Tarik Filipovic je...

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply

Tarik Filipovic, k'o covjek, je...

...super!
67
65%
...govno!
36
35%

Total votes: 103

Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

pitt wrote:a) pisalo u avazu
b) pisalo u saffu
c) cuo na hutbi
d) raspravljalo se u centrali
e) all of the above

:D
Vala ti ne bi otpalo od prstiju ni da si Dane i SB spomeno ;)
..jest da su sa "prave" strane :-), a ne ko ovi gore gluho bilo :-) , al su za nazovi informacije nenadmashivi

:D ( ovaj zeleni je samo reda, i simetrije radi, nimalo se ne salim)
Last edited by Danko_Bananko on 12/02/2007 15:19, edited 1 time in total.
Oi

Post by Oi »

ma dobar je tarik, mada je lejla jos bolja
Image
karanana

Post by karanana »

surajaa wrote:Pa tu skolu koju ja zavrsavam... mi otvara vrata, koja Tarik ne moze ni na playstationu otvoriti...da se 3x rodi..... Embarassed .... a u ovom trenutku je mjerilo uspjeha jer sam najmladja osoba koja zavrsava taj program...uopste otkada to postoji...e sad ovo nije arogancija, da me neko ne razumije pogresno....ovo je samopouzdanje Cool

Ljudi, molim vas prosvijetlite me... Je li ovo onaj isti Suicidal Siberian koji je ne tako davno postirao temu "Kako varati na testu"??? :) A sada sam kreira hvalospjeve o sebi i nekim inim skolama, studijima, magisterijima koje zavrsava i s ponosom istice kako je tamo prvi medju prvima...Da ne povjerujes :lol: :lol:

Nego, kakvi bijahu rezultati ispita kojeg (ni)si prepisao :lol: :D
Ja e... Zaboravio sam bio da je on tu temo stavio....Kakav hipokrit. Surfo i trazio od forumasa savjet kako da vara umjesto da je i to vrijeme proveo da nauci nesto. Evo sad gledam temu i citam stvari koje je stavio na dzon...Ja prestiznog magisterija i najmladjeg u tom programu, uh. Ove stvari iz statistike sam ucio na prvoj godini cetverogodisnjeg fakulteta.
radeljas

Post by radeljas »

PasoDzigera007 wrote: kakvu crnu naklonost prema BIH,pa taj covjek nije vrijedan spominjanja u BIH,to je najveci smrad kojeg sam ikad vidio,igra reprezentacija Hrvatske u rukometu on govori MI,pa kako moze biti MI ako je rodjen u BIH i familija mu zivi u Zenici,po kojoj osnovi se svrstava kao hrvat,tip je arogantan i supak meraklija u prevodu sa bosanskog PEDER!
covjek koji je isao u dresu hrvatske reprezentacije u portugal i koji stalno govori mi kad se prica o cro reprezentaciji. isao je i u njemacku, ali tamo ga nisam vidio na hrtu jer ga vise nije bilo. mislim jasno mi je da zivis tamo i moras se uklopiti, ali toliko ulagivanja i postati veci katolik od pape, je ipak predegutantno
amrino

Post by amrino »

Tarika poznajem jako dobro i bez potrebe da ga branim- jer je covjek sam postigao u svom zivotu vise nego sto ce mnogi od vas u snovima- samo cu reci da je veci Bosanac i veci patriota od velike vecine ljudi na ovom forumu!!!
On ismijava Bosnu?! E vecih se gluposti nisam odavno nacitala. Razmislite malo o vasim dvostrukim arsinima slijedeci put kada ispricate koji vic o Sulji i Muji, kada se nasmijete na isti ili kada pogledate Nadrealiste...meni samo nije jasno kako cijela zemlja ne eksplodira od ovolikog negativnog naboja, ovolike pakosti i gluposti. Sram da vas bude i stid!!! Vi sebe nazivate Bosancima?! Svaki Bosanac- pravi patriota treba da s ponosom izgovara Tarikovo ime kao ime svakog drugog Bosanca koji se drznuo pa da uspije ma kako ga vi simpatisali ili ne. U pravu su bili stari ljudi kada su rekli da ti ovaj narod moze oprostiti sve osim uspjeha!!!
Dragi Tarik- znas da te mnogo volim i ti samo nastavi kao i do sad- ne obaziri se na raznorazne Sulje i Muje- samo gargaj naprijed!!! Nek crknu dusmani od ljubomore!!! :-D
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Na pitanje za koga navija, doticni odgovori jednom prilikom " Za svakog ko igra protiv Sarajeva", taman zenicizam kojeg ni zagrebacko poliranje nije uspjelo skroz izbrisati.
Jonx

