Dnevnica sa Fahrom Radončićem na Hayatu

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

PerilicaDuzeTrajeUzCalgon

Post by PerilicaDuzeTrajeUzCalgon »

:lol: pa kroz Kakandz i Zenajs Town, prema Zhepche D.C.-u i Fog Cityu, ... :lol:
radeljas

Post by radeljas »

PerilicaDuzeTrajeUzCalgon wrote::lol: pa kroz Kakandz i Zenajs Town, prema Zhepche D.C.-u i Fog Cityu, ... :lol:
jes, if u go to bosnian boat city or to slavonian boat, whatever. before fog city u will pass nearbattle divided into nearbattle east, southeast, etc. famous by its soccer and handball club sloga
tayra

Post by tayra »

Sarajevski Marlboro wrote:Ja bih se stidio da sam na mjestu Sanele Poricanin, kao urednice Dnevnice. Obzirom da neupucenoj Mariji pise sve upute, pocev od najave, preko izbora gostiju, pa i pitanja za njih, onda je vjerovatno mislila da ce emisija ici glatko, pod njenim rukovodstvom. Medjutim, izgleda da nije mogla predvidjeti kolicinu Marijine gluposti i debilizma koji isijava iz svake recenice, gesta i pogleda doticne.
Marija, jedan savjet: skloni se sto prije sa tv ekrana. Nisi u centru paznje, iako ocajnicki zelis biti! Idi svom tatici nek ti nadje neko drugo zanimanje (kad vec nisi zadovoljna karijerom sminkerice :lol: )
Cuj kako nije stid Sanelu Poricanin to eto ko ona neka novinarska velicina. Ona je uredjivala i one idealne djevojke, vrhunac primitivizma ikada emitovan. To su one emisije tipa vidis ih, izibretis se zenskoj+ljudskoj gluposti, i brzo takve ljude+emisije i zaboravis. Samo Boga mi ti urednici nikako da skontaju. Sta mislite citaju li oni ikada ovaj forum?
bozzaii4u

Post by bozzaii4u »

Marija: ha ha ha ha ha
Nema dosadnije i odvratnije djevojke na daleko. Bila u americi (nesto studirala) pa dosla da glupim bosancima prodaje fore ala "hao jes noooo"!!!!
Jedino sto postujem kod nje jeste njeno samopouzdanje jer da nema toga ne vjerujem da bi ikad skupila hrabrosti za potez "izaci pred kamere"!!!!
Cujem da je BABO, koji vodi jednu od uspjesnih Sa firmi dobro platio za reklamiranje ove sponzoruse.

Pitanje: Da li ste primjetili da se upravo ta mlada, obrazovana jet-seterica nabacuje svakom gostu u emisiji? Nevjerovatno ali istinito!!!

Molba: svim uticajnim ljudima (novinarima, urednicima, direktorima, vlasnicima televizija i ostalim) da napokon stanu u kraj ovakvom primitivizmu na nasim televizijama. Pa ljudi maknite nam je sa ekrana jer dovoljno je sto iste stvari gledamo u obicnom zivotu, jos trebamo trpiti emisije koje vode navodno zvijezde a samo traze dobru lovinu (tj sponzora).
Dilan_dog

Post by Dilan_dog »

"A vi imate brata?"

Voditeljka je koza prava, novinarka a ne zna ko je brat Radoncica. A Radoncic je autokrata pravi.
*mima*

Post by *mima* »

Jeli to neka ljubomora u ovim silnim komentarima?.... :)
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Ko bi na tu snasu mogao biti ljubomoran?? :roll:
Jedino je mozemo zaliti sto je spala na ovo :roll:
Neelix

Post by Neelix »

ja znam ko nije :D jer ima cice sigurno vece od njenih :D
lilu

Post by lilu »

de molim vas imali ko video snimak da vidim
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

opet se radi o ljubomori na sise...nemojte vise. :D :D :D klasicni primjer Sindroma neizraslih sisa u narodu poznatiji kao nesisitis vulgaris femininum :D :D :D
Melanija

Post by Melanija »

:x

Mislite li vi da si isplati Mari pokazivat sike u emisiji i koliko??? ha???
Ivy

Post by Ivy »

Gledam večeras Maru u Dnevnici sa Željkom Joksimovićem, kunem se da je gaće morala mijenjat 20tak puta koliko je piškala od miline...grozan gard, stav, držanje...ko da je na pijacu došla... i na kraju moli ona Željka da joj otpjeva pjesmu kao "ima nešto u tom što me nećeš" i frajer fino na kraju spusti... "i u tome što ja tebe neću"... papanka! na kvadrat!

:povrać:
surajaa

Post by surajaa »

Jest vala Ivy, u pravu si. Bas mi je nesto zao bilo koliko je ofirno izgledala :(

Najtuznije u svemu sto je Joksimovic, vjerovatno umoran i iscrpljen, bio jako nezahvalan sagovornik, sturo, nevoljko i s malom dozom arogancije odgovarao na njena pitanja, tako da je emisija poprimila letargican karakter na samom pocetku i izgubila svoj smisao.

No, opet ponavljam, izgledao je umoran (ili je samo dobar glumac), ali iskreno, kako bi inace drugacije odreagovao na njena dosadna i toliko puta vec "prezvakana" pitanja...

