ja sam svoje na tu temy vec rekla...ja sam sa jednim od najboljih prijatelja zivjela zajedno, moj ljubljeni i dragi cimerJordan26 wrote:evo tipicno musko razmisljanje..ne odrzavaju kontakt ako nema sanse za jastucenjeMax.Cherry wrote:nema muskarca koji se ne bi jastucio sa jaranicom, ako je imalo dobra. nijedan muskarac nece biti s curom, nece odrzavati kontakt s njom ako ne postoji iole sansa da se jastuci s njom. ...
PREVARILA SAM DECKA SA NAJBOLJIM ZAJEDNICKIM PRIJATELJEM
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- anais_nin
#102 Re: PREVARILA SAM DECKA SA NAJBOLJIM ZAJEDNICKIM PRIJATELJEM
nemoj tako i Dr. Phil ima dushuGrom iz vedra neba wrote:
Ne mogu vjerovati da se bh. drustvo pretvara u amerikanizirano potrosacko zaglupljeno drustvo koje se hrani dnevnom dozom traceva o poznatima i raspravlja o sentimentalnim temama.
Samo nam fali jos dr. Phill iz Oprah showa da nam objasni dubinu i sirinu sentimentalnog konteksta i rjesenja dramaturgije nastale ovom teen situacijom,
Fakat
-
Grom iz vedra neba
#104 Re: PREVARILA SAM DECKA SA NAJBOLJIM ZAJEDNICKIM PRIJATELJEM
Bolje Phill jel de nego "Andjeo s greskom" koji visi na plakatima kud kog krenes...anais_nin wrote:nemoj tako i Dr. Phil ima dushuGrom iz vedra neba wrote:
Ne mogu vjerovati da se bh. drustvo pretvara u amerikanizirano potrosacko zaglupljeno drustvo koje se hrani dnevnom dozom traceva o poznatima i raspravlja o sentimentalnim temama.
Samo nam fali jos dr. Phill iz Oprah showa da nam objasni dubinu i sirinu sentimentalnog konteksta i rjesenja dramaturgije nastale ovom teen situacijom,
Fakat![]()
Jadni mi s nama vakim
-
Grom iz vedra neba
More bit da bidne, da bi bas Deen Backovic dao dobar savjet ovom slatkisu koji je postavio ovako simpa temumarijam wrote:grome potpuno si u pravu i naravno slazem se s tobom
- manijak1
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ja ne sti¹æem muda kad trebam ne¹to da ka¾em.. Drugi mi stisnu...danas wrote:anais_nin wrote:pitaj ga jesi li mu bila privlacna kad ste se upoznali pa ces vidjet sta ce ti rec
samo mali stisno mudapa reko poslije 6 godina
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
anais_nin wrote: ja sam svoje na tu temy vec rekla...ja sam sa jednim od najboljih prijatelja zivjela zajedno, moj ljubljeni i dragi cimeri bilo mi je normalnije i nestresnije zivjeti s njim nego s nekom curom sigurna sam....i mada znaci zivot pod istim krovom 24 sata dnevno donosi sa sobom milion situacija koje su trebale opravdati takve gore navedene teorije, nikad nismo imali bas nikakvih problema....
Imali ste vi oboje puno problema, al` nejse, ... nek ti bude, ...
- anais_nin
pape wrote:anais_nin wrote: ja sam svoje na tu temy vec rekla...ja sam sa jednim od najboljih prijatelja zivjela zajedno, moj ljubljeni i dragi cimeri bilo mi je normalnije i nestresnije zivjeti s njim nego s nekom curom sigurna sam....i mada znaci zivot pod istim krovom 24 sata dnevno donosi sa sobom milion situacija koje su trebale opravdati takve gore navedene teorije, nikad nismo imali bas nikakvih problema....
Jah, ... koliki li je to komad levata bio !!! ...
![]()
![]()
Imali ste vi oboje puno problema, al` nejse, ... nek ti bude, ...
