Zlatkovo silovanje SDP-a

Post Reply
taxi_driver

Post by taxi_driver »

Grom iz vedra neba wrote:
haris ubleha wrote:
Grom iz vedra neba wrote: Bitno je da si se ti nasekirao za Turbo Micu, koji sad pravi referendum o policiji, koliko te placa da o svom najvecem rivalu Haretu pljujes po forumima, posto je Mico zauzet Turbo Folk karijerom?
:D Grome, preporucujem lijecenje, ako i za to nije kasno... prolup'o si... steta... a cinilo mi se da si jedan od normalnijih Haretovih pulena na ovom forumu... 8)
Koliko vidim, Mico je nazvao stranku po sebi, SNSD-Milorad, vidim da si i ti u trendu, s obzirom da si svoj nik nazvao po Anti-Miloradu. Patoloski slucaj ili ne, neka prosude kompetentni ljudi :zzzz:

Nego, how much? Jel pola placa Mico, a pola Zlaja, ili je ipak glavni sponzor Dodo, nesto se puno brines za razvoj entiteta nastalog genocidom.

taj entitet stvoren genocidom,je na papiru potpisao lepi.ili je mozda i to zlaja uradio?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

haris ubleha wrote:
Grom iz vedra neba wrote:E jebiga sad ubleha, zaboravio si tacku osam, sa sjednice glavnog odbora, sta ce rec partija na to?
Tacka osam, Mico i Zlaja, prvi gay brak u BiH. :D
A Sijaric im moze biti kum.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajmo se svi nasmijati da se Grom ne naljuti sto niko ne konta koliko djecko ima smisla za humor...
Dobra ti je ova Grome... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo, Grome, citao sam u Slobodnoj Bosni da KOS-ovci imaju crno na bijelo da Lepi Hare ima sklonosti o kojima pises... 8-)
E sad si mu sa "Slobodnom..." dao materijala na pretek, jadna li ti majka.... :-) :-) :-)

:D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

taxi_driver wrote: taj entitet stvoren genocidom,je na papiru potpisao lepi.ili je mozda i to zlaja uradio?
zlaja je na njih uticao internet energijom :D
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Grom iz vedra neba wrote: Koliko vidim, Mico je nazvao stranku po sebi, SNSD-Milorad, vidim da si i ti u trendu, s obzirom da si svoj nik nazvao po Anti-Miloradu. Patoloski slucaj ili ne, neka prosude kompetentni ljudi :zzzz:

Nego, how much? Jel pola placa Mico, a pola Zlaja, ili je ipak glavni sponzor Dodo, nesto se puno brines za razvoj entiteta nastalog genocidom.
Sta to tebe zanima? Brini svoju brigu, da ti Lepi Hare na vrijeme plati sto agitujes za njega na forumu... mozda daje u naturi... 8)... ili prima 8)
taxi_driver

Post by taxi_driver »

haris ubleha wrote:
Grom iz vedra neba wrote: Koliko vidim, Mico je nazvao stranku po sebi, SNSD-Milorad, vidim da si i ti u trendu, s obzirom da si svoj nik nazvao po Anti-Miloradu. Patoloski slucaj ili ne, neka prosude kompetentni ljudi :zzzz:

Sta to tebe zanima? Brini svoju brigu, da ti Lepi Hare na vrijeme plati sto agitujes za njega na forumu... mozda daje u naturi... 8)... ili prima 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nemoj tako,harise.dobar je grom.znas sta pjeva harisu?lepi grome moj.....
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Vodenjak wrote:E sad si mu sa "Slobodnom..." dao materijala na pretek, jadna li ti majka.... :-) :-) :-)
:D
Sta cu kad vjerujem Slobodnoj Bosni, Danima i Oslobodjenju... 8)
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

haris ubleha wrote:

