POGLEDAJTE OVE BH. DAME

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
gradjani svijeta

Post by gradjani svijeta »

[quote="Vingo"]A jel ima neka klauzula po kojoj promotorka mora biti prelijepa? Malo je besmisleno ovo komentarisanje njihovog izgleda...Nisu to manekenke, ni hostese...[/quote]

Mislim da nije rijec o ljepoti, i uopce ne moraju da budu lijepe. One su promotorke a ne ucesnice izbora za mis. Problem je sto sve izgledaju jadno, lose nasminkano i tupavo, to je problem.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Minnela wrote:
pitt wrote:
Minnela wrote: a i ti isti mi :D :D
ja sam gori :D
navijam za crvenkapicu :D :D

http://www.one.ba/djevojke.php?id=42#
Za "PR Menagera" :lol: :lol: :lol:
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 14:31, edited 1 time in total.
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

steta djevojaka sto padaju na ove jeftine folove o zaradi i promociji...od strane raznih perverznjaka :( :( a one mlade i naivne (sta god ko pricao ljudi od 18 godina su prilicno naivni, osim mene jer sam ja paranoican pa me je to cuvalo) :-)

zaista ne izgledaju nimalo fino, cak stovise neke izgledaju jetfino...a sve zajendo izgledaju vrlo staro :( zaista steta sto su predstavljena na ovakav nacin...pa da ih savrseni i prelijepi forumashi sarajevo-x ismijavaju. :roll: :roll: jebo te sve ljepotice i ljepotani ovdje...bas bi volio da vas vidim ovako...makar kao slike generacije maturanata 98/99 :roll: :roll:

nazalost, vjerovatno vecina njih ne zivi u blagostanju...pa im je ovo nacin da dodju do izvora dodatnih prihoda, a sigurno ovim nisu pristale a jos manje zasluzile da ih neko ismijava, da ih neki perverzni kreten iskoristava, da im se nude usluge za uluge ili da im se implicitno podmece kurvanjski karakter...jebo ja vas.

mada - jebo ja i njihove roditelje koji im ovo dopustaju! poserem im se na brigu...

ruzno su ispale brate...sto jest jest. Ne znam ni jednu djevojku ovdje...ali nimalo mi se ne svidja to da se cura koja se (makar na pogresan nacin) trudi da nesto zaradi (posteno) ismijava...
Sarajevski Marlboro

Post by Sarajevski Marlboro »

Svemirski_Jebach wrote:
mada - jebo ja i njihove roditelje koji im ovo dopustaju! poserem im se na brigu...
e to je izgleda poenta, sta im roditelji rade? :?
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Ma meni je najsmjesniji dio ovo sa zanimanjem "PR Menager", osim toga sto je nepravilno napisano, mislim, zna li ona uopšte šta je PR Manager? Halo ba PR Manager u tim godinama .... s kojim obrazovanjem? iskustvom? ...
peanuth

Post by peanuth »

daleko najgora na listi :D

http://www.one.ba/djevojke.php?id=48&PH ... 5c3f47c67a

daleko najbolja, crvenkapica.. samo pr manager sa 20 god. izgleda neki novi einstein

hoce neko da bude fin pa mi kaze za sta one sluze??

kako su nasminkane sve, covjek bih mogao da pomisli da promoviraju neku javnu kucu u sa.
sanjo18

Post by sanjo18 »

hehe, ko da su fotograf trazio mane na licu svih cura pa ih onda nagalsavao... lol
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

vidi mi komsinice :D :D :shock:
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

PITARKA_SA wrote:vidi mi komsinice :D :D :shock:
A ja sam vec dvije skontala da znam :shock: :? ne smijem im reci da su blago receno unakazene :(
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

jednu bas znam,odrasle skupa i ako je ona mladja od mene,drugu iz prve gimnazije,trecu iz mahale :D
puno bolje izgledaju uzivo,iskreno receno
Svemirski_Jebach

enigma svijeta wrote:
A ja sam vec dvije skontala da znam :shock: :? ne smijem im reci da su blago receno unakazene :(
ko su stvarno ove cure?
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Svemirski_Jebach wrote:
enigma svijeta wrote:
ko su stvarno ove cure?
ma joj nije ni bitno... studentice i manekenke.. samo me cudi sto su pristale na ovo :? bas bezze
Sarafcina

