Vrijedi li pokusati ponovo...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ramudavala

Post by ramudavala »

novi lonko na forumu...vec duze vrijeme citam raznorodne teme
i eto... nego JA da ti kazem hehehe opusti se care...imas ti kakvog prijatelja par njih...da malo izadjes iz stana vidis svijeta..popricas sa kakvim sponzijem..nabavi sebi kakvu strategiju..pes ili sta vec...opusti se i kad mislis o njoj stavljaj sebe u njen polozaj...zamrzic se brzo ili skontat da se puno dajes ni za sta...poz.
inspire_me

Post by inspire_me »

noviprimitivac wrote:
Neelix wrote:jelvo .... mirsad terzic rukometash :oops: :D
:D :D :D
I meni je on pao na pamet :D :D :D
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

kad se vraćaš sa treninga višee :D
inspire_me

Post by inspire_me »

Ja stvarno ne mogu da shvatim da ima ljudi koji trpe ovakva sranja u vezi, i jos im to nije dovoljno nego hoce sa takvom osobom i zivot da provedu, tj. sebi zivot da uniste.

Halo covjece, ti sebi karijeru uprapastavas misleci i trudeci se oko vas dvoje, zrtvujes se i ne igras pola sezone ili tako nesto, da se jos vise potrudis i pokazes joj da ti je stalo, a zauzvrat neko svoje komplekse lijeci na tebi.
Zapamti, ne vole sve djevojke a ni momci kad je neko fin prema njima, neko cijeli zivot voli igru povuci-potegni, toplo-hladno i sl. Imam osjecaj da je i ona bas taj tip djevojke, mozda nije ni u njoj krivica, vec jednostavno niste jedno za drugo, ti svi tvoji gesti i tvoj trud (koji bi sigurno odusevili masu drugih djevojaka) ne dopiru do nje. Ona jednostavno nije djevojka za tebe.

Daj molim te osvjesti se, ne krivi sebe, ne razmisljaj o tome jel ovo neka kazna za tvoja djela ili nedjela iz proslosti, covjek sam sebi bira i kreira zivot i sudbinu, tako da sutra ako najeb.. u zivotu, sam si sebi kriv. Ja bih na tvom mjestu ovo vise shvatila kao jednu opomenu i signal da bjezis glavom bez obzira od te djevojke.
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

inspire_me wrote:Ja stvarno ne mogu da shvatim da ima ljudi koji trpe ovakva sranja u vezi, i jos im to nije dovoljno nego hoce sa takvom osobom i zivot da provedu, tj. sebi zivot da uniste.

Halo covjece, ti sebi karijeru uprapastavas misleci i trudeci se oko vas dvoje, zrtvujes se i ne igras pola sezone ili tako nesto, da se jos vise potrudis i pokazes joj da ti je stalo, a zauzvrat neko svoje komplekse lijeci na tebi.
Zapamti, ne vole sve djevojke a ni momci kad je neko fin prema njima, neko cijeli zivot voli igru povuci-potegni, toplo-hladno i sl. Imam osjecaj da je i ona bas taj tip djevojke, mozda nije ni u njoj krivica, vec jednostavno niste jedno za drugo, ti svi tvoji gesti i tvoj trud (koji bi sigurno odusevili masu drugih djevojaka) ne dopiru do nje. Ona jednostavno nije djevojka za tebe.

Daj molim te osvjesti se, ne krivi sebe, ne razmisljaj o tome jel ovo neka kazna za tvoja djela ili nedjela iz proslosti, covjek sam sebi bira i kreira zivot i sudbinu, tako da sutra ako najeb.. u zivotu, sam si sebi kriv. Ja bih na tvom mjestu ovo vise shvatila kao jednu opomenu i signal da bjezis glavom bez obzira od te djevojke.
ali on je voli kako ćeš mu reći tako lako da ide od nje???

mojne se ti jarane zalijetati,slušati svakoga ako ti još osjećaš prema njoj kao što osjećaš nije to baš tako da razjebe sa njom jer vidite da je htio zaprositi,nisu to male stvari
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

noviprimitivac wrote:
ali on je voli kako ćeš mu reći tako lako da ide od nje???

mojne se ti jarane zalijetati,slušati svakoga ako ti još osjećaš prema njoj kao što osjećaš nije to baš tako da razjebe sa njom jer vidite da je htio zaprositi,nisu to male stvari
Pa ne mora ici od nje, moze odluciti da mu bude isto ili gore zauvijek. :D Pa onda neka to ( zbog psiho-fizicke iscrpljenosti ) napokon rijesi kad dodju djeca. Ojhala. :D:D

p.s. Odlican komentar inspire_me.
Latina

Post by Latina »

