pretjerali? Lakersi bili jednom !bih_finest wrote:Stvarno, Avdić puca od znanja o NBA, sam je rekao neki dan kada je bio prenos da mu je slab društveni život zbog nba...hehe...vidi se da čovjek voli ono što radi, a Vilić je posebna priča, ne znam otkud ga uopšte tu![]()
p.s. dobri su, al su pretjerali sa prenosima Miamija i Lakersa, mislim i Wade i Kobe su atraktivni, ekipe su atraktivne...ali treba mijenjati, zašto ne prenositi Denver sada kada je AI došao
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
- -danTe-
za tvoju informaciju lakerse su samo jednom prenosili i njih je puno bolje gledat nego memphis i golden state koje su takodje po jedno m prenosilibih_finest wrote:Stvarno, Avdić puca od znanja o NBA, sam je rekao neki dan kada je bio prenos da mu je slab društveni život zbog nba...hehe...vidi se da čovjek voli ono što radi, a Vilić je posebna priča, ne znam otkud ga uopšte tu![]()
p.s. dobri su, al su pretjerali sa prenosima Miamija i Lakersa, mislim i Wade i Kobe su atraktivni, ekipe su atraktivne...ali treba mijenjati, zašto ne prenositi Denver sada kada je AI došao
P.S.jos me zajebase u subotu navece kazu prenosice lakerse i dallas u 2,ja se nafuro i ceko,a onda jave da nisu dobili neka prava na prenos ili takvo nesto i puste reprizu filma...
- Neelix
mislis lakerse i New Orleans/Oklahoma Cityand1medjed wrote:za tvoju informaciju lakerse su samo jednom prenosili i njih je puno bolje gledat nego memphis i golden state koje su takodje po jedno m prenosilibih_finest wrote:Stvarno, Avdić puca od znanja o NBA, sam je rekao neki dan kada je bio prenos da mu je slab društveni život zbog nba...hehe...vidi se da čovjek voli ono što radi, a Vilić je posebna priča, ne znam otkud ga uopšte tu![]()
P.S.jos me zajebase u subotu navece kazu prenosice lakerse i dallas u 2,ja se nafuro i ceko,a onda jave da nisu dobili neka prava na prenos ili takvo nesto i puste reprizu filma...
- -danTe-
do mene jeNeelix wrote:and1medjed wrote:za tvoju informaciju lakerse su samo jednom prenosili i njih je puno bolje gledat nego memphis i golden state koje su takodje po jedno m prenosilibih_finest wrote:Stvarno, Avdić puca od znanja o NBA, sam je rekao neki dan kada je bio prenos da mu je slab društveni život zbog nba...hehe...vidi se da čovjek voli ono što radi, a Vilić je posebna priča, ne znam otkud ga uopšte tu![]()
mislis lakerse i New Orleans/Oklahoma City
-
SilentWhisper
Zna li ko zasto ne repriziraju nijednu tekmu, a ni NBA Action, ne moze se sve gledati zbog posla, a video mi u tri p... m.... otisao!!!!!!!!!!!
Primjecujem da derbije talijanske lige (Catania-Empoli i sl.) repriziraju u kasnim satima po 10-ak puta (shvatili da su pretjerali sa talentima
)!!!!!!!!
Primjecujem da derbije talijanske lige (Catania-Empoli i sl.) repriziraju u kasnim satima po 10-ak puta (shvatili da su pretjerali sa talentima
-
rashomon
Ja mislim da si ti mene pogrešno shvatio...i kontao sam te provocirati kao ortodoksnog jezeraša, kad ono mamuzaš!Neelix wrote:otkad ti navijas za lakersepar stranica nazad si bio zestoki protivnik
vec 2 puta ove sezone su uzeli spurseinsalah jos jednom
- Neelix
moguce da sam te pogresno shvatio, al i ti si mene pogresno shvatiorashomon wrote:Ja mislim da si ti mene pogrešno shvatio...i kontao sam te provocirati kao ortodoksnog jezeraša, kad ono mamuzaš!Neelix wrote:otkad ti navijas za lakersepar stranica nazad si bio zestoki protivnik
vec 2 puta ove sezone su uzeli spurseinsalah jos jednom
![]()
![]()
kao sto rekoh, Lakersi su ove sezone vec dva puta uzeli Spurse, insalah jos jednom ce u nedjelju
- alphonse kauders
Ma da hoće jednom Phoenix prenositi jer ih je zbog Steve Nash-a milina gledati. Najidealnije bi bilo kad bi se potrefila tekma Denver - Phoenix, e nju bih baš s merakom odgledao. 
