Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sofist wrote:
U ovoj zemlji ako mislis svojom glavom moras biti ogorcen. A ako hoces da budes u vrhu drzave moras biti kvaran. Neko to radi na seljacki nacin a neko demagogijom. Nazalost, ljudi kod nas jos uvijek imaju potrebu za bezrezervnim idolopoklonstvom.
Jel to ti imas Moby, zlatno tele, u ormaru?
Ako podrzavam Zeljka, onda sam idolopoklonik. Ako Tihicu ili Silajdzicu virim iz shupka, onda sigurno mislim svojom glavom i na pravom sam putu...
how yes no.
e ovo je tolerancija samo neka bosanska varijanta
i jos meni kazu da se istresam i lijecim komplekse
postovani crnjak,
dosta je meni sabura i okretanja drugog obraza.
Klin se klinom izbija!!!!
Ko tebe kamenom, ti njega plamenom! i tako dalje...
Jimmy_The_Saint wrote:
Nisam lud nego mi noge desmr. A i vidio sam Iva Mira Jovića u Kiseljaku, dok je pučanstvo glođalo kobas'ce, kako najavljuje nastup Trio Femminem riječima: "Evo sada ove naše lijepe djevojke će otpjevat' jednu pjesmu, Dva srca i jedna ljubav. Dva srca to su Ivo Miro Jović i hrvatski narod, a ljubav je jedna i to je HDZ".
Svemirski i Nancy su sve rekli. Mircerka, nema potrebe da izmisljas nesto sto nisam rekao. Po cemu vidis da drzim stranu Tihicu i Silajdzicu ? Ako kritikujem Komsica ne znaci da sam na strani ove dvojice ili bilo kog drugog. Samo kritikujem ovog "hairliju".
Jimmy_The_Saint wrote:
Nisam lud nego mi noge desmr. A i vidio sam Iva Mira Jovića u Kiseljaku, dok je pučanstvo glođalo kobas'ce, kako najavljuje nastup Trio Femminem riječima: "Evo sada ove naše lijepe djevojke će otpjevat' jednu pjesmu, Dva srca i jedna ljubav. Dva srca to su Ivo Miro Jović i hrvatski narod, a ljubav je jedna i to je HDZ".
Jimmy_The_Saint wrote:
Šta je šta se bečiš? Jel' mi ne vjeruješ?
Vjerujem ti....
ipak je "ova Amerika zabacena zemlja"......
@sofist,
kakav drugo utisak da steknem nakon tvog posta o idolopoklonstvu?
mIRCerka wrote:
Jel to ti imas Moby, zlatno tele, u ormaru?
Ako podrzavam Zeljka, onda sam idolopoklonik. Ako Tihicu ili Silajdzicu virim iz shupka, onda sigurno mislim svojom glavom i na pravom sam putu...
how yes no.
e ovo je tolerancija samo neka bosanska varijanta
i jos meni kazu da se istresam i lijecim komplekse
postovani crnjak,
dosta je meni sabura i okretanja drugog obraza.
Klin se klinom izbija!!!!
Ko tebe kamenom, ti njega plamenom! i tako dalje...
a joj sad sam i postovani a to je tako uzbudljivo
zajebanciju na stranu ali nebi skodilo malo vise tolerancije ako nista ovde medju ljudima koji iole nesto o zivotu znaju
nemoj misliti da imam nes licno protiv tebe to se odnosi na sve
jako je fino kad ljudi razmisljaju drugacije samo to nemoramo drugima dokazivati kako ti kazes klinom o klin
ebi ga sad ces mi reci da onaj s druge strane ima klin zasto da ti svoj spustis al da svi pocnemo od sebe mozda bi i licilo na nesto
ili ja fakat previse pacifisticno kakim
crnjak wrote:
zajebanciju na stranu ali nebi skodilo malo vise tolerancije ako nista ovde medju ljudima koji iole nesto o zivotu znaju
jako je fino kad ljudi razmisljaju drugacije samo to nemoramo drugima dokazivati kako ti kazes klinom o klin
ebi ga sad ces mi reci da onaj s druge strane ima klin zasto da ti svoj spustis al da svi pocnemo od sebe mozda bi i licilo na nesto
postovani crnjak,
Nemam ti ja vremena za tu komunikaciju vise.
Od tolerancije na forumu dobih gastritis.
ovako u brk svima kazes sve (u granicama pristojnosti , ali ne i tolerancije) i pupa bude ok...
da prostis, moram ici sada, moj je red za pravljenje kafe...
do ponedeljka ADIO...
Ama Nancy, Femminem će za par milja pjevat' i za tvoj rođendan... Al' džaba, njih slušat i njega gledat', muka Džehennemska. Ono, doooobro se moraš na mazohizam oslonit'.
crnjak wrote:
postovani crnjak,
ovako u brk svima kazes sve (u granicama pristojnosti , ali ne i tolerancije) i pupa bude ok...
do ponedeljka ADIO...
evo ga opet postovani
jebi ga stara probaj s gastalom jednom
a mozda i ova varijanta komunikacije nije losa mozda i za bolove u ledjima
tako da od sada se svadjamo
sofista+mircerka respect
Last edited by crnjak on 08/12/2006 16:08, edited 1 time in total.
crnjak wrote:
postovani crnjak,
do ponedeljka ADIO...
evo ga opet postovani
jebi ga stara probaj s gastalom jednom
a mozda i ova varijanta komunikacije nije losa mozda i za bolove u ledjima
tako da od sada se svadjamo
sofista+mircerka respect
Ne svadjamo se, ovo je sasvim normalna i pristojna komunikacija. Mirc je ostrascena ja sam ogorcen ali sve je u granicama normale. Ko je Komsic da bi se zbog njega s nekim svadjao ?
Sogan wrote:Iduci PR-happening Komsicevog staba: "Zeljko na posao nosi kafu i sendvice iz sopstvene obiteljske kuhinje... bez svinjetine!"
Ako ti na san izađu Ivo Miro, Pamela, Neda i ona treća bumbatre, bojim se da ćeš biti jako istraumiran.
Ma imunitet spram trauma vec razvijen ko svedCki sustav socijalne zastite... Provesti od kolijevke pa do groba ono najljepse doba a da te svaku sekundu nadzire strogi al' pravedni pogled sa portreta iznad skolske table i nije mala stvar... tako se celik kalio
A eto, vidim da su te slike opet u modi... mora da se vracamo teskoj industriji... blago Seidu Memicu, dozivjet ce renesansu za razliku od te tri hanume koje ce tranzicija progutati k'o da ih nikad bilo nije... dakleM ne bojim se ja njiha
Jimmy_The_Saint wrote:Ama Nancy, Femminem će za par milja pjevat' i za tvoj rođendan... Al' džaba, njih slušat i njega gledat', muka Džehennemska. Ono, doooobro se moraš na mazohizam oslonit'.
Evo i sad se pitam da što mi je sve to trebalo...
Ništa od rođendana, drugi su mi muzički ukusi, a i kad pređeš dvadeset prestaneš slavit'
A ti...treb'o si njega slušat' a njih gledat' ..mada za moj ukus Feminem oooo ...
A što ti je trebalo.... .....samo ti znaš što ti je trebalo....
a sta je tacno komsic uradio da se razvuce ovolika polemika?
mislim,sta negativno je uradio?
kad uradi prvu pozitivnu stvar lepi, ili neko drugi,ja cu prva reci svaka cast,u cemu je problem?