Kosovo treba ostati u sastavu Srbije

Post Reply
slimmersex

Post by slimmersex »

corto malteze wrote:Hm, baš sinoć malokontam te priče Kosovo - RS relacije i to što se podmeće.

Nekako se pokušava zaboraviti jedna kontradikcija. Kosovo je teritorij na kojem srpski genocid nije uspio. Nisu ih iskorijenili.
RS je teritorij na kojem je srpski genocid uspio. Tamo su nesrbi ukras.

Pa mi nekako prevarantski zvuči da će se Srbiji morati refundirati nečim gubitak Kosova.
konkluzija: Srbi će biti kažnjeni zbog Slobine politike gubitkom teritorija na kojem nije uspio Slobin genocid a istovremeno da bi lakše preboljeli tu kaznu bit će nagrađeni teritorijem gdje je uspio Slobin genocid???

To se nekako pokušava sakriti ali to je činjenica.

I sad kad to tako smrdi malo vraćam film unatrag.

Priče oko američkog presudnog angažmana mi smrde. Prvo smrdi mi ono kad se kaže da su amerikanci odlučili reći dosta nakon Srebrenice. Ne vjerujem.

Ameri su dovoljno tehmološki potkovani da su u svakom trenutku sve znali kada će i što biti granatirano. Ne vjerujem da nisu znali i nisu spriječili. vjerujem da su itekako znali a nisu spriječili.

Zaključak me vuče na toriju geopolitičke urote i stvaranja takve etničke strukture na Balkanu koja bi Europi i SAD-u ponudila nekakav dugoročni miran Balkan.

Šta oću reći?

Ameri su Hrvatskoj dali otvoren signal za Oluju, to se zna. Čak su pomagali. Posljedica toga je etnički homogenija RS i Vojvodina, razmjena stanova Srbi - Hrvati masovna je. Homogenija je Hrvatska. Iduća faza je BIH - Amerik se aktivira tek nakon Srebrenice. Srebrenica je morala pasti prema Amerima jer da je ostala u nesrpskim rukama bila bi stalni most između Sandžaka i Bosne i vječni izvor krize.

Ameri kontroliraju Oluju. Srebrenica je već pala i Clinton kaže stop nad Banjalukom. Dakle jedan strani predsjednik dirigira položaj dviju vojski hrvatske i bošnjačke i njihovu stopu agresivnosti. Tko je onda vodio ratove u BIH? Izetbegović? Tuđman? Ne vjerujem. Tko bi ih zaustavio da su se oni pitali?

Rezultat? Stvara se omjer snaga u konroli teritorija u Daytonu se dodatno to nivelira. Stvorena tri potpuno etnhilki homogena teritorija u BIH.

Dayton se počinje graditi.

Iduća faza Kosovo - Ameri procjenjuju da Srbi moraju biti zadovoljni s RS-om. Albanaca je puno ne može se računati na njihov mir u budućnosti. odrađuju za njih Kosovo.

I završna faza - Makedonija , sve je išlo ko po planu. Nakn sukoba u makedoniji stvorena je homogena albanska teritorija na zapadu Makedonije.

Ovo sad što se vrti oko ustavnih promjena u BIH a pogotovo nakon odcjepljenja Crne Gore sve mi liči kao predigra za neku novu balkansku konferenciju kojom bi se radilo na inženjeringu između BIH, Srbije, Crne Gore, Albanije i Makedonije.

Mislim da slijedi faza teritorijalnih federalizacija i u kasnijoj fazi stvaranje nacinalnih republika sa građanskim Ustavima.

To je vjerojatno i bio cilj Amerike koja je redovno prodavala i prodaje priču o multikulturalnosti a sve čini da se na ovom poluotoku stvore većinske nacionalne republike kao fundamenti stabilnosti.

