Ma nek´ si mu rek´o da se ne brine_BosanaC wrote:Jimmy, samo da znas, ono ti se mr_bosnjak nagovorio... Da ne budes u nedoumici, ne zna on bolje![]()
![]()
Ko je bosnu branio?
-
mr__bosnjak
-
Pearl
znas sta, ako je njemu blizi ibrahim iz sandzaka samo zato sto je musliman, nego pero iz bosne ja sam ta koja je zgrozena..Jimmy_The_Saint wrote:Pearl, ne pretjeruj. To je, ono, skoro pa rasizam. "Ain't no nigga's gonna marry my daughter, and ain't no grandson of mine will speak like a nigga!"Pearl wrote:dijete drago, SDP-ovac nisam i ako ti je to "argument" kojim ces "da pobijes" ono sto ja pricam.. zivis i dalje u iluziji...
jebe se meni plaho kako su se izjasnili 2003... jel te izjasnjavanje cini pripadnikom neke nacije?.. I DON'T THINK SO
ma uostalom, zivi ti u svojim iluzijama, drago mi je sto si u dalekoj svedskoj pa otamo palamudis.. najlakse je tako, iz daleka... frustracije svoje ispoljavati dok ti je lijepo i ne gori pod guzicom.. neotesanac jedan .. da hoce sve seronje iseliti.. a ti ostaj sa svojim "argumentima" kako ih ti zoves...
kad dodjes kod nane na skolski aspust nadam se da ce te neko od tvoje "nacije" sandzaklija dobro isprepucati... i da ces jednu od "svojih" da ozenis, da ti na cistom bosanskom prica...
Blago sam zgrožen, mada ni ja ni žena nismo iz Sandžaka.
Eto, nismo.
vidis da svugdje pisem pod navodnicima... jer on one iz sandzaka smatra svojima, a bosanci ne-muslimani su valjda konji ili mozda pingvini...
izvinjavam se, nije mi bila namjera da vrijedjam bilo koga ko dolazi iz sandzaka.. ali cu se uvijek pobuniti ako neko kaze da mu je eskim blizi od komsije radi vjere...
- Jimmy_The_Saint
Ali Pearl, to je stvar intimnog redanja prioriteta. I kvaliteta odnosa s komšijama. Evo, oko mene sve žive Sandžosi... Šta sad?
Osim toga, nekom je vjera 1. nekom domovina, nekom, već negdje rekoh, novci... Zašto apsolutizirati ispravnost svojeg izbora, zašto?
Eto, meni su svi muslimani draži od pomenutog Pere, osim Arapa koji me nerviraju jako

Osim toga, nekom je vjera 1. nekom domovina, nekom, već negdje rekoh, novci... Zašto apsolutizirati ispravnost svojeg izbora, zašto?
Eto, meni su svi muslimani draži od pomenutog Pere, osim Arapa koji me nerviraju jako
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
uff... jel to dulkolax proradio?Jimmy_The_Saint wrote:Ali Pearl, to je stvar intimnog redanja prioriteta. I kvaliteta odnosa s komšijama. Evo, oko mene sve žive Sandžosi... Šta sad?
Eto, meni su svi muslimani draži od pomenutog Pere, osim Arapa koji me nerviraju jako![]()
![]()
Pearlita, ne sekiraj se ti za te sto vise vole svoje, makar iz afrike, i nemoj se zgrozavati, vec nam i dalje prikupljaj papire za ispaljenje odavde
-
Pearl
Jimmy_The_Saint wrote:Ali Pearl, to je stvar intimnog redanja prioriteta. I kvaliteta odnosa s komšijama. Evo, oko mene sve žive Sandžosi... Šta sad?
Eto, meni su svi muslimani draži od pomenutog Pere, osim Arapa koji me nerviraju jako![]()
![]()
ma znas sta, ja sam budala sto se uopste sa njim prepirem i onda kazem stvari koje ispadnu nidje veze i uvrijedim sve ostale osim njega
a on i dalje puca svoje...
meni ostaje nejasno da neko iz sandzaka moze biti bosnjak i pricati bosanskim jezikom a ja koja sam rodjena ovdje nemam to pravo da biram kako hocu da se izjasnjavam.. a eto ovi imali to pravo 2003
lijep pozdrav i izvinjavam se jos jednom svima koji se nadjose uvrijedjeni...
-
Pearl
ma pusti bona.. a onda se napadaju pravoslavci i katolici kojima su blizi srbi i hrvati..mIRCerka wrote:uff... jel to dulkolax proradio?Jimmy_The_Saint wrote:Ali Pearl, to je stvar intimnog redanja prioriteta. I kvaliteta odnosa s komšijama. Evo, oko mene sve žive Sandžosi... Šta sad?
