uvijek sam ja govorio ignorance is blisspape wrote:Saian wrote:Pape pa dzes ti zbolo te june![]()
![]()
, neki dan ja sorge-u kazhem, da ga kakva Makaranka offline ne drzhi
![]()
![]()
Vozdra Sajo, ... kad bi ti samo znao koliko si blizu istini, ....
Ona ima puno para...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
sto ga furas na mene?3per wrote:U sustini, ti imas nesto sto se zove "win-win"-situacija. Libo te, probaj pa vidi kako ide. Ako bude islo na duge staze, punac ti moze srediti posao, postanes guzonja, bacis se u politiku i smijes se nama luzerima na ovom forumu.
Ako ne, tog tvog studentskog cenera ti svakako niko nece uzeti, a ovdje si uvijek dobrodosao.
Ako ce ti biti lakse, gledaj na sebe kao playboy-a, velikog svemirskog hebaca, cije usluge se skupo placaju ili ne razmisljaj o lovi i bices ok.
Ehm, furaj se da si umjetnik...
fakat, momcino, nema neckanja (ne zoves se valjda necko) nego sto prije...dok se neki drugi hadzo nije uvalio,
cuj ona nema toliko kesa...
-
Poguzija
Ma nek ona fino laptop pod ruku (nije valjda staromodna bez laptopa
) pa u biblioteku i tamo se nadjete. Sto je sigurno , sigurno je. Jer ovako ako odes joj kuci moze svasta biti pa u roku 9 mijeseci i da te ozeni babuka
Nego jarane, ako se odaljis il dok se dvoumis doce neki sto joj nebi ni naplatio tu instalaciju na komp
Zato do trafike bliznje pa paketic u dzep i pravac do puncove tj. tvoje kuce 
Nego jarane, ako se odaljis il dok se dvoumis doce neki sto joj nebi ni naplatio tu instalaciju na komp
-
Svemirski_Jebach
off topic je al je dobra prica u kontekstu ovo neckanje- necko.
na treningu mi jednom davno i jedan od momaka nesto ono sporo radi i zabusava i trener njemu veli, "halo ti tamo, sta se ti grcis? Kako se zoves ti?" Kad veli momak "Grcic" (a fakat u to prezime)...mi popadali. Trener oplakao i veli hajd u picku maternu

na treningu mi jednom davno i jedan od momaka nesto ono sporo radi i zabusava i trener njemu veli, "halo ti tamo, sta se ti grcis? Kako se zoves ti?" Kad veli momak "Grcic" (a fakat u to prezime)...mi popadali. Trener oplakao i veli hajd u picku maternu
-
Ice
#108 Re: Ona ima puno para...
Pa ne znaci da ako cura ima love, da je odmah neka umisljena razmazena gadura...sam kazes da postoji simpatija, to je za pocetak dovoljno, dalje ce vrijeme pokazati. Ako ne pokusas nikad neces znati...Chischo wrote:...da skratim
Ja, studentska fukara(kad imam 10km osjecam se bogato),
ONA, bogata privatnikova kci,(ima svoj auto, mob. od 1300km, nekoliko kred. kartica...itd. da ne nabrajam)
isplati li se ulagati u takvu vezu??
PS.postoje obostrane (nematerijalne) simpatije...
- Kenan-Safvet
Da li bi pristao da ti njen otac izvrsi fisting cmara za 300 miliona dolara...ako si za da odgovori sa da, ako si za ne, jel'da?
- SaraLe
Halllooo ba,Chischo wrote:evo da okoncam ovu temu, pokuso sam sa curom, dvije sedmice izlazili, ne ide...
"moj tata ovo, moj tata ono, ja cu kad zavrsim fax ovo/ono..."
da vam pravo kazem poceo sam se bojat te cure...
Pucaj odma kontra pricu, ja kad zavrsim faks ima da napravim ovo - ono itd.
A ti odma dizes ruke
- DaysleepeR
#114 Re: Ona ima puno para...
Ne.Chischo wrote:...da skratim
ONA, bogata privatnikova kci,(ima svoj auto, mob. od 1300km, nekoliko kred. kartica...itd. da ne nabrajam)
Krv ces propisat ali je neces moci pratit.
Prije ili kasnije ce sve zavrsit neslavno.
-
Sarafcina
#115 Re: Ona ima puno para...
DaysleepeR wrote:Ne.Chischo wrote:...da skratim
to zavisi od osobe do osobe
postoji poneko kome novac ne sluzi za pokazivanje... a takve osobe kad ga imaju... mislim da se itekako isplati ulagati u njih
ne zbog novca, novac danas imas, sutra nemas...ko je dozivio rat, zna to
ali osoba koja nije ohola, a ima puno love...ili je jako pametna...ili je ekstra dobra
- DaysleepeR
#116 Re: Ona ima puno para...
Deda Mraz zivi na Sjevernom Polu a bog sjedi na oblaku, itd..Sarafcina wrote:DaysleepeR wrote:Ne.Chischo wrote:...da skratim
postoji poneko kome novac ne sluzi za pokazivanje... a takve osobe kad ga imaju... mislim da se itekako isplati ulagati u njih![]()
ali osoba koja nije ohola, a ima puno love...ili je jako pametna...ili je ekstra dobraje jako dobar materijal
... biti svjestan vlastitih kvaliteta, a ne biti im rob niti se oholit zbog njih.... je istinsko bogastvo
Nebih ja da diskutujem, ja sam rekao misljenje, ono je moje i ne namecem ga nikom, doduse jeste formirano na osnovu iskustva, ali eto, svakom svoje.
