krambambuli plac mi je nepoznat, ali nije li hladovina nekog bjelogoricnog drveta efikasnija?? ne bode.. hlad je siri, a nekako i rasprostranjeniji u nasim krajevima.. osim ako se ne penje negdje u brda, a tamo je zrak zajebaniji, pa valja paziti sa konzumiranjem opijata koji se obicno koriste u dubokim hladovinama u ljetnim mjesecima..alek wrote:ja se zahvaljujem caru na temiova tema je meni sve
sto sad nemam
hladovina bora i krambambuli panc
Treba mi nesto jace od sna..
-
car-x
-
alek
krambambuli panc je krambambuli punccar-x wrote:krambambuli plac mi je nepoznat, ali nije li hladovina nekog bjelogoricnog drveta efikasnija?? ne bode.. hlad je siri, a nekako i rasprostranjeniji u nasim krajevima.. osim ako se ne penje negdje u brda, a tamo je zrak zajebaniji, pa valja paziti sa konzumiranjem opijata koji se obicno koriste u dubokim hladovinama u ljetnim mjesecima..
-
zmijaIzmaj
Nova sintetička droga ice ili “gay droga”, koja je ovog ljeta iz europskih prijestolnica stigla na jadransku obalu, pojavila se i na osječkoj narkosceni. Riječ je o kristaliziranom metamfetaminu čije djelovanje stručnjaci opisuju kao deseterostruko jače i pogubnije od djelovanja kokaina. Osoba koja ga uzme može ostati budna i hiperaktivna čak 24 sata, a poznati su slučajevi budnosti i do nekoliko dana. Recept za njezino spravljanje lako se može pronaći i na Internetu, a gram tog opojnog sredstva na ulici se može kupiti za 600 kuna. Prve posljedice icea su gubitak težine i nesanica, zatim slijedi nemogućnost bilo kakvog uživanja i teške depresije te potpuno otuđenje i nemogućnost komunikacije. Nuspojava mu je rušenje seksualnih barijera te neutaživa želja za spolnim odnosom.
-
zmijaIzmaj
halo zeno

zatim slijedi nemogućnost bilo kakvog uživanja i teške depresije
-
car-x
ionako patim od nesanice.. a gubitak tezine bi mi jos i dobro doso.. ima li sta u po cijene? nako, ispod tezge..zmijaIzmaj wrote:Nova sintetička droga ice ili “gay droga”, koja je ovog ljeta iz europskih prijestolnica stigla na jadransku obalu, pojavila se i na osječkoj narkosceni. Riječ je o kristaliziranom metamfetaminu čije djelovanje stručnjaci opisuju kao deseterostruko jače i pogubnije od djelovanja kokaina. Osoba koja ga uzme može ostati budna i hiperaktivna čak 24 sata, a poznati su slučajevi budnosti i do nekoliko dana. Recept za njezino spravljanje lako se može pronaći i na Internetu, a gram tog opojnog sredstva na ulici se može kupiti za 600 kuna. Prve posljedice icea su gubitak težine i nesanica, zatim slijedi nemogućnost bilo kakvog uživanja i teške depresije te potpuno otuđenje i nemogućnost komunikacije. Nuspojava mu je rušenje seksualnih barijera te neutaživa želja za spolnim odnosom.
-
zmijaIzmaj
kazu da imas recepte na netu
nije ovo smijesno
... 
-
car-x
ma ima recepata i za sastavljanje bombi, ajvara, tursije, hibridnog pogona, tako da ni ovo za drogu nije nista revolucionarno.. postoji cak i jedna izdavacka kuca (mislim da se zove loopmanics ili tako nesto) koja stampa knjige o uzgoju indijske konoplje, pretvaranje vode u pogonsku energiju i sta ti znam vec.. jedan moj jaran je cak porucivo neke knjige od njih, glede solarne energije i to, i pravo su bile kvalitetne..zmijaIzmaj wrote:kazu da imas recepte na netunije ovo smijesno
...
a sto se tice ove droge i njenog djelovanja (24 sata nespavanja, pojacana zelja za seksom, ..) mislim da se radi o klasicnoj rakiji, konzumirane u "taman" kolicinama..
-
zmijaIzmaj
a znam da ima svega i svacega na netu, nego ...taj moj savjet je smijesan