Ne znam koje su njene zivotne ambicije, ali ovo sto sada radi izgleda, najblaze receno, jadno...
Sarajevski Marlboro

Post by Sarajevski Marlboro »

Najnovija provala Marije- pocela je po gradu pricati kako je uspjesna u tv vodjenju :lol: Kaze mi jaran neki dan da je bio u nekom drustvu, a ona kao paun napuhani, ne stedi sebe na pohvalama :shock: koja pozerka :lol:
penzioner

Post by penzioner »

Je l' iko gledao Dnevnicu sa dr.Šankom?
Sarajevski Marlboro

Post by Sarajevski Marlboro »

Sta je to radila sa Sankom? Uzdisala as usual :roll:
penzioner

Post by penzioner »

Sarajevski Marlboro wrote:Sta je to radila sa Sankom? Uzdisala as usual :roll:
Yesssssssssss.
Klikerica

Post by Klikerica »

Morala sam osvjeziti temu, jer je najnovija provala- Marija GLUMI i seriji zene sa broja 13 :shock: :lol: :roll: nemam rijeci o toj glumi
sulesavic

Post by sulesavic »

Klikerica wrote:Morala sam osvjeziti temu, jer je najnovija provala- Marija GLUMI i seriji zene sa broja 13 :shock: :lol: :roll: nemam rijeci o toj glumi
Priznajem samo slike, ni¹ta rekla-kazala
Klikerica

Post by Klikerica »

sulesavic wrote:
Klikerica wrote:Morala sam osvjeziti temu, jer je najnovija provala- Marija GLUMI i seriji zene sa broja 13 :shock: :lol: :roll: nemam rijeci o toj glumi
Priznajem samo slike, ništa rekla-kazala
Eh steta sto je bar ne uslikah u toj ocajnoj seriji, sa jos ocajnijom pozom i glumom :roll: bila je ocito samo gost serije, ali nema veze potrazit cu po netu.. samo sto se nisam zagrcnula kad sam je vidjela kako glumi sama sebe :? :roll:
HiBreeD

Post by HiBreeD »

Oj Svico sraga, pa sta je ono...je li ko gledao sinocnju "dnevnicu" sa vrlom Marijom :roll:

Doktore, sada cu po prvi put uraditi u emisiji sto nikad nisam...pristajete li da me pregledate pred kamerama, da se javnost uvjeri da nisam radila nikakve estetske zahvate na svom tijelu...o jebote zeno ti si predstavmik svih kokosi nseg medijskog neba...

Ode Mara iza paravana, a doktor uzdise.ooooo.uuuuu,ovo je savrseno, svaka cast,ooo...uuu.aaa...ja ostah :shock: :shock:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

HiBreeD wrote:Oj Svico sraga, pa sta je ono...je li ko gledao sinocnju "dnevnicu" sa vrlom Marijom :roll:

Doktore, sada cu po prvi put uraditi u emisiji sto nikad nisam...pristajete li da me pregledate pred kamerama, da se javnost uvjeri da nisam radila nikakve estetske zahvate na svom tijelu...o jebote zeno ti si predstavmik svih kokosi nseg medijskog neba...

Ode Mara iza paravana, a doktor uzdise.ooooo.uuuuu,ovo je savrseno, svaka cast,ooo...uuu.aaa...ja ostah :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

nije to nista kako je upeglala onog pecikozu da joj napise pjesmu... nisam znala da se to tako radi, i da to znaci biti inspiriran zenom :D da ti se ona na glavu popne i na kraju stjera u kut :D ccc. svi bi htjeli biti Emina :D Santiceva :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

zoom66 wrote:
Bea_Trix wrote:
HiBreeD wrote:Oj Svico sraga, pa sta je ono...je li ko gledao sinocnju "dnevnicu" sa vrlom Marijom :roll:

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

nije to nista kako je upeglala onog pecikozu da joj napise pjesmu... nisam znala da se to tako radi, i da to znaci biti inspiriran zenom :D da ti se ona na glavu popne i na kraju stjera u kut :D ccc. svi bi htjeli biti Emina :D Santiceva :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
meni od mare proradi mishic al ne onaj tankocutni und pjesnichki.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja mislim da je i pecikoza imao istih problema :D:D:D :lol: :lol: :lol:
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

k vjagu kako meni nikakvi misici ne prorade kad vidim glupo a zgodno musko celjade :oops: :oops: :D :D :D kao sto muskarcima proradi kad vide zgodnu tuku... :D ne moze, meni je brains sexy :D

kako ide ona pIsma infra, "ja za tvojom hipofizom ludim... " :D
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

zoom66 wrote:
Bea_Trix wrote:k vjagu kako meni nikakvi misici ne prorade kad vidim glupo a zgodno musko celjade :oops: :oops: :D :D :D kao sto muskarcima proradi kad vide zgodnu tuku... :D ne moze, meni je brains sexy :D

kako ide ona pIsma infra, "ja za tvojom hipofizom ludim... " :D
koja je to grozota nesh nikad znati kad mishic na pogreshnu pochne ustajati.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mislim da bih mogla naslutiti :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: sacuvaj me boze, tih vam misica :D:D :P 8-)
Post Reply