nesreca kod predsjednistva...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Murat Sabanovic wrote:bilo da dobije 10 godina robije ili nista ,on ce imati na savjesti ovog nesrtenog pjesaka.mnogi njegovi prijatelji ce stvoriti negativno misljenje
o njemu.za njega sve ce se promijeniti.
na neki nacin je i sam sebe ubio...
grijesis...

prijatelji i porodica uvijek kazu NIJE MOJ/MOJA UCINIO/LA TO!!
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

radeljas wrote:
miop wrote: Radeljasu, radeljasu, prvo se informisi pa onda iznosi tvrdnje. Doticni je osudjen na 2,5 godine zatvora --- evo ti i link da provjeris.
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/c ... e,13419.jl

Doticnom je i otac zastupnik i distributer rovinjske duhanske industrije za BiH, vlasnik makarskog poduzeća Primorka, Prve sportske kladionice, i tvrtki za nekretnine, trazio smanjenje kazne na 6 mjeseci, ali je predsjednik Mesic odbio dati pomilovanje.
osudjen, pomilovan...???? ja samo znam da nije u zatvoru nego studira u svici i sta nije istina od onoga sto sam naveo u sushtini. koliko vrijede dva mlada zivota, po tebi? dvije godine koliko je on dobio??? po meni to nije kazna, nego nagrada. je li to hrvatsko pravosudje kako treba uradilo
slucaj??? moja poenta komentara ostaje. kod nas ovaj lik, a znam jos
neke ubice, ce hodati i voziti slobodan jos bolje i novije auto ... a u hrvatskoj je bilo govora da je i otac trebao odgovarati, ali nije ... i to je pravda ... fu.k them all
Nisam pratio koliko se mijenjao zakon, ali u SFRJ je najbezbolniji način da ubiješ nekog bio zgaziti ga autom: iz nekog razloga tu je jako teško ustanoviti predumišljaj, te su kazne uvijek bile male. Taman tako, po par godina i vozdra raja, slobodan ubica k'o 'tica.

Ne mislim da tako valja, al' nije nužno guzonjstvo jedini problem tu :sad:
nesvrstan

Post by nesvrstan »

Murat Sabanovic wrote:bilo da dobije 10 godina robije ili nista ,on ce imati na savjesti ovog nesrtenog pjesaka.mnogi njegovi prijatelji ce stvoriti negativno misljenje
ISTI SI ONAJ JUSUFF !

Eto desilo se, moze se svima nama desiti!

VI STE OPASNI. Vi ste dio ovog blentavog drustva koje sa simpatijama gleda na ovakve UBICE. I nije cudo sto je ova zemlja postala meka za pedofile, siledjije, ubice i ratne zlocince.

Meni se ovo ne moze desiti jer ja nikad u gradu nisam vozio ovako. A jesam imo udesa, kvrc tamo kvrc vamo i kad bolje razmislim vise sam se ja kazni i stete naplaco nego ovi sto ubijaju.

Sad se sjetih onog SERIJSKOG auto ubice, ne znam ime, al tu facu nikad zaboravit necu, sto je napravio masakr kod RTV . Bjezo od policije, ubio curu u svom autu i mrtav ladan veli - jebiga!
A prije toga zgazio covjeka namrtvo i, naravno, nije bio kaznjen.

Da cujem sad ove ADVOKATE kako se i to sto je ovaj ulicni zlocinac napravio, moze svakom desiti.

Da, moze se svakom desiti da se nadje pod njegovim tockovima.

Jebiga - nafaka, nije on kriv !
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

nesvrstan wrote:
ISTI SI ONAJ JUSUFF !

Eto desilo se, moze se svima nama desiti!

VI STE OPASNI. Vi ste dio ovog blentavog drustva koje sa simpatijama gleda na ovakve UBICE. I nije cudo sto je ova zemlja postala meka za pedofile, siledjije, ubice i ratne zlocince.

Meni se ovo ne moze desiti jer ja nikad u gradu nisam vozio ovako. A jesam imo udesa, kvrc tamo kvrc vamo i kad bolje razmislim vise sam se ja kazni i stete naplaco nego ovi sto ubijaju.

Sad se sjetih onog SERIJSKOG auto ubice, ne znam ime, al tu facu nikad zaboravit necu, sto je napravio masakr kod RTV . Bjezo od policije, ubio curu u svom autu i mrtav ladan veli - jebiga!
A prije toga zgazio covjeka namrtvo i, naravno, nije bio kaznjen.

Da cujem sad ove ADVOKATE kako se i to sto je ovaj ulicni zlocinac napravio, moze svakom desiti.

