kakve si ti gljive jeo jutrospekarce wrote:To, Sudo! Samo tako, mIRCi, mozda te Sudo zapazi kako mu radis dobar PR, pa te onda, zahvaljujuci njemu, prozovu na BBC-u, bas ko Komsu, jerbo ce biti sokiran!Mozda je bas Suad bio sokiran i iznenadjen i zelio je to podijeliti sa svima? To ti nije padalo na pamet a?
Ma jok, zlaja je kriv!
abu mIRCi spoke!
Umjesto Mustafa dječak dobio ime Željko
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
- Ivy
Miwci bona sto se zbog gluposti nerviras... jel Zeljko ispo COVJEK, jeste. Jel Zeljko izabran od naroda, jeste. Smetal to dusmanima, SMETA! E nek im smeta! Ljubim ja tebe!mIRCerka wrote:kakve si ti gljive jeo jutrospekarce wrote:To, Sudo! Samo tako, mIRCi, mozda te Sudo zapazi kako mu radis dobar PR, pa te onda, zahvaljujuci njemu, prozovu na BBC-u, bas ko Komsu, jerbo ce biti sokiran!Mozda je bas Suad bio sokiran i iznenadjen i zelio je to podijeliti sa svima? To ti nije padalo na pamet a?
Ma jok, zlaja je kriv!
abu mIRCi spoke!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Nevjerovatno koliko se ovdje moze naci "jadnih" postova da je to svjetsko cudo. Po nekima ispade da se snimala dokumentarna emisija o Zeljkovoj normalnoj reakciji pa je ko biva sve samo namjesteno u korist njegovog publiciteta. Ocito da ti neki ne mogu da shavte da u Bosni postoje sasvim normalni ljudi koji se ne mijenjaju i kad su predsjednici. To sto je neko predsjednik i sto se vozi pod rotacijama ne umanjuje mu ono sto se zove normalna ljudska reakcija i mada je slucaj zaista izniman ocito je da je moguc i da se desio. Ocito ovi dusebriznici nisu navikli da jedan veliki BH predsjednik (od trojice velicanstvenih) moze i da se normalno ophodi prema najobicnijim ljudima pa da stane na sred puita i pita "ljudi treba li vam pomoc". To bi trebalo da postoji u svakoj ljudskoj dusi. Zeljko nije nikada bio "veliki", niti je glumio da je "veliki" i napisao sam ranije da je imao dobru podlogu u svom ocu da postane jedan dobar covjek sto je vise nego i ocito iskoristio. Ali je najveci problem da masa nije navikla na normalne reakcije i to je sad BUM. Take stvari trebaju da se cuju jer nije istina da bi svako pomogao i to sam se mogao uvjeriti masu puta. Zato treba ovo djelo gledati sa iskrenim simpatijama i nadati se da ce ovo biti dobar primjer masi "velikih" da su svi oni najobicniji ljudi od krvi i mesa kao naravni i mi svi na ovome forumu.
- R2D2_SA
U pravu si sasvim. Ja licno poznajem Zeljka, covjek je sasvim u redu, ima dobar odgoj i sasvim pouzdano znam da je ovo sto se desilo istina, cista slucajnost i dobra spontana rekacija Zeljka Komsica i ljudi koji su bili sa njim. Izgleda da je puno ljudi ovdje gledalo onaj film sa Dustin Hofmanom i Robert de Nirom... a i ovo je valjda ogledalo kakvi su nam ostali politicari i kakvo misljenje vlada o njima. Ja barem nakon dugo vremena znam eto jednog politicara u kojeg stvarno vjerujem, a nadam se da da ce nastaviti ovako.hrasno38 wrote:Nevjerovatno koliko se ovdje moze naci "jadnih" postova da je to svjetsko cudo. Po nekima ispade da se snimala dokumentarna emisija o Zeljkovoj normalnoj reakciji pa je ko biva sve samo namjesteno u korist njegovog publiciteta. Ocito da ti neki ne mogu da shavte da u Bosni postoje sasvim normalni ljudi koji se ne mijenjaju i kad su predsjednici. To sto je neko predsjednik i sto se vozi pod rotacijama ne umanjuje mu ono sto se zove normalna ljudska reakcija i mada je slucaj zaista izniman ocito je da je moguc i da se desio. Ocito ovi dusebriznici nisu navikli da jedan veliki BH predsjednik (od trojice velicanstvenih) moze i da se normalno ophodi prema najobicnijim ljudima pa da stane na sred puita i pita "ljudi treba li vam pomoc". To bi trebalo da postoji u svakoj ljudskoj dusi. Zeljko nije nikada bio "veliki", niti je glumio da je "veliki" i napisao sam ranije da je imao dobru podlogu u svom ocu da postane jedan dobar covjek sto je vise nego i ocito iskoristio. Ali je najveci problem da masa nije navikla na normalne reakcije i to je sad BUM. Take stvari trebaju da se cuju jer nije istina da bi svako pomogao i to sam se mogao uvjeriti masu puta. Zato treba ovo djelo gledati sa iskrenim simpatijama i nadati se da ce ovo biti dobar primjer masi "velikih" da su svi oni najobicniji ljudi od krvi i mesa kao naravni i mi svi na ovome forumu.
Novinarima je (i sam sam novinar) je ovakva prica itekako zanimljiva i naravno da su je svi eksploatisali jer je zanimljiva obicnim ljudima a nisam jos nista vidio sto bi ukazalo na to da Zeljko pokusava izvuci dodatnu korist iz ovoga.