ja bogami uvijek kuham sta god cojek isceanais_nin wrote:pa za zdravu i interesantnu "prehranu" treba obrok rasporediti u dijelovewhite_sugar wrote: eno nezna sada ona nista a mahala okolopa onda sve na mene skrivi
:D
da da samo pita moja anais kod nas:D
opet sam izgubljenai mjesati "jela" tj raznovrsnost pri serviranju, a ne samo 4 vrste pite, pa u krug
![]()
![]()
Stvari koje vam gase zelju za sexom....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
-
white_sugar
brani me pittuljice od ove dvijepitt wrote:Pametna secerka........utekla:D Cccccc pa vas dvije pokvarit cete i ovo malo finih curica sto ima
- danas
e, a usrecices se ako te ON bude branio...white_sugar wrote:brani me pittuljice od ove dvijepitt wrote:Pametna secerka........utekla:D Cccccc pa vas dvije pokvarit cete i ovo malo finih curica sto ima
![]()
komsinica me samo na belaje nagovara
![]()
neces ni suva kruva vidjet, a kamoli pite
-
white_sugar
danas wrote:e, a usrecices se ako te ON bude branio...white_sugar wrote:brani me pittuljice od ove dvijepitt wrote:Pametna secerka........utekla:D Cccccc pa vas dvije pokvarit cete i ovo malo finih curica sto ima
![]()
komsinica me samo na belaje nagovara
![]()
![]()
![]()
![]()
neces ni suva kruva vidjet, a kamoli pite
- anais_nin
pa to ti je najgoredanas wrote:ja bogami uvijek kuham sta god cojek isceanais_nin wrote:pa za zdravu i interesantnu "prehranu" treba obrok rasporediti u dijelovewhite_sugar wrote: eno nezna sada ona nista a mahala okolopa onda sve na mene skrivi
:D
da da samo pita moja anais kod nas:D
opet sam izgubljenai mjesati "jela" tj raznovrsnost pri serviranju, a ne samo 4 vrste pite, pa u krug
![]()
![]()
a vazda
on burek pa burek
![]()
- danas
ih, pa ako samo zna za burekanais_nin wrote:pa to ti je najgoredanas wrote:ja bogami uvijek kuham sta god cojek isceanais_nin wrote: pa za zdravu i interesantnu "prehranu" treba obrok rasporediti u dijelovei mjesati "jela" tj raznovrsnost pri serviranju, a ne samo 4 vrste pite, pa u krug
![]()
![]()
a vazda
on burek pa burek
![]()
![]()
nemaju oni pojma sta hoce dok im ti ne serviras
![]()
(tako ti je to traze burek pa burek, pa poslije kukaju "zena mi stalno burek servira"
)
a jos mi samo treba da ga razmazim
-
white_sugar
ma nisi jedini komisija. evo ja pokusavam lafo nesto da pratim ali sam pravoooo zbunjena

-
white_sugar
nevidim ja nikakvih slika bogmeanais_nin wrote:ja cu s vama doktorirat na odsjeku crtanjawhite_sugar wrote:ma nisi jedini komisija. evo ja pokusavam lafo nesto da pratim ali sam pravoooo zbunjena![]()
![]()
- anais_nin
al zato imas "dijagrame"white_sugar wrote:nevidim ja nikakvih slika bogmeanais_nin wrote:ja cu s vama doktorirat na odsjeku crtanjawhite_sugar wrote:ma nisi jedini komisija. evo ja pokusavam lafo nesto da pratim ali sam pravoooo zbunjena![]()
![]()
zbog toga sa zbunjena
- danas
secerka i jaanais_nin wrote:al zato imas "dijagrame"white_sugar wrote:nevidim ja nikakvih slika bogmeanais_nin wrote: ja cu s vama doktorirat na odsjeku crtanjazbog toga sa zbunjena
![]()
il da treba film da okacim sa upustvima "korak 1, korak 2, korak 3....."
-
white_sugar
film s detail instructionsanais_nin wrote:al zato imas "dijagrame"white_sugar wrote:nevidim ja nikakvih slika bogmeanais_nin wrote: ja cu s vama doktorirat na odsjeku crtanjazbog toga sa zbunjena
![]()
il da treba film da okacim sa upustvima "korak 1, korak 2, korak 3....."
-
SherlockHolmes
meni zene najvise ubijaju zelju za sexom
da sam bogdo od ovijeh drugijeh mozda bi bilo bolje
je li mi kasno da mijenjam preference pod stare dane?