Možda su i bili u pravu.
ali sipci su postali vecina na kosovu genocidom nad srbima. etnicki balans i u bih je vise poljuljan genocidom nad srbima za vrijeme ndh nego genocidom nad drugima u periodu 92-95. ako je rs nelegitimna zbog protjerivanja, nema nikakvih problema - hajmo se samo vratiti na popis stanovnistva iz 41. pa da vidimo koliko je republika bih bila legitimna od 45 do 92.
Kula08

Post by Kula08 »

Prema Albancima se uvijek neljudski postupalo. Ukljucujuci i komuniste. Pred kraj rata 1944 godine izvrsena je nasilna mobilizacija Albanaca s namjerom da se upute na Sremski front. I kada su se jedinice formirale i krenule van Kosova, na njihove polozaje su dosle jedinice iz unutrasnjosti Srbije (Srbi) koje su nezasticena sela pocele pljackat, a zene silovat jer su im muskarci bili mobilisanii na putu (sjeti se samo sta su radili po Bijeljini, Foci i Visegradu ...).

Te vijesti su brzo dosle do Sabana Poluze, njihovog komandanta, i vojnika, pa su ovi odustali od puta prema Vojvodini vracajuci se nazad u Drenicu odakle su pokupljeni, da zastite svoje porodice, zene, starce, djecu koje su bili ostavili. Tadasnje rukovostvo je pod uticajem Rankovica (bio drugi covjek, odmah posle Tita) taj akt proglasilo pobunom, ankazovalo oko 40 000 vojnika 4 -5 divizija i bez milosti unistili te jedinice na prostoru Drenice. To je bio strahovit zlocin koji ni do danas nije istrazen. Vjerujem da albanski historicari nece to ostavit nedovreno. Svaku gresku koju je napravio pojedinac placali su Albanci kolektivno, ubijali su ih kao da ton nisu ljudi, nego glineni golubovi.

Evo ti jedan izvjestaj sa osnivackog Kongresa KP SRbije odrzanom povetkom 1945 godine - citiram:

"Prilikom sprovodjenja jednog broja Siptara za formiranje jedinica IV Armije... jedan Siptar se naljutio na jednog sprovodnika, skinuo pusku i ubio ga... Ali nasi drugovi hteli su da primene represalije, hteli su da streljaju 40 Siptara za jednog ubijenog borca. Izbile su bune. Neki Siptari su poceli da bacaju bombe. To je bilo, mozda, nekoliko bombi. A nasi rukovodioci otvorili su vatru i ubili 300 Siptara... Drugi slucaj, koji je opet posledica birokratizma i zlocinacke besvesnosti, jeste da su neki Siptari iz tog transporta, smesteni u prostorijama gde je ranije bio neki magacin, neka barutana. Tu je uguseno 130 ljudi..." - kraj citata.

I sve him je to bilo malo, nego su tokom noci 01.Aprila 1945 godine izvrsili masakar albanskih vojnika koje su doveli u Bar-Crna Gora. Likvidirali su ih na taj nacin sto su ih izvodili iz objekata po grupama strijeljali. Leseve su bacali u more ili zakopavali u masovnim grobnicama. Tada je ubijeno 1300 Albanaca, vojnika "Jugoslovenske Armije", predhodno ih optuzivsi da spremaju pobunu, sto je bila cista laz. O ovim zlocinima se krilo i ni do danas se nezna, a vjerujem da u Baru i ne postoji nikakvo obelezje na mjestu gdje se desila ova klanica. Ovo ti navodim samo neka grupna smaknuca, da ne govorimo o pojedinacnim tragedijama i dramama sto su ih pravili ovi zlotvori pod petokrakom nad neduznim albanskim zivljem na Kosovu.