Da, moze se svakom desiti da se nadje pod njegovim tockovima.

Jebiga - nafaka, nije on kriv !
jebo te jusuff...pisem da ce ga covjek imati na savjesti citav zivot a ti meni da sam jusuf.halo ba , da takve treba kazniti najostrijom kaznom.
otrijezni se covjece
Murat Sabanovic

mIRCerka wrote:
grijesis...

????????
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Murat Sabanovic wrote:
mIRCerka wrote:
grijesis...

????????
Kada osoba A siluje osobu B, porodica osobe A u vecini slucajeva kaye da je osoba B droljetina, da ga je salijetala i zvala na tel, proganjala, i sigurno mu se podala, a onda ga tereti za silovanje....

tako kad osoba A nekoga ubije vozeci auto, u vecini slucajeva porodica A tvrdi da je bilo sve sem neprilagodjenje voznje, cak i to da se mozda sam pjesak bacio pod volan iz neznanih nam razloga...

porodici je najteze priznati da je neko njihov nesto zgrijesio.

to htjedoh reci Murate Strashni!
Sogan

Post by Sogan »

mIRCerka wrote:
Murat Sabanovic wrote:
mIRCerka wrote: grijesis...

????????
Kada osoba A siluje osobu B, porodica osobe A u vecini slucajeva kaye da je osoba B droljetina, da ga je salijetala i zvala na tel, proganjala, i sigurno mu se podala, a onda ga tereti za silovanje....

tako kad osoba A nekoga ubije vozeci auto, u vecini slucajeva porodica A tvrdi da je bilo sve sem neprilagodjenje voznje, cak i to da se mozda sam pjesak bacio pod volan iz neznanih nam razloga...

Drugim rijecima o subjektivnosti clanova porodice: ko ce kome ako nece svoj svome! :D
nesvrstan

Post by nesvrstan »

Murat Sabanovic wrote:jebo te jusuff...pisem da ce ga covjek imati na savjesti citav zivot a ti meni da sam jusuf.halo ba , da takve treba kazniti najostrijom kaznom.
otrijezni se covjece
Pa sta onda cmizdris nad njegovom sudbinom i njegovom patnjom - mislice cio zivot na taj dogadja !

Na taj dogadjaj ce cio zivot mislit i svi oni sto su za dlagu izbjegli taj torpedo i svi mi na ovom forumu, cini mi se, vise se nasikiramo kad se ovakve stvari dese, nego ovi teroristi sto nam to rade.

Evo ti jos jedna pikanterija. Licno sam sreo jednog advokada koji se falio kako je oslobodio jednog slicnog ubicu-tajkuna. Izmislio je kako je izletila macka i ovaj jadnik se prepao, pa naglo skrenuo i zgazio covjeka.
Sve je medjutim fino zavrsilo, porodici ubijenog 10000 i advokatu 40000 !

A ubica ce cio zivot misliti na taj dogadjaj !
Last edited by nesvrstan on 06/11/2006 16:52, edited 1 time in total.
JD

Post by JD »

VR6 wrote:
vodolija_33 wrote:Izvini druze ali ako luđački vozi 120km/h kroz centar grada, gdje je gužva u svako doba dana i zna da je tu zakonsko ograničenje 50-60km/h, onda je bio svjestan kakvu opasnost po sigurnost saobraćaja predstavlja i samim tim što je bio svjestan te opasnosti onda ga znači NIJE BILO BRIGA za to. :x
Policija ce utvrditi koliko je vozio, no 120 km/h 99.9% nije isao. Da je tom brzinom udario u stub, uletio bi mu stub sve do zadnjih sjedista. On je udario sa nekih mozda 70 km/h, cak ni toliko.
zasto se pravis lud ?

pise da je isao 100-120 km/h, ne da je UDARIO U STUB TOM BRZINOM...

uostalom nije stub bio na cesti nego na visokom trotoaru, sigurno ga je zanijelo pa je zato izletio, vidis da je ukoso udario u banderu a prije toga se nabio na trotoar...

a sramota za policiju, nisu objavili ime i prezime vozaca, da se ne sazna da je to sin od nekog qrca u metropolisu
tux

Post by tux »

Pa dokle vise ?
radeljas

Post by radeljas »

