cime lisorge_sa wrote:ona kad zine prevari i slaze![]()
Kako se izvuci...?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Vozdra_123
once a cheater always a cheater 
- Bosanac sa dna kace
#104 Re: Kako se izvuci...?
Sta da ti kazem, pa postani mu 2. zena, nema se tu sta mijesat samo fino objasnite njegovoj prvoj zeni, vas dvoje se vjencate serijatski i to je to...kad vec nisi nista drugo do sad safatala......Miau miau wrote:Imam veliki problem u zivotu, u vezi sam vec koju godinu s ozenjenim muskarcem koji nije nikad nista obecavao u smislu da ce izaci iz braka, ali je isto tako sve cinio da se previse ne udaljim, tj. cinio je, cini svasta da ostanemo u vezi... U pitanju je ljubav, tesko mi je, ali moram se izvlaciti iz toga, a ne znam kako... ja nemam nikakvu drugu vezu godinama... Oboje smo presli 30... Molim pomoc onih koji su imali neka iskustva i molim vas bez komentara tipa da to ne treba raditi, da ne treba nikome upadati u brak itd., to i ja znam... To je pocelo, to traje i to je sva istina, lako je uvijek drugome pametovati... Hvala!
- anais_nin
poznajes ih licno ili si cula za njih?Vozdra_123 wrote: uh ovo podebljano ne smijem prokomentarisati, inace ce politika zadrijeti i na ovaj podforumpa cu sutiti o ovim "kategorijama"
ali ima i muskaraca i zena kojima je vjernost vrlina (a i rezultat predanosti vezi) a ne rezultat nedostatka prilika
znam par takvih ljudi i kapu im skidam
a sta je stobom?
poznajem licno
a sto se mene tice, ja sam svoje "grijehe" priznala na nebrojeno tema o varanju
- danas
a sta bi sa nama sadanais_nin wrote: a sto se mene tice, ja sam svoje "grijehe" priznala na nebrojeno tema o varanjujesam, jednom, po mlade dane
pri kraju jedne veze, tj NA KRAJU veze, poljubila nekog drugog, i *momentalno* raskrstila svoju vezu sljedece jutro
skontala kako je to sjebano i da nije za mene
i od tada sam "andjelcic"
![]()
bila sam skoro 5 godina u vezi, i bilo je "prilika", ali za mene to nije uopste pitanje morala, nego postovanja, ako ne vec ljubavi prema osobi s kojom sam u vezi
moj sistem je veoma jednostavan, raskrsti vezu ako hoces nesto van okvira iste
eto
- taxi_driver
debela wrote:i ti ozenjen pa bi malo u kurvaluk?
ma jok.nego posto vidim da su u fazonu ozenjeni,pa da i ja nesto na foru potkacim.
- Faust
#108 Re: Kako se izvuci...?
Ovo kao da je najava za nekakvu davnašnju emisiju na Radiostanici Stari Grad. Tako nazove neko i kaže problem ovog tipa i raja zove i traži rješenje. Vodio nekakav lik koji osim fonogeničnog glasa imao i neviđen egoizam. Kao i ovdje. Koga briga. Jebi se i šuti.Miau miau wrote:Imam veliki problem u zivotu, u vezi sam vec koju godinu s ozenjenim muskarcem koji nije nikad nista obecavao u smislu da ce izaci iz braka, ali je isto tako sve cinio da se previse ne udaljim, tj. cinio je, cini svasta da ostanemo u vezi... U pitanju je ljubav, tesko mi je, ali moram se izvlaciti iz toga, a ne znam kako... ja nemam nikakvu drugu vezu godinama... Oboje smo presli 30... Molim pomoc onih koji su imali neka iskustva i molim vas bez komentara tipa da to ne treba raditi, da ne treba nikome upadati u brak itd., to i ja znam... To je pocelo, to traje i to je sva istina, lako je uvijek drugome pametovati... Hvala!
- taxi_driver
#109 Re: Kako se izvuci...?
