SLIKE IZ DIJASPORE...

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
boracha

Post by boracha »

Image
Image
Image
Image
philadelphia
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

@gladna sam ...Nije carica Tereza,nego Marija Terezija...Toliko valjda treba da znas,obzirom da zivis tu...
Tuco

Post by Tuco »

Image
Image
Image

Boston, ostatak mozete vidjeti ovdje http://users.tkk.fi/~acollian/UMass_pics/boston.html
putnik29

Post by putnik29 »

Ko jos ima da je iz DC ili okolice (ja zivim u NOVA)?
DiplomataSaSela

#105 w

Post by DiplomataSaSela »

Image

Image
Majjah

Post by Majjah »

Ne znam ljudi, drago mi je zbog svih vas da ste se skrasili, da uzivate u svojim novim drzavama i domovima, ali moram priznati da me dusa zaboli dok ovo gledam i citam jer znam kako ste i zbog cega ste tamo dospjeli...:(

Kamo srece da je ovo tema ,,slike sa nasih turistickih putovanja'' pa da postavljamo ove prelijepe slike kad se vratimo u nasu Bosnu, ali ovako...neka vam je sa srecom i nikad ne zaboravite sta ste i odakle ste!!!
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Majjah wrote:Ne znam ljudi, drago mi je zbog svih vas da ste se skrasili, da uzivate u svojim novim drzavama i domovima, ali moram priznati da me dusa zaboli dok ovo gledam i citam jer znam kako ste i zbog cega ste tamo dospjeli...:(

Kamo srece da je ovo tema ,,slike sa nasih turistickih putovanja'' pa da postavljamo ove prelijepe slike kad se vratimo u nasu Bosnu, ali ovako...neka vam je sa srecom i nikad ne zaboravite sta ste i odakle ste!!!
:D Pa jes` vala, ... sve si ti fino rekla, .... :oops:
Svi bi se mi vratili, ali .... onda bi nas jos vise dusa bolila jer ne bi smo mogli ici na turisticka putovanja. Terza je obec`o nesto u vezi viza za mart, ali nije rek`o koje godine. :D
Jah, ... ne brini se, nikada necemo zaboraviti ni sta smo ni odakle smo, ... :roll:
Tuco

Post by Tuco »

pape wrote:
Majjah wrote:Ne znam ljudi, drago mi je zbog svih vas da ste se skrasili, da uzivate u svojim novim drzavama i domovima, ali moram priznati da me dusa zaboli dok ovo gledam i citam jer znam kako ste i zbog cega ste tamo dospjeli...:(

:D Pa jes` vala, ... sve si ti fino rekla, .... :oops:
Svi bi se mi vratili, ali .... onda bi nas jos vise dusa bolila jer ne bi smo mogli ici na turisticka putovanja. Terza je obec`o nesto u vezi viza za mart, ali nije rek`o koje godine. :D
Jah, ... ne brini se, nikada necemo zaboraviti ni sta smo ni odakle smo, ... :roll:
Da mi smo ovdje na forumu sarajevo-x bas zbog toga sto ne zelimo da zaboravimo ko smo i odakle smo dosli.
genija

Post by genija »

Tuco wrote:Image
Image
Image

Boston, ostatak mozete vidjeti ovdje http://users.tkk.fi/~acollian/UMass_pics/boston.html
neizgleda lose taj boston.. . tjela sam se preseliti tamo radi studija da li je preporucljivo tamo zivjeti? imali nasih ?
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

sta ce ti nashi? Sto manje nasih (samo birano drustvo) sretniji si...
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Svemirski_Jebach wrote:sta ce ti nashi? Sto manje nasih (samo birano drustvo) sretniji si...
:-) Svemirski, ova ti je u sridu, .... od nasih samo glava boli, ... :oops:
StLouis

Post by StLouis »

genija wrote:
Tuco wrote:Image
Image
Image

neizgleda lose taj boston.. . tjela sam se preseliti tamo radi studija da li je preporucljivo tamo zivjeti? imali nasih ?
Boston, meni jedan od naj ljepsih gradova u USA...slobodno se seli :)
Tuco

Post by Tuco »

genija wrote:
Genija slobodno se seli. Boston je spoj Evrope i Amerike. I pravi je studentski grad. Treba ga zaista dozivjeti. namjerno sam postavio onu sliku zelenog voza jer me podjsjeca na Sarajevo. Ima nasih ljudi u Bostonu. Ako zelis javi mi se preko email ili na chat da pricamo i slobodno pitaj sta te zanima. Ukoliko imas profil na Facebooku javi se pa te mogu upoznati sa nasim studentima u okolini. Uglvnom za studente Boston je raj na zemlji sveje podredjeno njima. Gradic je otrilike velik koliko i Sarajevo sa jako dobrim prevozom. Pitaj za sve ostalo.
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

I vrlo bijel i prilicno konzervativan... :D :D

al jeste lijep grad, mada NYC ;)
Tuco

Post by Tuco »

Svemirski_Jebach wrote:I vrlo bijel i prilicno konzervativan... :D :D

al jeste lijep grad, mada NYC ;)
Kozervativan, ma hajde. Mi smo jedina drzava u USA u kojoj je dozvoljeno homoseksualcima sklapati brakove. Kao sto rekoh studentski grad ali ako je covjeku do danonocne zabave onda je NYC samo 4 sata voznje 8)
putnik29

Post by putnik29 »

@ El Presidente - gdje se nalazis u DC?
u.prolazu

Post by u.prolazu »

Houston

Image

Image

Image

Image
StLouis

Post by StLouis »

u.prolazu wrote:Houston

Image

Image

Image

Image

Houston je preglomazan i sparan. Nigdje mu kraja.
forUMASH

Post by forUMASH »

....ovaj Houston pravo lici na Vogoscu..... :D
TvinPiks

Post by TvinPiks »

Kako uopce mozete zivjeti u Americi? Pa tamo je prosjecni IQ 7! Canada is much better. :zzzz:
StLouis

Post by StLouis »

forUMASH wrote:....ovaj Houston pravo lici na Vogoscu..... :D
mene vise podsjeca na Bijeljinu, nekako ravnica dominira :D
StLouis

Post by StLouis »

TvinPiks wrote:Kako uopce mozete zivjeti u Americi? Pa tamo je prosjecni IQ 7! Canada is much better. :zzzz:
a gdje cete vi sa tolikim IQ kad vam se led otopi? ovdje ne primaju nista iznad 7 :zzzz:
TvinPiks

Post by TvinPiks »

Pa vidim :-)
u.prolazu

Post by u.prolazu »

forUMASH (citat):
....ovaj Houston pravo lici na Vogoscu.....

mene vise podsjeca na Bijeljinu, nekako ravnica dominira
Mozda bi trebali staviti sliku Vogoshce i Bijeljine pa da vidimo koja vishe lichi na Houston :)
Post Reply