Post by Sarafcina »

enigma svijeta wrote:
Svemirski_Jebach wrote:
enigma svijeta wrote: A ja sam vec dvije skontala da znam :shock: :? ne smijem im reci da su blago receno unakazene :(
ko su stvarno ove cure?
ma joj nije ni bitno... studentice i manekenke.. samo me cudi sto su pristale na ovo :? bas bezze

bas su imale izbora?
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Sarafcina wrote:
enigma svijeta wrote:
Svemirski_Jebach wrote: ko su stvarno ove cure?

bas su imale izbora?
pa i ja mislim da nisu znale kako ce to ispasti :( kako god, ne rugam se nikome, samo mi je zao :(
Svemirski_Jebach

ne rugam se ni ja...zao mi ih je sto mlade i naivne upadaju u ovaj ruzan svijet :(
chilln2n8

#117 blamaza

Post by chilln2n8 »

al' ovo je fuj....
ovo stvarno vise nema smisla....Sve je grozno i treba da se ismijava..Ako budemo "fini" prema svima onda ce svaki debil pokrenuti neku svoju organizaciju...Ovako ne ide...Neka se stide... :-?
Sarafcina

#118 Re: blamaza

Post by Sarafcina »

chilln2n8 wrote:al' ovo je fuj....
ovo stvarno vise nema smisla....Sve je grozno i treba da se ismijava..Ako budemo "fini" prema svima onda ce svaki debil pokrenuti neku svoju organizaciju...Ovako ne ide...Neka se stide... :-?

pa ne treba biti fin.. treba nalijepiti fotografa... i vlasnika stranice ... djevojke tu uopste nisu krive. stavise, vecina ih je ocito puno ljepsa u prirodi nego na onim slikama. i krajnje je neukusno ismijavanje sa tim djevojkama... dok je ...
chilln2n8

#119 Re: blamaza

Post by chilln2n8 »

Sarafcina wrote:

pa ne treba biti fin.. treba nalijepiti fotografa... i vlasnika stranice ... djevojke tu uopste nisu krive. stavise, vecina ih je ocito puno ljepsa u prirodi nego na onim slikama. i krajnje je neukusno ismijavanje sa tim djevojkama... dok je ...
I one su krive sto su ovo sebi dozvolile...Znaci da uopste nisu svijesne sta su od njih uradili...Ma daj, malo realnosti please..
chilln2n8

#120 Re: blamaza

Post by chilln2n8 »

Sarafcina wrote:

Sarafcina

#121 Re: blamaza

Post by Sarafcina »

chilln2n8 wrote:
Sarafcina wrote:

I one su krive sto su ovo sebi dozvolile...Znaci da uopste nisu svijesne sta su od njih uradili...Ma daj, malo realnosti please..

jarane... ako radis kao promotor... onda nemas bas love da glumis neke principe. iliti...treba ti ta lova. vlasnik dovede loseg dizajnera i loseg fotografa... nemas ti sta da se pitas tu.. jel valja ili ne valja ... ne pitas se jel ti se svidja ili ne svidja imati slatku kravicu i reklamirati mljekaru abc ... to ti je posao... dobijas lovu za svoje keslanje. my way or highway ... to je retorika koja tu vlada...zbog toga djevojke nisu nimalo krive.
penzioner

Post by penzioner »

Jesmo li otkrili ko je famozni fotograf koji ovako dobro slika? Da mu odem i ja da me uslika za ličnu.
chocolate_girl

#123 Re: blamaza

Post by chocolate_girl »

Sarafcina wrote:
chilln2n8 wrote:
Sarafcina wrote:

jarane... ako radis kao promotor... onda nemas bas love da glumis neke principe. iliti...treba ti ta lova. vlasnik dovede loseg dizajnera i loseg fotografa... nemas ti sta da se pitas tu.. jel valja ili ne valja ... ne pitas se jel ti se svidja ili ne svidja imati slatku kravicu i reklamirati mljekaru abc ... to ti je posao... dobijas lovu za svoje keslanje. my way or highway ... to je retorika koja tu vlada...zbog toga djevojke nisu nimalo krive.
pa ti pojma nemas... one nisu tu jer im treba lova, vec zbog toga sto hoce da se "furaju" da su manekenke i da bi se mogle hvaliti po centralu i slicnim mjestima!!! daj molim te ne pricaj kako nisu krive, sve to one svjesno rade i iza ovoga stoji puno vise od samog posla promotora :roll:
samo se pitam sta njihovi roditelji rade.... :x
amrino

Post by amrino »

Jao tek sam jutros skontala da se one.ba relamira na "jumbo plakatama" po cijelom gradu...jao uzasa...zao mi ih je pravo...

A fotografa treba bacit lavovima!!!
shin

Post by shin »

Ima jedna moze samo jogurt reklamirati, necu je linkat :-D
Post Reply