Udruženje građana plemićkog porijekla BiH".

manijak1

Post by manijak1 »

pape .....prestani s tepanjem :D :D ne mogu te citati vice :D :D
Haje nactavi :D :D u tjednu tjenda :D :D ali ovo zadnje Haje je nicko nicko ......ko da imaš kineski sindrom :oops: :D ako već ne znaš šta je to googlijaj :D :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Harrys wrote:
.... a pjesmice je pisao neko djugi. :oops: :zzzz: :lol:
:D Lazes Haje, lazes ko pac ..... ima cjno na bjejo, al da ne tlazim ... bijo je:

Da cu pice zvjezdice
cvi bi kujci actlonomi bili

Cta ci ti miclio, .... nema bez per aspera do zvjezdice, ... Fojtunine, ... :oops: Kujca gjaha, .... nije zvjezdica na kojenu, .... :lol:
Mani, .... muha, ... jej` vako ?
muha_sa

Post by muha_sa »

pape wrote:
Harrys wrote:
:D Lazes Haje, lazes ko pac ..... ima cjno na bjejo, al da ne tlazim ... bijo je:

Da cu pice zvjezdice

Cta ci ti miclio, .... nema bez per aspera do zvjezdice, ... Fojtunine, ... :oops: Kujca gjaha, .... nije zvjezdica na kojenu, .... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: kujca gjaha :lol:
Harrys

Post by Harrys »

pape wrote:
Harrys wrote:

Da cu pice zvjezdice

Wuahahahaha :lol: pa to je samo jedna pjecmica.neko je picao mlogo.mlogo djugih. :D
Vidim da si mako zabojavio pa cu da opet napicem.

jooj da su pice na nebu zvjezdice
jooj cvi bi kujci astjonomi bili
Last edited by Harrys on 26/09/2006 08:24, edited 1 time in total.
muha_sa

Post by muha_sa »

:lol: :lol: :lol: :lol: neću više -moram spavat a umirem od smijeha :lol:
Haje-Haje.
Harrys

Post by Harrys »

Gdje je mane,ako ce biti kum,kao djeca se pjevalo i ovo.

kum kumu dupe jize
kum kumi none dize

:D :-)
Last edited by Harrys on 26/09/2006 08:25, edited 1 time in total.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

muha_sa wrote:Ne tepa--tako i u živo priča.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
horns&drums

Post by horns&drums »

muha_sa wrote:Plemenit da plemenitiji bit ne mogu--primate li i mene u vaše društvo---jest da sam rodjen u Gonjoj Jehovini--u centru Gonje--plemičkog roda.
Deduka ne prime li tebe i ja povlacim aplikaciju svijumimojih :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Vi cte ovdje zakuhaji .....a sejacka buna camo cto nije poceja ..... :D :D ko ce biti Tahi..... :? :D pik ja .....a Haje će biti Gubec -beg :D :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

muha_sa wrote::lol: :lol: :lol: :lol: neću više -moram spavat a umirem od smijeha :lol:
Haje-Haje.
memoj cpavat ..... :D ako nemac ctlazaje :D icpjed .....zamka :oops: :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Brazzo :D:D nek Haje beje pamuk :D:D
vatra i voda

Post by vatra i voda »

horns&drums wrote:
vatra i voda wrote:udostojio sam se da dodjem u svoju domovinu dobrovoljno 16 aprila 1992 i popeo na prvo brdo iznad svog grada sa M-48 koju smo zvali tandzara.Pa ne vidim razloga zasto se sada ne bi udostojio da dodjem u svoju domovinu.I na kraju , ko je tebe sta pitao !!!!!!!
Ma ja tako to ide :D:D:D ko je nekad bio bos, sad je hadzija i obratno :D:D .

Ja nekada imao cekove i lovu, sad nema ni za kafe, a od kartica jedino onu iz videoteke imam :D:D:D:D . Hoce i nju da mi uzmu, kazu rekao sam jednom da mi je Amelie jaci film od Nicije zemlje pa me proglasise izdajnikom :D:D:D:D:D
Nicija zemlja je bolji film od Amellie .Fakat .Mada u tom filmu kada Pape zarola onu buba maru na Parku princeva ja bi odmah dao Oskara i Emiliji.
Nego ti se opasno nabrijao na Sulju i Mehmeda , majke mi moje pomislicu da nokte cupaju tamo u Sarajvu s obzirom da nisi zelen.redovno sam u Sarajevu nisam primjetio to sto forsiras.Inace sam uvijek na strani manjine i slabijeg .Imas moju podrsku.
horns&drums

Post by horns&drums »