Koliko vidim ti si dobro upoznat s terminima, gluho bilo :D :zzzz:
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

taxi_driver wrote:
haris ubleha wrote: :D Grome, preporucujem lijecenje, ako i za to nije kasno... prolup'o si... steta... a cinilo mi se da si jedan od normalnijih Haretovih pulena na ovom forumu... 8)
Koliko vidim, Mico je nazvao stranku po sebi, SNSD-Milorad, vidim da si i ti u trendu, s obzirom da si svoj nik nazvao po Anti-Miloradu. Patoloski slucaj ili ne, neka prosude kompetentni ljudi :zzzz:

taj entitet stvoren genocidom,je na papiru potpisao lepi.ili je mozda i to zlaja uradio?
Ne, Zlaja i SDP su smatrali da ne trebaju ucestvovati u strategiji odbrane BiH, nego da ce se odbraniti pjesmicom: Druze tito mi ti se kunemo...uz pokoju titovu uramljenu sliku na celu radnicke kolone.
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Grom iz vedra neba wrote:Koliko vidim ti si dobro upoznat s terminima, gluho bilo :D :zzzz:
Ne rece nam, da li Lepi Hare "prima" ili "daje" svojim poklonicima za podrsku na forumu... 8)
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Nije problem u onima koji glasaju za nacionalne stranke, jer oni nece glasati za SDP bez obzira ko bude na njegovom celu.

Problem je u onima koji ne glasaju nikako, a dosta njih je glasalo za SDP 2000 i 2001. Ja pretpostavljam da je njih makar 20 % sto bi ako se doda na rezultat postojecih izbora bio sasvim solidan rezultat.

Mnogi koji su glasali za SDP 2002 kada je vec pocela silazna putanja sada nisu glasali jer su tako htjeli izraziti protest zbog najavljene neprirodne koalicije SDA - SDP. Ako cak zanemarimo mnoge lose oosobine lagumdzije i razmislimo ko je sa strane SDP-a bio glavni zagovornik te koalicije - onda tu nema sta da se prica.

Neko je vec spomenuo ali evo, samo se u tim koji pobjedjuje ne mijenja, u timu koji gubi prvi odlazi trener..

A i politika je neka vrsta sporta, umjesto za bodove bori se za glasace, a umjesto za pobjednicko postolje bori se za fotelje.

Samo malo je... sport. :-)
taxi_driver

Post by taxi_driver »

taxi_driver wrote:

Ne, Zlaja i SDP su smatrali da ne trebaju ucestvovati u strategiji odbrane BiH, nego da ce se odbraniti pjesmicom: Druze tito mi ti se kunemo...uz pokoju titovu uramljenu sliku na celu radnicke kolone.

koliko zlatnih ljiljana ima u zagrabih?je ne znam ni jednog.
a u sdp-u zeljko komsic,slavisa sucur, pokojni cedo domuz(zlatni ljiljan i zlatna policijska) i da ne nabrajam vise.
nego grome stvarno si puko.meni je tebe zao majke mi.
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

A jeste zna se ko je odbranio BiH, samo jedna zamjerka, mogli su makar ljudima dati oruzje na kredit od nekoliko rata, a ne primati isključivo keš :-?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

taxi_driver wrote:

Stvarno, @Grome, de nam kazi sto lazes i svjesno iskrivljujes istoriju?

Ko je od politicara i kada prvi upozoravao na srpski nacionalizam?
Zasto je SDP, od predizbornih aktivnosti 90. pa do dana danasnjeg, podjednako smetao i SDS-u i SDA-u i HDZ-u?
Zasto su SDP-ovci za vrijeme njihove vladavine proglasavani da samo unose nemir u narod i strase ga starim komunistickim metodama kako je nacionalizam opasan?
Sta i koliko, po tebi, moze da uradi jedna opoziciona, gradjanski orijentisana partija u vrijeme divljanja nacionalnih strasti i koliko se, objektivno, glas takve partije uopste i cuo u tom opstem metezu izazvanom mrznjom, shovinizmom, netrpeljivoscu?

