rodjena sa feleromdanas wrote:ja i kad sam bila u normalnim godinama sam bila nenormalnapitt wrote:ove kod dajdzincemamica 31 wrote:a kakve su to nenormalne godine![]()
savremeni muskarci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zhaba
e jbg ovdje svi traze za sve sliku c c c pitaj kolegu sofistuztluhcs wrote:Ako i samo ako si žensko normalnih godina ću ti odgovoriti na to pitanjeZhaba wrote:a ti to imas zenuztluhcs wrote:Ja sam krkan koji smatra da se ženska uloga zna... Kakva savremenost klinci palci!tek kad vidim sliku
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Pa hoæu da utvrdim da si ¾enskoZhaba wrote:e jbg ovdje svi traze za sve sliku c c c pitaj kolegu sofistuztluhcs wrote:Ako i samo ako si ¾ensko normalnih godina æu ti odgovoriti na to pitanjeZhaba wrote: a ti to imas zenutek kad vidim sliku
a sta su normalne godine
-
mamica papucarka
prvo kazu nije izgled vazan, a onda traze slikuZhaba wrote:e jbg ovdje svi traze za sve sliku c c c pitaj kolegu sofistuztluhcs wrote:Ako i samo ako si žensko normalnih godina ću ti odgovoriti na to pitanjeZhaba wrote: a ti to imas zenutek kad vidim sliku
a sta su normalne godine
Boze, gdje ce ova omladina
-
Zhaba
pa naravno da sam zenskoztluhcs wrote:Pa hoću da utvrdim da si ženskoZhaba wrote:e jbg ovdje svi traze za sve sliku c c c pitaj kolegu sofistuztluhcs wrote: Ako i samo ako si žensko normalnih godina ću ti odgovoriti na to pitanjetek kad vidim sliku
a sta su normalne godine
Ne govorim ja o svom statusu što se žeMskiJEH tiče tek tako potencijalnim mušKIJEM
-
ztluhcs
Slika mi treba za utvrðivanje spolamamica 31 wrote:prvo kazu nije izgled vazan, a onda traze slikuZhaba wrote:e jbg ovdje svi traze za sve sliku c c c pitaj kolegu sofistuztluhcs wrote: Ako i samo ako si ¾ensko normalnih godina æu ti odgovoriti na to pitanjetek kad vidim sliku
a sta su normalne godine
![]()
Boze, gdje ce ova omladina![]()
- pitt
e bezbeli ce ti to pomociztluhcs wrote:Slika mi treba za utvrđivanje spolamamica 31 wrote:prvo kazu nije izgled vazan, a onda traze slikuZhaba wrote: e jbg ovdje svi traze za sve sliku c c c pitaj kolegu sofistua sta su normalne godine
![]()
Boze, gdje ce ova omladina![]()
-
ztluhcs
To se vidi po vrsti slova?Zhaba wrote:pa naravno da sam zenskoztluhcs wrote:Pa hoæu da utvrdim da si ¾enskoZhaba wrote: e jbg ovdje svi traze za sve sliku c c c pitaj kolegu sofistua sta su normalne godine
Ne govorim ja o svom statusu ¹to se ¾eMskiJEH tièe tek tako potencijalnim mu¹KIJEM
![]()
-
ztluhcs
Njemu treba rodni list sa FE da bi skontao da si ¾enskoZhaba wrote:pittic potvrdi ba ti ili moram herkinju zvati?pitt wrote:e bezbeli ce ti to pomociztluhcs wrote: Slika mi treba za utvrðivanje spola:D
-
ztluhcs
Znaèi tebi se trebam svidjeti da bi se do ¾abe do¹lopitt wrote:pikam pikam.......ja sam glavni u zirijuztluhcs wrote:Ti se ne pika¹ kao alokatorpitt wrote:ja ovdje ko informacije dodjem:D:D Jeste, zensko je.............i nije avaiable
:D
:D
- pitt
ko barutztluhcs wrote:Znači tebi se trebam svidjeti da bi se do žabe došlopitt wrote:pikam pikam.......ja sam glavni u zirijuztluhcs wrote: Ti se ne pikaš kao alokator:D
Ti ko neki provodadžija dodješ, sa svim u toku a vazda suh
- Bosanac sa dna kace
#121 Re: savremeni muskarci
Uh ipak znaci na zapadu nis novo, iz Stambola da ne mrdam, ipak ovdje se jos uvijek more dihat ko musko!mamica 31 wrote:... neko ce reci papucari![]()
ja necu, nego hocu da pohvalim ove muskarce![]()
danas gledam, komsija Turcin prostire ves, moj muz oribo prozore i komentarise "ode mi rejting u p.m"
(vidio ga komsija Bosanac dok je glaco prozore )
![]()
Odem u trgovinu, a tamo barem cetiri muskarca na kasi kupuju zensko rublje![]()
![]()
![]()
Posto je snizenje, zene ko pomahnitale se bore u prvim redovima, a muskarci sa strane cupkaju i cuvaju djecu![]()
Ma, meni oci ispale![]()
Hajd rekoh, da vas javno pohvalim
- danas
#122 Re: savremeni muskarci
yavrum,Bosanac sa dna kace wrote:Uh ipak znaci na zapadu nis novo, iz Stambola da ne mrdam, ipak ovdje se jos uvijek more dihat ko musko!mamica 31 wrote:... neko ce reci papucari![]()
danas gledam, komsija Turcin prostire ves, moj muz oribo prozore i komentarise "ode mi rejting u p.m"
![]()
![]()
![]()
Posto je snizenje, zene ko pomahnitale se bore u prvim redovima, a muskarci sa strane cupkaju i cuvaju djecu![]()
Ma, meni oci ispale![]()
da te ozenimo sa turskusom
-
Zhaba
#124 Re: savremeni muskarci
danas wrote:yavrum,Bosanac sa dna kace wrote:Uh ipak znaci na zapadu nis novo, iz Stambola da ne mrdam, ipak ovdje se jos uvijek more dihat ko musko!mamica 31 wrote:... neko ce reci papucari![]()
![]()
![]()
![]()
Ma, meni oci ispale![]()
da te ozenimo sa turskusompa da vidis kako kicma puca
![]()
![]()