Faust wrote:Ovo kao da je najava za nekakvu davnašnju emisiju na Radiostanici Stari Grad. Tako nazove neko i kaže problem ovog tipa i raja zove i traži rješenje. Vodio nekakav lik koji osim fonogeničnog glasa imao i neviđen egoizam. Kao i ovdje. Koga briga. Jebi se i šuti.Miau miau wrote:Imam veliki problem u zivotu, u vezi sam vec koju godinu s ozenjenim muskarcem koji nije nikad nista obecavao u smislu da ce izaci iz braka, ali je isto tako sve cinio da se previse ne udaljim, tj. cinio je, cini svasta da ostanemo u vezi... U pitanju je ljubav, tesko mi je, ali moram se izvlaciti iz toga, a ne znam kako... ja nemam nikakvu drugu vezu godinama... Oboje smo presli 30... Molim pomoc onih koji su imali neka iskustva i molim vas bez komentara tipa da to ne treba raditi, da ne treba nikome upadati u brak itd., to i ja znam... To je pocelo, to traje i to je sva istina, lako je uvijek drugome pametovati... Hvala!![]()
![]()
ta emisija postoji i sada.nekad se dobro ismijem slusajuci je,sarajevo-sodoma i gomora.
- Faust
#110 Re: Kako se izvuci...?
I sad??? nisma slušao Stari Grad 7 godina u tom terminu..taxi_driver wrote:Faust wrote:Ovo kao da je najava za nekakvu davnašnju emisiju na Radiostanici Stari Grad. Tako nazove neko i kaže problem ovog tipa i raja zove i traži rješenje. Vodio nekakav lik koji osim fonogeničnog glasa imao i neviđen egoizam. Kao i ovdje. Koga briga. Jebi se i šuti.Miau miau wrote:Imam veliki problem u zivotu, u vezi sam vec koju godinu s ozenjenim muskarcem koji nije nikad nista obecavao u smislu da ce izaci iz braka, ali je isto tako sve cinio da se previse ne udaljim, tj. cinio je, cini svasta da ostanemo u vezi... U pitanju je ljubav, tesko mi je, ali moram se izvlaciti iz toga, a ne znam kako... ja nemam nikakvu drugu vezu godinama... Oboje smo presli 30... Molim pomoc onih koji su imali neka iskustva i molim vas bez komentara tipa da to ne treba raditi, da ne treba nikome upadati u brak itd., to i ja znam... To je pocelo, to traje i to je sva istina, lako je uvijek drugome pametovati... Hvala!![]()
![]()
ta emisija postoji i sada.nekad se dobro ismijem slusajuci je,sarajevo-sodoma i gomora.
-
Eshek
Klasična kurvanjska priča (Sve kurve misle da su sve ostale žene kurve)Miau miau wrote:Ko zna, mozda ti ljudi/zene/muskarci koje smatramo "prevarenim" zapravo vode zanimljiviji zivot (s nekom cetvrtom osobom, sto da ne?) nego mi koji smo uvuceni u njihova govna od veza...
Hajd' ne seri, majke ti. Nemaju svi iste kriterije kao ti.
Jesi ti ovdje došla po sažaljenje ili po savjet? Fakat si smiješna s ovim. Ne uzimajući u obzir moralni aspekt, njegova žena vjerovatno zna da ga on zabija sa strane i jede ta govna iz bogznakojih razloga, ali je ipak TEBI najtežeMiau miau wrote:Znam da ce neko reci da nisam mislila na to da li je tesko i njegovoj zeni, ali to je sve relativno, vjerujte, po onome sto ja znam, ne bih rekla da je ovdje ikome od njih teze nego meni.
Mislim da ti imaš veći problem od švalera, koji te očito jebe u zdrav mozak godinama i vuče za nos.
Imaš nedostatak samokritike. I sive moždane mase.
QQ... na takve kao tebe ne bih digao ruku... samo nogama
P.S: Kad počneš malo realnije gledati situaciju i razloge za razjebaus te "veze", onda ti i neće trebati savjeti.
Koliko vidim, jedini problem u svemu tome je to što ne vidiš sebe i njega kako se, sijedi i stari ljuljate na nekom balkonu sa prelijepim pogledom.
U pravu si što to ne vidiš. Da mu je stalo do tebe, uradio i nešto po tom pitanju. Ali nije. Stalo mu je do toga šta imaš među nogama i da žega dokle god ti ne shvatiš da je to sve što želi.
A ti i dalje sanjaj kako je ljubav obostrana...
- taxi_driver
samo da pitam.miau,kupuje li on poklone,vodi li te na more.da li ti je auto kupio?ako nista od toga nije,e onda te zalim.dodjes mu ko ravaku djabaluka.
