takve zajedljive komentare bih brisao, a komentatore banovao.pitt wrote:pane bi bio prvi modeartor sa tim pravilimacallmethebreeeze wrote:svi se strogo teme morali drzati. ja bih sebi uzeo za pravo da odlucujem sta je kvalitetna tema, da li su postovi na nivou.
bio bih strog ali pravedan.![]()
![]()
![]()
Prvi znaci trudnoce
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
#101 Re: Prvi znaci trudnoce
- pitt
#102 Re: Prvi znaci trudnoce
Sreca pa onda nisi

-
callmethebreeeze
#103 Re: Prvi znaci trudnoce
soon my friend, soon.pitt wrote:Sreca pa onda nisi![]()
![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#104 Re: Prvi znaci trudnoce
hoš da se utalimo da kupimo sa-x pa da baniramo samo ženmskecallmethebreeeze wrote:soon my friend, soon.pitt wrote:Sreca pa onda nisi![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#105 Re: Prvi znaci trudnoce
gluho bilo, pici, sta to pricas. da se i ti ne spremas na evroviziju u begis?pici wrote:hoš da se utalimo da kupimo sa-x pa da baniramo samo ženmskecallmethebreeeze wrote:soon my friend, soon.pitt wrote:Sreca pa onda nisi![]()
![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#106 Re: Prvi znaci trudnoce
ja kako me skonta e svaka ti dala

- dacina_curica
#107 Re: Prvi znaci trudnoce
povjetarac
ako obecam da cu ti svaki dan slati novi recept za grah ho's me pustiti da zachatavam
(kad postanes mod of KoRS)

-
callmethebreeeze
#108 Re: Prvi znaci trudnoce
ti ces biti prva medju jednakim, iako sam se konacno naucio praviti dobar grah.dacina_curica wrote:povjetaracako obecam da cu ti svaki dan slati novi recept za grah ho's me pustiti da zachatavam
![]()
(kad postanes mod of KoRS)
![]()
![]()
![]()
- dacina_curica
#109 Re: Prvi znaci trudnoce
uh, dobro je
......... gdje onaj smajo sto brise znoj sa cela?
a vama ostalim (da ne "reknem" nizoj klasi) njanjanjanjanjanja......ko vam je kriv sto sa niste prvi sjetili

a vama ostalim (da ne "reknem" nizoj klasi) njanjanjanjanjanja......ko vam je kriv sto sa niste prvi sjetili
- ProS
#110 Re: Prvi znaci trudnoce
da,ovo je poznato i zadaje manju vjerovatnocu,koja bi trebala biti zanemarena u praksi...anais_nin wrote: Even if a man pulls out in time, pregnancy can still happen. Some experts believe that pre-ejaculate, or pre-cum, can pick up enough sperm left in the urethra from a previous ejaculation to cause pregnancy.And pregnancy is also possible if semen or pre-ejaculate is spilled on the vulva.
ta vjerovatnoca se odstrani mokrenjem
samo mi je nesto sve nesigurno,svi pricaju kao da se "TO ZNA" i tipa,da bilo kakav odnos vodi ka trudnoci
- Bumbar
#111 Re: Prvi znaci trudnoce
mi cemo preko vezedacina_curica wrote:uh, dobro je......... gdje onaj smajo sto brise znoj sa cela?
![]()
![]()
a vama ostalim (da ne "reknem" nizoj klasi) njanjanjanjanjanja......ko vam je kriv sto sa niste prvi sjetili![]()
![]()
![]()
- NijeNego
#112 Re: Prvi znaci trudnoce
Zbunjujete raju s tim znakovima

- anais_nin
#113 Re: Prvi znaci trudnoce
ProS wrote:da,ovo je poznato i zadaje manju vjerovatnocu,koja bi trebala biti zanemarena u praksi...anais_nin wrote: Even if a man pulls out in time, pregnancy can still happen. Some experts believe that pre-ejaculate, or pre-cum, can pick up enough sperm left in the urethra from a previous ejaculation to cause pregnancy.And pregnancy is also possible if semen or pre-ejaculate is spilled on the vulva.
ta vjerovatnoca se odstrani mokrenjem
samo mi je nesto sve nesigurno,svi pricaju kao da se "TO ZNA" i tipa,da bilo kakav odnos vodi ka trudnocia,tesko vjerujem i u te procente,tesko vjerujem i u istrazivanja koja ja iskopam,treba mi neko strucan i da ne govori sta moze biti,nego sta biva
boldiras nebitan dio...zato ga italizirah
Effectiveness is an important and common concern when choosing a birth control method. Like all birth control methods, the pull out method is much more effective when you do it correctly.
* Of every 100 women whose partners use withdrawal, 4 will become pregnant each year if they always do it correctly.
* Of every 100 women whose partners use withdrawal, 27 will become pregnant each year if they don't always do it correctly.
ili
Typical use of withdrawal, which is how most people use it, has a failure rate of approximately 18-19%.
iil
Like many methods of birth control, reliable effectiveness is achieved only by correct and consistent use. Observed failure rates of withdrawal vary depending on the population being studied: studies have found klix failure rates of 15-28% per year.[2] In comparison the pill has an klix use failure rate of 2-8%,[3] while the diaphragm has an klix use failure rate of 10-39%.[4][2] The condom has an klix use failure rate of 10-18%.[2]
For couples that use withdrawal correctly at every act of intercourse, the failure rate is 4% per year. In comparison the pill has a perfect-use failure rate of 0.3%, while the diaphragm has a perfect use failure rate of 6%. The condom has a perfect-use failure rate of 2%
nema savrsene metode kontracepcije
-
Mala sirena
#114 Re: Prvi znaci trudnoce
nisam ni mislila da je test dovoljan za sa sigurnoscu potrditi trudnocu, ali je u slucaju nedoumice lakse ponoviti onaj od 5 nego od 20 KM, a moze biti greska i na jednom i na drugom. a oktoru se ide i prije i u toku i nakon trudnoce. makar bi trebalo.
a za ono birvaktile sexualno obrazovanje na nivou......... vidim sad je tek na nivou. mi birvaktile obrazovane smo nekako planirale zivote, obrazovanje, trudnoce, porodice, a ovaj novi sistem obrazovanja, extra napredan, nista ne treba. nas su morili sa groznim filmovima o narkonamima, sidi, sta je i kako se prenosi, spolnim bolestima, prelazilo u dosadu. a sad kao sve se zna, pa djeca radjaju djecu i gledaju kud sunce hoda, a svaki dan novine pune apela za pomoc porodicama sa xy brojem djece (niko im nije rekao da se moze desiti kao posljedica sex-a, a ni da djecu treba hraniti i oblaciti)
a za ono birvaktile sexualno obrazovanje na nivou......... vidim sad je tek na nivou. mi birvaktile obrazovane smo nekako planirale zivote, obrazovanje, trudnoce, porodice, a ovaj novi sistem obrazovanja, extra napredan, nista ne treba. nas su morili sa groznim filmovima o narkonamima, sidi, sta je i kako se prenosi, spolnim bolestima, prelazilo u dosadu. a sad kao sve se zna, pa djeca radjaju djecu i gledaju kud sunce hoda, a svaki dan novine pune apela za pomoc porodicama sa xy brojem djece (niko im nije rekao da se moze desiti kao posljedica sex-a, a ni da djecu treba hraniti i oblaciti)