Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izvinjavam se unaprijed na psovanju ali moram reci :
Jebem li ti karadzicu majku,ti si za ovo sve kriv,dabogda te najgore snaslo.
Prije rata kada bi navijac celika samo uporedio celik sa sarajevom ili zeljom bio bi ismijan.
Danas svakodnevno mozes cuti nebuloze da su oni cak i bolji od nas
S razlogom je otvorena ova tema ovdje,tacno se znalo kakve ce biti reakcije i na ovaj se nacin promovisu jer to ne mogu dobrim rezultatima.
Svaka cast krkani,uspjeli ste opet natjerati raju da diskutuju o vama nebitnim.
sulesavic wrote:@PITARKA_SA
Prozvao sam te onim ¹to je suprotno znaèenju patriota
da,i...?
trebam neke argumente ili srceparajuci text opalit sad ,da bi tebi il bilo kome dokazala suprotno?
il' sta ??
Ne treba¹, oko na¹e. Samo imaj u vidu da ti ovdje predstavlja¹ jednu grupu ljudi drugoj grupi ljudi i da oni svoje mi¹ljenje o tebi i tvojima formiraju prema onome ¹to ka¾e¹.
Krigla_Sa wrote:Izvinjavam se unaprijed na psovanju ali moram reci :
Prije rata kada bi navijac celika samo uporedio celik sa sarajevom ili zeljom bio bi ismijan.
S razlogom je otvorena ova tema ovdje,tacno se znalo kakve ce biti reakcije i na ovaj se nacin promovisu jer to ne mogu dobrim rezultatima.
sulesavic wrote:@PITARKA_SA
Prozvao sam te onim što je suprotno značenju patriota
da,i...?
trebam neke argumente ili srceparajuci text opalit sad ,da bi tebi il bilo kome dokazala suprotno?
il' sta ??
Ne trebaš, oko naše. Samo imaj u vidu da ti ovdje predstavljaš jednu grupu ljudi drugoj grupi ljudi i da oni svoje mišljenje o tebi i tvojima formiraju prema onome što kažeš.
ja ovdje predstavljam SAMO SVOJE misljenje,a ne misljenje nekog petog,desetog!
a to ko jeste i ko nije patriota,se mjeri nekim drugim stvarima,a ne odlaskom na utakmice reprezentacije il slicno tome.
sulesavic wrote:Šteta. Drugačiji odgovor doveo bi do nečega nezabilježenog na internetu - iskrene i potpune promjene nečijeg (mog) stava o tebi i tvojima.
iskreno,ne zanima me tvoj stav o meni..
sve najbolje
Je li ne voli¹ (manje voli¹) reprezentaciju zato ¹to u njoj ima igraèa iz raznih klubova (mislio sam napisati gradova) ili je neki drugi razlog u pitanju?
Je li ne voliš (manje voliš) reprezentaciju zato što u njoj ima igrača iz raznih klubova (mislio sam napisati gradova) ili je neki drugi razlog u pitanju?
nisam rekla da ne volim reprezentaciju,i da je ne idem gledati i da nisam tuzna kad gubimo i tako te stvari,ali ti kazem da volim klub i da moram birati izmedju tekme repke.ili kluba otisla bi gledati Sarajevo.
ne zanima me ko dolazi iz kojeg kluba i kako se zove,koje je vjere ,boje koze..ako igra u dresu reprezentacije.
to je sve sto imam reci u vezi te price...sve ostalo bilo bi supljiranje do iznemoglosti.
Krigla_Sa wrote:Izvinjavam se unaprijed na psovanju ali moram reci :
O, Krigla_Sa, đe si jarane, dugo se čuli ni vidjeli nismo Što ti je, bolan, trebalo da nastaviš pisati ono nakon psovke? Taman se ponadah, spametovao se ti, kad ono Kardeljevo...
Ne znam jarane,to je moje misljenje.
Mislim da svako ko prati fudbal zna da celik nije ni blizu veliki klub kao sarajevo ili zeljo,to zna sigurno i pokretac teme ali ocito mu nije fazon doci ovdje i sloziti se sa mnom ili bilo kim u vezi toga jer neki ljudi su nazalost toliko besposleni da im je merak doci ovdje,pokrenuti temu koja je nidze veze ( cuj celik najtrofejniji klub...HAHAHAHHA) i onda fol traziti da se raja ne prepucava.mislim nismo djeca,sve je ovo s razlogom .
Ako fudbal pratite od 1996/1997 pitajte vase tate,dede sta je celik naspram sarajeva ili zelje.
Ne mozes da kazes da je Celik nista naspram Sarajeva i Zelje,mozes reci da nema dovoljno titula ,pobjednika kupova,igranih utakmica lige sampiona itd al u staroj JUGOSLAVIJI.To postujemo.
