usput DOBRO JUTRO DRAGI LJUDI
Debeo&mrsava/debela&mrsav - moguce ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
fildjan
da zakljucimo
bio mrsav ili debeo ako nemas ono nesta nisi ni za sta
covjek mora da se veseli svom zivotu
ja ovaj mjesec mogu biti idealna a vec sljedeci sa 5 kg viska
al moram li padati u depresiju zbog tog
jedan je zivot i jedite,pijte sta god hocete samo u nekim granicama

-
Hierarchia
Ovi prekookeanski forumasi bas dali doprinos temi.
Anais, sve je to teorijski vrlo fino cuti, ali moramo priznati da je model zenskog tijela koji se namece putem medija vec dvije decenije vise blizi mrsavici sa plaze (velike sise, guza obla) nego onoj buci s pogledom laneta. Sagledajmo realno - vecina svoj ukus gradi na onome sto svaki dan vidi na TV-u i reklamama. A tamo sigurno nisu karizmaticne buce. Ovamo mozes pricati sta zelis, muskarci se ipak na kraju zadovolje i sa buckama (shvativsi da izgled nije bitan, nego neke druge vrijednosti), ali vecina i u braku uzdise za vitkim sexy curama na plazi. To je naprosto tako.
-
Hierarchia
- new_jazzWa
#104 debeo/mrsava i obrnuto
Eh,posto se pronalazim u ovoj temi,evo i mene.Debela sam,i pri tome ne zelim reci da imam 5-10 kg viška nego baš-baš pohajli sam...Uvijek...Od kako znam za sebe...Na kraju se ispostavilo da je neki homonalni poremećaj u pitanju,ali nije bitno.Dakle,nije u pitanju zapuštenost kako neki kazu,godinama sam igrala košarku bez ikakvih problema,jest malo ljudima bilo neobično jer su mislili da nit mogu skočit nit trčat, ali su ostali zabezeknuti.E sad,što se veza tiče-opet postoji ono što volimo i što nas "zakači".Ja osobno volim VELIKE mušarce,oko 2m,oko 100kg,ali sam uvijek nekako imala pritke od graha pored sebe.Znaci da je moguće.Što se tiče drugih vrijednosti,istina je da čovjeka nešto mora zanimati na MENi (na njemu) da bi me osvojio.Igrom slučaja radim na radiju,imam sexy glas,i kad pričam s ljudima na osnovu glasa ne mogu ništa zaključiti -samo maštati,a maštarije su im haos! Kad im kažem da izgledam kao Roseane Barr niko ne vjeruje! Eto...Pozdravčić svima,a posebno ljudima neopterećenim predrasudama!
-
mamica papucarka
#105 Re: debeo/mrsava i obrnuto
tvoja prica me podsjeti na onaj film (zaboravila sam naziv) kada zenska onako prosjecne ljepote radi na Radiju (vodi emisiju o zivotinjama), te joj se u program javi nekakav super tip, koji zeli licno da je upozna. Nju ufati panika i zamoli svoju zanosnu komsinicu (koja inace radi kao model)da se predstavi kao ona (ovu ljepoticu glumi Uma Turman)negra wrote:Eh,posto se pronalazim u ovoj temi,evo i mene.Debela sam,i pri tome ne zelim reci da imam 5-10 kg viška nego baš-baš pohajli sam...Uvijek...Od kako znam za sebe...Na kraju se ispostavilo da je neki homonalni poremećaj u pitanju,ali nije bitno.Dakle,nije u pitanju zapuštenost kako neki kazu,godinama sam igrala košarku bez ikakvih problema,jest malo ljudima bilo neobično jer su mislili da nit mogu skočit nit trčat, ali su ostali zabezeknuti.E sad,što se veza tiče-opet postoji ono što volimo i što nas "zakači".Ja osobno volim VELIKE mušarce,oko 2m,oko 100kg,ali sam uvijek nekako imala pritke od graha pored sebe.Znaci da je moguće.Što se tiče drugih vrijednosti,istina je da čovjeka nešto mora zanimati na MENi (na njemu) da bi me osvojio.Igrom slučaja radim na radiju,imam sexy glas,i kad pričam s ljudima na osnovu glasa ne mogu ništa zaključiti -samo maštati,a maštarije su im haos! Kad im kažem da izgledam kao Roseane Barr niko ne vjeruje! Eto...Pozdravčić svima,a posebno ljudima neopterećenim predrasudama!
