Pa pitte bolan, sto to red ne zavedes ovde
Jos nam sad i ti sliku tebe i Sehe stavi....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ma suti da vidis tek mene i danaspape wrote:anais_nin wrote: @danas, sanjam te![]()
![]()
Meni su ove lezbace nekada bas interesantne, ....
... kako se one dobro prifate, ...
koja je koja?anais_nin wrote:ma suti da vidis tek mene i danaspape wrote:anais_nin wrote: @danas, sanjam te![]()
![]()
Meni su ove lezbace nekada bas interesantne, ....
mi ti inace obe frajere preferiramo...ali znas ono kad zelja dodje i ne mozes se oduprijeti
sto se mora nije tesko
![]()
![]()
@bejbe pa gdje necu sacuvati ovaku fotku
sta jewater wrote:koja je koja?anais_nin wrote:ma suti da vidis tek mene i danaspape wrote:Meni su ove lezbace nekada bas interesantne, ....
mi ti inace obe frajere preferiramo...ali znas ono kad zelja dodje i ne mozes se oduprijeti
sto se mora nije tesko
![]()
![]()
ja ti rekoh da te razumijem kad je u pitanju hemija kojoj se tesko oduprijetiLucy01 wrote:Odem na pet minuta, a one se vec safatale![]()
Pa pitte bolan, sto to red ne zavedes ovde![]()
![]()
Jos nam sad i ti sliku tebe i Sehe stavi.......jer znam da bi on bio prvi muskarac koga bi ti poljubio
A vidim ti i danas ste malo na PhD radileanais_nin wrote: ja ti rekoh da te razumijem kad je u pitanju hemija kojoj se tesko oduprijeti
ah samo tri rijeci:anais_nin wrote:sta jewater wrote:koja je koja?anais_nin wrote: ma suti da vidis tek mene i danasmi ti inace obe frajere preferiramo...ali znas ono kad zelja dodje i ne mozes se oduprijeti
sto se mora nije tesko
![]()
![]()
@bejbe pa gdje necu sacuvati ovaku fotkuza razvoj fantazije u tvojoj glavi ti trebaju detalji???
pa ovaj eksperimenti su neizostavni dio razvoja psihologijeLucy01 wrote:A vidim ti i danas ste malo na PhD radileanais_nin wrote: ja ti rekoh da te razumijem kad je u pitanju hemija kojoj se tesko oduprijeti..neka ba i to je za ljude-zene
nemoj tako....mi smo samo ahbabiLucy01 wrote:Odem na pet minuta, a one se vec safatale![]()
Pa pitte bolan, sto to red ne zavedes ovde![]()
![]()
Jos nam sad i ti sliku tebe i Sehe stavi.......jer znam da bi on bio prvi muskarac koga bi ti poljubio
Haj' sveanais_nin wrote:pa ovaj eksperimenti su neizostavni dio razvoja psihologijeLucy01 wrote:A vidim ti i danas ste malo na PhD radileanais_nin wrote: ja ti rekoh da te razumijem kad je u pitanju hemija kojoj se tesko oduprijeti..neka ba i to je za ljude-zene
moramo...za nauku
![]()
hoce,hoce i te kako...Lucy01 wrote:Haj' sveanais_nin wrote:pa ovaj eksperimenti su neizostavni dio razvoja psihologijeLucy01 wrote: A vidim ti i danas ste malo na PhD radile..neka ba i to je za ljude-zene
moramo...za nauku
![]()
al' sto meni glumi jaranicu
![]()
![]()
Hoce'l ona 'vako ispod stola ruku na nogu i te fazoneda znam da je pustim
![]()
jesi to ljubomorna?Lucy01 wrote:Haj' sveanais_nin wrote:pa ovaj eksperimenti su neizostavni dio razvoja psihologijeLucy01 wrote: A vidim ti i danas ste malo na PhD radile..neka ba i to je za ljude-zene
moramo...za nauku
![]()
al' sto meni glumi jaranicu
![]()
![]()
Hoce'l ona 'vako ispod stola ruku na nogu i te fazoneda znam da je pustim
![]()
anais je ova plavka a ja sam ova chupavawater wrote:koja je koja?anais_nin wrote:ma suti da vidis tek mene i danaspape wrote:Meni su ove lezbace nekada bas interesantne, ....
sto se mora nije tesko
![]()
![]()
dvije sestre rodjene...danas wrote:anais je ova plavka a ja sam ova chupavawater wrote:koja je koja?anais_nin wrote: ma suti da vidis tek mene i danasmi ti inace obe frajere preferiramo...ali znas ono kad zelja dodje i ne mozes se oduprijeti
sto se mora nije tesko
![]()
![]()
@bejbe pa gdje necu sacuvati ovaku fotku![]()
![]()
a ja ih slikamdanas wrote:anais je ova plavka a ja sam ova chupavawater wrote:koja je koja?anais_nin wrote: ma suti da vidis tek mene i danasmi ti inace obe frajere preferiramo...ali znas ono kad zelja dodje i ne mozes se oduprijeti
sto se mora nije tesko
![]()
![]()
@bejbe pa gdje necu sacuvati ovaku fotku![]()
![]()
a na kojoj ti temi vise falim? onoj gdje izrazavam raspolozenje fotografski ili onoj o citanju?rikardoreis wrote:@Anais, bona, nema te na kulturi ovih dana![]()
Znas, ima onih koji te vole citat i u drugim rubrikama, mada ti i ovdje skidam kapu!