JD wrote:vozaca, da se ne sazna da je to sin od nekog qrca u metropolisu
sin vlasnika kafane... uposlen u hayatu tek da mu nije dosadno
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JD wrote:
VR6 wrote:
vodolija_33 wrote:Izvini druze ali ako luđački vozi 120km/h kroz centar grada, gdje je gužva u svako doba dana i zna da je tu zakonsko ograničenje 50-60km/h, onda je bio svjestan kakvu opasnost po sigurnost saobraćaja predstavlja i samim tim što je bio svjestan te opasnosti onda ga znači NIJE BILO BRIGA za to. :x
Policija ce utvrditi koliko je vozio, no 120 km/h 99.9% nije isao. Da je tom brzinom udario u stub, uletio bi mu stub sve do zadnjih sjedista. On je udario sa nekih mozda 70 km/h, cak ni toliko.
zasto se pravis lud ?

pise da je isao 100-120 km/h, ne da je UDARIO U STUB TOM BRZINOM...

uostalom nije stub bio na cesti nego na visokom trotoaru, sigurno ga je zanijelo pa je zato izletio, vidis da je ukoso udario u banderu a prije toga se nabio na trotoar...

a sramota za policiju, nisu objavili ime i prezime vozaca, da se ne sazna da je to sin od nekog qrca u metropolisu
ako me moji mahalski pipci ne varaju, jedini sin vlasnika metropolisa ima plave oci i plavu kosu, ozenjen i ima jedno dijete, i ne radi na Hajatu...
Vingo

#113 Re: nesreca kod predsjednistva...

Post by Vingo »

JD wrote:vidim niko nista ne pise, ima vijest na glavnoj stranici...

a strucnjak koji je pregazio pjesaka je ovaj

http://www.ntvhayat.com/home/voditelji/index.php?pid=98

satro neki voditelj, a inace sin od nekog koji je nesto u onom kaficu metropolis, gazda il sta vec...
kad god sam ga vidio na cesti, vazda je nesto divljao i ubacivao se tako da me ni ne cudi sto je zaljepio negdje, steta covjeka sto ga ubi, nadam se da ce zaglaviti u zatvoru kad mu vec nije nista bilo osim ogrebotine na koljenu...
Mozda je sin konobara? Hocemo sad biti bolji prema njemu...? :-)
JD

Post by JD »

mIRCerka wrote: ako me moji mahalski pipci ne varaju, jedini sin vlasnika metropolisa ima plave oci i plavu kosu, ozenjen i ima jedno dijete, i ne radi na Hajatu...
da. ima vlasnik metropolisa, a babo od ovog vozaca je ko eto glavni tamo (sef sale, kako god hoces)...

@vingo necemo, jer je vozacina "poznat" u gradu kao da je metropolis njegov, znas ima tonu onih droljica koje padaju na te price "moje ovo, moje ono"
Last edited by JD on 06/11/2006 17:03, edited 1 time in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JD wrote:
mIRCerka wrote: ako me moji mahalski pipci ne varaju, jedini sin vlasnika metropolisa ima plave oci i plavu kosu, ozenjen i ima jedno dijete, i ne radi na Hajatu...
da. ima vlasnik metropolisa, a babo od ovog vozaca je ko eto glavni tamo... ko recimo vlasnik firme i direktor te firme...
Sef sale znaci....

i eto, sad mu treba jebat mater ne zato sto je ubio covjeka, a svoje saputnike ozlijedio, vec sto mu babuka ima dobar posao...
:roll:
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Pojma nemam... no znam da vozim deset godina automobil u Sarajevu i gdje god da krenem drugo... BiH i šire....

Nikad mi jasno nije bilo kako auto završi na šinama, kako se zabije u stanicu i tako to...
No imao sam priliku vidjeti posljedice tih akata... malo zatim imao sam priliku vidjeti jednog lika koji je imao takvu nezgodu......
...... onda sam shvatio sve.....
Last edited by uvjek dobar gost on 06/11/2006 17:03, edited 1 time in total.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Jebem ti mahalu. Meni je neko lavoris'o da je Mitropolit ustvari bric Bakira Izetbegovića. :lol:
Murat Sabanovic

mIRCerka wrote:
Murat Sabanovic wrote:
mIRCerka wrote: grijesis...

????????

JA TEBE NE KONTAM TITA MI...
PORODICA CE STAJATI UZ NJEGA...(SMATRALA GA KRIVIM ILI NE)

KAKO CE NJEGOVA RAJA /POZNANICI NA TO REAGOVATI????
DA LI CE GA SMATRATI NEVINIM I AKO JE KRIV?
HOCE LI ga IZBIJEGAVATI???
KAKO CE ON TO SVE PREBRODITI NAKON STO JE UBIO NEKOGA????
KAKO CE SE OSJECATI KADA MU KOMSIJE OKRENU LEDJA???
TO SAM HTIO DA NEVEDEM U SVOM KOMENTARU A NE DA LI CE BABO I MAJKA STAJATI UZ NJEGA ILI NE....

