Haje nactavi
Udruženje građana plemićkog porijekla BiH".
- manijak1
pape .....prestani s tepanjem
ne mogu te citati vice
Haje nactavi
u tjednu tjenda
ali ovo zadnje Haje je nicko nicko ......ko da imaš kineski sindrom
ako već ne znaš šta je to googlijaj

Haje nactavi
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Harrys wrote:
.... a pjesmice je pisao neko djugi.![]()
![]()
Da cu pice zvjezdice
cvi bi kujci actlonomi bili
Cta ci ti miclio, .... nema bez per aspera do zvjezdice, ... Fojtunine, ...
Mani, .... muha, ... jej` vako ?
- muha_sa
pape wrote:Harrys wrote:
![]()
Lazes Haje, lazes ko pac ..... ima cjno na bjejo, al da ne tlazim ... bijo je:
Da cu pice zvjezdice
Cta ci ti miclio, .... nema bez per aspera do zvjezdice, ... Fojtunine, ...Kujca gjaha, .... nije zvjezdica na kojenu, ....
![]()
-
Harrys
Wuahahahahapape wrote:Harrys wrote:
![]()
Da cu pice zvjezdice
Cta ci ti miclio, .... nema bez per aspera do zvjezdice, ... Fojtunine, ...Kujca gjaha, .... nije zvjezdica na kojenu, ....
![]()
Vidim da si mako zabojavio pa cu da opet napicem.
jooj da su pice na nebu zvjezdice
jooj cvi bi kujci astjonomi bili
Last edited by Harrys on 26/09/2006 08:24, edited 1 time in total.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
muha_sa wrote:Ne tepa--tako i u živo priča.
- horns&drums
Deduka ne prime li tebe i ja povlacim aplikaciju svijumimojihmuha_sa wrote:Plemenit da plemenitiji bit ne mogu--primate li i mene u vaše društvo---jest da sam rodjen u Gonjoj Jehovini--u centru Gonje--plemičkog roda.
- manijak1
- manijak1
memoj cpavat .....muha_sa wrote:![]()
![]()
![]()
neću više -moram spavat a umirem od smijeha
![]()
Haje-Haje.
- horns&drums
Brazzo
:D nek Haje beje pamuk
:D
-
vatra i voda
Nicija zemlja je bolji film od Amellie .Fakat .Mada u tom filmu kada Pape zarola onu buba maru na Parku princeva ja bi odmah dao Oskara i Emiliji.horns&drums wrote:Ma ja tako to idevatra i voda wrote:udostojio sam se da dodjem u svoju domovinu dobrovoljno 16 aprila 1992 i popeo na prvo brdo iznad svog grada sa M-48 koju smo zvali tandzara.Pa ne vidim razloga zasto se sada ne bi udostojio da dodjem u svoju domovinu.I na kraju , ko je tebe sta pitao !!!!!!!:D:D ko je nekad bio bos, sad je hadzija i obratno
:D .
Ja nekada imao cekove i lovu, sad nema ni za kafe, a od kartica jedino onu iz videoteke imam:D:D:D . Hoce i nju da mi uzmu, kazu rekao sam jednom da mi je Amelie jaci film od Nicije zemlje pa me proglasise izdajnikom
:D:D:D:D
Nego ti se opasno nabrijao na Sulju i Mehmeda , majke mi moje pomislicu da nokte cupaju tamo u Sarajvu s obzirom da nisi zelen.redovno sam u Sarajevu nisam primjetio to sto forsiras.Inace sam uvijek na strani manjine i slabijeg .Imas moju podrsku.
- horns&drums
Ko su Suljo i Mehmed?
-
vatra i voda
Balije bez kojih bi Bosnom teklo med i mlijeko , prolamao se smijeh i graja , cvalo cvijece , pravili se putevi , skole , bolnice , pozorista .......to su dva pokvarena tipa zbog zbog kojih su jadni Tudjman i Slobo morali placati kartu do Karadjordjeva i to nekoliko puta ......da nije njih Bosna bi bila cijela iz dva dijela ....horns&drums wrote:Ko su Suljo i Mehmed?