Nemoj da nabrajam dalje, zivota ti... :oops:
mostarac

Post by mostarac »

sto popodne dobih zanimljiv,a ocekivan SMS :D :-)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

mostarac wrote:sto popodne dobih zanimljiv,a ocekivan SMS :D :-)
Dedere da cujemo, od koga?! :D
muha_sa

Post by muha_sa »

Kakav ba Zlaja-----nek nam vrnu Muhameda Čengića zvanog Čenga.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

i sta kaje u sms-u?
mostarac

Post by mostarac »

Vodenjak wrote:
Dedere da cujemo, od koga?! :D
mah, prepoznace se vec :roll: :-D
haris ubleha

Post by haris ubleha »

valterbranisarajevo wrote:Mnogi koji su glasali za SDP 2002 kada je vec pocela silazna putanja sada nisu glasali jer su tako htjeli izraziti protest zbog najavljene neprirodne koalicije SDA - SDP. Ako cak zanemarimo mnoge lose oosobine lagumdzije i razmislimo ko je sa strane SDP-a bio glavni zagovornik te koalicije - onda tu nema sta da se prica.
Budi posten i postiraj bilo koji dokument koji najavljuje koaliciju SDP-SDA. Da te postedim truda, ne trebas ga traziti jer ga neces naci... SDA i SDP su podrzali ustavne promjene i to je ovu Silajdzicevu kamarilu dovelo do patoloskog straha da ce doci vrijeme u kojem oni nece biti potrebni SDA-u ili SDP-u kao jezicak na vagi za formiranje vlasti. I otud je krenula prica o koaliciji koju je Lagumdzija vise puta demantovao. I sada se vidi da je SDP ostao principijelan i nece u koaliciju. Na stranu sto ja kao posmatrac sa strane mislim da su tu previse tvrdoglavi i da su trebali koalirati sa SDA. Ako je SDP prije 6 godina mogao koalirati za Strankom ZAgraBiH, onda je mogao i sada sa SDA koja je puno manje zlo od Harisovih kriminalaca i prodavaca magle.
mostarac

Post by mostarac »

taxi_driver wrote:

i sta kaje u sms-u?
da nam zivi zivi rad :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

mostarac wrote:
taxi_driver wrote:

i sta kaje u sms-u?

ili dobro dosao u zagrabih?
mostarac

Post by mostarac »

taxi_driver wrote:
mostarac wrote:
taxi_driver wrote:
i sta kaje u sms-u?

ma jok, nije se jos doslo do te faze :D

polako :-D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

mostarac wrote:
taxi_driver wrote:
mostarac wrote: da nam zivi zivi rad :D

jos je prelazni rok.ja sam cuo da ce biti jak transfer.jaci nego kad je ronaldinjo iz psg iu barselonu prelazio :D :D :D
kekec

Post by kekec »

Vodenjak wrote: Stvarno, @Grome, de nam kazi sto lazes i svjesno iskrivljujes istoriju?

Ko je od politicara i kada prvi upozoravao na srpski nacionalizam?
Zasto je SDP, od predizbornih aktivnosti 90. pa do dana danasnjeg, podjednako smetao i SDS-u i SDA-u i HDZ-u?
Zasto su SDP-ovci za vrijeme njihove vladavine proglasavani da samo unose nemir u narod i strase ga starim komunistickim metodama kako je nacionalizam opasan?
Sta i koliko, po tebi, moze da uradi jedna opoziciona, gradjanski orijentisana partija u vrijeme divljanja nacionalnih strasti i koliko se, objektivno, glas takve partije uopste i cuo u tom opstem metezu izazvanom mrznjom, shovinizmom, netrpeljivoscu?

Nemoj da nabrajam dalje, zivota ti... :oops:
Od slijepoga traziti da gleda, od gluhoga traziti da cuje, od .....traziti da
realno rezonuje, stvarno ne ide. :shock:
To ti je Sizifov posao moj Vodenjak. ;-)
mostarac

Post by mostarac »

taxi_driver wrote:
mostarac wrote:
taxi_driver wrote:

jos je prelazni rok.ja sam cuo da ce biti jak transfer.jaci nego kad je ronaldinjo iz psg iu barselonu prelazio :D :D :D
ma nemaju oni tih para. usli su u kredite oko Vc i hidrielektrana :D
Ali ima i jeftinijih igraca koji se mogu kupit :D
Post Reply