![]()
Pearlita, ne sekiraj se ti za te sto vise vole svoje, makar iz afrike, i nemoj se zgrozavati, vec nam i dalje prikupljaj papire za ispaljenje odavdepa da i mi volimo Bosnu i Hercegovinu, i da tugujemo, i da se planiramo jednog dana vratiti makar samo krompir jeli...
nego mi zao par prijatelja koje nesvjesno uvrijedih.. ali za koje id alje smatram da nemaju sta da traze u "bosnjackoj naciji"...
pa da i ja malo budem sovinista
- Jimmy_The_Saint
Ah, de, de. Svi mi često ispadamo budale naletivši na sluzave gmizavce... Najgori su ti napadi pedagogije....Pearl wrote:Jimmy_The_Saint wrote:Ali Pearl, to je stvar intimnog redanja prioriteta. I kvaliteta odnosa s komšijama. Evo, oko mene sve žive Sandžosi... Šta sad?
![]()
ma znas sta, ja sam budala sto se uopste sa njim prepirem i onda kazem stvari koje ispadnu nidje veze i uvrijedim sve ostale osim njega
meni ostaje nejasno da neko iz sandzaka moze biti bosnjak i pricati bosanskim jezikom a ja koja sam rodjena ovdje nemam to pravo da biram kako hocu da se izjasnjavam.. a eto ovi imali to pravo 2003
Mojne, vrijeđanju nema mjesta. Samo sam pokuš'o da ti skrenem pažnju kako su neke stvari samo zrcalni odraz drugih a to jebemliga nije previše napredan stav.
Uostalom, jako su rijetki ali bude i pravoslavnih Sandžaklija
-
mIRCerka
ja sam se davno pomirila sa time da medju jednakima ima jednakijih...Pearl wrote:ma pusti bona.. a onda se napadaju pravoslavci i katolici kojima su blizi srbi i hrvati..mIRCerka wrote:uff... jel to dulkolax proradio?Jimmy_The_Saint wrote:Ali Pearl, to je stvar intimnog redanja prioriteta. I kvaliteta odnosa s komšijama. Evo, oko mene sve žive Sandžosi... Šta sad?
![]()
Pearlita, ne sekiraj se ti za te sto vise vole svoje, makar iz afrike, i nemoj se zgrozavati, vec nam i dalje prikupljaj papire za ispaljenje odavdepa da i mi volimo Bosnu i Hercegovinu, i da tugujemo, i da se planiramo jednog dana vratiti makar samo krompir jeli...
nego mi zao par prijatelja koje nesvjesno uvrijedih.. ali za koje id alje smatram da nemaju sta da traze u "bosnjackoj naciji"...
pa da i ja malo budem sovinista:D:D:D
stoga, ako su im Muslimani iz sandzaka blizi, idite brate tamo...kad vec mozete pravoslavce i katolike tjerat u srbiju i hrvatsku, idite i vi...i ostavite nam BiH na miru...
znas kako kazu pearlita, svacije govno smrdi samo moje mirise
- Jimmy_The_Saint
Još gore od laxa. Nego, pitanje svih pitanja: jel' kumpjer od Glamoča, ili s RomanijemIRCerka wrote:uff... jel to dulkolax proradio?Jimmy_The_Saint wrote:Ali Pearl, to je stvar intimnog redanja prioriteta. I kvaliteta odnosa s komšijama. Evo, oko mene sve žive Sandžosi... Šta sad?
![]()
-
mIRCerka
uvozni brate, gdje ces kupovat domaceJimmy_The_Saint wrote:Još gore od laxa. Nego, pitanje svih pitanja: jel' kumpjer od Glamoča, ili s RomanijemIRCerka wrote:uff... jel to dulkolax proradio?Jimmy_The_Saint wrote:Ali Pearl, to je stvar intimnog redanja prioriteta. I kvaliteta odnosa s komšijama. Evo, oko mene sve žive Sandžosi... Šta sad?
![]()
Onaj fojnički je neozbiljan, to samo Sarajlije jedu
![]()
![]()
-
Pearl
pu pu pu.. nisu oni bosnjaciJimmy_The_Saint wrote:Ah, de, de. Svi mi često ispadamo budale naletivši na sluzave gmizavce... Najgori su ti napadi pedagogije....Pearl wrote:Jimmy_The_Saint wrote:Ali Pearl, to je stvar intimnog redanja prioriteta. I kvaliteta odnosa s komšijama. Evo, oko mene sve žive Sandžosi... Šta sad?
![]()
Mojne, vrijeđanju nema mjesta. Samo sam pokuš'o da ti skrenem pažnju kako su neke stvari samo zrcalni odraz drugih a to jebemliga nije previše napredan stav.
Uostalom, jako su rijetki ali bude i pravoslavnih Sandžaklija
oni su srbovi (sto bi moj mali komsija rekao)... ahhh ljepota podjele... mirise na zimu
- Jimmy_The_Saint
A otkud tebi UGROŽENA lova da kumpjere KUPUJEŠ????
Vi'š ti kad pa'ne zakon o nezakonitoj imov'ni

Vi'š ti kad pa'ne zakon o nezakonitoj imov'ni
-
mIRCerka
nakrala se u ratu, bila sam malena pa sam se ispod vrata provlacila i skaldista i banke i tako dalje,,.,Jimmy_The_Saint wrote:A otkud tebi UGROŽENA lova da kumpjere KUPUJEŠ????