Sve je ovo radjeno uz znanje i blagoslov Rankovica i njegovih istomisljenika kao sto je bio neki Svetislav Stefanovic- Ceca i drugi. Posto zbog zavrsetka rata i dolaska "slobode" nije mogao da ovako masovno strijelja, pribegao je drugim metodama. Prenventivno je trazio oruzije po Kosovu i Sandzaku i to samo kod Albanaca i muslimana, sto je u stvari bio samo izgovor i legenda za tezak drzavni teror koji je tada sprovodjen nad Albancima i Bosnjacima. Posledica toga je bilo masovno iseljavanje Bosnjaka i Albanaca za Tursku. Albanci su se pod pritiskom iseljavali sa Kosova, a ne Srbi. Srbi su prodavali svoju imovinu i pravili vile po Beograd. Podji na "Cerak" - jedno od naselja kosovskih Srba. Vidjeces sve vila do vile,a postoji "Cerak I,II,III i IV, sve izgradjeno albanskim parama od prodate zemlje. Ovo je trajalo sve do 1966 dok ovaj gad nije razvlascen kada se otkrilo da hoce i samog Tita ta likvidira i skloni sa vlasti. Albanci su imali tek poslije toga malo slobodnog vazduha do 1981 godine kada je ozvanicen lov na njih, cemu su i sami bili sebet.

O ovome imaju napisani tomovi historijske gradje. Ovo sam ti samo ukratko pokusao odgovorit na pitanje.

Zakljucak: Nego sta, nego NEZAVISNO KOSOVO!

Albanci ne smiju dozvoliti da him se nikad vise siri smrad po Kosovu iz srbijanskih opanaka, u vidu njihove drzave Srbije, zbog svojih unuka koji jos ni rodjeni nisu. Isto tako, sa druge strane, moraju sve ucineti da zastite nealbansko stanovnistvo pogotovu Srbe i obezbjede him miran i bezbedan zivot, takodje radi jos nerodjenih unuka i generacija koje dolaze. I jedni i drugi moraju biti svjesni da je Kosovo i Albansko i Srbsko, ali i onih koji to nisu a zele da tamo zive.
Last edited by Kula08 on 26/10/2006 13:27, edited 1 time in total.
Tamo neka

Post by Tamo neka »

Jos jedan papak. :roll:
Kolko -tolko ipak je Muslimana u Bih najvise-ne uspjeste nas pobit,a radjaju se Mashala svaki dan novi.A ti popisuj sta hoces i koliko hoces.
Vase mi srpske istorije pun K...c.Najposlije to nikog i ne zanima osim vas samih!!!!!!!!
Mi imamo svoju istoriju i ona je jako svjeza-dokazana.
Tako da se ne bavimo improvizovanim stvarima.
Nazivajuci Albance -sipcima dokazujes samo Ozrensko skolovanje!
Vi ste inace uvijek ugrozeni samo sto ne kontate od koga.Naime od samih SEBE!
Tamo neka

Post by Tamo neka »

Moj post je bio namijenjen za Slimmersex-da ne bi bilo nesporazuma.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Ja mislim da je naslov teme ispravna postavka!
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Vodenjak wrote:Ja mislim da je naslov teme ispravna postavka!
Obrazloži.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Jimmy_The_Saint wrote:
Vodenjak wrote:Ja mislim da je naslov teme ispravna postavka!
Obrazloži.
Ma ne da mi se!
Ima tu previse toga za pisati.
U svakom slucaju, kao i obicno, ovo sto sam gore napisao, napisao sam iz razloga sto zelim da mojoj zemlji bude bolje!
Inace, da nije toga, kosovsko pitanje bi mi bilo jednako bitno kao i palestinsko, somalijsko, sjeverno-korejsko ili neko cetvrto...

Kosovski Albanci, ako dobiju Kosovo za sebe, NECE NIKAD odustati od dijelova Makedonije i Crne Gore! A to samo cini region mnogo, mnogo nestabilnijim!

O tome da tim ljudima nije pasao niko, ali BAS niko ko je vladao Srbijom, a poslije i Jugoslavijom, govori mnogo vise o njima nego o vlastodrscima!
Jimmy_The_Saint

Vodenjak, dosta zanimljivo.

Oko pitanja ove naše nahije nastupaš suvereno i nadmoćno, najčešće s pravom...

A o Kosovu pričaš k'o da ni na dnevniku nisi čuo da to ima.

Kako će im valjati "vlastodršci" koji im hoće sjeme zatirati, kako?

Jedino "dobro" ovoj zemlji jeste da NIKAD, NIKOM, i NIGDJE ne pada na pamet da status Kosova NA BILO KAKAV NAČIN direktno veže za BILO ŠTA U BiH!!!!!

