Corp circles(znakovi u zitu)vase misljenje.....

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
bc_chupo

#101 Re: wrwet

Post by bc_chupo »

umorni wrote:Za sve je potrebno sjeme... neko je bio u zitu.. neko je uzeo uzorak za produzenje vrste..

kako objasniti povisen nivo radijacije u tim krugovima kako ih zovu vec..
to oni ubace nesto pod zemlju hahahahahhahahahahahha cekamo odg sefe
i na ono o savijenim stabljikama :D
umorni

#102 werte

Post by umorni »

Pa ipak jedemo takav hljeb...i pijemo takvu vodu... i niko se ne buni..lagana smrt covjecanstava..
bc_chupo

Post by bc_chupo »

znaci tako vanzemaljci i vise sile zele da se rjese covjecanstva.....umrjet cemo od gladi :( :( :lol: :lol: :lol:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

joj chupu ti si meni kralj...neznanja i budalastina :D :D

slazem se sa springom u potpunosti, treba dekontruisati budalastine ljudi koji se javljaju na forumu sa raznoraznim "teorijama zavere", masonskim lozama koje kontrolisu cijeli svijet, krugovima u zitu, pravdenoj i demokratskoj vlasti Huge Chaveza i slicnim djetinjarijama.

Takvi ljudi su naucili raspravljati o budalestinama ili sa djecom kao sto su i oni, sa ljudima koji kao i oni sami padaju na jeftine djecije folove u misterioznim desavanjima iz malih novina ili arke, a ovdje ce ipak doci u kontakt sa ozbiljnim ljudima, ljudima koji imaju neko znanje i koji ce ih fino staviti na mjesto gdje i pripadaju...u obdaniste.

Chupo misli da se stvari dokazuju nekim slikicama ili clancima iz semketovih "knjiga" (ne znam smije li se to i nazvati tako) ili arke...chupo odrasti hljeba ti :roll: :roll:

al si se fino provaljivao (i jos se provaljujes) :D :D :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

bc_chupo wrote:bilo bi fer od svih koji posjete ovu temu da se makar malo informisu.......svi znakovi su nastali preko jedne noci a ima ih toliko velikih da je potesko da se tako tacno odrade za jednu noc ma kolko ljudi ucestvovlao i uracunajuci pracenje zitnih polja, te znakova koji su nastali na velikom nevremenu,,,,
pa makar nesto procitajte negdje pa dajte svoje misljenje :razz:
Procitala prije nekih milion (ljudskih 10) godina i fino covjek objasnjava da je sprdnja (definitivno nije vanzemaljska aktivnost)......toplo preporucujem :)

Carl Sagan "The Demon-Haunted World: Science as a Candle in the Dark"
uozo

Post by uozo »

Samo se vi za.ebajite, a kad vas 2012. zraka opuca! :shock: :shock:
A sve su ovo znaci da hoce! Jes' vidio one znake u zitu? Jecam, raz, hmelj, kukuruz! Sve planete pored kojih prolazi zraka otkad je od Oriona poslata od , .ebiga sad ne znam plejadjana, pejodioda, protoplejadjanja il' tako nesta ! :shock:
Cupo, lave imal' nam kakog spasa? :?
De pitaj Shamana Semira da znamo? :? :D
Inace Sagan je kralj! :D
Mal' ne reko Tito! :shock: :D
bc_chupo

Post by bc_chupo »

Svemirski_Jebach wrote:joj chupu ti si meni kralj...neznanja i budalastina :D :D

slazem se sa springom u potpunosti, treba dekontruisati budalastine ljudi koji se javljaju na forumu sa raznoraznim "teorijama zavere", masonskim lozama koje kontrolisu cijeli svijet, krugovima u zitu, pravdenoj i demokratskoj vlasti Huge Chaveza i slicnim djetinjarijama.

Takvi ljudi su naucili raspravljati o budalestinama ili sa djecom kao sto su i oni, sa ljudima koji kao i oni sami padaju na jeftine djecije folove u misterioznim desavanjima iz malih novina ili arke, a ovdje ce ipak doci u kontakt sa ozbiljnim ljudima, ljudima koji imaju neko znanje i koji ce ih fino staviti na mjesto gdje i pripadaju...u obdaniste.

