prleitihi wrote:zamolio bih one koji nemaju reci nista u vezi sa temom da se ne javljaju..![]()
![]()
![]()
![]()
Doris Dragović- najljepši glas Mediterana
Moderator: _BataZiv_0809
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
-
prleitihi
upravo tako..svaka často dotičnim pjevačicama..one rade pošteno..važno je da ne kradu..(barem se nadam da je tako..hehe)..ali tako čist glas ima samo doris..
ps. kako si se samo dobro sjetio komparacije sa tečnom čokoladom..hehe..

ps. kako si se samo dobro sjetio komparacije sa tečnom čokoladom..hehe..
- Dirty Harry
Ja moram i da vam pokazem svoju tetovazu .... nije nesto ali napravicu ja i bolju, vecu !!!!

-
DONY
- ladyblue18
hahaahhaha ovo je oplakativno vise
cokolada
prle nisi fer
cokolada
prle nisi fer
-
Aleko
Ako neko iskopa neku for sliku NPR. DORIS ispisano nekim fora fontom, oblikom... nek upuni na topic pa da mogu skinut tj. sejvat. Unaprijed hvala!
Meni je ovo s tetovažom na ruci preloše! Degutantno!
E da! Ne znam dali ste pročitali ali Doris se zapravo ne zove Doris.
To joj je umjetničko ime.
I njen glas, senzibilitet i temperament najbolje ćete doživjet u ljetnim mjesecima na Jadranskoj obali. Taj glas je u isto vrijeme arhaičan, moderan, melodiozan...
Doris = Dalmacija
To joj je umjetničko ime.
I njen glas, senzibilitet i temperament najbolje ćete doživjet u ljetnim mjesecima na Jadranskoj obali. Taj glas je u isto vrijeme arhaičan, moderan, melodiozan...
Doris = Dalmacija
E slazem se da tetovaza nije bas uspjela a ja sam tada morao kupovati skupe injekcije koje sam sebi davao sto se isto vidi na slici jer sam bio prehlađen tako da nisam mogao platiti bolju... radio mi je poznanik od prijatelja i dobro je i ovako ispalo jer je on do tad radio samo ime neke (kazu) poznate grupe JNA (nikad cuo
a viđam to često) a znas kako kazu koliko para toliko muzike ... naravno ovo ne vazi za Doris jer se njena muzika ne moze platit...
-
Aleko
Ako neko iskopa neku for sliku, animaciju... NPR. DORIS ispisano nekim fora fontom, oblikom... nek upuni na topic pa da mogu skinut tj. sejvat. Unaprijed hvala!
Dirty; slažem se! I meni to JNA zvuči poznato. Odakle?! Pitam se, pitam, hm?
Tetovaža ti nije uspijela pa predlažem lasersko uklanjanje i ovaj put skupu, profi tetovažu sa likom Doris D. na desnoj nadlaktici ili preko cijele lopatice.
Ova tatoo je full amaterska + loše ti stoji. hihihi... LoL
Ova tatoo je full amaterska + loše ti stoji. hihihi... LoL
-
izblajhana
prleitihi wrote:ama takve stvari o doris može pričati samo neko ko ne zna lik i djelo dotične dive..njen glas me podsjeća na cvkutanje slavuja rano ujutro..to je odmor za dušu..njoj bi u hrvatskoj trebalo sagraditi spomenik..ona je više uradila na promociji hrvatske nego bilo ko drugi..možda čak više i od ivaniševića..a ne osvrći se na komentare zlobnika..njih će uvijek biti..![]()
![]()
![]()
To mi radi nesrećo - song by Doris D.
jaooo oplakala sam
- ladyblue18
a gdje nam je pokretac teme uteko 
-
Aleko
Nemam se razloga ljutit! Išo sam večeras van pa sam se morao nabrzinu spremit i zato sam "uteko". Ovaj čas sam došo doma.medda wrote:Povukao se u svoje odaje sa laticama ruza i aromaticnim svijecama da se divi svojoj boginjiUpisano: 28/02/2007 23:47
a gdje nam je pokretac teme uteko![]()
Mala sala, aleko, nadam se da se ne ljutis. Postujem tvoje odanje.
Uglavnom; vidim da se ekipa raspisala ali problem je u tome što se više fokusiraju na autore postova nego na sam topic tj. predmet ili ti ga temu rasprave.
_sa_; baš mi je žao ako si uskraćen ili hendikepiran za suptilnost kakvu može prežit samo milozvučan glas Doris Dragović.
Možda slušaš na krivi način, možda si lišen emocija pa ne možeš to doživjet... Ne znam!
Bilo kako bilo; ja se mogu veselit, plesat, tugovat, plakat ... uz pjesme od Doris. Jednostavno zato jer je njena interpretacija uvijek od srca, iskrena, topla i sa prizvukom Mediterana.
potpisujem!Aleko wrote:Nemam se razloga ljutit! Išo sam večeras van pa sam se morao nabrzinu spremit i zato sam "uteko". Ovaj čas sam došo doma.medda wrote:Povukao se u svoje odaje sa laticama ruza i aromaticnim svijecama da se divi svojoj boginjiUpisano: 28/02/2007 23:47
a gdje nam je pokretac teme uteko![]()
Mala sala, aleko, nadam se da se ne ljutis. Postujem tvoje odanje.
Uglavnom; vidim da se ekipa raspisala ali problem je u tome što se više fokusiraju na autore postova nego na sam topic tj. predmet ili ti ga temu rasprave.
_sa_; baš mi je žao ako si uskraćen ili hendikepiran za suptilnost kakvu može prežit samo milozvučan glas Doris Dragović.
Možda slušaš na krivi način, možda si lišen emocija pa ne možeš to doživjet... Ne znam!
Bilo kako bilo; ja se mogu veselit, plesat, tugovat, plakat ... uz pjesme od Doris. Jednostavno zato jer je njena interpretacija uvijek od srca, iskrena, topla i sa prizvukom Mediterana.