-
Miau miau
Pegasus317 wrote:Klasična kurvanjska priča (Sve kurve misle da su sve ostale žene kurve)Miau miau wrote:Ko zna, mozda ti ljudi/zene/muskarci koje smatramo "prevarenim" zapravo vode zanimljiviji zivot (s nekom cetvrtom osobom, sto da ne?) nego mi koji smo uvuceni u njihova govna od veza...
Jesi ti ovdje došla po sažaljenje ili po savjet? Fakat si smiješna s ovim. Ne uzimajući u obzir moralni aspekt, njegova žena vjerovatno zna da ga on zabija sa strane i jede ta govna iz bogznakojih razloga, ali je ipak TEBI najtežeMiau miau wrote:Znam da ce neko reci da nisam mislila na to da li je tesko i njegovoj zeni, ali to je sve relativno, vjerujte, po onome sto ja znam, ne bih rekla da je ovdje ikome od njih teze nego meni., jer ti se noge šire nesvjesno...?
Mislim da ti imaš veći problem od švalera, koji te očito jebe u zdrav mozak godinama i vuče za nos.
P.S: Kad počneš malo realnije gledati situaciju i razloge za razjebaus te "veze", onda ti i neće trebati savjeti.
Koliko vidim, jedini problem u svemu tome je to što ne vidiš sebe i njega kako se, sijedi i stari ljuljate na nekom balkonu sa prelijepim pogledom.
U pravu si što to ne vidiš. Da mu je stalo do tebe, uradio i nešto po tom pitanju. Ali nije. Stalo mu je do toga šta imaš među nogama i da žega dokle god ti ne shvatiš da je to sve što želi.
Ok, ocekivala sam i ovakve komentare, nema veze, samo vrijedjaj, ali sigurna sam da ces jednom (ako vec nisi) iskusiti da sve nije crno-bijelo u zivotu i da si malo pretjerao s ovakvim izjavama, blago receno.
- Salko sto je u vodu skako
stvarno ne razumijem ...cemu toliko vrijedjanje??? lijepo si pitala za savjet...kao sto vidis taj tvoj svaler je i dobar u poredjenju sa mnogim sa ovog foruma...razmisli jos jednom prije nego raskines!!!! 
-
Miau miau
Ma znam da svi uglavnom misle na seks kao najvazniji razlog za vezivanje van braka, mozda ce cudno zvucati, ali vjeruj da meni to "svaler" u tom kontekstu cak smijesno zvuci... Pa dobro jeste, tako to zovemo... jer, skoro da mogu nabrojati, tj. sjetiti se svakog puta kad smo spavali u ovih nekoliko godina, toliko to nije bilo cesto i najvaznije (a naravno da jeste vazno)! sad ce ovaj sto bi me zgazio nogama pitati "pa sta je onda to, zar on nije s tobom samo da bi te ......!?" Pa eto, upravo to i jeste problem-niti je njemu niti meni strast bila ono sto nas je natjeralo da u to krenemo, cak smo se prije prvog poljupca jako dugo vidjali onako... Valjda zato i jeste to tesko zavrsiti, zaboraviti. Pored svih ruznih kvalifikacija koje mu se mogu pripisati (a i meni isto tako), ja tu gubim prvenstveno prijatelja, a ne je...a
Ali u pravi ste svi koji kazete da se treba izvlaciti, hvala vam, pa sta sad, bolje ostati bez prijatelja nego sebi potpuno upropastiti zivot... pozdrav!
Ali u pravi ste svi koji kazete da se treba izvlaciti, hvala vam, pa sta sad, bolje ostati bez prijatelja nego sebi potpuno upropastiti zivot... pozdrav!
- Bosanac sa dna kace
u svakom slucaju ne zaboravi obavijestit forum o kraju price.... 
- Bosanac sa dna kace
ma ovo nije kradja ovo je samo posudjavnje!njonjica wrote:Razbijati neciju porodicu..krasti...
No comment
-
njonjica
Ne znam kako bi ti to nazvao....meni je to licno dno dna.Bosanac sa dna kace wrote:ma ovo nije kradja ovo je samo posudjavnje!njonjica wrote:Razbijati neciju porodicu..krasti...
No comment
Tuzno, tako nisko pasti....
Meni je jako zao ove zene.