OPET PONAVLJAM,ON CE GA IMATI NA SAVJESTI BEZ OBZIRA NA KAZNU.
A ZASLUZUJE SIGURNO VISOKU KAZNU

KONTAS MIRO?
JD

Post by JD »

mIRCerka wrote:
Sef sale znaci....

i eto, sad mu treba jebat mater ne zato sto je ubio covjeka, a svoje saputnike ozlijedio, vec sto mu babuka ima dobar posao...
ne nego sam to spomenuo cisto iz razloga sto ce ga ta okolnost spasiti zatvora, pa da znaju ljudi o kome se radi... stela je cudo
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Murat Sabanovic wrote: JA TEBE NE KONTAM TITA MI...
PORODICA CE STAJATI UZ NJEGA...(SMATRALA GA KRIVIM ILI NE)

KAKO CE NJEGOVA RAJA /POZNANICI NA TO REAGOVATI????
DA LI CE GA SMATRATI NEVINIM I AKO JE KRIV?
HOCE LI ga IZBIJEGAVATI???
KAKO CE ON TO SVE PREBRODITI NAKON STO JE UBIO NEKOGA????
KAKO CE SE OSJECATI KADA MU KOMSIJE OKRENU LEDJA???
TO SAM HTIO DA NEVEDEM U SVOM KOMENTARU A NE DA LI CE BABO I MAJKA STAJATI UZ NJEGA ILI NE....

OPET PONAVLJAM,ON CE GA IMATI NA SAVJESTI BEZ OBZIRA NA KAZNU.
A ZASLUZUJE SIGURNO VISOKU KAZNU

KONTAS MIRO?
1. Nisam ja MIRA vec MIRCI
2. raja i poznanici ce biti uz njega 95%, jer nisu poznavali cicu sto je zaplatio. I zivo ih boli penis.
3. Smatrace ga raja krivo optuzenim, a doci ce na kraju i do price da sine nisu od odgovarajuceg materijala, da je to trebalo drugacije bla bla bla
4. Njega da interesuje sta misle komsije, ne bi ni po svojoj mahali onako ludo vozio.
5. Da ce ga imati na savjesti , hoce. Ali kasno Marko na Kosovo stize.
6. NE PISI MI VELIKIM SLOVIMA GALAMI NA NEKOG DRUGOG JA TE ODLICHNO "CUJEM"
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

nije sve za svakoga pa ni rasprava... :(
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Svemirski_Jebach wrote:nije sve za svakoga pa ni rasprava... :(
sta fali nasoj raspravi?

btw, jel ti ikad citas svoje PPove?
Murat Sabanovic

nesvrstan wrote:
Murat Sabanovic wrote:jebo te jusuff...pisem da ce ga covjek imati na savjesti citav zivot a ti meni da sam jusuf.halo ba , da takve treba kazniti najostrijom kaznom.
otrijezni se covjece
Pa sta onda cmizdris nad njegovom sudbinom i njegovom patnjom - mislice cio zivot na taj dogadja !

Na taj dogadjaj ce cio zivot mislit i svi oni sto su za dlagu izbjegli taj torpedo i svi mi na ovom forumu, cini mi se, vise se nasikiramo kad se ovakve stvari dese, nego ovi teroristi sto nam to rade.

Evo ti jos jedna pikanterija. Licno sam sreo jednog advokada koji se falio kako je oslobodio jednog slicnog ubicu-tajkuna. Izmislio je kako je izletila macka i ovaj jadnik se prepao, pa naglo skrenuo i zgazio covjeka.
Sve je medjutim fino zavrsilo, porodici ubijenog 10000 i advokatu 40000 !

A ubica ce cio zivot misliti na taj dogadjaj !
ti si meni fenomen....
poznajem par ljudi kojima se je ovo desavalo.nemogu sebi da dodju jer znaju sta su uradili.znaju da su oduzeli jedan zivot.
ja nikoga ne prezaljavam,gledam i ovu drugu stranu,kojoj sigurno nece biti lako.
jesi sad skonto
JD

Post by JD »

mIRCerka wrote: 4. Njega da interesuje sta misle komsije, ne bi ni po svojoj mahali onako ludo vozio.
nema on komsija on zivi iznad metropolisa, nije to zgrada sa 20 stanova... sminka
BHG

Post by BHG »

mIRCerka wrote:
JD wrote:
da. ima vlasnik metropolisa, a babo od ovog vozaca je ko eto glavni tamo... ko recimo vlasnik firme i direktor te firme...
Sef sale znaci....

SEF SALE??? kako se taj sale pravo zove??? nije valjda jos Srbin!
:D
Post Reply