Ja nemam pojma o čemu pjevaju?nocna_ptica24 wrote:jao nipodaštavanja:"jesi li čula za ove?"
ne foliraj mi se previše znam ja o muzici više nego što ti misliš. to je tvoj stil i cijenim to a frenki nije vala nikav muzičar niti tu ima muzike. ostalo ok iako ni ti nemaš pojma o čemu oni pjevaju i u čemu je tu ljepota
Imaš li ti pojma o čemu oni pjevaju dušo draga?
Ja uopše ne volim hip hop, čak ni ovaj battle pravac koji Frenkie gaji, čak mi je hip hop na bosanskom jeziku apsurdan pojam, ali ih poštujem baskrajno radi poruke koju šalju i zbog toga što razmišljaju svojom glavom, i na kraju zbog činjenice da iako neznaju da sviraju niti imaju lijep glas, ipak su našli načina da se obrate ljudima jer im ta potreba nije dala mira.
Ti si stvarno kriza ako se krećeš blizu Hi Fi uređaja a kamoli ako se "baviš" muzikom.
Po tebi neko mora da pjeva kako bi tu bilo muzike. A nema veze što je poruka pupa hava a i sam motiv kvazipopularnost.
I naprotiv, hoću da ti se foliram, jer mislim da sam za tebe tito što se muzike tiče, jer ti neznaš uopšte s kim razgovaraš.