kekec wrote:Samo da me Halem
ne optuzi za plagijat.![]()
Ma nece valjda.
Ma ovo je demokratija ba...
Savez demobilisanih boraca FBIH???Mislim da se za ovu zemlju borila ARMIJA BIH,pa me zbunjuje ovo F!!!mr__bosnjak wrote:Slazem se sa ovim, Reis nekad lupeta ali je opet dobar.BORCI PODRŽAVAJU SVAKU ODLUKU IZ I REISA CERIĆA
Borci daju punu podršku reisu-l-ulemi Mustafi ef. Ceriću u njegovoj i namjeri Islamske zajednice BiH da od radikalizma i destrukcije nekompetentnih ljudi zaštite islam u ovoj zemlji koji uvažava tradiciju i poštuje druge i drugačije, kaže Mehmed Šišić, predsjednik Saveza demobilisanih boraca FBiH.
- Upravni odbor Saveza na sjednici održanoj u Sarajevu izrazio je bezrezervnu podršku IZ BiH i Dopunama Rezolucije Rijaseta. Reis ef. Cerić uvijek je bio uz nas borce, u najtežim danima agresije na BiH i u postratnoj borbi za naša prava. Zbog toga ćemo mi biti uz njega i podržati svaku njegovu odluku - ističe Šišić.
Upravni odbor izrazio je zahvalnost federalnom premijeru Ahmetu Hadžipašiću, a posebno ministru za boračka pitanja Zahidu Crnkiću, koji su "rješavali ključna pitanja boračke populacije i zaslužuju da im se produži mandat".
Inače, prijedlog novoizabranim vlastima u BiH da produže mandat Crnkiću stigao je i od RVIBiH. (Avaz)
Jesu, ali su se za to F izborili.patrius wrote:Savez demobilisanih boraca FBIH???Mislim da se za ovu zemlju borila ARMIJA BIH,pa me zbunjuje ovo F!!!mr__bosnjak wrote:Slazem se sa ovim, Reis nekad lupeta ali je opet dobar.BORCI PODRŽAVAJU SVAKU ODLUKU IZ I REISA CERIĆA
Borci daju punu podršku reisu-l-ulemi Mustafi ef. Ceriću u njegovoj i namjeri Islamske zajednice BiH da od radikalizma i destrukcije nekompetentnih ljudi zaštite islam u ovoj zemlji koji uvažava tradiciju i poštuje druge i drugačije, kaže Mehmed Šišić, predsjednik Saveza demobilisanih boraca FBiH.
- Upravni odbor Saveza na sjednici održanoj u Sarajevu izrazio je bezrezervnu podršku IZ BiH i Dopunama Rezolucije Rijaseta. Reis ef. Cerić uvijek je bio uz nas borce, u najtežim danima agresije na BiH i u postratnoj borbi za naša prava. Zbog toga ćemo mi biti uz njega i podržati svaku njegovu odluku - ističe Šišić.
Upravni odbor izrazio je zahvalnost federalnom premijeru Ahmetu Hadžipašiću, a posebno ministru za boračka pitanja Zahidu Crnkiću, koji su "rješavali ključna pitanja boračke populacije i zaslužuju da im se produži mandat".
Inače, prijedlog novoizabranim vlastima u BiH da produže mandat Crnkiću stigao je i od RVIBiH. (Avaz)
Nemoj tako pricati..._BosanaC wrote:Jesu, ali su se za to F izborili.patrius wrote:Savez demobilisanih boraca FBIH???Mislim da se za ovu zemlju borila ARMIJA BIH,pa me zbunjuje ovo F!!!mr__bosnjak wrote: Slazem se sa ovim, Reis nekad lupeta ali je opet dobar.
Dok se VRS borila za RS i na danasnji dan smo im istu i poklonili
Ti bi se nastavio rokat jel´?_BosanaC wrote:Jesu, ali su se za to F izborili.patrius wrote:Savez demobilisanih boraca FBIH???Mislim da se za ovu zemlju borila ARMIJA BIH,pa me zbunjuje ovo F!!!mr__bosnjak wrote: Slazem se sa ovim, Reis nekad lupeta ali je opet dobar.
Nemoj se pravit lud ziv bio.mr__bosnjak wrote:Ti bi se nastavio rokat jel´?_BosanaC wrote:Jesu, ali su se za to F izborili.patrius wrote:Savez demobilisanih boraca FBIH???Mislim da se za ovu zemlju borila ARMIJA BIH,pa me zbunjuje ovo F!!!
Što je više klevete i laži to je nama mafijaš Mustafa draži.amrino wrote:Samo naprijed moj rejse!
dok te oni blate (nista neobicno- po tome znas da si neko i nesto- jer bosnje samo u tom slucaju pljuju po svojima)
ti njima pokazi koliki si ti gospodin.
dok oni pljuju ti drzi govore po cijelom svijetu (na tecnom eng.) i predstavljaj nasu nam bosnu u najboljem svjetlu.
a to sto oni pricaju, halali.. ne znaju...
Igraj Razo, boli te qratz...amrino wrote:Samo naprijed moj rejse!
dok te oni blate (nista neobicno- po tome znas da si neko i nesto- jer bosnje samo u tom slucaju pljuju po svojima)
dok oni pljuju ti drzi govore po cijelom svijetu (na tecnom eng.) i predstavljaj nasu nam bosnu u najboljem svjetlu.
Pa kazes da je lose sto se potpis´o Dayton, ti bi nastavio ili?_BosanaC wrote:Nemoj se pravit lud ziv bio.mr__bosnjak wrote:Ti bi se nastavio rokat jel´?_BosanaC wrote: Jesu, ali su se za to F izborili.
Mislis, kao npr. Lagumdzija?mr__bosnjak wrote:Kod Bosnjaka znas da si autoritet i uspjesan ako te pljuju.
kao jedan od pastira, mislim da mu je posao da guzicu ne vozi preko grane, vec da radi ZA SVOJE STADO...amrino wrote:Samo naprijed moj rejse!
E sad ga uprska, Kaćuša: jel' tebi stvarno u dure da Banan Terzić, premijer POLUPROTEKTORATA, ne govori nikakav jezik osim POMALO maternjeg? Pa tako i duhovnici - od Reisa do Vladike Grigorija, svejedno... Pa makar da zbore te "du'ovničke", ako engleski ostavimo po stranimIRCerka wrote:kao jedan od pastira, mislim da mu je posao da guzicu ne vozi preko grane, vec da radi ZA SVOJE STADO...amrino wrote:Samo naprijed moj rejse!
a govore na tecnim jezicima u drugim zemljama prepustimo AMBASADORIMA.
Izborili su se oni za vise od to "F",ali su im Alija,100%Hare i onaj 100%Hazarder to "raskrcmili u Daytonu!!!_BosanaC wrote:Jesu, ali su se za to F izborili.patrius wrote:Savez demobilisanih boraca FBIH???Mislim da se za ovu zemlju borila ARMIJA BIH,pa me zbunjuje ovo F!!!mr__bosnjak wrote: Slazem se sa ovim, Reis nekad lupeta ali je opet dobar.