joooj mamice i ja sam sva zbunjena, evo lijepo mi se manta u glavi......a sad se fakat nadam da se gerilko ne zaHebava jer potrosi ja bogme puno energije na razmisljanje o njegovim problemima......:smajlikojemsemanta:mamica 31 wrote:Zbunio si cak i mene
![]()
Dilema ? Forumasi pomagajte ...
- dacina_curica
-
mamica papucarka
isto. Presvalcim dijete i kontam kako da Svilenoj II sredimo papiredacina_curica wrote:joooj mamice i ja sam sva zbunjena, evo lijepo mi se manta u glavi......a sad se fakat nadam da se gerilko ne zaHebava jer potrosi ja bogme puno energije na razmisljanje o njegovim problemima......:smajlikojemsemanta:mamica 31 wrote:Zbunio si cak i mene
![]()
a bio bi fazon da je ovo samo jedan od naucno-istrazivackih radova na nekom od fakulteta
- dacina_curica
mamica 31 wrote:isto. Presvalcim dijete i kontam kako da Svilenoj II sredimo papire![]()
![]()
![]()
a bio bi fazon da je ovo samo jedan od naucno-istrazivackih radova na nekom od fakulteta
-
urbanagerila
nazalost nije ... problem realan i postoji mogucnost da se rijesi narocito ovdje kod nas gdje je sve moguce i izvodljivo ... nemojte mi se sekirati ko ce vas nosit na dusi kasnije ... 
-
bc_chupo
#105 Re: Dilema ? Forumasi pomagajte ...
zavisi gdje je biznisurbanagerila wrote:Haj sad budite solidarni (ko i uvjek) pa mi olaksajte danasnju dilemu. Naime dobio sa ponudu za posao u inostanstvu koja moze biti i dugorocna da ne kazem neodoljiva. Ne toliko zbog para sto zbog mogucnosti koje se otvaraju .... E sad dilema je izmedju duhovnog i materijalnog ....Meni nije toliko lose ni ovdje iako moze biti puno bolje kako i svima nama ali hiljadu ??? Ja ni sam ne znam sta bi kako bi jer bi to podrazumjevalo da bi morao seliti iz kasabe zajedno sa haremom sto opet povlaci bezbroj pitanja... nego haj se malo ukljucite pa mi olaksajte....
- dacina_curica
ma neces nas morati na dusi nositi, ali cu ti slati da mi platis racun za terapiju kod psihologa....urbanagerila wrote:nazalost nije ... problem realan i postoji mogucnost da se rijesi narocito ovdje kod nas gdje je sve moguce i izvodljivo ... nemojte mi se sekirati ko ce vas nosit na dusi kasnije ...
-
Bosnian_spring
Urbana, svaka cast.....legenda si u vezanju price. Tako si ubjedljiv da ovdje svi aman povjerovase u sve sto se kaze.....Mogo' bi ti jarane da radis u kakvom dobrom marketingu i to on-line forum, ubaci koju reklamu za koji proizvod i zaradi jos koju marku uz zajebanciju. Povecaj broj hanuma u prici....sto nevjerovatnije to bolje.....de malo raju jos lozi dodaj koji detalj....Moje duboko postovanje....
Evo i ja imam tri hanume i 2.5 u rezervi
, dobio posao u Australija kod Riogardiana, Bickakcic me ne izbacuje, zivot je dobar. Imam jednu dilemu....da li da cevape jedem sa lukom ili bez luka? Ako su bez luka, onda nema ceifa, ako su sa lukom onda hebiga da prostis malo "bazdis"? Savjet.
Evo i ja imam tri hanume i 2.5 u rezervi
-
MA DAJ...
amrino wrote:To je odluka koju sam moras donijeti. Sve zavisi od toga sta je tebi u zivotu bitnije i sta je to sto te cini sretnim...ja znam koju bih odluku donijela...davno skontala...ni makac odavde"gorki su tamo zalogaji hljeba..."
Najbolja varijanta bi bila kada bi te ovdje posao cekao u slucaju da se predomislis- ako je to slucaj- skocis i kazes buc!