-
bih_finest
Pa slažem se da je bolje gledati Lakerse i Kobe-a, nego Memhis, ali jednom smo ih gledali, ima tu još atraktivnih ekipa sa dobrim igračima kao što su Nuggetsi s Melom i Iversonom
I Phoenix bi mogli staviti jednom da vidimo letača Amara 
-
rashomon
Realno, nisam ni očekivao više tada!Neelix wrote:aha. jel bolilo prije 6 i po godina
Pacersi su vazda bili outsideri...
Oni su bili tu tek da oznoje Jordana malo više od drugih timova, i sl.
Ali, pošto imam dosta familije u Detroitu, Klipovi mi dođu kao drugi najdraži tim...Oni su nas osvetili, i to pošteno!
-
Vasa Kisa
veleuchena , preposhtena i istinoljubiva gospodo...postoji li neki nachin, a da nije grub da se kutarishemo ovih bloggera i ostalih gluperdi shto nam se usrashe u ovu a i u neke druge teme...molio bih moderatore, te premudrog Adiministratora da malo bace oko na ove glupake ovdje i urade neshto s ovim propalicama....i kao shto reche cijenjeni mudri kolega odozgo....jebavali vam blogovi mater!!!
-
bih_finest
Hoće li biti prenos večeras (tj. u nedjelju ujutro), rekli su prošlu nedjelju da će direktno prenositi, ja mislim Chicago - Miami... 
-
LFC
02:30bih_finest wrote:Hoće li biti prenos večeras (tj. u nedjelju ujutro), rekli su prošlu nedjelju da će direktno prenositi, ja mislim Chicago - Miami...
Heat - Bulls direktan prijenos
Sutra:
21:25
Spurs - Lakers prijenos
Naravno danas NBA Action 16:00
- Neelix
e moj vilicu, jadnice
ja mu prevoda
"igra mnogo vise nego sto je njegova visina"
al kako se zbunio sa jameerom
draftovali ga denver nuggetsi i odmah proslijedili u orlando...i sad prikazuje draft
i cuo covjek kako stern govori - 26tim pickom denver bira jameera nelsona...i sad nelson prica kako mu je dobro u orlandu...a vilic prevodi...super mi je ovdje uuuuuu....u ovom timu 
"moramo igrati svaku igru kao da je narocito vazna"
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj BRAJAN KOLONJELO zemljo otvori se

i vrhunac
LEBRON DŽONS !!!!!!!!!!!!
ja mu prevoda
"igra mnogo vise nego sto je njegova visina"
al kako se zbunio sa jameerom
"moramo igrati svaku igru kao da je narocito vazna"
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj BRAJAN KOLONJELO zemljo otvori se
i vrhunac
LEBRON DŽONS !!!!!!!!!!!!
-
bih_finest
A ne fakat, zašto mu ne nađu neka neko fino ono prevede, imam osjećaj da koristi nekakav automatski translator, pa ono okine tekst i ovaj mu samo prevede...pa se nađe i to da game prevede kao igra...ccc 
- alphonse kauders
A, jeste ga čuli na Top 10 - "LeBron JONES":)))bih_finest wrote:A ne fakat, zašto mu ne nađu neka neko fino ono prevede, imam osjećaj da koristi nekakav automatski translator, pa ono okine tekst i ovaj mu samo prevede...pa se nađe i to da game prevede kao igra...ccc