Iskreno, jebe mi se za stabilnost regiona. Nek' se raspada. Sav. Na čelu sa "regionalnom silom" Srbijom.
dashing

Post by dashing »

onako sa ljudske strane - bilo bi zalosno da ti ljudi ponovo padnu pod njihovu cizmu, te ponovo osjecaju "kako bre srbi biju pendrecima".

a onako sa real-politik, pomalo sebicne strane kojoj sam sve sklonija - uopce me ne briga, kao sto nisu ni oni plaho plakali za nama, a kamoli pomagli kad je nama bilo "duri guzici".

podrzavam sve ono sto ce i ole poboljsat situacije bih. mislim da nestablina srbija sa 2 miliona (broj koji brzo raste) neprijateljski raspolozenih albanaca jer susjed koji mozda trebamo - manje bi imali vremena svoj prst bosni u oko zabijati...
Jimmy_The_Saint

Ljudi Božji, jel' vi mislite da su JEDNI četnici klali nas, a DRUGI Šiptare?

THINK AGAIN!

Evo samo Škorpioni, kao najizofiranija postrojba.
koop

Post by koop »

ja sam se umorio od pisanja na ovu temu, kao sto rekoh ranije u jednom od postova, ponekad' je stvarno uzaludno diskutovati, koristeci i istoriju, i zdrav razum i logiku, jer se uvijek nadje par ljudi (ala baracuda, rajvosa4ever, slimmersex, i slicnih) gdje bi diskusija polucila iste rezultate k'o da diskutujes sa zidom.

Elem, zalosno da vecina ljudi u BiH smatra da samo 300 i kusur kilometara daleko od Sarajeva zive nekakvi pecinari, koji u pauzi izmedju dilanja droge, i pravljenja djece, razmisljaju o tome kako ce okupirati citav jebeni region.

Aferim vam mali moji arijevci, blago nama s vama.
Last edited by koop on 26/10/2006 15:43, edited 1 time in total.
Jimmy_The_Saint

[quote="koop"]ja sam se umorio od pisanja na ovu temu, kao sto rekoh ranije u jednom od postova, ponekad' je stvarno uzaludno diskutovati, koristeci i istoriju, i zdrav razum i logiku, jer se uvijek nadje par ljudi (ala baracuda, rajvosa4ever, slimmersex) gdje bi diskusija polucila iste rezultate k'o da diskutujes sa zidom.

Elem, zalosno da, samo 300 i kusur kilometara daleko od Sarajeva, vecina ljudi u BiH smatra da tamo zive nekakvi pecinari, kojima, u pauzi izmedju dilanja droge, i pravljenja djece, razmisljaju o tome kako ce okupirati citav jebeni region.

Aferim vam mali moji arijevci, blago nama s vama.[/
quote]

Da potcrtam.
danas

Post by danas »

ovo je kriminalno, sta se ovdje pise... :roll: :roll: :roll:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Rodrigo_de_Triana wrote:
mr__bosnjak wrote:Koliko ti imas nickova @Rodrigo :D

Za tvoju informaciju Kosovo je vecinsko albansko od 1699. godine dakle oko 300 godina hej! A i njihovi preci Iliri su tu bili prije Srba. Koliko dugo su Srbi imali Kosovo? 100 godina za kojih su izgradili masu crkava? I to je to historijsko pravo? Pa duze je Bosna imala Sandzak i za razliku od Kosova gdje skoro i nema vise Srba na Sandzaku su i dalje Bosnjaci vecina. Izvoli pa vidi sta je bila srpska okupacija Kosova:

http://www.alb-net.com/warcrimes-img/prekaz.htm

E sad vi lijepo k´o cetnici negirajte. Kako vas nije stid vikat "Kosovo Srbiji" nakon svega sto je ta ista Srbija protiv vas uradila?
Ma imaju pravo Albanci sto se tice Bosnjaka... :sad:

@pape

Dobro onda drugi put :D

P.S.
Šest bivših političkih, vojnih i policijskih zvaničnika Srbije i Jugoslavije, optuženih za zločine na Kosovu, koji su do početka suđenja bili u Srbiji, do danas u 14.00 moraju biti u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala. Riječ je o Nikoli Šainoviću, Milanu Milutinoviću, Nebojši Pavkoviću, Vladimiru Lazareviću, Sretenu Lukiću i Dragoljubu Ojdaniću, javlja B92.
Advokat Toma Višnjić, koji zastupa Ojdanića kaže da očekuje da će suđenje potvrditi raniji stav njegovog klijenta da nije kriv za zločine koji mu se stavljaju na teret. Prema najavama, suđenje bi trebalo da traje samo nekoliko dana, a Višnjić kaže da će suđenje trajati nešto kraće nego prijethodna održavana u Tribunalu zbog izmijenjenih pravila o postupku, ali i kao posljedica pritiska sudije na Tužilaštvo. "Pretpostavljam da se u drugom dijelu suđenja to odnosi i na odbranu, a to je da se suđenje što brže odvija i da se jedan broj dokaza sve više uvodi pismenim putem, a da svjedočenja budu smanjena na najmanju moguću mjeru, mislim na svjedočenja uživo", kaže on.
Suđenje u Haškom tribunalu počinje 10. jula, a sva šestorica se terete za zločin protiv čovječnosti nad kosovskim Albancima, uključujući progon oko 800.000 Albanaca i masovna ubistva u prvih šest mjeseci 1999. godine.
Sto se tice nicka imao sam jedan, a ovo mi je drugi , a ovom sam dao prednost jer ovaj to vise zasluzuje od onog prvog...Da ga makar ja nagradim kad nece niko...

Helem nejse!Opovrgnite argumentima ovo sto sam ja rekao...!!!Tristo godina vecina, gdje ti to procita ziv bio!?Odakle ti ta informacija!?
Samo opovrgni ovo oko nataliteta...progutace podrucje bivse juge za 100 godina , samo polako...
Sta se meni to tako ne svidja pa se protivim tome!?Ne svidja mi se njihova patrijarhalna zajednica i nacin zivota...Babo vodi glavnu rijec,ostalo su papuce, zene i djeca su im sporedna stvar...Pritvori u kucu i nek nidje ne izlaze...!!! I Jimmy je upravu ,razvijeniji su od nas i jesu zivjeli pod represivnom cizmom dugo vremena pa stoga se i mozda danas tako manifestuje njihov bijes prema svemu sto nije njihovo...I Jimmy nista protiv tvog arnautskog porijekla i ostalih...gore sam vec rekao sta mi se to ne svidja kod njih,a to je u 90% slucajeva te zajednice...
I jos nesto kad mozemo diskutovati o bosnjacima, srbima , hrvatima ,jevrejima zasto to ne mozemo diskutovati o albancima...u cemu je problem!? Naravno bez vrijedjanja!!!
Mislim da ti je @koop dobro objasnio. A ovo za 300 godina, pa 1699. godine nakon sto su se Srbi priklonili Austrijancima koji su izgubili iz straha od odmazde vecina su pobjegli za Vojvodinu i od tada su Albanci definitivno vecina na Kosovu. Sto ne znaci da ih nije bilo ni ranije. To ti je tih jedno 300 godina. Inace Srbija ti je ukupno vladala Kosovom malo vise od 200 godina, prvo od Nemanje do Osmanlija pa od 1912. pa nadalje. Ne znam za prvi ali ovaj drugi period nije bio bas med i mlijeko za ne-Srbe dole, pa ni za Bosnjake.

@slimmersex

Bosnjaci su bili vecina i prije ustaskog genocida, mada je masa Srba nestalo u Krajini od USTASA ne Bosnjaka(naravno da je bilo ubijanja i drugdje ali krajina najmasovnije), i masa Bosnjaka je od cetnika nestalo u Podrinju i istocnoj Hercegovini.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Jimmy_The_Saint wrote:Vodenjak, dosta zanimljivo.

Oko pitanja ove naše nahije nastupaš suvereno i nadmoćno, najčešće s pravom...

A o Kosovu pričaš k'o da ni na dnevniku nisi čuo da to ima.