Sretno u donosenju odluke!
Kako mislis,da su tamo gorki zalogaja hljeba??????Navedi neki primjer za tu svoju tvrdnju!
-
urbanagerila
Ma daaaj ....MA DAJ... wrote:amrino wrote:To je odluka koju sam moras donijeti. Sve zavisi od toga sta je tebi u zivotu bitnije i sta je to sto te cini sretnim...ja znam koju bih odluku donijela...davno skontala...ni makac odavde"gorki su tamo zalogaji hljeba..."
Najbolja varijanta bi bila kada bi te ovdje posao cekao u slucaju da se predomislis- ako je to slucaj- skocis i kazes buc!
Kako mislis,da su tamo gorki zalogaja hljeba??????Navedi neki primjer za tu svoju tvrdnju!
-
MA DAJ...
E to ti znaci moj nik u nastavku i mogu da nastavim na bilo koji nacin,a to sve zavisi,kako me ko svati...urbanagerila wrote:Ma daaaj ....MA DAJ... wrote:amrino wrote:To je odluka koju sam moras donijeti. Sve zavisi od toga sta je tebi u zivotu bitnije i sta je to sto te cini sretnim...ja znam koju bih odluku donijela...davno skontala...ni makac odavde"gorki su tamo zalogaji hljeba..."
Tebe nisam pitao,nego doticnu,
posto ima pogrijesno misljenje?
-
urbanagerila
Kvaris mi temu ...
...ko se ljuti uvalim mu kr..i ... 
-
urbanagerila
Jel se ti to stvarno pravis lud ili si zadovoljan svojim zivotom na dalekom sjeveru??? Od primjera izdvajam Alexu Santica ...MA DAJ... wrote:amrino wrote:To je odluka koju sam moras donijeti. Sve zavisi od toga sta je tebi u zivotu bitnije i sta je to sto te cini sretnim...ja znam koju bih odluku donijela...davno skontala...ni makac odavde"gorki su tamo zalogaji hljeba..."
-
MA DAJ...
urbanagerila wrote:Jel se ti to stvarno pravis lud ili si zadovoljan svojim zivotom na dalekom sjeveru??? Od primjera izdvajam Alexu Santica ...MA DAJ... wrote:amrino wrote:To je odluka koju sam moras donijeti. Sve zavisi od toga sta je tebi u zivotu bitnije i sta je to sto te cini sretnim...ja znam koju bih odluku donijela...davno skontala...ni makac odavde"gorki su tamo zalogaji hljeba..."
ne kontam sa ovim komentarem
izvini,mozes li mi reci sta radis...sta si po profesiji???
pa da ti napisem koliko sam ja zadovoljan ovdje,daaaaaleko na sjeveru!!!
Last edited by MA DAJ... on 14/02/2007 23:17, edited 1 time in total.
-
urbanagerila
Ma daaaaj sta ti nije jasno? Dosta nas dijeli isto misljenje pa uzeh za shodno da ti pojasnim .... ima nas dosta sa iskustvom iz inostranstva i u vecini slucajeva i nije bas toliko sjajno ... nego jel to nesto drugacije u plemenitoj kraljevini na sjeveru ??? De malo pojasni stanoviste? Sto se hanuma tice nije ovo bas skandinavijski model pa da mozes ostaviti zene bez nadzora ...MA DAJ... wrote:UPPPS,administratori...sta bi sa mojim postom???Fali ono da decko sere malo,u vezi mog nika...
-
urbanagerila
Ako nisi neurohirurg nimalo ti ne zavidim u ostalim slucajevima ... od svih zemalja koje sam posjetio Norveska mi se cini kao zaboravljena sovjetska republika pa da si varijabilni kiberneticar dzba ti druze ...MA DAJ... wrote:urbanagerila wrote:Jel se ti to stvarno pravis lud ili si zadovoljan svojim zivotom na dalekom sjeveru??? Od primjera izdvajam Alexu Santica ...MA DAJ... wrote:
Kako mislis,da su tamo gorki zalogaja hljeba??????Navedi neki primjer za tu svoju tvrdnju!![]()
-
MA DAJ...