Post by Jonx »

Da vas sad cuje Tarik Filipovic rekao bi - Isuse Boze... :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

pitt wrote:a) pisalo u avazu
b) pisalo u saffu
c) cuo na hutbi
d) raspravljalo se u centrali
e) all of the above

:D
givitom cu te :oops:
karanana

Post by karanana »

hahahaha, sad na onoj listi tema pise Tarik Filipovic je....Zena. sad sam to pokvario i pisat ce karanana. zeno haj se opet javi pa da tvoj komentar bude zadnji, bas je cool bilo.
Kwaheri

Post by Kwaheri »

karanana wrote:hahahaha, sad na onoj listi tema pise Tarik Filipovic je....Zena. sad sam to pokvario i pisat ce karanana. zeno haj se opet javi pa da tvoj komentar bude zadnji, bas je cool bilo.
dobro.. jutros sam dobre volje :D
AmchoSM

Post by AmchoSM »

Znam ga samo sa kviza Milijunaš na HRT-u, i extra je jer koliko puta je govorio za dobro BiH milim branio nas na pojedinim pitanjima. Za svaku pohvalu.
Eto nije mu bilo mrsko doći prije 2 dana u Zenicu na Čelikovu veče i pomoći čeliku. Znači da je tu i dolazi ovamo. To što živi u Zagrebu godinama uzrok je tome da je poprimio purgerskih aferima. Normala.
Pitar sam pa i nemam jakog razloga da ga branim al mislim da je OK čovjek. Radi svoj posao jako dobro. I kao glumac i kao voditelj.
Kaiser

Post by Kaiser »

1) Tarik živi u Zagrebu od prije rata, od 1989.godine. Dakle, to je punih 18 godina. Meni je sasvim logično da neko za 18 godina zemlju u kojoj živi počne smatrati i svojom i da počne navijati za njenu reprezentaciju. Toliko o navijanju za Hrvatsku.

2) Tarik u svome kvizu prvenstveno ismijava svoje takmičare, barem one koji su ispodprosječno inteligentni. Dakle jedan Bosanac sjedi i "mezi" Hrvate koji u većini slučajeva ne mogu da skontaju nijednu Tarikovu aluziju, asocijaciju i slično.

3) Tarik u Zenicu dolazi puuuuno češće nego naprimjer Danis, Bregović i Đuro u Sarajevo! (ako je to mjerilo patriotizma, mada je to meni pravo smiješno, ali pošto su argumenti već od početka u ovoj diskusiji postavljeni ukrivo, onda evo i ovaj ovakav) Jedini problem je što Tarik svaki mjesec dolazi u Zenicu, a ne u Sarajevo, pa logično da je tu manje primjećen, da ga niko ne snima i ne slika i ne bude na televiziji.

4) Tarik navija prvenstveno za Čelik! Tarik je član uprave kluba, ali puno vrijednije od toga je da je Tarik uvijek lobirao za svoj klub, ne samo u Hrvatskoj, nego gdje god je stigao i mogao.

5) Tarik na HRT-u govori čistim hrvatskim jezikom zato što Hrvati na državnoj televiziji jako vode računa o tome i nema šanse da bi neko mogao koristiti se nekom drugom varijantom osim hrvatskim standardom. Sasvim slučajno, bio sam u Tarikovom društvu u Zenici (ne poznajem ga lično) i čuo čovjeka kako govori privatno-boja glasa je ista, ali govor je potpuno drugačiji, tipični zenički akcenat, odnosno zen'čki sa nečujnim "i" :)
Nije valjda da Tarik nekome smeta zato što je Zeničanin :-)

O Tariku možete imati mišljenje kao o glumcu-ovako ili onako, ali o njemu kao o Bosancu stvarno ne bi trebali imati sumnji.