mrchaa10 wrote:E necete vjerovati ali od srijede kad sam saznao da se pocela zabaljati nisam oka sklopio.Non stop mi se ona i on vrtili ispred ociju i ne samo to nego milijon drugih stvari.I sinoc prije spavanja procitam vase ISKRENE komentare na kojima sam vam beskrajno zahvalan i laganini u krevet.Jutros se probudim i mozete zamislit naspavao sam se a da nisam ni pomislio a kamol da sam je sanjao.Sto se tice onog komentara,na njene mailove ili sms ne odgovaraj,hmmm nece ti ta prva preci preko svog ponosa i tvrdoglava je u P.M. tako da i ne ocekujem kako ce mi se javiti prva.Jer kao sto rekoh prije i kad je bila u pravu i kad nije nikad nije ona prva nazvala ili insistirala da se pomirimo vec uvijek ja trcao.Upravu je i ovaj komentar da imam 30 i da me vti ko 10-ogodisnjaka ali i ja sam se izivio i imao zivot koji malo ko moze priustiti i imati ali sam sebi uvijek rekao nju je DRAGI BOG ALLAH Dz.S. poslao da mi naplati sve ono od ranije.Odo sam na trening pa se cujemo popodne:)))...
Hvala Bogu da si se naspavao. Nadam se da ti sve danas izgleda drugacije.

Sve najbolje
ella_sa

Post by ella_sa »

Evo mog skromnog misljenja...
Znam kako je biti ludacki zaljubljen i pretrpiti, ignorisati i na poseban nacin, samom sebi objasnjavati kako nije tako mislila..
Prvo, 26 godina, hm..da zeli biti s tobom bila bi i nema potrebe za naknadnim "izivljavanjem". Drugo zene su drugacije i ne znam zenu koja za covjeka kog voli ne bi presla preko svega.. Tako da iz moje perspektive mislim da te ne voli dovoljno.
Trece, da li se skoluje, da li radi, da li ima ciljeva koje zeli ispunit, a ne odnose se na "emotivnu" stranu? I na kraju malo preispitaj sebe, nije da je branim, ali ljubomoran muskarac itekako zna ugasiti i najvecu ljubav...Bez uvrede...
elem, da te voli bila bi s tobom, kako je doslo do toga da se "danas ne volite juce volite" znate samo vi. A ako niste bilu u stanju razgovarati ili pronaci uzrok, onda i niste jedno za drugo, jer u braku treba partnerstvom, a ne tvrdjave na razlicitim stranama.

eto, nisam citala sve postove, pa se izvinjavam ako sam nesto ponavljala. Shocked
Latina

Post by Latina »

inspire_me wrote:
Slazem se da svi sami kreiramo sudbinu, ali isto tako vjerujem u onu "Sve se vraca...." Dakle mislim da ljudi imaju konsekvence vlastitih djela. Ako sam nekoga povrijedila u proslosti npr, bicu povrijedjena bez da me to masi. Barem ja tako mislim.

pozz
Neelix

Post by Neelix »

inspire_me wrote:
noviprimitivac wrote:
Neelix wrote:jelvo .... mirsad terzic rukometash :oops: :D
nije, mirsad je mladji

http://rkzagreb.inet.hr/igraci.php?id=36 :(

a i znajuci ga, on bi pomoc trazio na zagreb-x hr , prodana dusa :oops:
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

Neelix wrote:
inspire_me wrote:
noviprimitivac wrote: :D :D :D
nije, mirsad je mladji

http://rkzagreb.inet.hr/igraci.php?id=36 :(

a i znajuci ga, on bi pomoc trazio na zagreb-x hr , prodana dusa :oops:
hehe,Neelix :thumbup:
inspire_me

Post by inspire_me »

Latinica wrote:
inspire_me wrote:
Slazem se da svi sami kreiramo sudbinu, ali isto tako vjerujem u onu "Sve se vraca...." Dakle mislim da ljudi imaju konsekvence vlastitih djela. Ako sam nekoga povrijedila u proslosti npr, bicu povrijedjena bez da me to masi. Barem ja tako mislim.

pozz
Moguce, ali ne trebas sebe kaznjavati tako sto ces sada nastaviti patiti i trpiti nekoga cijeli zivot jer si povrijedio nekoga prije. Dovoljno mu je kazna svo ovo vrijeme koje je propatio s njom i jos uvijek pati zbog nje. A sto je najgore (ili najbolje :-) ) od svega, ona njega vise uopste ne zeli, niti zeli imati vezu s njim, tako da je njemu sada samo 'lakse' okoncati i jednostavno sve zaboraviti.
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

da nije Kenan Bjaramović???
Latina

Post by Latina »

Neelix

Post by Neelix »

nije, i on je mladji. ovom je 30 :D
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

Neelix wrote:nije, i on je mladji. ovom je 30 :D
amrino

Post by amrino »

