Колико САД скупе пореза годишње?jefferson wrote:Mali, mislim moram ti se tako obratiti, jer nevjerujem da imas preko 15 godina, ti pod hitno moras geografiju ponoviti.SFSN wrote:....видим..... позната федерална мултиетнићност се испољава и према Израелу..........а да вас приупитам колико су Јевреји пустиње купили од Палестинаца послије другог рата , па уложили зноја и труда и рада и новаца да направе нешто од пустиње нико нема одговор на та питања....
Но, научили смо да Аваз свијет боји црно-бијело....а туђе није никад бијело, него је ''наше'', јер ми испиремо мозак детерџентом који факат мирише бијело.....
...моја порука је : информишете се ...није све у двије боје.....
kakva bola pustinja, jesil ti normalan?
Znas li ti da na svaki dolar (eto ja ti to izlicnog iskustva govorim, jer placam) koji amerikanci zrade, tri centa taxi ide Izraelu? Jel ti mislis da svijet, pa i amerikanci neznaju sta je izrael, ali i palestina?
Ti fakat nemas pomja o cemu pricas!
И како ти сад пљујеш по нечему што финансираш
I otkad ti podrzavas izraelce? oni se neuklapaju u ideologiju R. karadzica, milosevica itd, jer na kraju krajeva iste metode kojima su jevreji trebali biti zbrisani s lica zemlje ste vi koristili da napravite "multietnicku RS" u kojem bi zivjeli svi PRAVI srbi iz razlicitih krajeva univerzuma!
п.с.
Знаш ли ти да је од 12.000 Јевреја у на подручју бивше СРБиХ прије другог свјетског рата у Сарајеву убијено 9.000...значи 75% Јевреја са подручја данашње заједнице Српске и Федерације је нестало у Сарајеву за вријеме НДХ....
Срби и Јевреји имају доста заједничког на овим просторима...