Kako će im valjati "vlastodršci" koji im hoće sjeme zatirati, kako?

Jedino "dobro" ovoj zemlji jeste da NIKAD, NIKOM, i NIGDJE ne pada na pamet da status Kosova NA BILO KAKAV NAČIN direktno veže za BILO ŠTA U BiH!!!!!

Iskreno, jebe mi se za stabilnost regiona. Nek' se raspada. Sav. Na čelu sa "regionalnom silom" Srbijom.
Vrijeme je da se shvati da mi nismo izolovana tacka u svemiru i da na nas i te kako djeluju svi vjetrovi s bilo koje strane da nam dolaze!
Nemoj misliti da mi je drago sto je to tako, posebno iz razloga sto imamo tako "sposobne" politicare!
Ipak mi nismo Svicarska a jos manje Svicarci!

I upravo iz razloga sto smo toliko slabi i nejaki naprosto sam ubijedjen da ce pitanje Kosova i svega oko Kosova nas u BiH, u najboljem slucaju, drzati u pat-poziciji.
Nepravedno? Naravno da je nepravedno, ali sta mozemo...

Osim toga, Kosovo mi je bilo mnogo interesantnije nego kao samo obicna vijest u vrijeme dok je bilo u mojoj zemlji.
A kada su se svi redom (ako ces pravo, prvi kosovski Albanci!) zalozili protiv te drzave, trazili i ostvarili njen raspad, Kosovo sa Srbijom su mi kao i Slovenija, Hrvatska, Makedonija ili Crna Gora inostranstvo kad su njihovi problemi u pitanju i neka se izvole sami vaditi iz halve u koju su sami i upali.
Ja imam malo-puno mojih problema.
Jimmy_The_Saint

Upadaš u kontradikciju.

Al' nema veze. Nećemo se "ćerati".

Ne mora biti neovisno, NE SMIJE biti srbijanska vlast. A nama, kako Bog da, k'o i dosad. Tako nekako ja kontam.
NebaA

Post by NebaA »

Pozdrav iz Srbije.

Srbija nema interes da sacuva Kosovo i Metohiju. Na zalost, to nije sluzbeni stav Beograda, vec moj licni.

Nezaposlenost na Kosovu je 72 odsto, 13 odsto ljudi zivi u krajnjoj bedi sa 70 centi dnevno, a milion od 2 miliona ljudi zivi ispod linije siromastva. To Srbija ne bi mogla da amortizuje. Nezaposlenost bez Kosova je 20,8 odsto od ukupnog broja aktivnog stanovnistva, a sa Kosovom taj broj bi iznosio 31,6 odsto. To Srbiji u ovim trenucima dok ozbiljno napreduje nije potrebno.

S druge strane, Srbi sa Kosova i Metohije su isti po svojim karakteristikama kao Albanci. Uglavnom primitivni, neobrazovani i skloni nasilju. Ne volim da generalizujem, ali ovo je istina. Danas su na mitingu podrske ustavu u severnom delu Kosovske Mitrovice vikali ,,Ratko Mladic"! To je strasno. Dakle, bombu bi bacio na tu stoku. Kako god, nezavisnost Kosova se blizi tako da cemo mi iz ostatka Srbije uglavnom da odahnemo.
zavrzlama

Post by zavrzlama »

S druge strane, Srbi sa Kosova i Metohije su isti po svojim karakteristikama kao Albanci. Uglavnom primitivni, neobrazovani i skloni nasilju. Ne volim da generalizujem, ali ovo je istina. Danas su na mitingu podrske ustavu u severnom delu Kosovske Mitrovice vikali ,,Ratko Mladic"! To je strasno. Dakle, bombu bi bacio na tu stoku. Kako god, nezavisnost Kosova se blizi tako da cemo mi iz ostatka Srbije uglavnom da odahnemo.

@NebaA

Nisu ti srbi primitivni..primitivni i za sve krivi su srpske vode u Beogradu..jer oni produkuju primitivizam i satanizuju narod da budu prmitivni i da Kako kazes uzvikuju "rako mladic"..u Beogradu lezi promblem..sad bi se ti Beogradski bosovi izvukli iz svega i pustili srpski narod na kosovu na milost ili nemilost Albancima i MZ-i.