Ne,nisam tourbanagerila wrote:Ako nisi neurohirurg nimalo ti ne zavidim u ostalim slucajevima ... od svih zemalja koje sam posjetio Norveska mi se cini kao zaboravljena sovjetska republika pa da si varijabilni kiberneticar dzba ti druze ...MA DAJ... wrote:urbanagerila wrote: Jel se ti to stvarno pravis lud ili si zadovoljan svojim zivotom na dalekom sjeveru??? Od primjera izdvajam Alexu Santica ...![]()
daleko od toga,obican covjek i presvlacim se svaki dan,prije nego sto dodem na svoje radno mjesto.
-
urbanagerila
Sta god to da znaci pojasni mi svoje stanoviste da ti je dobro u tudjini .... da se drzimo teme ... 
-
DUREX
Joj ovih "gore kod nas u XY"... najjaci su mi, kad ih ponese...MA DAJ... wrote:Pazi,
za kraljevinu si cuo od ranije...da drmaju,
i sad toga nisi svijestan koliko ta kraljevina drma
a tek ces saznat za par godina,sta je Norveska
sad smo na topu svih lista,a za koju godinu...daleko od sviju.
Treba im uvest' vize... kao oni nama sto su uveli...
-
urbanagerila
"U nas u Njemackoj liftovi vazda rade" HasanSalihAmidjic (nabijem ih svu trojicu)MA DAJ... wrote:Pazi,
za kraljevinu si cuo od ranije...da drmaju,
i sad toga nisi svijestan koliko ta kraljevina drma
a tek ces saznat za par godina,sta je Norveska
sad smo na topu svih lista,a za koju godinu...daleko od sviju.
A da izvines gdje to drmaju ??? Znam da imate vosok standard i da uvozite sve osim krompira i nafte u zadnje vrijeme ... ali otkako se Aha raspala nema vas ni na jednoj top listi ...
-
MA DAJ...
Sve sto si dalje od Balkan,ti si sigurniji sa vlastitom buducnostiurbanagerila wrote:Sta god to da znaci pojasni mi svoje stanoviste da ti je dobro u tudjini .... da se drzimo teme ...
a sto si jos sjevernije od te Evrope,to ti je jos veca sigurnost...
Pazi,ja nikad necu prihvatiti ove ovdje i zbog toga sam u BiH najmanje dva mjeseca u toku godine...ali ce mi se svodit zivot izmedu Skandinavije i BiH,zbog sigurnosti za moj zivot i zbog svog samog indentiteta...
Da ti pojasnim,
sta stices dole za sebe,za svoju vlastitu egzistenciju i buducnost???Sta...trebam li ti da napisem sta ja sticem???
Neradis,a da imas zaradu ok 50000 km...godisnje!?!?!
-
DUREX
Pa eto, zamisli da ima i nas koji nismo bjezali ni od rata, ni od svoje zemlje, ni od svoje kuce, niti smo drkali kurac na necijoj socijali, pa opet smo zadovoljni i radimo... Ukratko- NISMO proveli pola zivota bjezeci od necega, a opet nam je sasvim OK... Zamisli, ima i toga... kod nas dole...MA DAJ... wrote:Sve sto si dalje od Balkan,ti si sigurniji sa vlastitom buducnostiurbanagerila wrote:Sta god to da znaci pojasni mi svoje stanoviste da ti je dobro u tudjini .... da se drzimo teme ...
a sto si jos sjevernije od te Evrope,to ti je jos veca sigurnost...
Pazi,ja nikad necu prihvatiti ove ovdje i zbog toga sam u BiH najmanje dva mjeseca u toku godine...ali ce mi se svodit zivot izmedu Skandinavije i BiH,zbog sigurnosti za moj zivot i zbog svog samog indentiteta...
Da ti pojasnim,
sta stices dole za sebe,za svoju vlastitu egzistenciju i buducnost???Sta...trebam li ti da napisem sta ja sticem???
Neradis,a da imas zaradu ok 50000 km...godisnje!?!?!