Vi'š ti kad pa'ne zakon o nezakonitoj imov'ni![]()
![]()
-
vesela
mIRCerka wrote: ja sam se davno pomirila sa time da medju jednakima ima jednakijih...
stoga, ako su im Muslimani iz sandzaka blizi, idite brate tamo...kad vec mozete pravoslavce i katolike tjerat u srbiju i hrvatsku, idite i vi...i ostavite nam BiH na miru...
a sad se lijepo vrati na temu Ostali i nastavi sa akcijom uvodjenja bosanske nacije!...sto si odustala?...ti ne odustajes od tezih stvari!...ako sta mogu pomoci, tu sam!
- Jimmy_The_Saint
Dobar pokušaj
Sajz daz meter
Ili se ipak nešto privatiziralo, priznaj
Sajz daz meter
-
mIRCerka
polako, pripremam sevesela wrote:mIRCerka wrote: ja sam se davno pomirila sa time da medju jednakima ima jednakijih...
stoga, ako su im Muslimani iz sandzaka blizi, idite brate tamo...kad vec mozete pravoslavce i katolike tjerat u srbiju i hrvatsku, idite i vi...i ostavite nam BiH na miru...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sad se lijepo vrati na temu Ostali i nastavi sa akcijom uvodjenja bosanske nacije!...sto si odustala?...ti ne odustajes od tezih stvari!...ako sta mogu pomoci, tu sam!
-
Pearl
ma jaranu, sve kupili kešom a lazemo da smo u kreditima..Jimmy_The_Saint wrote:Dobar pokušaj![]()
Sajz daz meter![]()
ne mOres ni kredit izganjat, ako ne napises da si konstitutivan..
mirci bona, reci im za 3 kuce i vikendicu na moru.. znaju ljudi... njenih 25 macaka u stvari predstavlja 25 nekretnina.. koje je zaradila "radeci posteno" u sda... il' je ono sds (uvijek zaboravim)... bitno je da je posteno zaradjeno
-
digger
Hvala Mirci. Ustedjela si nam svima vremena.mIRCerka wrote:oj, de ucite djecu sad, dok imaju 6-10 godina da je bitnije znati da je njegov drug Srbin ili Hrvat ili Bosnjak nego sto je bitno znati pomoci drugu koji je slucajno pao s bicikla..
idete mi na P zivac, i ko sto me Andja skinu
TEMA POSTAJE DEBILNA....
PS Pitaj _Bosanca o cemu pricaju dvojica djecaka kod Tito kafane...
PPS opet svrstavanje u torove, nisu nas samo sehidi branili!
- Jimmy_The_Saint
Pu, pu, pu, pu. Čuj, mačka pa nekretnina?
Moji se mačori baš kreću i skiću...
A vjerujem i ovi kod mIRCoslave da su vezani, al' nisu ZAR svezani
-
Pearl
svaki ima na vratu urezano koga je potplatila, i ako je sef u pitanju kombinaciju...Jimmy_The_Saint wrote:Pu, pu, pu, pu. Čuj, mačka pa nekretnina?
zato ona macke okolo dijeli.. sve je to mito i korupcija...
-
mIRCerka
ih, radila sam ja za sve partije, sa 13 godina sam na Bjelavama bila glavni mahalski obavjestajac, i povratkom na dobrinju u avgustu 1993. godine sam nastavila istim tempom...Pearl wrote:ma jaranu, sve kupili kešom a lazemo da smo u kreditima..Jimmy_The_Saint wrote:Dobar pokušaj![]()
Sajz daz meter![]()
ne mOres ni kredit izganjat, ako ne napises da si konstitutivan..
mirci bona, reci im za 3 kuce i vikendicu na moru.. znaju ljudi... njenih 25 macaka u stvari predstavlja 25 nekretnina.. koje je zaradila "radeci posteno" u sda... il' je ono sds (uvijek zaboravim)... bitno je da je posteno zaradjeno
znala sam komsije prijaviti da daju signale onima sa brda, oni budu privedeni, a ja uletim u stan i pokupim sta mi se svidja...
salu na stranu, ovo se fakat desavalo. samo sto sam ja bila dijete i ko bi ti vjerovao.
BTW, parketa u mojoj sobi vec 1993. nije bilo, jer smo ga dali komsiinici koja je isla ZAUZETI stan jednog privedenog, i htjela nalozit covjekove knjige sa MEDICINSKOG faxa...
par ratnih generacija se skolovalo tim knjigama...
- danas
ovo ko konacari od velickovica...mIRCerka wrote: BTW, parketa u mojoj sobi vec 1993. nije bilo, jer smo ga dali komsiinici koja je isla ZAUZETI stan jednog privedenog, i htjela nalozit covjekove knjige sa MEDICINSKOG faxa...
par ratnih generacija se skolovalo tim knjigama...
- Jimmy_The_Saint
Xaxaxa...
Ja svoje mačkonje ne bih dao ni za ambasadorsko mIjesto
U Stock84holmu....
Ja svoje mačkonje ne bih dao ni za ambasadorsko mIjesto
U Stock84holmu....