-
Eshek
Slušaj, znam da život čovjeka može jebati i da toga treba biti svjestan i kada ti ruže iz guzice cvjetaju.Miau miau wrote:Pegasus317 wrote:Klasična kurvanjska priča (Sve kurve misle da su sve ostale žene kurve)Miau miau wrote:Ko zna, mozda ti ljudi/zene/muskarci koje smatramo "prevarenim" zapravo vode zanimljiviji zivot (s nekom cetvrtom osobom, sto da ne?) nego mi koji smo uvuceni u njihova govna od veza...
Jesi ti ovdje došla po sažaljenje ili po savjet? Fakat si smiješna s ovim. Ne uzimajući u obzir moralni aspekt, njegova žena vjerovatno zna da ga on zabija sa strane i jede ta govna iz bogznakojih razloga, ali je ipak TEBI najtežeMiau miau wrote:Znam da ce neko reci da nisam mislila na to da li je tesko i njegovoj zeni, ali to je sve relativno, vjerujte, po onome sto ja znam, ne bih rekla da je ovdje ikome od njih teze nego meni., jer ti se noge šire nesvjesno...?
Ok, ocekivala sam i ovakve komentare, nema veze, samo vrijedjaj, ali sigurna sam da ces jednom (ako vec nisi) iskusiti da sve nije crno-bijelo u zivotu i da si malo pretjerao s ovakvim izjavama, blago receno.
Cilj mi uopšte nije bio da te vrijeđam (i mislim da nisam) i da držim neke moralne pridike, ali ti si lupila par stvari koje su mi definitivno povukle živac.
Poslije tvog današnjeg komentara povlačim samo ono što sam gore označio crvenom bojom. Sve ostalo stoji.
Nevjerovatna mi je otvorena sebičnost koju pokazuješ. Tražiš da ljudi nemaju predrasude prema tebi, a ti ih imaš prema "subjektovoj" ženi.
Ko zna, možda si i u pravu, ali šta te boli qrc, bavi se sobom i svojim greškama, ne vadi se na tuđe.
Nek' si ti meni živa i zdrava, nadam se da će ti sve izaći na dobro
-
felichi
Boom-Boom Baby
If reportage of that special stain on Monica Lewinsky's dress rubbed you the wrong way, now would be a good time to turn to the always hysterical News Quiz...O.K. Tennis great BORIS BECKER, target of a $4.8 million paternity suit filed by Russian model Angela Ermakova in a London court, is, according to numerous European press reports, preparing a defense that accuses Ermakova of impregnating herself with his sperm following an oral- sex rendezvous in the broom closet of a London restaurant.
neko je pitao jel iz sapunica...
ako je ona mogla zajebati borisa, onda moze pasti svako.
If reportage of that special stain on Monica Lewinsky's dress rubbed you the wrong way, now would be a good time to turn to the always hysterical News Quiz...O.K. Tennis great BORIS BECKER, target of a $4.8 million paternity suit filed by Russian model Angela Ermakova in a London court, is, according to numerous European press reports, preparing a defense that accuses Ermakova of impregnating herself with his sperm following an oral- sex rendezvous in the broom closet of a London restaurant.
neko je pitao jel iz sapunica...
ako je ona mogla zajebati borisa, onda moze pasti svako.
-
Byanka
Miau razumijem tvoju situaciju , zato sam i ostavila komentar, misleci da ce se na tome zavrsiti
Vjeruj mi da ne vrijedi na tu temu suvise razglabati niti vagati. Jer dovodis sebe u situaciju da analiziras njegovu zenu, na sta apsolutno nemas prava vjerovatno u potrebi da sebi das neko opravdanje. Ono sto cine drugi nije opravdanje za nase postupke. A da ne govorim da u citavoj situaciji stetis najvise sebi, jer o tebi i govorimo.
Ti nisi raskrstila sa sobom , jer evo nagovjestavas da cete se vidjati kroz posao, ti se u stvari tome radujes, jer za tebe je to nastavak price, posto si povrsno odlucila da prekines sa time.
Presla si tridesete, ( i ja sam ih presla da me ne shvatis pogresno ) vjeruj mi da nemas previse vremena da se zavlacis sa necim sto ne bi uspjelo cak ni da on ovog trena ostavi zenu.
Kazes prijatelj ti je. Ja sam ubjedjena da TI pokusavas da budes njemu prijatelj - ljubavnik , kako bi mu bila potrebna na vise nacina, a samim tim ga i zadrzala.