Ko su Suljo i Mehmed?
vatra i voda

Post by vatra i voda »

horns&drums wrote:Ko su Suljo i Mehmed?
Balije bez kojih bi Bosnom teklo med i mlijeko , prolamao se smijeh i graja , cvalo cvijece , pravili se putevi , skole , bolnice , pozorista .......to su dva pokvarena tipa zbog zbog kojih su jadni Tudjman i Slobo morali placati kartu do Karadjordjeva i to nekoliko puta ......da nije njih Bosna bi bila cijela iz dva dijela ....:-) sta ces jarane zivot je maskenabal
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Harrys wrote:
pape wrote:
Harrys wrote:

Da cu pice zvjezdice

Wuahahahaha :lol: pa to je samo jedna pjecmica.neko je picao mlogo.mlogo djugih. :D

Nedaj Hare da te optuzuje Pape, bez osnove....
horns&drums

Post by horns&drums »

vatra i voda wrote:
Balije bez kojih bi Bosnom teklo med i mlijeko , prolamao se smijeh i graja , cvalo cvijece , pravili se putevi , skole , bolnice , pozorista .......to su dva pokvarena tipa zbog zbog kojih su jadni Tudjman i Slobo morali placati kartu do Karadjordjeva i to nekoliko puta ......da nije njih Bosna bi bila cijela iz dva dijela ....:-) sta ces jarane zivot je maskenabal

Ovim postom ti mene svrsta u cetnike i ustase...

Cestitam i nemoj me zvati jaranom, Boga ti dragog...
Harrys

Post by Harrys »

FortunaBela wrote:
Harrys wrote:
pape wrote: :D Lazes Haje, lazes ko pac ..... ima cjno na bjejo, al da ne tlazim ... bijo je:

Da cu pice zvjezdice

Nedaj Hare da te optuzuje Pape, bez osnove....
Maja,Pape se samo majo zeza,da zabojavimo na pojitiku. :D :-)
flora.sa

Post by flora.sa »

vi dok ovdje laprdate :D ja ispijam podnevni caj i jedem inglish paj sa engleskom kraljicom :oops: :D :D
muha_sa

Post by muha_sa »

horns&drums wrote:Ko su Suljo i Mehmed?
Suljo Tihić.
Mehmed Baždarević.
mirza

Post by mirza »

bas bi mi bilo drago kad bi i u bosni postojala neka vrsta plemickog drustva, tako bi se mogli odvojiti casni ljudi od mafijoza i svakojakog olosa koji su tako reci "gospodini"
vatra i voda

Post by vatra i voda »

horns&drums wrote:
vatra i voda wrote:

Ovim postom ti mene svrsta u cetnike i ustase...

Cestitam i nemoj me zvati jaranom, Boga ti dragog...
To su tvoje rijeci i tvoja logika .Pogrjesio si .Zam da nisi cedo i ujo .Pa sam si mi rekao prije tri dana da si Jevrej tj pripadnik najstarijeg naroda na svijetu.Sto se tice maskenbala obavezno ti preporucujem onaj u Veneciji.Stavis masku i mozes pricati drugu pricu , sa maskom dobijes novu ulogu kao na filmu .I tako u nedogled .Ono sa jaranom sam se salio .Ovo je samo forum a ova tema je odavno otisla u tesku zajebanciju.To tako shvati.Nisam ni ja svakom jaran imam i ja svoje on .Salom , utihnulo tamo nasto na bliskom istoku :-) izmedju Hezbolaha i Izraela . Nisam cuo ni rijeci na CNN-u ima hefta dana . Javi ako kakvih vijesti mene ti strasno interesuje vanjska politika poglavito ako su prijateljske zemlje u pitanju.
Harrys

Post by Harrys »

:lol: Pape,gdje nam je to Micika? :zzzz: :zzzz: :lol:
muha_sa

Post by muha_sa »

Pape,koju tekmu gledaš?Ovdje na FTV--Benfika-Mančester.
muha_sa

Post by muha_sa »

REHA-mi limovo rajvosa a cobra jeni kriv što za ljuže vijana---ždamo znane da je na vomkri tupu---ramomo ga dobitpri da livo mosa rajvoSa.
horns&drums

Post by horns&drums »

vatra i voda wrote:
To su tvoje rijeci i tvoja logika .Pogrjesio si .Zam da nisi cedo i ujo .Pa sam si mi rekao prije tri dana da si Jevrej tj pripadnik najstarijeg naroda na svijetu.
E da, a po rodbine mi srbi i hrvati zato. (Nigdje muslimana/bosnjaka jebo te). Ne treba meni maska, ja sam na ovom forumu evo peta godina i zna me vecina diskutanata, od adrese, slike itd. Svadjah se i sa cedama i ujama a i balijama nije mane.

Koliko vidim, ti si svjez ovdje pa te i razumijem. Sve ono sto ti se nakuplja pa ne smijes pisnuti uzivo ti ovdje kazes (to i jeste jedna od svrha foruma). Nebi me cudilo kada bi se sada pojavilo par tvojih klonova da te podrze :D:D:D:D
Post Reply