-
FortunaBela
Nedaj Hare da te optuzuje Pape, bez osnove....Harrys wrote:Wuahahahahapape wrote:Harrys wrote:
![]()
Da cu pice zvjezdice
![]()
Mani, .... muha, ... jej` vako ?pa to je samo jedna pjecmica.neko je picao mlogo.mlogo djugih.
![]()
- horns&drums
vatra i voda wrote:
Balije bez kojih bi Bosnom teklo med i mlijeko , prolamao se smijeh i graja , cvalo cvijece , pravili se putevi , skole , bolnice , pozorista .......to su dva pokvarena tipa zbog zbog kojih su jadni Tudjman i Slobo morali placati kartu do Karadjordjeva i to nekoliko puta ......da nije njih Bosna bi bila cijela iz dva dijela ....sta ces jarane zivot je maskenabal
Ovim postom ti mene svrsta u cetnike i ustase...
Cestitam i nemoj me zvati jaranom, Boga ti dragog...
-
Harrys
Maja,Pape se samo majo zeza,da zabojavimo na pojitiku.FortunaBela wrote:Nedaj Hare da te optuzuje Pape, bez osnove....Harrys wrote:Wuahahahahapape wrote:Lazes Haje, lazes ko pac ..... ima cjno na bjejo, al da ne tlazim ... bijo je:
Da cu pice zvjezdice
![]()
Mani, .... muha, ... jej` vako ?pa to je samo jedna pjecmica.neko je picao mlogo.mlogo djugih.
![]()
-
vatra i voda
To su tvoje rijeci i tvoja logika .Pogrjesio si .Zam da nisi cedo i ujo .Pa sam si mi rekao prije tri dana da si Jevrej tj pripadnik najstarijeg naroda na svijetu.Sto se tice maskenbala obavezno ti preporucujem onaj u Veneciji.Stavis masku i mozes pricati drugu pricu , sa maskom dobijes novu ulogu kao na filmu .I tako u nedogled .Ono sa jaranom sam se salio .Ovo je samo forum a ova tema je odavno otisla u tesku zajebanciju.To tako shvati.Nisam ni ja svakom jaran imam i ja svoje on .Salom , utihnulo tamo nasto na bliskom istokuhorns&drums wrote:vatra i voda wrote:
Balije bez kojih bi Bosnom teklo med i mlijeko , prolamao se smijeh i graja , cvalo cvijece , pravili se putevi , skole , bolnice , pozorista .......to su dva pokvarena tipa zbog zbog kojih su jadni Tudjman i Slobo morali placati kartu do Karadjordjeva i to nekoliko puta ......da nije njih Bosna bi bila cijela iz dva dijela ....sta ces jarane zivot je maskenabal
Ovim postom ti mene svrsta u cetnike i ustase...
Cestitam i nemoj me zvati jaranom, Boga ti dragog...
- horns&drums
E da, a po rodbine mi srbi i hrvati zato. (Nigdje muslimana/bosnjaka jebo te). Ne treba meni maska, ja sam na ovom forumu evo peta godina i zna me vecina diskutanata, od adrese, slike itd. Svadjah se i sa cedama i ujama a i balijama nije mane.vatra i voda wrote:
To su tvoje rijeci i tvoja logika .Pogrjesio si .Zam da nisi cedo i ujo .Pa sam si mi rekao prije tri dana da si Jevrej tj pripadnik najstarijeg naroda na svijetu.
Koliko vidim, ti si svjez ovdje pa te i razumijem. Sve ono sto ti se nakuplja pa ne smijes pisnuti uzivo ti ovdje kazes (to i jeste jedna od svrha foruma). Nebi me cudilo kada bi se sada pojavilo par tvojih klonova da te podrze