U naslovu teme se mislilo o najtrofejinijem klubu u BiH poslije rata tj.od kad postoji jedinstvena i cjelovita BIH(nakon raspada Jugoslavije).
Ne vidim nista ovdje sto bi moglo provocirati nekoga drugoga ,nenavijaca Celika...
Ovo sam sve vec nekoliko puta ponovio a evo opet radim,da samo zelimo informacije o NK Celik u novoj polusezoni,a ove mrznje navijaca ne pratim,al jedina svijetla tacka u ovom svemu je da smo na MARAKANI (pitari,robijasi,manijaci,red army) svi bili kao braca,tamo smo spasavali jedne druge kao sopstvenu familiju,tada smo mrzili samo one koji su nam uvijek htjeli zlo,a i sada zele,pa zasto njih ne mrzimo nego se medzusobno prepiremo ko mala djeca?
PITARKA_SA wrote:pa kad se vec tako pravis pametan,moram te pitati i ako sam rekla da sa takvima necu diskutovati jer nema nade...de mi reci onda iz prve ruke kada su vas napali na stanici,kako ste bjezali na sve strane,i molili taxiste da vas odvezu do zenice ,jer se niste mogli vratiti na stanicu?
ekipa koja je bila na gostovanju imala sa sobom trans ,zar to nije relevantna ekipa ..a opet tako lako dobila po njusci??ili ces mozda reci da to nisu bili robijasi?nisu Hz relevantne da kazu vec samo vi..duhovit si,vidim.
jedna je cinjenica ,a to je da ste dobili po njuskama i od toga ne mozes pobjeci,zato bolje hajd na kaficu ,ne trosi lovu na net.klub
Vidim,ti toliko pametna,kako sama kazes,a nisi shvatila post na koji si replicirala.Hajd sad fino se vrati na onaj post,dobro ga procitaj pa onda nesto kazi.
dzenane ti nisi napisao u svom prvom komentaru da je celik najtrofejniji klub poslije rata vec si samo naglasio da je najtrofejniji klub u bih.
Nebi da i ja govorim o tome "celik najtrofejniji klub poslije rata" jer sve je receno o uslovima u kojima se igrala liga kada je celik ako se ne varam 3 puta zaredom osvojio titulu .svi znamo u kakvom je stanju tada zenica bila a u kakvom grad sarajevo.
Znam da ispada da umanjujem to sto je celik tada uradio ali to je nazalost tako sve bilo.
Krigla_Sa wrote:dzenane ti nisi napisao u svom prvom komentaru da je celik najtrofejniji klub poslije rata vec si samo naglasio da je najtrofejniji klub u bih.
Nebi da i ja govorim o tome "celik najtrofejniji klub poslije rata" jer sve je receno o uslovima u kojima se igrala liga kada je celik ako se ne varam 3 puta zaredom osvojio titulu .svi znamo u kakvom je stanju tada zenica bila a u kakvom grad sarajevo. Znam da ispada da umanjujem to sto je celik tada uradio ali to je nazalost tako sve bilo.
Gospodine krigla,suplja ti prica.Ja vjerujem da si ti jako puno popio prije pisanja ovoga posta.Sta bih ja sada trebao reci,da grad sarajevo koji ima zadnjih nekoliko godina,godisnji budzet od 500-800 miliona,a grad Zenica u tom istom periodu od 13-33 miliona,fks trebao biti tri puta sampion ove drzave,bas kao sto je Celik bio te tri godine poslije rata,a fks nije to bio niti jednom u zadnjih nekoliko godina.
Eto vidis kako ti razmisljas.I onda dolazimo opet na ono,kako ti i tebi slicni dolazite ovdje na ovu temu da lijecite svoje komplekse.
Je li ne voliš (manje voliš) reprezentaciju zato što u njoj ima igrača iz raznih klubova (mislio sam napisati gradova) ili je neki drugi razlog u pitanju?
haj nadam se da ja mogu odgovoriti na ovo pitanje jer sam ja taj koji tri puta vise voli klub sarajevo nego reprezentaciju,evo i zasto...
Zato sto se u reprezentaciji uvijek gleda nacionalni kljuc.
Kako da ja volim reprezentaciju kao klub (ili cak vise) kada i dan danas neki daju pare da bi igrali za nju.
Kada selektori i ostala mafija urucuju pozive igracima i traze pare zbog toga.
Pogledaj samo na http://www.nfsbih.ba/ izbor strucnih stabova svih selekcija,pa sve je po nacionalnom kljucu,samo pogledaj imena...
Ne kazem da moje sarajevo vode sve posteni ljudi,bilo je tu ljudi koji su uzeli sve od sarajeva sto su mogli ali su otisli , ovi iz reprezentacije nikad da odu.
