom Anti iz Kiseljaka da vas kupi za jeftine pare i sahara bude na derbiju???Horde zla su pokazale sta i kako misle o rahmetli Djildi kada su Robijasi poceli da ga psuju 1997 godine u polufinalu kupa BiH na Kosevu izmedju Sarajeva i Celika.Istina nisam bas siguran za godinu,moze biti i da je 1996.Istina u tom sukobu je bilo i par Manijaka ali se sjecam scene kada citav sjever izlazi i ide ispred juga i gadja Robijase i svima nama je poznat krajni ishod nereda.Nije samo dovoljno imati zastavu Djilde i otpjevati pjesmu.Treba slijediti njegov put i to ne samo vi,nego i mi Pitari kada je u pitanje srce i ljubav prema ovom gradu.JEDAN JE DJILDAsaraydjecko[quote]A sto to ne pominjes Pesmu CEO SEVER GORI koju i dan danas pjevaju HZ...kad vec pricas o "agresorskim plagijatima"...prece ti je pljuvati po manijacima,nego malo u svoju mahalu pogledati,jelde :x
pudlica

#103 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by pudlica »

LSD fulio si,tu ceo sever gori se vise ne pjeva cak ni na sjeveru,zapjevali su jednom protiv albe mislim ili onih spanaca u uleb cupu u 2. kolu nisam siguran i to je se pjevala 1min i manje mozda i usutilo se i to je naravno poveo zna se vec ko,i samo kad citirate de to malo bolje izgubih se sada u citanju :D
elSaik

#104 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by elSaik »

pudlica wrote:elsaik odkud ti na tekmi sarajeva :D
Yok ja, to je davno Majstorinho* postavio slike.

*Nek mu je lahka forumska zemlja. :)
LSD

#105 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by LSD »

elSaik wrote:
pudlica wrote:elsaik odkud ti na tekmi sarajeva :D
Yok ja, to je davno Majstorinho* postavio slike.

*Nek mu je lahka forumska zemlja. :)
Ja stvarno dobro si se njega sjetio...gdje je majstor,nema ga nesto...nije valjda dobio nogu odavde :? ...nije los majstor bio :-D
LSD

#106 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by LSD »

pudlica wrote:LSD fulio si,tu ceo sever gori se vise ne pjeva cak ni na sjeveru,zapjevali su jednom protiv albe mislim ili onih spanaca u uleb cupu u 2. kolu nisam siguran i to je se pjevala 1min i manje mozda i usutilo se i to je naravno poveo zna se vec ko,i samo kad citirate de to malo bolje izgubih se sada u citanju :D
Ako je tako onda povlacim napisano...sjecam se jedne stvari dobro jer je skoro bila...kad je bila tema na godisnjicu smrti rahmetli Dzilde nije bilo ovog @saraydecka da se sjeti heroja grada kojeg sad koristi samo da bi pominjao "agresorske" plagijate...tacnije,od svih ovih pitara ovdje na forumu samo si se ti javio i niko vise...u sustini,i ne treba se Djilda pominjati preko foruma (ima njegov spomenik preko puta maršalke,tacnije kod PRIMATA pa se tamo moze odati pocast tom covjeku...a ne da se mrtav covjek koristi za šukove manijacima.
pudlica

#107 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by pudlica »

dobro kad se gleda ne bi se trebale te pjesme pjevat al kako kazes kod PMF ili prirodno matematickog fakulteta kome je lakse i nek oda pocast i zavrsena prica.idemo trazite dalje traziti sukove mislim na parole i tako to :D.LSD i ako sam ja mali bio tada mislim u ratu cuo sam o djildi i zato sam se javio na temu jer takve ne treba zaboravljat
Last edited by pudlica on 08/04/2008 23:20, edited 1 time in total.
elSaik

#108 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by elSaik »

pudlica wrote:dobro kad se gleda ne bi se trebale te pjesme pjevat al kako kazes kod PMF ili prirodno matematickog fakulteta kome je lakse i nek oda pocast i zavrsena prica.idemo trazite dalje traziti sukove mislim na parole i tako to :D
HzzzZZZZzzzZZZZ :zzzz: :mrgreen:
pudlica

#109 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by pudlica »

elSaik wrote:
pudlica wrote:dobro kad se gleda ne bi se trebale te pjesme pjevat al kako kazes kod PMF ili prirodno matematickog fakulteta kome je lakse i nek oda pocast i zavrsena prica.idemo trazite dalje traziti sukove mislim na parole i tako to :D
HzzzZZZZzzzZZZZ :zzzz: :mrgreen:

neka ba sta me tjeras sad cu :D

sjever je cudo...sjetih se tog transa pa eto budite ljubomorni sada :D
saraydjecko

#110 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by saraydjecko »

Kada bi malo dublje razmislio o mom postu vidio bi da to nije sukanje samo Manijacima nego i Pitarima kojekakvim jer sam rekao da trebamo i mi se ugledati na njega kada je u pitanju srce i ljubav prema nasem gradu.Stvarno mi nije do sukanja Manijacima kroz rahmetli Djildu.Zalosno je da i jedni i drugi barem ove nove generacije se furaju na one tamo preko Drine i da su im Rane glavni izvor mastovitosti.
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#111 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by anex »

elSaik wrote:
Peca wrote:
elSaik wrote:

Mislim, možete pisati šta hoćete i koliko god hoćete, ostat će samo na pisanju dok u stvarnosti sve to izgleda ovako...
...što je suprotno od ovog....