- manijak1

Izgleda da je film .....
-
car-x
od svih "koktela" najvise sam popio submarinos (u-boot sto bi rekle svabe, ili ti podmornica na naski)..alek wrote:glezbilja se pise krambambuli
a ne krambambouli y c...
![]()
dakle![]()
KRAMBAMBULI PUNCH
2 cups Batavia arak or Swedish Punsch
2 cups dark rum
2 750-ml. bottles dry red wine
2 lemons
2 oranges
1 cup superfine sugar or to taste
krigla piva i u nju ubacis malu casicu rakije ili tekile.. aman.. cest uzvik u sevdalinkama..
-
Kwaheri
a ja jutros dobijem mail... i ne znadoh sta bih s njim...
Naime jedan vrli Slovenac salje kao mail, kao njemu treba neki info...između ostalog mail sadrzi nesta ovako "Ker se v muzeju ukvarjamo" i tako te mnogo slozenije ...jel recenice, jer mail je na slovenskom. I razumijem ja njega, mislim sta trazi... Al mi neki inat...nesto slovence ne mogu... Kontala sve vrijeme da mu napisem da
a) molimo da ponovi mail na bosanskom, njemackom ili engleskom jer ovdje niko ne govori slovenski
b) odgovorim...opet mi nesto bezze...
I hajde, prevagne opet finoca, te ti ja napisem mail, ali s recenicom koja "ukoliko sam vas dobro razumjela (jer ne govorim slovenski), vi biste trebali...blabla"
Kad stize mail, gdje lik kaze:
"hvala vam na hitri (brzi) odgovor"... kad mi nesta ne bi... od huje...
fakat... dodushe i smijesno je... Uradish mu uslugu i on te josh zeza...
al tako nam i treba, viva Slovenia 
Naime jedan vrli Slovenac salje kao mail, kao njemu treba neki info...između ostalog mail sadrzi nesta ovako "Ker se v muzeju ukvarjamo" i tako te mnogo slozenije ...jel recenice, jer mail je na slovenskom. I razumijem ja njega, mislim sta trazi... Al mi neki inat...nesto slovence ne mogu... Kontala sve vrijeme da mu napisem da
a) molimo da ponovi mail na bosanskom, njemackom ili engleskom jer ovdje niko ne govori slovenski
I hajde, prevagne opet finoca, te ti ja napisem mail, ali s recenicom koja "ukoliko sam vas dobro razumjela (jer ne govorim slovenski), vi biste trebali...blabla"
-
car-x
za dzafera hogica u srebreniku je svako ziv cuo.. prekaljeni komunisticki cinovnik, guzonja i direktor.. jedno vrijeme, dok je bio direktor naseg lokalnog privrednog giganta "MAJEVICA", radili oni neki poso sa slovencima i ostanu duzni slovencima neke pare..zena wrote:a ja jutros dobijem mail... i ne znadoh sta bih s njim...![]()
![]()
![]()
![]()
fakat... dodushe i smijesno je... Uradish mu uslugu i on te josh zeza...
al tako nam i treba, viva Slovenia
slovenci posalju opomenu, na slovenskom.. dzafer samo kaze sekretarici, de ceri, ostavi to tam..
slovenci posalju drugu opomenu, opet na slovenskom.. dzafer je opet slozi na kamaru..
kad su na su zaprijetili sudom, opet na slovenskom, dzafer je samo kratko napiso: "bujrum na muhabet"..
-
Lisac
snovi su uvijek dostojni grijeha i stidljive primisli da ih se mozhe zhivjeti.
neki vjechito budni bdiju goreci zheljom da sanjaju, drugi opet sanjaju da ce se probuditi dok im se na licima crtaju isprekidane linije nedosanjanih chezhnji. krug se ispuni kada se treptaj umori, sklopi primirje sa mashtom i pomalo umoran na kraju strazhe preda se neumitnosti potrebe. san. san je najjachi. ako mu se predamo lakocom ce poraziti sve strepnje, zhelje, radosti, tuge i ostale sitnice kojima tracimo vrijeme kada ne sanjamo.
skoro k'o ja
samo mi fali
krambambuli
in the face 
neki vjechito budni bdiju goreci zheljom da sanjaju, drugi opet sanjaju da ce se probuditi dok im se na licima crtaju isprekidane linije nedosanjanih chezhnji. krug se ispuni kada se treptaj umori, sklopi primirje sa mashtom i pomalo umoran na kraju strazhe preda se neumitnosti potrebe. san. san je najjachi. ako mu se predamo lakocom ce poraziti sve strepnje, zhelje, radosti, tuge i ostale sitnice kojima tracimo vrijeme kada ne sanjamo.
skoro k'o ja