Kada nam u reprezentaciji budu provjereni strucnjaci ja cu svojoj reprezentaciji zeljeti sve najbolje kao i sarajevu,ovako sam zelio da nam grci uvale 20 komada.
Drug,sve je to tacno za te nacionalne kljuceve itd...,ali ljubav prema reprezentaciji nije mjerljiva prema onome ko je vodi.To je znak pripadanja necemu,ono sto si ti i sve ovo oko tebe.To je u srcu,bez obzira ko je vodio i kako igrala.
Krigla_Sa wrote:dzenane ti nisi napisao u svom prvom komentaru da je celik najtrofejniji klub poslije rata vec si samo naglasio da je najtrofejniji klub u bih.
Nebi da i ja govorim o tome "celik najtrofejniji klub poslije rata" jer sve je receno o uslovima u kojima se igrala liga kada je celik ako se ne varam 3 puta zaredom osvojio titulu .svi znamo u kakvom je stanju tada zenica bila a u kakvom grad sarajevo. Znam da ispada da umanjujem to sto je celik tada uradio ali to je nazalost tako sve bilo.
Gospodine krigla,suplja ti prica.Ja vjerujem da si ti jako puno popio prije pisanja ovoga posta.Sta bih ja sada trebao reci,da grad sarajevo koji ima zadnjih nekoliko godina,godisnji budzet od 500-800 miliona,a grad Zenica u tom istom periodu od 13-33 miliona,fks trebao biti tri puta sampion ove drzave,bas kao sto je Celik bio te tri godine poslije rata,a fks nije to bio niti jednom u zadnjih nekoliko godina.
Eto vidis kako ti razmisljas.I onda dolazimo opet na ono,kako ti i tebi slicni dolazite ovdje na ovu temu da lijecite svoje komplekse.
Ja pa sta sad... ?
Znas li ti koliko od toga imaju sarajevo i zeljo ? Mislis da zeljo i sarajevo dobijaju pare od grada..Dobijaju al u qrcu,nebi se igraci sarajeva hladnom vodom tusirali poslije treninga niti bi iz ilijasa bili otjerani sa treninga jer nemaju para...Nemoj pricati ono sto ne znas molim te.
Pa grad zenica pomaze koliko moze celiku a to je vise sigurno nego sto grad sarajevo pomaze zelji i sarajevu.
laguna wrote:Drug,sve je to tacno za te nacionalne kljuceve itd...,ali ljubav prema reprezentaciji nije mjerljiva prema onome ko je vodi.To je znak pripadanja necemu,ono sto si ti i sve ovo oko tebe.To je u srcu,bez obzira ko je vodio i kako igrala.
E pa izvini ali nismo svi isti.Ne kazem da je moj nacin razmisljanja ispravan ali meni je pun qrac usanovica,jelica,dominkovica,pasalica...
Nakon svega ,sa bolicem,barbarezom,rahimicem... ja sam poceo zeliti da nas svi nabijaju sa po 10 golova razlike (sto je nemoguce )
Ja cu voljeti uvijek barbareza npr. vise od zukica iz sarajeva ali reprezentaciju sa ovim ljudima na celu ne mogu vise voljeti niti cu ici na utakmice.
laguna wrote:Ne bih se sa tobom slozio oko toga.Dovoljno je da pogledas u zadnjih nekoliko godina sponzore fks i nkz i sve ce ti biti jasno.
Pa to stoji za sponzore,ali spominjati neki milionski budzet grada sarajeva i povezivati ga sa sarajevskim klubovima je glupo i smijesno,bar meni.
Nemoj da bulaznis bezveze i nemoj ti pisati smijesne postove,jer je taj budzet grada stvoren na osnovu dobiti tih firmi koji su USPUT sponzori navedenih klubova.Znaci ta firma nije sponzor Celiku,nego fks i nkz,a samim tim stavlja te klubove u superiorniji polozaj naspram ostalih klubova i opet fks nije bio u navedenom periodu jednom,a kamoli tri puta prvak drzave.
Jao lika...Pa meni je svakako normalno da su sarajevo ili zeljo zanimljiviji sponzorima nego celik,to su ipak najveci klubovi u bih i nista mi nije cudno sto imamo vise sponzora od vas.
Ali halo,mi ljetos nismo imali gdje trenirati dok drugi gradovi svojim klubovima pomazu PARAMA da izgrade kakav takav stadion (ako ga nemaju) ili im dodijele gradski stadion.
To dovoljno govori koliko je smijesno sto povezujes budzet grada sarajeva sa sarajevskim klubovima
I da..Sarajevo je osvojilo titulu 1999 godine!!!
Last edited by Krigla_Sa on 15/01/2007 01:29, edited 1 time in total.