Super film, a i glumac je sladak
-
Kwaheri
#106 Re: debeo/mrsava i obrnuto
negra wrote:Eh,posto se pronalazim u ovoj temi,evo i mene.Debela sam,i pri tome ne zelim reci da imam 5-10 kg viška nego baš-baš pohajli sam...Uvijek...Od kako znam za sebe...Na kraju se ispostavilo da je neki homonalni poremećaj u pitanju,ali nije bitno.Dakle,nije u pitanju zapuštenost kako neki kazu,godinama sam igrala košarku bez ikakvih problema,jest malo ljudima bilo neobično jer su mislili da nit mogu skočit nit trčat, ali su ostali zabezeknuti.E sad,što se veza tiče-opet postoji ono što volimo i što nas "zakači".Ja osobno volim VELIKE mušarce,oko 2m,oko 100kg,ali sam uvijek nekako imala pritke od graha pored sebe.Znaci da je moguće.Što se tiče drugih vrijednosti,istina je da čovjeka nešto mora zanimati na MENi (na njemu) da bi me osvojio.Igrom slučaja radim na radiju,imam sexy glas,i kad pričam s ljudima na osnovu glasa ne mogu ništa zaključiti -samo maštati,a maštarije su im haos! Kad im kažem da izgledam kao Roseane Barr niko ne vjeruje! Eto...Pozdravčić svima,a posebno ljudima neopterećenim predrasudama!
Lijepo je biti umjerene kilaze, zbog zdravlja, zbog sebe...zbog okoline, na kraju, ali...
Zapustenost nema veze s kilazom...ima ona jedan izreka "okolo kalajli, unutra belajli"...
- new_jazzWa
Heh,da,znam taj film,i vidi slučajnosti(a zaboravila sam),petkom imam emisiju o cukama i macama...I upoznala sam par tipova koji su "gorjeli"od želje da me upoznaju...Uglavnom se oni meni nisu sviđali
,ne zato sto nisu bili moj tip nego jednostavno nije bilo hemije.A nikad nisam bila dobar hemičar!!! 
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Opet se uglavnom prica o nama, a ne o njima.
Sta pametno dodati...
hmmm...ne volim mrsavke, vise mi se dopadaju krupniji muskarci.
Ono sto apsolutno ne mogu podnijeti je pivski trbuh !
Brrr... 
Sta pametno dodati...
Ono sto apsolutno ne mogu podnijeti je pivski trbuh !
- tech10
#110 Re: debeo/mrsava i obrnuto
"No Soup for You!!"negra wrote:Eh,posto se pronalazim u ovoj temi,evo i mene.Debela sam,i pri tome ne zelim reci da imam 5-10 kg viška nego baš-baš pohajli sam...Uvijek...Od kako znam za sebe...Eto...
-
Hierarchia
#111 Re: debeo/mrsava i obrnuto
Negra, hvala na prici. To je jos jedan dokaz da debljina kod zena nema veze sa zapustenoscu, pretjeranim jelom ili slicnim. Zanimljivo je da postoje muskarci (pritke od graha) kojima to ipak nije smetalo, znaci nisu te nalazili samo oni koji su slicni tebi po izgledu. U principu je to tako da svako sebi nadje partnera slicnog (po izgledu, statusu, intelektualnim sposobnostima itd.), ali postoje i odstupanja.negra wrote:Eh,posto se pronalazim u ovoj temi,evo i mene.Debela sam,i pri tome ne zelim reci da imam 5-10 kg viška nego baš-baš pohajli sam...Uvijek...Od kako znam za sebe...Na kraju se ispostavilo da je neki homonalni poremećaj u pitanju,ali nije bitno.Dakle,nije u pitanju zapuštenost kako neki kazu,godinama sam igrala košarku bez ikakvih problema,jest malo ljudima bilo neobično jer su mislili da nit mogu skočit nit trčat, ali su ostali zabezeknuti.E sad,što se veza tiče-opet postoji ono što volimo i što nas "zakači".Ja osobno volim VELIKE mušarce,oko 2m,oko 100kg,ali sam uvijek nekako imala pritke od graha pored sebe.Znaci da je moguće.Što se tiče drugih vrijednosti,istina je da čovjeka nešto mora zanimati na MENi (na njemu) da bi me osvojio.Igrom slučaja radim na radiju,imam sexy glas,i kad pričam s ljudima na osnovu glasa ne mogu ništa zaključiti -samo maštati,a maštarije su im haos! Kad im kažem da izgledam kao Roseane Barr niko ne vjeruje! Eto...Pozdravčić svima,a posebno ljudima neopterećenim predrasudama!
-
Hierarchia
Upravu si, uvijek se gleda na to kakve su zene. Muskarac vecinom prolazi - dlakav, zgoljav, s pivskim trbuhom, supljoglav, smotan. A zena uvijek pod lupom. Dajte malo okrenite plocu.Latinica wrote:Opet se uglavnom prica o nama, a ne o njima.![]()
Sta pametno dodati...hmmm...ne volim mrsavke, vise mi se dopadaju krupniji muskarci.
![]()
Ono sto apsolutno ne mogu podnijeti je pivski trbuh !![]()
Brrr...
