Damir Hadzic vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
JBT

Post by JBT »

iskreno, od tebe ocekujem vise od uporedjivanja Damira Hadzica sa crnohronikashem Gashijem.
Ne radi se o poredjenju nego o formulaciji kategorizacije argumenata i mahalanja.
Pa gospodo draga, da vam nije Damira Hadzica, jos bi dobrinja bila u mraku.
Mozes li tvrditi da to neko drugi ne bi bolje odradio? Neko ko bi se poistovjetio sa velikom vecinom svojih biraca.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

JBT wrote:
Mozes li tvrditi da to neko drugi ne bi bolje odradio? Neko ko bi se poistovjetio sa velikom vecinom svojih biraca.
S kim se to Damir poistovjetio imena ti tvoga? Nemoj tako, kad dodjes, obidji, pregledaj, pa onda opleti. ovako, s price o korupciji, sa sve nekim procentima nekog istrazivanja, predjosmo na soc.dem. filozofiju...
Jara

Post by Jara »

GandalfSivi wrote: Jesu li ovi ljudi koji postavljaju ovakve teme smisljeno provokatori, ili su ipak samo totalni idioti???
Ispravka: nije "ili" nego "i" :D
Naručeni huškači protiv Damira i SDP-a moraju zaraditi dnevnicu. SDP je opasan konkurent!!!
Jara

Post by Jara »

mIRCerka wrote:
JBT wrote:
S kim se to Damir poistovjetio imena ti tvoga? Nemoj tako, kad dodjes, obidji, pregledaj, pa onda opleti. ovako, s price o korupciji, sa sve nekim procentima nekog istrazivanja, predjosmo na soc.dem. filozofiju...
Mirci, šta se pališ i objašnjavaš mu...on sve to odlično zna. Zato se i služi lažima jer činjenice idu u prilog Damiru. Prozirno! :P
JBT

Post by JBT »

Ispravka: nije "ili" nego "i"
Naručeni huškači protiv Damira i SDP-a moraju zaraditi dnevnicu. SDP je opasan konkurent!!!
Zvucis mi kao oni iz prvog safa. Posljeratnog.
S kim se to Damir poistovjetio imena ti tvoga?
Ne znam s kim jeste, ali sa 95% svojih biraca nije. Oni se nisu makli sa mjesta, dapace, ako im nije teze nije im ni lakse u odnosu na prije pet godina.
Damir je za to vrijeme dobro uznapredovao kad je imovina u pitanju.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JBT wrote:
Ne znam s kim jeste, ali sa 95% svojih biraca nije. Oni se nisu makli sa mjesta, dapace, ako im nije teze nije im ni lakse u odnosu na prije pet godina.
ti ko pokvarena ploca majke mi.... ko je to propao i na ciji racun je damir uznapredovao? ako ti je clanak iz GRACIJE jedini argument, i slike iz istog, halal ti pita :D
JBT

Post by JBT »

1. Luxuzno opremljen stan od 90 kvadrata (argument)
2. On vozi pretposljednji model pasata zena vozi novi dzip
3. Ima kucu tj. vikendicu u okolini Sarajeva
4. Ima stan u Makarskoj
5. Prije dolaska na mjesto nacelnika nije imao nista od gore navedenog
6. Opstina u kojoj je nacelnik biljezi stalni pad standarda kod 95% zitelja iste
7. Zelene povrsine u opstini Novi grad su smanjene u velikom obimu
Prva tacka je iz Gracije. Ostalih sest nije.
Da ne spominjem kako sve to ima los uticaj na kredibilitet BiH socijaldemokratije i kako to otezava drzavi BiH da stane na svoje noge.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JBT wrote:
1. Luxuzno opremljen stan od 90 kvadrata (argument)
2. On vozi pretposljednji model pasata zena vozi novi dzip
3. Ima kucu tj. vikendicu u okolini Sarajeva
4. Ima stan u Makarskoj
5. Prije dolaska na mjesto nacelnika nije imao nista od gore navedenog
6. Opstina u kojoj je nacelnik biljezi stalni pad standarda kod 95% zitelja iste
7. Zelene povrsine u opstini Novi grad su smanjene u velikom obimu
Prva tacka je iz Gracije. Ostalih sest nije.
Da ne spominjem kako sve to ima los uticaj na kredibilitet BiH socijaldemokratije i kako to otezava drzavi BiH da stane na svoje noge.
1. Jebo ga vise luksuz, po cemu je stan luksuzan? Sta ga cini luksuznim? Osim sto je nov :D
2. Svaka tebi cast kad si tamo saznao jel nov ili nije. Moj NISSAN je bio ko nov, a star 11 godina.
3. Vikendicu u blizini sarajeva mozes kupiti, vjerovao ili ne, za 6.000 KM sa svim papirima i instalacijama dovedenim u kucu. Probaj mjesto Jasik na Trebevicu. I ja sam se sokirala tako niskom cijenom.
4. Za stan u makarskoj cujem prvi put od tebe.
5. Posalji mi njegov imovinski karton od prvih izbora, pa drugi mandat, jer ja to nema, pa da uporedim sta je imao prije, a sta sada. :D
6. Vec su te vise puta pitali, odakle ti tih 95%, ko je vrsio statisticka istrazivanja? Ili je to odokativna metoda pendzeranjem?
7. Mislim da smo pitanje zelenih povrsina apsolvirali na prethodnim stranama.
:D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