On da ti je prijatelj , ostavio bi te sam , ne bi ti cak ni objasnio zasto, uradio bi to tako da bi ti pomislila kako se svijet srusio, ali bi iz svega izasla zdrava, pametnija, i nepokolebljiva. Bila bi mu zahvalna kasnije i smatrala ga prijateljem iza kulisa.
Vjerujem da ste imali lijepih trenutaka i da si se upravo za to i vezala, onog momenta kada su se pocele desavati neprijatnije stvari , ti si odlucila da treba bjezati odatle, ali se jos uvijek nisi odmetnula, jer razmisljas upravo o onom lijepom sto je bilo.
Red je na tebe da budes prijatelj i odes , pustajuci ga da on sam razrjesi odnose sa svojom zenom, ma kakvi oni bili, jer vjeruj mi ti nebi imala satisfakciju da je ostavi zbog tebe, koliko god ti se to sada cinilo privlacnom idejom.
Postoje mnoge zivotne odluke, koje nam se na prvi tren cine teskim, ali su zato i odluke. U zivotu je najgore biti neodlucan.
Ne zavaravaj se time da drugu ljubav dozivjeti neces, bice svega, ljepseg boljeg i vjecnijeg.
Zelim ti srecu.
Vjeruj mi da ne vrijedi na tu temu suvise razglabati niti vagati. Jer dovodis sebe u situaciju da analiziras njegovu zenu, na sta apsolutno nemas prava vjerovatno u potrebi da sebi das neko opravdanje. Ono sto cine drugi nije opravdanje za nase postupke. A da ne govorim da u citavoj situaciji stetis najvise sebi, jer o tebi i govorimo.
Ti nisi raskrstila sa sobom , jer evo nagovjestavas da cete se vidjati kroz posao, ti se u stvari tome radujes, jer za tebe je to nastavak price, posto si povrsno odlucila da prekines sa time.
Presla si tridesete, ( i ja sam ih presla da me ne shvatis pogresno ) vjeruj mi da nemas previse vremena da se zavlacis sa necim sto ne bi uspjelo cak ni da on ovog trena ostavi zenu.
Kazes prijatelj ti je. Ja sam ubjedjena da TI pokusavas da budes njemu prijatelj - ljubavnik , kako bi mu bila potrebna na vise nacina, a samim tim ga i zadrzala.
On da ti je prijatelj , ostavio bi te sam , ne bi ti cak ni objasnio zasto, uradio bi to tako da bi ti pomislila kako se svijet srusio, ali bi iz svega izasla zdrava, pametnija, i nepokolebljiva. Bila bi mu zahvalna kasnije i smatrala ga prijateljem iza kulisa.
Vjerujem da ste imali lijepih trenutaka i da si se upravo za to i vezala, onog momenta kada su se pocele desavati neprijatnije stvari , ti si odlucila da treba bjezati odatle, ali se jos uvijek nisi odmetnula, jer razmisljas upravo o onom lijepom sto je bilo.
Red je na tebe da budes prijatelj i odes , pustajuci ga da on sam razrjesi odnose sa svojom zenom, ma kakvi oni bili, jer vjeruj mi ti nebi imala satisfakciju da je ostavi zbog tebe, koliko god ti se to sada cinilo privlacnom idejom.
Postoje mnoge zivotne odluke, koje nam se na prvi tren cine teskim, ali su zato i odluke. U zivotu je najgore biti neodlucan.
Ne zavaravaj se time da drugu ljubav dozivjeti neces, bice svega, ljepseg boljeg i vjecnijeg.
Zelim ti srecu.
-
Svemirski_Jebach
evo recimo ja anaisanais_nin wrote:uh ovo podebljano ne smijem prokomentarisati, inace ce politika zadrijeti i na ovaj podforumTandzika wrote: Pa sta da kazem, horoskop mi takav a i po prirodi sam veoma iskrena osoba ..i iskreno (Dobro, cast izuzecima) ali pogotovo u danasnje vrijeme, ja nisam jos upoznala jos jednu djevojku ili zenu (mladje generacije) koja do nije bar nekada nesto imala sa ozenjenim muskarecem (ja nema predrasuda ni prema kome, i ja se doimam totalno drugacije nego sto stvarno jesam, osim onih koji me stvarno poznaju).. A o muskarcima da ne pricam; znaci, nema tog muskarca koji moze odoljeti izazovu ako mu se ukaze prilika, osim da je pop, hodza itd. A sto se tice laznog morala..za to nemam komentar..:D
pa cu sutiti o ovim "kategorijama"
ali ima i muskaraca i zena kojima je vjernost vrlina (a i rezultat predanosti vezi) a ne rezultat nedostatka prilika
nego na temu, sta se palite...pa nek se ljudi kresu, nikakve stete nikom nece nanijeti.
