Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Yaya Gnegneri Touré ce u nedjelju doputovat u Barcelonu na ljekarski pregled i ako ga prodje u ponedjeljak bi trebao da potpise ugovor na 4 godine. Zaradjivat ce 2 mil. eura godisnje. Monaco za njega trazi 15 mil. odstete, Barca nudi zasad 8, tako da ce se nac negdje na sredini ja mislim.
vatana wrote:Yaya Gnegneri Touré ce u nedjelju doputovat u Barcelonu na ljekarski pregled i ako ga prodje u ponedjeljak bi trebao da potpise ugovor na 4 godine. Zaradjivat ce 2 mil. eura godisnje. Monaco za njega trazi 15 mil. odstete, Barca nudi zasad 8, tako da ce se nac negdje na sredini ja mislim.
Matere mi,sinoc sam se radi henrya razvalio ko konj.Veliki igrac,u velikom klubu.Bit ce svega.Jedva cekam el clasico,da im pokazemo kako se igra fudbal.
Yaya Toure je vec stigao u Barcelonu.A veceras privatnom charter letom dolazi Henry,i bit ce predstavljen medijima kao novi igrac Barcelone.Prije toga ce obaviti ljekarske pretrage.
P.S.,najnovija informacija za Eta,je da kamerunac ostaje u Barceloni.Tako da iduce sezone,ima da gledamo sistem koji melje.Chivu najvjerovatnije dolazi,a bogami i Abidal iz lyona.
Ma ljudi,dovoljno je ovo sto su napisali na index.hr.
"Barca će u idućoj sezoni na teren istrčati s jednom od ponajboljih momčadi u povijesti europskog nogometa i upitno je hoće li ih itko moći zaustaviti."DA SE NAJEZIS.
Majstorinho wrote:Ma ljudi,dovoljno je ovo sto su napisali na index.hr.
"Barca će u idućoj sezoni na teren istrčati s jednom od ponajboljih momčadi u povijesti europskog nogometa i upitno je hoće li ih itko moći zaustaviti."DA SE NAJEZIS.
Samo da ne izgore ko i Real kad su u njemu igrali sve najjaca imena svjetskog fudbala, poznati Galacticos :D:D
Jos Chivu i Abidal u odbranu da dodju i Toure na sredinu, ima da gori
I jos kad mu ga sukne Ronaldinho pred kraj prelaznog roka i ode iz barce i eto takodjer a ne zaboravi da je zbog Ronaldinha i dosao onda ce tek da gori hahahah
Henry je još jedan u nizu dokaza kako danas novac komanduje fudbalom. Prije dvije godine je pričao kako nikad ne bi igrao u Barci, kako je to ciganski klub (misleći na njihovo ponašanje na terenu, kao da je on cvjećka)... a sada je naravno totalno promjenio ploču, i samo je još falila floskula kako od malih nogu navija za Barcu
Majstorinho wrote:Ma ljudi,dovoljno je ovo sto su napisali na index.hr.
Samo da ne izgore ko i Real kad su u njemu igrali sve najjaca imena svjetskog fudbala, poznati Galacticos :D:D
Sve te silne zvijezde ne moraju da garntuju da će Barca iduće sezone harati! Može biti upravo suprotno! Pogledaj Milan koji je ove sezone bez pravih pojačanja sa igračima od kojih je večina za penzije uspio osvojiti Ligu Prvaka ili Man Utd, koji uzeo englesko prvenstvo, a nisu ni jedno zvučno ime doveli na početku sezone, dok je Chelsae doveo Blaka i Shevcenka i nisu ništa napravili! Moja predviđanja za iduću sezonu Španske lige je da će Real suvereno da osvoji Šampionat, a i u Ligi prvaka će biti jedni od glavnih kandidata, a naročito ako stroj za golove Rud bude raspoložen kao ove sezone!