JBT wrote: Ne znam s kim jeste, ali sa 95% svojih biraca nije. Oni se nisu makli sa mjesta, dapace, ako im nije teze nije im ni lakse u odnosu na prije pet godina.
Zato su ljudi ponovo glasali za njega, kad je SDP izgubio izbore u Novom Gradu.
Hm, zanimljivo
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Ili je cijela ova tema postavljena zato sto je u ponoc isao braniti radnike GRAS-a od drotova koje je poslao Jusufranic (ex-SDA, trenutno SBiH, poznati sarajevski privrednik, koji je nekako ustedio za ono malo jada od kucice kod OHR-a, sto je izgradio)
JBT

Post by JBT »

Zato su ljudi ponovo glasali za njega, kad je SDP izgubio izbore u Novom Gradu.
Hm, zanimljivo
Ljudi velikim dijelom glasaju i za stranke koje su ih uvukle u rat, koje su vodile rat i koje su te ljude opljackali dodatno poslije rata. Bit ce da se radi o neiformisanosti u kombinaciji sa nepostojanjem demokratske kulture zasnovanoj na demokratskoj tradiciji.
Ili je cijela ova tema postavljena zato sto je u ponoc isao braniti radnike GRAS-a od drotova koje je poslao Jusufranic (ex-SDA, trenutno SBiH, poznati sarajevski privrednik, koji je nekako ustedio za ono malo jada od kucice kod OHR-a, sto je izgradio)
On je prije par godina bio na nivou tih radnika, kad se radi razlozima strajka radnika tj. slaba ekonomska situacija. Sad je doticni udaljen svjetlosnu godinu od tih radnika. Svjetlosnu ekonomsku godinu.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JBT wrote:
On je prije par godina bio na nivou tih radnika, kad se radi razlozima strajka radnika tj. slaba ekonomska situacija. Sad je doticni udaljen svjetlosnu godinu od tih radnika. Svjetlosnu ekonomsku godinu.
????????

po cemu je bio na nivou radnika u strajku? izvor info? Dzevdeta sa petog ili imas neke fakte?
JBT

Post by JBT »

Nije imao luxuzno opremljen stan stan, nije vozao skupa auta, nije imao vikendicu i nije imao stan u Makarskoj. Kao ni oni radnici koje je branio tokom jednog velikog odmora izmedju dva zadatka (figurativno receno) jer mislim da ova SDP i njeno vodstvo ne cine bas dovoljno kad su u pitanju problemi radnika. Bolje receno ne cine nista, jer jedna kap u moru ne pravi neku veliku razliku.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JBT wrote:Nije imao luxuzno opremljen stan stan, nije vozao skupa auta, nije imao vikendicu i nije imao stan u Makarskoj. Kao ni oni radnici koje je branio tokom jednog velikog odmora izmedju dva zadatka (figurativno receno) jer mislim da ova SDP i njeno vodstvo ne cine bas dovoljno kad su u pitanju problemi radnika. Bolje receno ne cine nista, jer jedna kap u moru ne pravi neku veliku razliku.
Nadji njegove imovinske kartone, i podvuci, skeniraj i postiraj :D

do tada, pricajmo o soc.dem.filoyofiji :D
bos

Post by bos »

Ovo je stvarno ruzno...sa-x forum sa svojom reputacijom nije zasluzio da se Damir Hadzic kritikuje...ukidajte ovo pa on je nas! :P
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bos wrote:Ovo je stvarno ruzno...sa-x forum sa svojom reputacijom nije zasluzio da se Damir Hadzic kritikuje...ukidajte ovo pa on je nas! :P
bos, u svakoj demokratiji ljudi imaju pravo iznijeti svoje misljenje i isto proktijepiti argumentima. :D trenutno je rasprava upravko oko tih argumenata. :D
nidje veze :D
bos

Post by bos »

Ma ja i dalje mislim da ovo nema smisla, pa reis je pravi monstrum a o njemu nije napisano ni hiljadu postova...sramota... :)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bos wrote:Ma ja i dalje mislim da ovo nema smisla, pa reis je pravi monstrum a o njemu nije napisano ni hiljadu postova...sramota... :)
ma Reisu Reisova tema, Damiru njegovE teme....ja samo trazim da mi se prezentira crno na bijelo tih kartona, mensecini 3 do sad vec, pa da uporedimo :D ovako nasuho pricati o tome ne ide....

do tada, udaramo u plocu i klin, jer ja na svog bivseg nacelnika ne dam :D
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

da te cuje medo :D :oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Teufik iz Los Angelesa wrote:da te cuje medo :D :oops:
moj medo od Damira vise cijeni Zeljka samo.... a SDP ko stranku ne podnosi... ali nije bolesnik koji kaze JEDAN VODJA JEDNA PARTIJA :D pa vodja=partija....