Moguce da ti se vraca...da ti ona naplacuje dugove iz proslosti...ali valjda te i ova situacija necemu naucila, a ako nije valjda ce te nauciti. Nije bitno sta nam se u zivotu desi, da je ne znam kako grozno- ako iz toga nesto naucimo- vrijedilo je.
Na kraju svega- nije vise bitno ko je za sta kriv- budes li o tome razmisljao- samo ces se jos gore osjecati. Zakljucak je da vasa veza ne funkcionise vec duze vrijeme- niti ti od nje dobijas ono sto ti treba- a ocigledno ni ona od tebe...
Ucini sebi uslugu- osami se malo (ne mislim bukvalno)- posveti se sebi- izlazi s drustvom, napucaj se, (nju kad sretnes- samo je pozdravi i okreni glavu- zadrzi dostojanstvo i pokazi da si bolji od nje) ali nauci neko vrijeme biti bez zena...skontaj u glavi kakav zivot zelis da ti bude. Da li ti treba neka toboze jet seterica ili normalna cura kojoj ces ti biti najvazniji na svijetu...zazmiri i zamisli kakva bi ti buducnost bila s njom takvom kakva je- nemoj je idealizirati...da li bi joj bilo vaznije da izadje s prijateljicama i da cuga i lomi ga ili da s tobom jede kokice i gleda filmove...za ubuduce nauci lekciju- iskreno od pocetka. Kad god ti nesto nije jasno- sjedi i razgovaraj- bez ljubomornih scena- potrudi se samo da slijedeca djevojka (koju ces nadam se upoznati jako brzo) ne ispasta zbog stvari koje ti je ova radila...Nisu sve iste...samo polako..i sve ce stvari doci na svoje mjesto...i moli dragog Allaha da ti pomogne i da ti da sabura da ovo izdrzis...
Latina

Post by Latina »

:)

Zar je vazno ko je kriv

Dok me pitas gdje si

Zar je vazno ko je kriv

kad se vec sve to desi...
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

E tu sam,nisam mogao ranije posto smo imali obaveza sa klubom al ok je sad.Sto se tice te ljubomore,nisam nikad bio a niti cu jedino kad sam je uhvatio prosle godine da me slagala kad sam je iznenadio svojim dolaskom sve sam istrazio i dokazao.Tad jesam kontrolisao i priznajem kao i to da mi je trebalo malo vremena posle da se saberem ali posle toga nisam je kontrolisao jer meni su ljudi javljali gdje je i skim je,do kad je ostala i sl i nisam ja ljude molio da mi javljaju nego su oni sami to radili.Drugo i njene drugarice a i drugovi su isto to radili pa koliko puta se desilo da ja sjedim u gradu meni zvoni tel kad ona sa posla kaze skim to sjedis na kafi ili koga to vozis a cijelo vrijeme je prica nisam ja ljubomorna:))I meni nije to smetalo a njoj smeta.Trece koliko puta se desilo cuje da sam u po bijela dana bio u gradu na kafi sa nekom curom i ona mi se ni nejavlja i ja opet haj moli pa nije tako pa nije nista bilo i sl.Nije tesko naci djevojku to znam ali mislio sam da je ona taj ideal i sto je najgore uvukla se mojoj mami pod kozu i nece zena da prica sa mnom kad nazovem sad kucu kaze ti si ko i tata bolesno ljubomoran:((((Pa cak i neki nasi prijatelji su mi to rekli ali majkemi mile nisam...Mislio sam da ako je zaprosim ce biti nesto posebno i da cu joj pokazati koliko mi je stalo do veze i koliko mi znaci u zivotu.Jer jedno je sigurno a to je da je ruzan osjecaj kad dodjes posle utakmice ili treninga i nema ko da ti otvori vrata(osim roditelja kad mi dodju),neko ko te voli i zagli poljubi i bas osjetis da ti se obradovala sto te vidi bez obzira kako odigrao.A da nepricam o djeci pa mislio sam tad bi bilo extra al....
Uglavnom ne zovem nase zajednicke prijatelje a ni njene pogotov jer mislim da bi joj prenjeli odmah.Nisam se cuo sa njom od petka kad mi se nagovorila.I tako jedino sto mi daje neki podsticaj je to da dodjem na forum i procitam vase ISKRENE komentare i savjete i hvala vam puno...
P.S. Nisam Terza a nisam ni Keno(mada se ne sjecam da se on zabavljao sa miss sarma):)))
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Hajd ti malo ostavi prijatelje po strani, isto k'o da vam je po 15, pa prijatelji ovo, prijatelji ono :roll:
gold'n'brown

Post by gold'n'brown »

Ako treniras hokej spucaj je palicom u glavu. Da nije Mahir?
Latina

Post by Latina »

:roll: Joj sto mi siledzije idu na ganglije. :roll:
gold'n'brown

Post by gold'n'brown »

Salim se ba. Nemoj. Stipu je. da me ko nedo Bog ozbiljno ne shvati.
Latina

Post by Latina »

Ma...( dobra ti sala ).
zena21

Post by zena21 »

Latinica wrote::lol: :lol:

Joj...www.raskopusa.com :lol:
Sena Internetusa :lol: :lol: :lol:
Post Reply