Problem je sto ce to isto srpsko rukovodstvo u Beogradu napraviti novo Kosovo na Sandzaku,Vojvodini ili negdje drugo u Srbiji......
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

zavrzlama wrote:S druge strane, Srbi sa Kosova i Metohije su isti po svojim karakteristikama kao Albanci. Uglavnom primitivni, neobrazovani i skloni nasilju. Ne volim da generalizujem, ali ovo je istina. Danas su na mitingu podrske ustavu u severnom delu Kosovske Mitrovice vikali ,,Ratko Mladic"! To je strasno. Dakle, bombu bi bacio na tu stoku. Kako god, nezavisnost Kosova se blizi tako da cemo mi iz ostatka Srbije uglavnom da odahnemo.

@NebaA

Nisu ti srbi primitivni..primitivni i za sve krivi su srpske vode u Beogradu..jer oni produkuju primitivizam i satanizuju narod da budu prmitivni i da Kako kazes uzvikuju "rako mladic"..u Beogradu lezi promblem..sad bi se ti Beogradski bosovi izvukli iz svega i pustili srpski narod na kosovu na milost ili nemilost Albancima i MZ-i.

Problem je sto ce to isto srpsko rukovodstvo u Beogradu napraviti novo Kosovo na Sandzaku,Vojvodini ili negdje drugo u Srbiji......
Jedini razlog sto se nije desila repriza Kosova malo zapadno je sto su Bosnje bile previse merhametli a i losije organizovani i bez lobija i oruzja za razliku od Albanaca, inace isto su se odnosili i sa Bosnjama i sa Albosima i na Sandzaku i na Kosovu. A taj srpski narod dole treba da rijesava svoje probleme preko Pristine i tamosnjih predstavnika, ako Bog da kad Kosovo postane nezavisno beogradska kompanija vise nece imat nista ni s njima, mada oni uvijek nadju nacin da se ubace...
NebaA

Post by NebaA »

Nije tacno da rukovodstvo Srbije siri mrznju. Srbi sa Kosova su oduvek bili takvi. Mada, nesto sam razmisljao. Moguce je da je srpska drzavna bezbednost ubacila svoje agente u redove kosovskih Srba sa zadatkom da smisljaju najgore parole i organizuju najmonstruoznije performanse kako bi do te mere ogadili kosovske Srbe Srbima iz unutrasnjosti koji ih u slucaju nezavisnog Kosova ni trenutka ne bi zalili. A zasto? Pa zato sto znaju da ce Kosovo dobiti nezavisnost. Vojvodina nikada nece postati novo Kosovo, Vojvodina je u najgorim trenucima medjuetnicke netrpeljivosti ostala mesto gde se susedi postuju. Vojvodina nije ni Bosna ni Kosovo. U Vojvodini vlada tolerancija i razumevanje i tako ce ostati.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Ne znam bas, eno hoce u Novom Sadu da bude miloseviceva ulica ja mislim?
NebaA

Post by NebaA »

Vidim da se u nekim momentima vodila polemika o odnosu Albanaca prema Bosnjacima. Dakle, ja sam iz Srbije i ZNAM kako su se odnosili. Nije bilo velike razlike da li ste Srbin ili Bosnjak. Od avgusta '00. godine, 57 Bosnjaka je likvidirano, a oko 1.600 je proterano zajedno sa oko 220.000 Srba, Crnogoraca i drugih nealbanskih naroda. Bez prikrivene namere - ovo je realno stanje.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

NebaA

Post by NebaA »

mr__bosnjak wrote:Ne znam bas, eno hoce u Novom Sadu da bude miloseviceva ulica ja mislim?
Nema nista od toga. Gradjani NS su reagovali velikim protestom sutradan i ta inicijativa se vise ne pominje. Pre ce jedan bulevar nazvati imenom Zorana Djindjica.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Ok onda. Drago mi je.
Post Reply