jebiga.....ti si strucnjak....;) zato samo sjedis za compom i komentarises moje gluposti...ja makar imam hljeba od njih ;) nac cu ja jos budalastina da ti mozes da im se smijes i njima i meni :D
Chupo misli da se stvari dokazuju nekim slikicama ili clancima iz semketovih "knjiga" (ne znam smije li se to i nazvati tako) ili arke...chupo odrasti hljeba ti :roll: :roll:

a tebi krivo......ti si strucnjak jedino za pljuvanje i nista vise.......;) dok ti sjedis kuci il na poslu i komentarises moje gluposti ja od njih imam hljeba....pa ti samo nastavi sa komentarisanjem mojih gluposti nabacit cu ja jos da se meni smijes i mojim glupostima i budalastinjama dok jebes po svemiru :D
pitt

Post by pitt »

a imas hljeba od piramida i krugova u zitu jel? :? :? :D :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

chupo de zivota ti ispravi naslov teme......izbode mi oci..... :oops:

CROP (ne corp) :D ......hvala :D
pitt

Post by pitt »

dacina_curica wrote:chupo de zivota ti ispravi naslov teme......izbode mi oci..... :oops:

CROP (ne corp) :D ......hvala :D
neka ba.......sto moras ti zabavu pokvariti :D:D:D
bc_chupo

Post by bc_chupo »

sjebo se.....velika stvar....:S
bc_chupo

Post by bc_chupo »

uglavnom znas o cemu se radi.....
dacina_curica

Post by dacina_curica »

pitt wrote: neka ba.......sto moras ti zabavu pokvariti :D:D:D
nemoj ti da dobijes batina :x :x :lol: znas da sam namcorasta :oops: :lol:
pitt

Post by pitt »

dacina_curica wrote:
pitt wrote: neka ba.......sto moras ti zabavu pokvariti :D:D:D
nemoj ti da dobijes batina :x :x :lol: znas da sam namcorasta :oops: :lol:
sucur pa ne znam :D:D al cuo sam kod cige se pricha :D:D:D
babanovac

Post by babanovac »

Gledao sam,na TV-u doduse,kako to rade...Vrlo jednostavno.Promotori tehnike su bili dva lika koja su se sa javnoscu sprdali jos sedamdesetih...
Da dodam,sto se njih tice,piramida u Visokom ima :)
bc_chupo

Post by bc_chupo »

babanovac wrote:Gledao sam,na TV-u doduse,kako to rade...Vrlo jednostavno.Promotori tehnike su bili dva lika koja su se sa javnoscu sprdali jos sedamdesetih...
Da dodam,sto se njih tice,piramida u Visokom ima :)
hahahhaha cekaj da se nasmijem ahahahah kako samo smjesno ahahhaha
lija86

Post by lija86 »

Ako se krugovi u žitu smatraju produktom visoke inteligencije zašto ta inteligencija ne bi bila ljudska?
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

bc_chupo wrote:
Svemirski_Jebach wrote:joj chupu ti si meni kralj...neznanja i budalastina :D :D

jebiga.....ti si strucnjak....;) zato samo sjedis za compom i komentarises moje gluposti...ja makar imam hljeba od njih ;) nac cu ja jos budalastina da ti mozes da im se smijes i njima i meni :D

a tebi krivo......ti si strucnjak jedino za pljuvanje i nista vise.......;) dok ti sjedis kuci il na poslu i komentarises moje gluposti ja od njih imam hljeba....pa ti samo nastavi sa komentarisanjem mojih gluposti nabacit cu ja jos da se meni smijes i mojim glupostima i budalastinjama dok jebes po svemiru :D
e ti taj hljeb neces na meni zaradjivati...a dok ej budala izgleda da ces ti hljeb i imati. cuj hljeb od piramide i krugova u zitu...pa zato ti to toliko branis...a ja konto ti neki zanesenjak :shock: :shock:

a i semir ima hljeba od piramide jel de? :roll: :roll: :D

jebo te kralj koga narod slusa...
Skyfox

Post by Skyfox »

:D Dje ovo nadje???
Saian

Post by Saian »

When the Boogeyman goes to sleep every night, he checks his closet for Chuck Norris.

:D :D :D
shin

Post by shin »

-Zašto se svemir širi?
Bježi od Chuck Norrisa

:lol: :lol: :lol: :lol:
babanovac

Post by babanovac »

Mene je nena vazda ucila da je grehota gazit po hljebu i zitu.
miop

Post by miop »

U periodu od 10 posljednjih godina uzimani su uzorci stabljika biljaka gdje su pronadjeni krugovi i doslo se do odredjenih zakljucaka tj. do odredjenih razlika izmedju tih stabljika i "normalnih" stabljika.

Probusene rupe u zglobovima stabljika:

Normalna:
Image
Krugovi:
Image

Klasje bez sjemenja:

Image

Kasniji rast zrna deformisan:

Image

vise na ovoj stranici:

http://www.bltresearch.com/plantab.html
Post Reply