Covjek je najbolji trener u NFL-u, dokazat ce to ove godine kad su ga svi napali, samo laganini..
NFL
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
shadow
Ma on je to priznao i gotovo. Neki su odmah zapjenili i htjeli mu oduzeti sve titule ali ko se razumije u ovu igru zna da se ne moze se pomocu toga pobjediti i osvojiti superbowl i to 3 puta u 4 godine. Frajer je super trener, imamo super ekipu (u kojoj nisu jos igrali ni Seymour niti moj najdrazi igrac Harrison
) a vec su svi protivnici ubjedljivo zgazeni. Ima jos da se igra ali Patriotsi idu do kraja, garantujem.
- pitt
eh to ti ne znam koli im je to pomoglo. Superbowls su uzimali na field goal......nije to velika nadmoc. Jos kad uzmes u obzir da ako su se tim koristili.......imaju razlogha da neki budu ljuti. U filadelfiji kljucaju radi toga. Ja im ne bih uzeo titule.......al njemu bih dozivotno zabranio da trenira......ipak je ukaljao sport.
- GandalfSivi
Sta vam je ba, ovi moji indijanci (Redskins) se tek zagrijavaju. Danas beeze odrase levate 34:3, kao ono doslo im...
- karanana
Fuj. A konto sam da imamo jednu od najboljih odbrana u NFL-u. Danas je nas rushing defense uzeo slobodan dan i dopustio Adrianu Pettersonu da istrenira za iduci Chicago maraton. Ovom utakmicom oficijelno zakljucujem medzedzu sezonu. Vrijeme je za zimski san.
-
LafoMamone
Ove godine Patriotsi su definitivno najjaca ekipa. Imaju najboljeg QB, sjajne receivere i odlicnog trenera. Bez obzira na aferu sa snimanjem Bellichik je najbolji trener u NFL-u.
Upravo vode protiv Cowboysa sa 7-0.
Cowboysi su dobri, ali je Romo nepredvidiv. Sigurno ce otici play-off, ali za nesto vise ce morati pricekati.
Po meni postoje samo dvije ekipe koje mogu zaustaviti Patriotse. To su Coltsi i Steelersi. Coltsi zbog Manninga naravno, a Steelersi ako ostanu zdravi sigurno odlaze u Superbowl. Imaju iskustvo, kvalitet i solidnog QB.
Volio bih da Packersi doguraju daleko.
Upravo vode protiv Cowboysa sa 7-0.
Cowboysi su dobri, ali je Romo nepredvidiv. Sigurno ce otici play-off, ali za nesto vise ce morati pricekati.
Po meni postoje samo dvije ekipe koje mogu zaustaviti Patriotse. To su Coltsi i Steelersi. Coltsi zbog Manninga naravno, a Steelersi ako ostanu zdravi sigurno odlaze u Superbowl. Imaju iskustvo, kvalitet i solidnog QB.
Volio bih da Packersi doguraju daleko.
- pitt
Bog te cuo....za Steelerse.LafoMamone wrote:
Romo jest dobar ali je mlad i neiskusan. Isto big Ben prve sezone. Naravno, momak itekako ima talenta i bit ce uspjesan QB. NJije bilo dileme da ce patsi pobjediti. brady jeste jedan od najboljih QB(iako ga ja ne volim), ali za mene nema boljeg od B. Favra. Covjek igra kao da mu je 18 a ne 30+
-
water
jesil ti to ljubomoran sto frajer odera sve najbolje kokepitt wrote:Bog te cuo....za Steelerse.LafoMamone wrote:
Po meni postoje samo dvije ekipe koje mogu zaustaviti Patriotse. To su Coltsi i Steelersi. Coltsi zbog Manninga naravno, a Steelersi ako ostanu zdravi sigurno odlaze u Superbowl. Imaju iskustvo, kvalitet i solidnog QB.:D
Romo jest dobar ali je mlad i neiskusan. Isto big Ben prve sezone. Naravno, momak itekako ima talenta i bit ce uspjesan QB. NJije bilo dileme da ce patsi pobjediti. brady jeste jedan od najboljih QB(iako ga ja ne volim), ali za mene nema boljeg od B. Favra. Covjek igra kao da mu je 18 a ne 30+:D:D
- pitt
vjeruj da je gore poceti sezonu 5:0 nego 2:3 ili 1:3. VIse je pritiska i vece su sanse da se igraci nafuraju i onda padnu od nekih levata i krene ih naopako kasnije. New England zadnji put kad su imali 4:0 nisu playoff prosli a zadnju superbowl sezonu su poceli sa 2:3 mslim.rIder wrote:ima al treba lagano igrati ove trening utakmice i tempirati formu za one vaznijepitt wrote:ihhh ima jos do playoffa![]()
![]()
Naravno statistike nista ne znace u ovom sportu...
- karanana
6 komata je bacio, 21/25 za 354 yds. koji je rekord za qb-a i broj td-jeva na tekmi? cudo ga ne stavi na klupu. ustvario stavio je nakvog cassela i odmah frajer int. bacio.
Ako kontamo imati i malo sanse za playoff, philly veceras mora pasti. na sportklubu smo - sminka.
Wah sta ovo houston radi? dadose 29 poena u 4. kvoderu i sad vode 36:35. jedva cekam hajlajtse na nfl.com.
Ako kontamo imati i malo sanse za playoff, philly veceras mora pasti. na sportklubu smo - sminka.
Wah sta ovo houston radi? dadose 29 poena u 4. kvoderu i sad vode 36:35. jedva cekam hajlajtse na nfl.com.
- rIder
nadjohkaranana wrote: koji je rekord za qb-a i broj td-jeva na tekmi?
Most Yards Gained, Game
554 Norm Van Brocklin, Los Angeles vs. N.Y. Yanks, Sept. 28, 1951
Most Touchdown Passes, Game
7 Sid Luckman, Chi. Bears vs. N.Y. Giants, Nov. 14, 1943
6 By many players. Last time: Peyton Manning, Indianapolis vs. Detroit, Nov. 25, 2004
bice gutavokaranana wrote:
a steelersi igraju tek oko 2-3 ujutro