- manijak1
Bolje je odmjeravati koke
-
Kwaheri
#114 Re: debeo/mrsava i obrnuto
Ovo sto se naziva odstupanjima je pravilo, ono sto je ovdje pravilo su odstupanja...iako to niko nece priznatiHierarchia wrote:Negra, hvala na prici. To je jos jedan dokaz da debljina kod zena nema veze sa zapustenoscu, pretjeranim jelom ili slicnim. Zanimljivo je da postoje muskarci (pritke od graha) kojima to ipak nije smetalo, znaci nisu te nalazili samo oni koji su slicni tebi po izgledu. U principu je to tako da svako sebi nadje partnera slicnog (po izgledu, statusu, intelektualnim sposobnostima itd.), ali postoje i odstupanja.negra wrote:Eh,posto se pronalazim u ovoj temi,evo i mene.Debela sam,i pri tome ne zelim reci da imam 5-10 kg viška nego baš-baš pohajli sam...Uvijek...Od kako znam za sebe...Na kraju se ispostavilo da je neki homonalni poremećaj u pitanju,ali nije bitno.Dakle,nije u pitanju zapuštenost kako neki kazu,godinama sam igrala košarku bez ikakvih problema,jest malo ljudima bilo neobično jer su mislili da nit mogu skočit nit trčat, ali su ostali zabezeknuti.E sad,što se veza tiče-opet postoji ono što volimo i što nas "zakači".Ja osobno volim VELIKE mušarce,oko 2m,oko 100kg,ali sam uvijek nekako imala pritke od graha pored sebe.Znaci da je moguće.Što se tiče drugih vrijednosti,istina je da čovjeka nešto mora zanimati na MENi (na njemu) da bi me osvojio.Igrom slučaja radim na radiju,imam sexy glas,i kad pričam s ljudima na osnovu glasa ne mogu ništa zaključiti -samo maštati,a maštarije su im haos! Kad im kažem da izgledam kao Roseane Barr niko ne vjeruje! Eto...Pozdravčić svima,a posebno ljudima neopterećenim predrasudama!
- manijak1
Priznajem da sam pravilo koje potvrđuje izuzetak 
-
Hierarchia
Hajmo kile na sunce. Predlazem da pocnemo s Manijakom. (including detalji o dlakama)manijak1 wrote:Ako okrenem CD
jošte više ću se sjebati , šta će mi to ?
![]()
![]()
Bolje je odmjeravati koke![]()
- manijak1
Hajde da počnemo od mene s pretpostavkom da ćeš onda dati i ti sebe
.
Dakle 198 netačan podatak
od zemlje sa 88 do 92 kg pritišćem je prema središtu
Jebo dlake
ne volim ih na sebi kamoli na tebi
ja sam pravilo izuzetka da je svaka treba dobra u duši ( dok se ne uvjerim u suprotno
)
A ova tema .....podsjeća me na prve čibuljice

Uh jebo te ......nisan 198 već 192 .....učinilo mi se juče da sam porastao
Eto ti sad kad počnu odbijenice
kilaža je tačna ....ako se izuzme pola kile .....viška

Dakle 198 netačan podatak
Jebo dlake
ja sam pravilo izuzetka da je svaka treba dobra u duši ( dok se ne uvjerim u suprotno
A ova tema .....podsjeća me na prve čibuljice
Uh jebo te ......nisan 198 već 192 .....učinilo mi se juče da sam porastao
Eto ti sad kad počnu odbijenice
Last edited by manijak1 on 21/11/2006 16:49, edited 1 time in total.
-
Kwaheri
ajme, pa ti skoro...na mjerumanijak1 wrote:Hajde da počnemo od mene s pretpostavkom da ćeš onda dati i ti sebe.
Dakle 198 od zemlje sa 88 do 92 kg pritišćem je prema središtu![]()
![]()
Jebo dlakene volim ih na sebi kamoli na tebi
![]()
![]()
ja sam pravilo izuzetka da je svaka treba dobra u duši ( dok se ne uvjerim u suprotno)
A ova tema .....podsjeća me na prve čibuljice![]()
sta ces ti ođe
- Saian
#120 Re: debeo/mrsava i obrnuto
tech10 wrote:"No Soup for You!!"negra wrote:Eh,posto se pronalazim u ovoj temi,evo i mene.Debela sam,i pri tome ne zelim reci da imam 5-10 kg viška nego baš-baš pohajli sam...Uvijek...Od kako znam za sebe...Eto...
NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
(Seinfeld interna)
-
Hierarchia
-
Hierarchia
A sto ce ti moje mjere?manijak1 wrote:Hajde da počnemo od mene s pretpostavkom da ćeš onda dati i ti sebe.
Dakle 198 od zemlje sa 88 do 92 kg pritišćem je prema središtu![]()
![]()
Jebo dlakene volim ih na sebi kamoli na tebi
![]()
![]()
ja sam pravilo izuzetka da je svaka treba dobra u duši ( dok se ne uvjerim u suprotno)
A ova tema .....podsjeća me na prve čibuljice![]()
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Hierarchia wrote:
Upravu si, uvijek se gleda na to kakve su zene. Muskarac vecinom prolazi - dlakav, zgoljav, s pivskim trbuhom, supljoglav, smotan. A zena uvijek pod lupom. Dajte malo okrenite plocu.
Nikab - zakon !
-
PITARKA_SA
treba li obim grudi i guze ,da trknem po metar???