Image

:)
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

surajaa wrote:Pa tu skolu koju ja zavrsavam... mi otvara vrata, koja Tarik ne moze ni na playstationu otvoriti...da se 3x rodi..... Embarassed .... a u ovom trenutku je mjerilo uspjeha jer sam najmladja osoba koja zavrsava taj program...uopste otkada to postoji...e sad ovo nije arogancija, da me neko ne razumije pogresno....ovo je samopouzdanje Cool

Ljudi, molim vas prosvijetlite me... Je li ovo onaj isti Suicidal Siberian koji je ne tako davno postirao temu "Kako varati na testu"??? :) A sada sam kreira hvalospjeve o sebi i nekim inim skolama, studijima, magisterijima koje zavrsava i s ponosom istice kako je tamo prvi medju prvima...Da ne povjerujes :lol: :lol:

Tome se kaze "improvizacija" iliti snalazljivost....e sad shto vi spadate u skupinu ljudi koja vjerovatno u svom zivotu nikad nije stisnula damu da uradi nesto tako, to je vash problem.... :oops:

ah da ispit je proshao bolje nego ocekivano :)
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

karanana wrote:

Ja e... Zaboravio sam bio da je on tu temo stavio....Kakav hipokrit. Surfo i trazio od forumasa savjet kako da vara umjesto da je i to vrijeme proveo da nauci nesto. Evo sad gledam temu i citam stvari koje je stavio na dzon...Ja prestiznog magisterija i najmladjeg u tom programu, uh. Ove stvari iz statistike sam ucio na prvoj godini cetverogodisnjeg fakulteta.

Znas kako ide ona: "Ko zna znaa, ko ne zna...bek!".....ti sam vidi gdje si....e sad shto sam ja odluchio da se snadjem kad je u pitanju ispit o correnspondence analysis i factor analysis i ostalim sranjima, koje nisu relevantne u mojoj struci osim da znam osnovne stvari..zato ti sine fino uchi, pa da se fino uvalis u neki institut dok ce pravi igrachi da pokupe zhito, kao shto ga ja kupim sada :oops: .....za takve stvari postoje "pjeshaci" koje fino zatvoris u kancelariju pa neka analizira podatke.... :)
Bulbull

Post by Bulbull »

Ne kontam ljude koji svoje vrijeme gube na gluposti, poput kojekakvih kvizova na drzava susjednih zemalja. Pa ljudi moji, dokle cemo gledati tude stvari, hranit se tudom hranom, pricati tude price ... Meni to sve mirise na neke Yugo nostalgicne zaostavstine.
Okrenimo se sebi samima. Kritikujmo sebe same. Radajmo kvalitet medu nama samim. Gledajmo naprijed. Radimo za nase dobro.
Pa jel se neko u Hrvatskoj ili nedaj boze Sloveniji ili Srbiji interesuje za nas. Ama niko ziv!!! Zato ljudi moji dajte se vise otrijezniti i razmisljajte u ramovima nase drage Bosne i Hercegovine. A to sto Tarik govori u Hrvatskoj nek bude dusevna hrana Zagrebcanima, Splicanima... a ne nikako nama u BiH.
_sa_

Post by _sa_ »

ma ja ebo tarika, mi imamo onog levata ("bosanca")na obn-u :D
zasto negirati tarikov uspjeh u hrvatskoj?
negiramo inace sve dobro sto ima korijen odavde, nije cudo sto se uspjesni ljudi ne vracaju u BiH.
koliko ima mozgova koji nam rade po bijelom svijetu, nit nam oni valjaju nit nam valja iko i fol da se sebi okrenemo.
okrenut cemo se sebi kad pocnemo cijeniti ono sto ima nase porijeklo..
AmchoSM

Post by AmchoSM »

Pa jarane slažem se sa tobom. Al mi nismo sposobni da napravimo BOSANSKI kviz. Ili pink sa obojenošću srbije, ili OBN san obojenošću hrvatske, nema šanse da nešto uradimo kako treba. Pa pogledaj Milijunaš na OBNu da ti se smuči. Katastrofa.
Da ga napravi FTV ili BHT ne može jer se naši idioti ne mogu dogovoriti jer ne znaju na kojem će jeziku govoriti voditelj i ko će biti urednik i takve gluposti. Tu onda stupaju na scenu privatne televizije koje zastupaju svoj narod i hebi ga onda ne ide nikako.
Samo nadrealisti mogu nešto napraviti da se svi smiju jer ima zajebancije na račun svakoga ako me razumijete pa to može proći. A to kvizovi ili nešto slično ne može. Bi mi rado svi da imamo dobre kvizove i slične edukativne i zabavne emisije, al politika nam upravlja sportom, a da ne govorimo o medijima. Crnjak nam je žešći
ZE u srcu

Post by ZE u srcu »

