Great Cornholio wrote:HM 2011 wrote:Great Cornholio wrote:Pa eto i Mr. Ahnet Alibašić ih smatra prijetnjom, jer da ne smatra ne bi iznosio vlastitu strategiju borbe protiv vehabizma.
I šta je skontao nakon iznošenja strategije ?
Da napadnemo Rijad i pobjedimo Vehabije ?
Ne znam stvarno, meni se čini da bi se on protiv njih borio, al' na način "Ako ih ne možeš pobijediti, ti im se pridruži", il' bi volio da se s njima ne zamjeri, pa ih zato plaho ne napada, u sebi konta, ma riješiće taj problem neko drugi, pokušava da se protiv behabizma bori strategijom " Pređi muko na drugoga".
Ja taj problem ne smatram problemom dok se ne desi mevlid i tad mi nisu slefeije problem nego mevlid - i ja bih ga ganjao i do kraja svijeta ako treba i istjerao sve na čistac i ko je učio mevlida da pere guzzicu a kamo li da nosi pušku, kolika mu je temperatura u guzici, geneza ideje napada, ako je gledao film ko je režirao film pa da i njega obradimo, šta je motiv za napad,
Ja bih a niti sam policija, niti sud, niti tužilaštvo, niti vlada niti išta - živim u društvu gdje nemam skoro nikakve odgovornosti - jer za društvo nemam nikakvog kvaliteta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa ćemo to prepustiti nekome drugome da radi - a taj neko će kao po običaju prilikom pokušaja kopiranja mene - stvar zasrati do daske......
Sve u namjeri da mu dokažem da to što je uradio nije normalno niti dobro, da ga je neko iskoristio kao kurton i odbacio, te tek tada on mora znati da to što je uradio
ne valja i nije valjalo -
Isti taj problem možemo imati i sa oragnizovanim kriminalom.... isto.....
A ovi naučnici željni dokazivanja pred nekim - pred kim samo oni znaju - ni ja ne kontam te događaje.....
Jeste Bayern Muenchen dolazi po našu djecu koja dobro igraju futbala i plaća ih žestokom kešovinom....
Jeste , istina je i Hoffenheim daje dobru lovu jer vidi potencijala u našoj djeci....
Damn, čak i Blackwater daje cashovinu za naše probisvjete....
I naftne platforme dolaze po našu djecu,
I kruzeri dolaze po našu djecu,
Svi dolaze po našu djecu,
jedino mi ne dolazimo po našu djecu - ako može kako da rade za džaba da volontiraju do penzije - a mi ćemo od razlike profita da kupujemo luksuzna vozila za općinska vijeća.....
Sve se nema a neboder, privatni avion, privatno obezbjeđenje se ima....
Sve se nema za veće plate a na bahame se ide ljetovati....
Nabijem ih na kiki - nek im svi odu u vehabije kad im je takva politika, nek idu, neka se snalaze - ja im pomoći ne mogu osim sitnom sadakom od marku dvije....