Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I meni su ove najmilije. Jest da mi je bilo tesko dati cijelih 15 maraka za obe, ali ne mogu hodati samo s lijevom ili desnom, jer ne izgledaju tako dobro iz profila kao kad ih ovako gledas naprijed. Kod nas na selu, mi inace uparimo razlicite, samo neka nisu suplje da ne ulazi voda kad gacamo kroz barice, dok jurimo za tukama, ali gdje cu za praznik razlicite, jelde
I meni su ove najmilije. Jest da mi je bilo tesko dati cijelih 15 maraka za obe, ali ne mogu hodati samo s lijevom ili desnom, jer ne izgledaju tako dobro iz profila kao kad ih ovako gledas naprijed. Kod nas na selu, mi inace uparimo razlicite, samo neka nisu suplje da ne ulazi voda kad gacamo kroz barice, dok jurimo za tukama, ali gdje cu za praznik razlicite, jelde
Ma meni ti nabavi, pa makar samo jednu nasla.
Kod nas na selu je moderno imati razlicite cizme, jer bojimo se da nas neko ne urekne.
I ja bih jedne praznicne, al se bojim da ce mi, pored toga sto sam seljak, govoriti jos da sam i peder
Glupa tema, glupi komentari na temi, kao što su glupi i sami termini "sarajlija"/"sarajka" i samim tim, a u skladu sa cjelokupnom ovom farsom, evo vam ga i moj glupi odgovor i mišljenje na ovo sve...
Cinjenica da ga niko na ovoj temi nije podrzao dovoljno govori o Sarajevu i vjecitoj jasnoj podjeli na raju i papke, pri cemu se ovaj tzv. sarajlija svrstao nedvosmisleno u ovu drugu grupu.
pitt wrote:Imaju dobru saru......neces se moci niz guvno plazat u njima :D
ovo su praznicne/paradne.. za grada samo... slusa li ovdje iko? ovo garant neka gradska djeca, sve im treba po 5 puta ponavljati...
meni kad kazu: isshh po sarulju, nema da ne cujem ...
neupucena, kono moja, de i mene pritefteri za te tufnare.. bas su plahe...
Slabo moja Bisera, ja se slomih ponavljajuci da su praznicne a oni tamo nesto uz, niz... ugledali se na ovog cistokrvnog pa nece da razmisljaju...
Moje nove sarulje jos nisu stigle iz karantine, ali cim mi dobiju odobrenje da znaju pasti travu pozvacu te da dodjes da vidis kakve sam odabrala a nas dizajner ce ti kreirati jedan par tufnara.
uhhh sto si divna.. bogami, ako nisi udata, naci cemo ti momka u nasijem selu..
nasa sarulja je kod nas generacijama.. tj njena familija.. i saruljina mama i baba i prababa i sve tako unazad... nase ti se selo zove po saruljinoj pra pra babi koja je u onom tamo ratu mukanjem spasila nase vojnike...pa smo ti i mi zajedno s njom izvorni u nasijem selu