ti si "lutka" vazda bio.......ali ciko molim te .....samo jedan crtani ....onaj sa Gargamelom da vidim hoce li Zeljo osti u I ....Vozdra_123 wrote:veceras vam nema ni cokolade ni crtanih
Dijaspora-kako pomoci BIH.?
-
EI Presidente
bezbelidebela wrote:pa koji vam je kurac fakatpocne tema satro ozbiljno, a zavrsi na djecijim prepucavanjima.
elem, sad pogotovo, manite se corava posla i zivite svoje zivote gdje god da ste. niste u stanju pricati na forumu ko ljudi, a kamoli nekakve biznise pokretati. prezivjece se nekako...
-
DONY
debela wrote:pa koji vam je kurac fakatpocne tema satro ozbiljno, a zavrsi na djecijim prepucavanjima.
elem, sad pogotovo, manite se corava posla i zivite svoje zivote gdje god da ste. niste u stanju pricati na forumu ko ljudi, a kamoli nekakve biznise pokretati. prezivjece se nekako...
moje su zelje i namjere bile veoma ozbiljne i iskrene ,ali vidjeli smo ANKETU,sve filozof do filozofa(dolar ko amerika....a pricaju o "drugoj' vrsti pomoci)..
Ipak je bolje supljirati i kllikati
- KAMI666
Ako se samo Sarajevo smatra cijelom BiH i ako bi samo Sarajevu isle pare, 100%nebi ni kinte dao. Jasno i casnoDen wrote:Mislim da je prioritet pomoci onim ljudima u Sarajevu koji nemaju sta da jedu,dijeci bez roditelja itd.Usitniti 50 maraka jednom godisnje i proci ferhadijom te svakom starcu sto prosi dati nesto.. Ja samo vijerujem sebi a sada da dajem pare nekom drugom i da on u moje ime pomaze,ne hvala.
-
DONY
Nemoj se sikirati,ova tema je potpuni promasaj i treba je zatvoriti..jer vise stvarno nema smisla......hajmo se zajebavati..imamo sve..."ko jebe Hina"..KAMI666 wrote:Ako se samo Sarajevo smatra cijelom BiH i ako bi samo Sarajevu isle pare, 100%nebi ni kinte dao. Jasno i casnoDen wrote:Mislim da je prioritet pomoci onim ljudima u Sarajevu koji nemaju sta da jedu,dijeci bez roditelja itd.Usitniti 50 maraka jednom godisnje i proci ferhadijom te svakom starcu sto prosi dati nesto.. Ja samo vijerujem sebi a sada da dajem pare nekom drugom i da on u moje ime pomaze,ne hvala.