Dijaspora-kako pomoci BIH.?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

DONY

Post by DONY »

Vozdra_123 wrote:veceras vam nema ni cokolade ni crtanih :D
ti si "lutka" vazda bio.......ali ciko molim te .....samo jedan crtani ....onaj sa Gargamelom da vidim hoce li Zeljo osti u I .... :lol: :-) ,ako i ispadne nije steta..... :lol: :-)
EI Presidente

Post by EI Presidente »

debela wrote:pa koji vam je kurac fakat :? pocne tema satro ozbiljno, a zavrsi na djecijim prepucavanjima.
elem, sad pogotovo, manite se corava posla i zivite svoje zivote gdje god da ste. niste u stanju pricati na forumu ko ljudi, a kamoli nekakve biznise pokretati. prezivjece se nekako...
bezbeli
DONY

Post by DONY »

debela wrote:pa koji vam je kurac fakat :? pocne tema satro ozbiljno, a zavrsi na djecijim prepucavanjima.
elem, sad pogotovo, manite se corava posla i zivite svoje zivote gdje god da ste. niste u stanju pricati na forumu ko ljudi, a kamoli nekakve biznise pokretati. prezivjece se nekako...

moje su zelje i namjere bile veoma ozbiljne i iskrene ,ali vidjeli smo ANKETU,sve filozof do filozofa(dolar ko amerika....a pricaju o "drugoj' vrsti pomoci)..

Ipak je bolje supljirati i kllikati :thumbup: ,svi se volimo....a zivot tece.... :) :-)
KAMI666

Post by KAMI666 »

Den wrote:Mislim da je prioritet pomoci onim ljudima u Sarajevu koji nemaju sta da jedu,dijeci bez roditelja itd.Usitniti 50 maraka jednom godisnje i proci ferhadijom te svakom starcu sto prosi dati nesto.. Ja samo vijerujem sebi a sada da dajem pare nekom drugom i da on u moje ime pomaze,ne hvala. :oops:
Ako se samo Sarajevo smatra cijelom BiH i ako bi samo Sarajevu isle pare, 100%nebi ni kinte dao. Jasno i casno :oops:
DONY

Post by DONY »

KAMI666 wrote:
Den wrote:Mislim da je prioritet pomoci onim ljudima u Sarajevu koji nemaju sta da jedu,dijeci bez roditelja itd.Usitniti 50 maraka jednom godisnje i proci ferhadijom te svakom starcu sto prosi dati nesto.. Ja samo vijerujem sebi a sada da dajem pare nekom drugom i da on u moje ime pomaze,ne hvala. :oops:
Ako se samo Sarajevo smatra cijelom BiH i ako bi samo Sarajevu isle pare, 100%nebi ni kinte dao. Jasno i casno :oops:
Nemoj se sikirati,ova tema je potpuni promasaj i treba je zatvoriti..jer vise stvarno nema smisla......hajmo se zajebavati..imamo sve..."ko jebe Hina".. :) :lol:
jusuff

Post by jusuff »

tita mi, kakvi ste (dijaspora), bolje nam je da ostanete gdje jeste... ;)
svadjalice i cicije :D
Post Reply