-
water
dje me nadjeanais_nin wrote:znam ja i druge....kojima su prijateljice tu pri ruci kad se "oleshe" da im kazu "nemoj ziv bio plakaces ujutru"Pearl wrote:ali ima posljedica ukoliko druga strana to shvati kao nesto viseztluhcs wrote:Nema gabora kad si dovoljno pijan....:D:D A ni prijateljica...
:D:D
:D:D:D
znam ih dosta koji se ne "olesavaju" samo radi toga.. bar dok ne vide sta su pokupili![]()
![]()
- anais_nin
suti jednom sam se u Izlogu o jadu zivu zabavila sa jednim jaranomwater wrote:dje me nadjeanais_nin wrote: znam ja i druge....kojima su prijateljice tu pri ruci kad se "oleshe" da im kazu "nemoj ziv bio plakaces ujutru"![]()
- anais_nin
Šeha wrote:Bojim se Anais da sad svi sumnjaju u tvoju ljepotuanais_nin wrote:![]()
![]()
e sta cu ja kad nije sve muskog roda sto je hetero zainteresirano za svako zensko u vidokrugu....
i moze te neko odusevljavati kao osoba, i da je ta osoba objektivno finog izgleda, ali da jednostavno nema privlacnosti
![]()
![]()
mislim pa stvarno...sta je tu TOLIKO cudno?
![]()
![]()
![]()
- pitt
mora da nije gotivio previse tog jarana....cim mu je tebe na vrat navalioanais_nin wrote:Šeha wrote:Bojim se Anais da sad svi sumnjaju u tvoju ljepotuanais_nin wrote:![]()
![]()
e sta cu ja kad nije sve muskog roda sto je hetero zainteresirano za svako zensko u vidokrugu....
i moze te neko odusevljavati kao osoba, i da je ta osoba objektivno finog izgleda, ali da jednostavno nema privlacnosti
![]()
![]()
mislim pa stvarno...sta je tu TOLIKO cudno?
![]()
![]()
![]()
e jbg-a sad
nije to poenta
ja fino rekoh objektivno moj cimer, pravo zgodan lik, subjektivno nije moj tip
e sad da njemu ne stavljam rijeci u usta, ali dosta sam sigurna da je tako blio i s druge strane
jer me tako fino opisao najboljem jaranu da sam covjeku bila glave dosla i prije nego sto smo se upoznali
a btw ja sam cimeru nabacila jednu od jaranica, s kojom je jos uvijek
ima pravo puno beneficija u zdravom platonskom musko/zenskom odnosu
-
Sheki_Lyon
emac wrote:najaci je dio ne znam kako al ODJEDNOM smo se poceli ljubit![]()
![]()
![]()
Last edited by Sheki_Lyon on 30/10/2006 20:04, edited 1 time in total.
-
Sheki_Lyon
ztluhcs wrote:Pravi partibrejkerDaysleepeR wrote:Izgubila si sve i nista vise nece biti isto.
Jedino sto preostaje je da svi otvorite karte, sve jedni drugima priznate i krenete svako svojim putem.
-
Sheki_Lyon
otherside wrote:Ja nisam gabor. Znaci, nema ni teoretske sanse da imam muskog prijatelja?![]()
A ovi koje smatram prijatelja samo cekaju pogodan momenat da podmetnu jastuk?![]()
![]()
O hvala vam sto me prosvijetliste
- anais_nin
ma macji brk...pitt wrote:Na njemu brk a na meni bi oklagijuanais_nin wrote:sta me briga, bitno je da sam ja fino brk omastilapitt wrote: mora da nije gotivio previse tog jarana....cim mu je tebe na vrat navalio![]()
:D Pa gdje ce ti dusa....
:D
- pitt
Kolko ono imam zelja?anais_nin wrote:ma macji brk...pitt wrote:Na njemu brk a na meni bi oklagijuanais_nin wrote: sta me briga, bitno je da sam ja fino brk omastila![]()
:D Pa gdje ce ti dusa....
:D
mijaaaaaaaaaaaaau
a tebi sam fino rekla da pazis sta ces pozeliti, moze ti se ispuniti
one mudrije pozelio