Image
belissima

#112 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by belissima »

Najorginalniji,najstariji,najiskreniji definitivno...zeljo,zeljo evo ti ga evo,pa sa njega gledaj SARAJEVO!!!!!
Umjetnik a

#113 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Umjetnik a »

belissima wrote:Najorginalniji,najstariji,najiskreniji definitivno...zeljo,zeljo evo ti ga evo,pa sa njega gledaj SARAJEVO!!!!!

vrijeme je da se i ti i ja nekada složimo :)
anex
Nindža revizor

#114 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by anex »

Umjetnik a wrote:
belissima wrote:Najorginalniji,najstariji,najiskreniji definitivno...zeljo,zeljo evo ti ga evo,pa sa njega gledaj SARAJEVO!!!!!

vrijeme je da se i ti i ja nekada složimo :)

evo da se i ja složim :lol:
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#115 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by suad-sarajevo »

Pusti vodu da govna odu!!! Zna se već naravno na koga se misli. :D
anex
Nindža revizor

#116 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by anex »

suad-sarajevo wrote:Pusti vodu da govna odu!!! Zna se već naravno na koga se misli. :D

opet ti... :evil:
slucajan

#117 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by slucajan »

Evo moj prvi post... ali mislim da je zlata vrijedan.

Na proslogodisnjoj utakmici izmedju FK Sarajeva i manjeg sarajevskog premijerligasa, tzv. omalenog zeljice... Tako Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"... nakon toga belaj, tuca, frka na Jugu... a smijeh i zajebancija do kraja tekme na sjeveru, zapadu i istoku!!!

Najjace sjebavanje protivnickih navijaca u historiji BH fudbala... (naravno, bez upotrebe nozeva, bombi, palica i sl.)...

Onako lagano prcanje u mozak. :dance:
Fiore

#118 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Fiore »

slucajan wrote:Evo moj prvi post... ali mislim da je zlata vrijedan.

Na proslogodisnjoj utakmici izmedju FK Sarajeva i manjeg sarajevskog premijerligasa, tzv. omalenog zeljice... Tako Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"... nakon toga belaj, tuca, frka na Jugu... a smijeh i zajebancija do kraja tekme na sjeveru, zapadu i istoku!!!

Najjace sjebavanje protivnickih navijaca u historiji BH fudbala... (naravno, bez upotrebe nozeva, bombi, palica i sl.)...

jel boli pitaru :mrgreen:
slucajan

#119 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by slucajan »

Fiore wrote:

Davno je to bilo... ali jos me stomak od smijeha boli...

kako znas? :-)
LSD

#120 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by LSD »

Eto cime se hvalite....na foru izofirali od manijaka parolu...i sad ko srbi boj na kosovu slavite taj svoj kotra-šuk...pa shvatam vas,ne postojite kao grupa,nema vas mapi- pa se mora od proslosti i mitova zivjeti....a u parolama ste najjaci (sami protiv svih,u inat svima,gdje bili-koras ispred vas i sl....pa jebo naslove chuck norrisovih filmova za ove,isto djeca mala :( )
Fiore

#121 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Fiore »

slucajan wrote:
Fiore wrote:

Davno je to bilo... ali jos me stomak od smijeha boli...

kako znas? :-)
pa propjevala jedna PIticica :dance:
Dendrlix

#122 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Dendrlix »

LSD wrote:Eto cime se hvalite....na foru izofirali od manijaka parolu...i sad ko srbi boj na kosovu slavite taj svoj kotra-šuk...pa shvatam vas,ne postojite kao grupa,nema vas mapi- pa se mora od proslosti i mitova zivjeti....a u parolama ste najjaci (sami protiv svih,u inat svima,gdje bili-koras ispred vas i sl....pa jebo naslove chuck norrisovih filmova za ove,isto djeca mala :( )
Boli, a?
pudlica

#123 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by pudlica »

LSD wrote:

Eto cime se hvalite....na foru izofirali od manijaka parolu...i sad ko srbi boj na kosovu slavite taj svoj kotra-šuk...pa shvatam vas,ne postojite kao grupa,nema vas mapi- pa se mora od proslosti i mitova zivjeti....a u parolama ste najjaci (sami protiv svih,u inat svima,gdje bili-koras ispred vas i sl....pa jebo naslove chuck norrisovih filmova za ove,isto djeca mala :( )

eo ja poslje ovoga sutim samo mi objasni ti ili neko drugi kako mi ne postojimo a vama ccb trans padne eto primjer jedan i necu vise posto za trans znaju svi
Ilija_Cvorovic

#124 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Ilija_Cvorovic »

Imaaaa naaaas zeniiiiicaaaanaaaaa viiiiise ooood kiiiiineeeezaaaa
naaaaviiiijaaaamo booooljeeeee oood engleeeezaaaa. :D
Did

#125 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Did »

Slogan sa najjačim stavom:

ttp://www.youtube.com/watch?v=rWIbfhMQd-I
Post Reply