-
Sarafcina
#117 Re: Ona ima puno para...
ma ... slazem se ja s tobom i ne bih da namecem svoje misljenje... ovo sto sam rekao... je da se obuhvati onih par procenata (jako vrijednih) osoba i zbog kojih vrijedi ... pokusati... zbog one ogromne vecine.. ne treba se zalijetati... moje skromno misljenje....DaysleepeR wrote:Deda Mraz zivi na Sjevernom Polu a bog sjedi na oblaku, itd..Sarafcina wrote:DaysleepeR wrote: Ne.
postoji poneko kome novac ne sluzi za pokazivanje... a takve osobe kad ga imaju... mislim da se itekako isplati ulagati u njih![]()
ali osoba koja nije ohola, a ima puno love...ili je jako pametna...ili je ekstra dobraje jako dobar materijal
... biti svjestan vlastitih kvaliteta, a ne biti im rob niti se oholit zbog njih.... je istinsko bogastvo
Nebih ja da diskutujem, ja sam rekao misljenje, ono je moje i ne namecem ga nikom, doduse jeste formirano na osnovu iskustva, ali eto, svakom svoje.
- Neelix
#119 Re: Ona ima puno para...
mobitel od 1300KM...Sarafcina wrote:DaysleepeR wrote:Ne.Chischo wrote:...da skratim
-
LeKo
[quote="Chischo"]evo da okoncam ovu temu, pokuso sam sa curom, dvije sedmice izlazili, ne ide...
da vam pravo kazem poceo sam se bojat te cure...[/quot
Pashaaaaa,
Treb'o si ti njoj reci, dosta o tvom tati, hajm'o malo o tvom, mobitelu - auticu........
sve bi joj bilo jasno (barem se nadam)
da vam pravo kazem poceo sam se bojat te cure...[/quot
Pashaaaaa,
Treb'o si ti njoj reci, dosta o tvom tati, hajm'o malo o tvom, mobitelu - auticu........
sve bi joj bilo jasno (barem se nadam)
- tech10
Ako si ti zavrsio mogao bi nama ostaviti njen broj telefona.Chischo wrote:evo da okoncam ovu temu, pokuso sam sa curom, dvije sedmice izlazili, ne ide...
- zena21
Tech, posmatram tetech10 wrote:Ako si ti zavrsio mogao bi nama ostaviti njen broj telefona.Chischo wrote:evo da okoncam ovu temu, pokuso sam sa curom, dvije sedmice izlazili, ne ide...
-
Svemirski_Jebach
stvarno...ona prica o tati, a ti joj ga ta trane odma pristavi a nek ona prica
jesi ti mali picka stvarno...

jesi ti mali picka stvarno...
-
senada
otkud si izvukla zakljucak da se boje tatinih mjezimica.... vjerovatno ih samo ne vole i zaziru od njih.Ice wrote:Ja stvarno ne kontam zasto se muskarci boje cura koje znaju sta zele...ne vidim u cemu je problem sto cura ima planove, ili sto tako govori o svom ocu, pa sasvim je logicno da joj je on uzor, pogotovo ako je uspjesan.
- lara b.
e imam ja drugaricu kojoj stari ima firmu i ona uvijek napucana, bas se sredjuje, mobitel obavezno skupi, golf4, putovanja redovno, ali je u sustini ok, jako draga, cak i povucena i nikad se ne hvali, sve sto kupi to je vise onako zato sto ima, a ne sto se time zeli isticati... fax joj nikako nije isao, upisala pravo jer joj je stari tako naredio i obnavljala 3 puta i upozna momka koji nikad love nema, ne radi nigdje ali dobar student i to mladji od nje 2 god. ali uspjesniji
i poceli da se zabavljaju, ona njemu placa uvijek sendvici,kafice...navece kada izlazimo uvijek da njemu auto da on vozi i placa mu ulaz tj.da mu 50km u autu pa da on placa...
a s druge strane on njoj pomaze da uci i evo rijesila je 1.god.i bit ce nesto od nje ako tako nastavi...
ona kaze da joj je on velika podrska, da njeni roditelji samo rade, jedva da ih i vidja, i da se uvijek osjecala usamljenom i nevoljenom i sada vidi da je nekome stalo do nje, tako da smo i mi svi prihvatili tu vezu i to sto ona njega finans.pomaze, jer oni kontaju da se vjencaju kada on zavrsi fax...
pa vidjecemo jel sve iskreno bilo
i poceli da se zabavljaju, ona njemu placa uvijek sendvici,kafice...navece kada izlazimo uvijek da njemu auto da on vozi i placa mu ulaz tj.da mu 50km u autu pa da on placa...
a s druge strane on njoj pomaze da uci i evo rijesila je 1.god.i bit ce nesto od nje ako tako nastavi...
ona kaze da joj je on velika podrska, da njeni roditelji samo rade, jedva da ih i vidja, i da se uvijek osjecala usamljenom i nevoljenom i sada vidi da je nekome stalo do nje, tako da smo i mi svi prihvatili tu vezu i to sto ona njega finans.pomaze, jer oni kontaju da se vjencaju kada on zavrsi fax...
pa vidjecemo jel sve iskreno bilo