Pegasus i ostali, koji vam je, sta vrijedjate zenu...cuj glupa, ovo, ono..meni je samo tu problem sto bi ona da je on voli, a njemu se haman bas i ne voli plaho. on bi ga samo onako ta trane...
inace, jebi ga...
nego, deri ti njega jos malo pa onda laganini, odjebavanje u troskocima. vakat je. nadji sta novo...
Ona druga neka joj negdje iznad moralise o njegovoj zeni, ma koga ba boli...ko ti si mislila jel ko im'o zenu il' nije. Nije ga ona natjerala da je vara...on je jedini krivac. Ova azdaja ga jadnog potkacila, ne bi on...
ne gumo dezurnih moralista
- taxi_driver
Svemirski_Jebach wrote:evo recimo ja anaisanais_nin wrote:uh ovo podebljano ne smijem prokomentarisati, inace ce politika zadrijeti i na ovaj podforumTandzika wrote: Pa sta da kazem, horoskop mi takav a i po prirodi sam veoma iskrena osoba ..i iskreno (Dobro, cast izuzecima) ali pogotovo u danasnje vrijeme, ja nisam jos upoznala jos jednu djevojku ili zenu (mladje generacije) koja do nije bar nekada nesto imala sa ozenjenim muskarecem (ja nema predrasuda ni prema kome, i ja se doimam totalno drugacije nego sto stvarno jesam, osim onih koji me stvarno poznaju).. A o muskarcima da ne pricam; znaci, nema tog muskarca koji moze odoljeti izazovu ako mu se ukaze prilika, osim da je pop, hodza itd. A sto se tice laznog morala..za to nemam komentar..:D
pa cu sutiti o ovim "kategorijama"
![]()
![]()
a nije da ne bi mog'o...
nego na temu, sta se palite...pa nek se ljudi kresu, nikakve stete nikom nece nanijeti.
Pegasus i ostali, koji vam je, sta vrijedjate zenu...cuj glupa, ovo, ono..meni je samo tu problem sto bi ona da je on voli, a njemu se haman bas i ne voli plaho. on bi ga samo onako ta trane...
inace, jebi ga...
nego, deri ti njega jos malo pa onda laganini, odjebavanje u troskocima. vakat je. nadji sta novo...![]()
Ona druga neka joj negdje iznad moralise o njegovoj zeni, ma koga ba boli...ko ti si mislila jel ko im'o zenu il' nije. Nije ga ona natjerala da je vara...on je jedini krivac. Ova azdaja ga jadnog potkacila, ne bi on...![]()
ne gumo dezurnih moralista
ma svemirski,zasto nem je vazda kriv onaj drugi a ne partner koji nas je prevario?kazu nasao covjek zenu sa ljubavnikom i njega prebio a njoj nista.ne kontam sta je frajer tu kriv?tako i u ovoj vezi ako treba nekog kriviti onda je taj ebac.
-
Sarafcina
Tandzika wrote: Pa sta da kazem, horoskop mi takav a i po prirodi sam veoma iskrena osoba ..i iskreno (Dobro, cast izuzecima) ali pogotovo u danasnje vrijeme, ja nisam jos upoznala jos jednu djevojku ili zenu (mladje generacije) koja do nije bar nekada nesto imala sa ozenjenim muskarecem (ja nema predrasuda ni prema kome, i ja se doimam totalno drugacije nego sto stvarno jesam, osim onih koji me stvarno poznaju).. A o muskarcima da ne pricam; znaci, nema tog muskarca koji moze odoljeti izazovu ako mu se ukaze prilika, osim da je pop, hodza itd. A sto se tice laznog morala..za to nemam komentar..:D
ne bih da glumim moralistu
ali glede podebljanog ...
"ili je budala ili nista ne zna ... "
ja licno ... znam
nisam ni pop ni hodza
a kad se ozenim