JA ZNAM sta se sve izmijenilo na bolje na Dobrinji otkako je Damir nacelnik. Znam isto tako da u gradacackoj ima problema sa cijevima i iskopinama...sve znam... ali ne pricam kako je on iz nicega stvorio luksuz... moracu se i ja kandidovati na iducim izborima pa da postiram svoj imovinski karton, rodi majka ljepote, a u dzepu do plate 4 KM stoje... :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Svaka cast JBT, uspjeo si me ubijediti da se sa tobom ne izplati raspravljati. Nemam rijeci na tvoje argumente
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Jebo argumente. Znam Damira osobno iz kokuznih vremena... U vrijeme kad je taj dečko ušao u politiku, SDP je još uvijek bio dio nečega što se zvalo ZGUŽENA lista i dobilo 5 % glasova za sedam-osam stranaka. Dakle, zajebavali smo ga da je komunjara i luzer, ali taj dečko je ušao u politiku radi vjere u sebe i vjere u ideju, vjere u promjenu. Dočekao svojih pet minuta, pa svojih pet godina....

Znate li ko je prvi počeo kenjati o džipu njegove supruge (polovna Frontera iz '96, ništa spektakularno)? Njegov kolega s faksa kojem je Damir odbio šteliti stan. I meni je odbio odložiti deložaciju... No, ja mu to nisam zamjerio. Kakvog tačno pasata sada vozi, ne znam. Znam da je SASVIM MOGUĆE da je uvezao polovnog na kredit.

Gospođa Hadžić, doduše, radi u čabar-firmi, ali nije glupa i svakako umije zaraditi poneki konkretan dinar za kućni budžet.

I tako dalje, i tako dalje. Sve što čovjek ima su OSNOVNE stvari. I nije Hamdo Lipovača da od općinskih para kupi folc Tuareg. I nije sagradio stambeno-poslovni kompleks na tri sprata (moj stari jeste, a bio je frontalniji kokuz od Damira I NIKAD NIKOM NI BANKE NIJE UKRAO).

Raspitaj se, prije svega, kolike su načelničke plaće, napravi malo matematike, rasporedi rate i kamate, pa mi onda reci, jel' baš sramota imati polovnog pasata i trosoban stan? Uostalom, daj DOKAZ o korupciji, i prvi ću ga pljunuti na ulici i povaliti u medijima, nije problem. Nikakav.

I bogati, pokaži mi tu vikendicu, pa DOKAŽI da nije od tate ili punca, i taj navodni stan u Makarskoj.

I ko te, brate, šiša.

P.S. Da ne bude zabune, nikad nisam glasao za SDP. Naginjem desno. Damira otkad je u politici viđam jednom ili nijednom godišnje. Al' ne volim kad ljudi seru.
JBT

Post by JBT »

bogati, pokaži mi tu vikendicu, pa DOKAŽI da nije od tate ili punca,
Od tate nije. Vozaci u Centrotransu ne zaradjuju za vikendice. Trenutno.
Damir je Zlatkov lakej i dobija mrve oko stola. Ali i to je nesto u odnosu na ostali narod koji ih bira.
Kada jednog dana na vlast dodju PRAVI socijaldemokrati, tad ce na svjetlost dana izaci sav prljav ves. I nece mi biti drago zbog toga sam bio u pravu, gledano iz te perspektive.
Taj dan ce doci, ili nas nece biti. Kao drzave.
Ova banda sto se "socijaldemokratima" zove nista drugo ne radi nego gleda svojoj guzici i kako da joj ta guzica ostane u fotelji. Nije im do promjena. Nije ni cudo da nacionalne stranke pobjedjuju.
Bit ce, bit ce.....
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JBT wrote:
bogati, pokaži mi tu vikendicu, pa DOKAŽI da nije od tate ili punca,
Od tate nije. Vozaci u Centrotransu ne zaradjuju za vikendice. Trenutno.
Damir je Zlatkov lakej i dobija mrve oko stola. Ali i to je nesto u odnosu na ostali narod koji ih bira.
Kada jednog dana na vlast dodju PRAVI socijaldemokrati, tad ce na svjetlost dana izaci sav prljav ves. I nece mi biti drago zbog toga sam bio u pravu, gledano iz te perspektive.
Taj dan ce doci, ili nas nece biti. Kao drzave.
Ova banda sto se "socijaldemokratima" zove nista drugo ne radi nego gleda svojoj guzici i kako da joj ta guzica ostane u fotelji. Nije im do promjena. Nije ni cudo da nacionalne stranke pobjedjuju.
Bit ce, bit ce.....
onda se ti tivra i kandiduj se, imaces moj glas... do tad, nemoj citat Graciju :D
Jara

Post by Jara »

JBT wrote: Ova banda sto se "socijaldemokratima" zove nista drugo ne radi nego gleda svojoj guzici i kako da joj ta guzica ostane u fotelji. Nije im do promjena. Nije ni cudo da nacionalne stranke pobjedjuju.
Bit ce, bit ce.....
Pa dobro, koja je stranka OK ? Koja ima najbolji program? I najbolje kandidate?
Post Reply