Umjesto Mustafa dječak dobio ime Željko

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

pekarce wrote:
Mozda je bas Suad bio sokiran i iznenadjen i zelio je to podijeliti sa svima? To ti nije padalo na pamet a?

Ma jok, zlaja je kriv!

abu mIRCi spoke!
To, Sudo! Samo tako, mIRCi, mozda te Sudo zapazi kako mu radis dobar PR, pa te onda, zahvaljujuci njemu, prozovu na BBC-u, bas ko Komsu, jerbo ce biti sokiran! :lol:
kakve si ti gljive jeo jutros :D
Ivy

Post by Ivy »

mIRCerka wrote:
pekarce wrote:
Mozda je bas Suad bio sokiran i iznenadjen i zelio je to podijeliti sa svima? To ti nije padalo na pamet a?

Ma jok, zlaja je kriv!

abu mIRCi spoke!
To, Sudo! Samo tako, mIRCi, mozda te Sudo zapazi kako mu radis dobar PR, pa te onda, zahvaljujuci njemu, prozovu na BBC-u, bas ko Komsu, jerbo ce biti sokiran! :lol:
kakve si ti gljive jeo jutros :D
Miwci bona sto se zbog gluposti nerviras... jel Zeljko ispo COVJEK, jeste. Jel Zeljko izabran od naroda, jeste. Smetal to dusmanima, SMETA! E nek im smeta! Ljubim ja tebe! :D
mala-i

Post by mala-i »

željko :thumbup:

da PR-ovac, dobar PR.ali, nidje veze s isceniranim publicitetom.

amir ibrović kao spin doctor :D i don't think so!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Nevjerovatno koliko se ovdje moze naci "jadnih" postova da je to svjetsko cudo. Po nekima ispade da se snimala dokumentarna emisija o Zeljkovoj normalnoj reakciji pa je ko biva sve samo namjesteno u korist njegovog publiciteta. Ocito da ti neki ne mogu da shavte da u Bosni postoje sasvim normalni ljudi koji se ne mijenjaju i kad su predsjednici. To sto je neko predsjednik i sto se vozi pod rotacijama ne umanjuje mu ono sto se zove normalna ljudska reakcija i mada je slucaj zaista izniman ocito je da je moguc i da se desio. Ocito ovi dusebriznici nisu navikli da jedan veliki BH predsjednik (od trojice velicanstvenih) moze i da se normalno ophodi prema najobicnijim ljudima pa da stane na sred puita i pita "ljudi treba li vam pomoc". To bi trebalo da postoji u svakoj ljudskoj dusi. Zeljko nije nikada bio "veliki", niti je glumio da je "veliki" i napisao sam ranije da je imao dobru podlogu u svom ocu da postane jedan dobar covjek sto je vise nego i ocito iskoristio. Ali je najveci problem da masa nije navikla na normalne reakcije i to je sad BUM. Take stvari trebaju da se cuju jer nije istina da bi svako pomogao i to sam se mogao uvjeriti masu puta. Zato treba ovo djelo gledati sa iskrenim simpatijama i nadati se da ce ovo biti dobar primjer masi "velikih" da su svi oni najobicniji ljudi od krvi i mesa kao naravni i mi svi na ovome forumu.
Hendrix

Post by Hendrix »

Pa zar nije Haris Silajdžić spasio jadnog JATU sa benzinske pumpe ? :D
Hare je bio prvi , Željko je nula :-D
R2D2_SA

Post by R2D2_SA »

hrasno38 wrote:Nevjerovatno koliko se ovdje moze naci "jadnih" postova da je to svjetsko cudo. Po nekima ispade da se snimala dokumentarna emisija o Zeljkovoj normalnoj reakciji pa je ko biva sve samo namjesteno u korist njegovog publiciteta. Ocito da ti neki ne mogu da shavte da u Bosni postoje sasvim normalni ljudi koji se ne mijenjaju i kad su predsjednici. To sto je neko predsjednik i sto se vozi pod rotacijama ne umanjuje mu ono sto se zove normalna ljudska reakcija i mada je slucaj zaista izniman ocito je da je moguc i da se desio. Ocito ovi dusebriznici nisu navikli da jedan veliki BH predsjednik (od trojice velicanstvenih) moze i da se normalno ophodi prema najobicnijim ljudima pa da stane na sred puita i pita "ljudi treba li vam pomoc". To bi trebalo da postoji u svakoj ljudskoj dusi. Zeljko nije nikada bio "veliki", niti je glumio da je "veliki" i napisao sam ranije da je imao dobru podlogu u svom ocu da postane jedan dobar covjek sto je vise nego i ocito iskoristio. Ali je najveci problem da masa nije navikla na normalne reakcije i to je sad BUM. Take stvari trebaju da se cuju jer nije istina da bi svako pomogao i to sam se mogao uvjeriti masu puta. Zato treba ovo djelo gledati sa iskrenim simpatijama i nadati se da ce ovo biti dobar primjer masi "velikih" da su svi oni najobicniji ljudi od krvi i mesa kao naravni i mi svi na ovome forumu.
U pravu si sasvim. Ja licno poznajem Zeljka, covjek je sasvim u redu, ima dobar odgoj i sasvim pouzdano znam da je ovo sto se desilo istina, cista slucajnost i dobra spontana rekacija Zeljka Komsica i ljudi koji su bili sa njim. Izgleda da je puno ljudi ovdje gledalo onaj film sa Dustin Hofmanom i Robert de Nirom... a i ovo je valjda ogledalo kakvi su nam ostali politicari i kakvo misljenje vlada o njima. Ja barem nakon dugo vremena znam eto jednog politicara u kojeg stvarno vjerujem, a nadam se da da ce nastaviti ovako.
Novinarima je (i sam sam novinar) je ovakva prica itekako zanimljiva i naravno da su je svi eksploatisali jer je zanimljiva obicnim ljudima a nisam jos nista vidio sto bi ukazalo na to da Zeljko pokusava izvuci dodatnu korist iz ovoga.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ljudina
Fair Life

Post by Fair Life »

Hendrix wrote:Pa zar nije Haris Silajdžić spasio jadnog JATU sa benzinske pumpe ? :D
Hare je bio prvi , Željko je nula :-D
Image
pike

Post by pike »

Ma Zeljko is the man :bih:
Post Reply