Sve najbolje Tariku Filipovicu!
dexcox

Post by dexcox »

covjek se nije nikom zamjerio sta god da je rekao. protiv njega mogu govoriti samo ljubomorni idioti zeljni paznje koju nikako da dobiju od svojih kolega u ucionici osnovne skole.
BHG

Post by BHG »

dexcox wrote:covjek se nije nikom zamjerio sta god da je rekao. protiv njega mogu govoriti samo ljubomorni idioti zeljni paznje koju nikako da dobiju od svojih kolega u ucionici osnovne skole.
naravno....po bosanskim demokratskim principima svi koji nemisle kao ti su idioti....zali Boze raje sto izginuse za tu demokratiju
bih_finest

Post by bih_finest »

Ne mogu skontati da neko ima nešto protiv Tarika, šta je to čovjek uradio. Pa svi znaju da je iz Zenice, i ako napravi tak neku šalu i sebe u nju stavlja. Natpis i jeste stajao, tak da je čovjek samo rekao istinu. Nekak imam osjećaj da je on po mišljenju nekih govno jer je Zeničanin, a ne zbog toga što zbija šale ili zato što je "Hrvat"...ccc :-)
p.s. no ak gledamo Štefaneca, on ne pravi šale na račun svoje domovine :D
Neelix

Post by Neelix »

taxi_driver wrote:
Suicidal Siberian wrote:
SaraLe wrote: Da je tebi, biti uspjesan kao on :oops:
Skolovaniji sam od njega sigurno... :oops:

Pa ako je mjerilo uspjeha zabavljanje sredovjecnih ljudi, glavne uloge u filmovima koji dobace od Triglava do Gevgelije.....sta je onda neuspjeh :oops:

Nemoj opet da te istucem po guzi.... :P

Tariguz Filipovic...hebote....

peace out...

ja ljubomore.
Jesi skolovaniji,ali da je tebi gu.... ono sto on g....
zato tisu i kupi majicu i napisi na njoj :Volio bih biti Tarik Filipovic :D :D
marija drmacha??? :oops: :D
surajaa

Post by surajaa »

Suicidal Siberian (citat):

Znas kako ide ona: "Ko zna znaa, ko ne zna...bek!".....ti sam vidi gdje si....e sad shto sam ja odluchio da se snadjem kad je u pitanju ispit o correnspondence analysis i factor analysis i ostalim sranjima, koje nisu relevantne u mojoj struci osim da znam osnovne stvari..zato ti sine fino uchi, pa da se fino uvalis u neki institut dok ce pravi igrachi da pokupe zhito, kao shto ga ja kupim sada Embarassed .....za takve stvari postoje "pjeshaci" koje fino zatvoris u kancelariju pa neka analizira podatke.... Smile

Dobro bolan, nema potrebe da govoris o svojim ljudskim, moralnim i "igrackim" sposobnostima, sve je kristalno jasno.

Naravno, svi smo mi nekad prepisali nesto s dzonova, klupa i cega sve ne, snalazili se na sve (ne)moguce nacine. Nego, ja razmisljam koliko je ozbiljna institucija koju ti pohadjas kad doslovno mozes prepisati polovinu lekcije i pri tome ostati neprimjecen i poloziti ispit. (sto mi je drago, cestitam)

No, da ne odlutam, tema nisi ti ni u kom slucaju, tema je jedan uspjesan, markantan, veoma sarmantan i intrigantan Bosanac.... :P pozdrav....
Edit

Post by Edit »

Tarik Filipovic je ...

... najpozeljniji Zenicanin :D

Tarik u svojim opaskama ukljucuje toliko mnogo stvari (o kojima dakle nesto zna pa ih moze upotrijebiti, parafrazirati ili na njih aludirati ) da time pokazuje zavidno siroko opce obrazovanje. Da, zavrsio je glumacku akademiju, a i to je fakultet, znate... u Zagrebu inace malo jaci nego nas po pitanju opce kulture.

Da je htio studirati bilo sta drugo, sigurna sa da bi i bilo koji drugi fakultet zavrsio sa uzornim uspjehom jer je jednostavno veoma inteligentan i ima odlicnu memoriju.

Tarika za predjsednika :)
AmchoSM

Post by AmchoSM »

Podržavam te haman u potpunosti neg da ti nekad nis bila zaljubljana u njega ha ???
Pa te nostalgija potjerala što bi rekli :-D :-D :-D :-D
Samo se ti čvrsto drži
Post Reply