opadanje kose
Moderator: anex
-
Vedo99
TOPPIK ti je veoma dobar proizvod, za sada je glavni proizvod da se ne primjeti da si ćelav. Uglavnom ti se fiberi elektricitetom prilijepe za kosu koju imaš, i tako še da ostane dok se ne okupaš. Kompatibilno je sa Minoxidil-om, ako ćeš i to koristit da zaustaviš opadanje.
Ja koristim ovadba proizvoda duze vremena, veoma uspješno. Minoxidil da mi prestane opdati, Toppik da mi se popuni sve gdje je prorijedjeno.
Ja koristim ovadba proizvoda duze vremena, veoma uspješno. Minoxidil da mi prestane opdati, Toppik da mi se popuni sve gdje je prorijedjeno.
-
vatrogasac1
Halo ba, što mi se vas dvojica nejavljate?Nabavio sam Minoxidil 5%, odma je stigo. Za raju što pitaju kakvo je, Minoxidil 5% je odavno provjeren od mene, super je proizvod, prestala mi je kosa davno opadati, ali jeste da ga duže koristim. Samo što sam ga ja skuplje kupovao, ali eto nabaciste mi bolje cijene još direktno iz sarajeva i bez carine.
Vas dvojica, nejaviste mi za Toppik, super piše da je ovde, ali bil probo, šta kažete?
-
kornjaca
Rekao sam ti ja već da koristim Toppik i da je ekstra stvar. Neznam što tolika pitanja, vidiš da su i drugi ljudi rekli da je dobar pravo.
Nabavi jedno pakovanje Toppik-a jarane i vidi sam za sebe, nije skupo, a ja ti kažem da ćeš veoma zadovoljan biti i javi se i reci kako je od tebe i gotov problem.
Nabavi jedno pakovanje Toppik-a jarane i vidi sam za sebe, nije skupo, a ja ti kažem da ćeš veoma zadovoljan biti i javi se i reci kako je od tebe i gotov problem.
-
vatrogasac1
Otišao sam kod frizera da probam Toppik, baš mi se fino svidio. Uglavnom, ono što se pospe se uhvati za kose kojeimaš, ćineći frizuru punom, ali se i ne primjeti.
Gdje reće da je jeftinije kupiti, jel Capello glavni u Sarajevu, ili ima negdje još jeftinije?
Gdje reće da je jeftinije kupiti, jel Capello glavni u Sarajevu, ili ima negdje još jeftinije?
- Salko sto je u vodu skako
#110 Re: opadanje kose
peri kosu sa deterdzentom...pomaze vidices i sam....emir222 wrote:ljudi imam porblem sa kosom.nece da raste..imali iko kakav savjet posto se fakat nemam kome drugom obratit..hvala za svu pomoc...
-
vatrogasac1
Narucio sam danas Toppik iz Capello pa se javim kad stigne, vozdra 
-
hool
Bolje hodati celav, nego sebi praviti komplekse zato sto ti kosa opadakornjaca wrote:Sta ces ba bezveze brijati kosu, hodati celav ko idiot, kontat da dobro izgledas obrijane glave ko da ides na terapiju za rak. I nikad ni dobre trebe neces celav pokupit.
- Salko sto je u vodu skako
hool wrote:Bolje hodati celav, nego sebi praviti komplekse zato sto ti kosa opadakornjaca wrote:Sta ces ba bezveze brijati kosu, hodati celav ko idiot, kontat da dobro izgledas obrijane glave ko da ides na terapiju za rak. I nikad ni dobre trebe neces celav pokupit.
to sa kompleksima je naivno....kosa i zubi krase covjeka!!!!
-
Vedo99
Raja ti se predaju jel čim dobiju problem sa ćelavljenjem, probaju svakakvi lažni preparata, jel se kod nas ionako ništa o tome ne zna, potroše love, naljute se
, i pomire se sa problemom. Ali eto, sad ima ovi dokazani Američki proizvoda, pa valjda pomogne svima.
Kakav čupav manijak, šta ti pričas?
Kakav čupav manijak, šta ti pričas?
-
Vedo99
Da je bar Amerima politika dobra ko ovi lijekovi, super bi svijet bio.
Vidis da znaju sebi uijek napraviti i ugoditi i svaki problem rijesiti, kakvo celovanje i ta zajebancija, zacas naprave i lijek i kosmetiku da se rijese, a za ostale i briga, isto ko i politika. Ali haj bar stvari se uvoze pa se mogu kupiti, politika nikad.
Vidis da znaju sebi uijek napraviti i ugoditi i svaki problem rijesiti, kakvo celovanje i ta zajebancija, zacas naprave i lijek i kosmetiku da se rijese, a za ostale i briga, isto ko i politika. Ali haj bar stvari se uvoze pa se mogu kupiti, politika nikad.
-
mmm...
Evo jednog recepta protiv opadanja kose (možda je neko napisao nešto slično, ne znam):
u 300ml šampona od koprive sipati 1 bočicu pantenol rastvora, 1 bočicu kapi od koprive i 1 bočicu AD uljane kapi
Svaki put pre pranja promućkati, našamponirati i ostaviti da odstoji 1-2 min pa isprati.
Vrlo je jednostavno, nije skupo i što je najvažnije deluje!
Eto
u 300ml šampona od koprive sipati 1 bočicu pantenol rastvora, 1 bočicu kapi od koprive i 1 bočicu AD uljane kapi
Svaki put pre pranja promućkati, našamponirati i ostaviti da odstoji 1-2 min pa isprati.
Vrlo je jednostavno, nije skupo i što je najvažnije deluje!
Eto
-
visine
- Jara
Ovo me podsjeti na anegdotu: pitala jedna dama slavnog kreatora Diora kako da prikrije svoje krive noge. Dobila je savjet: "Što dubljim dekolteom!"teco wrote: znaci akd jedan atribut izgubis moras ga zamijeniti sa nekim drugim koji c etaj manajk pokriti.
Kad bi muškarci znali koliko je to ženama bitno, ne bi se toliko brinuli zbog ćelavosti
Meščini da se ovdje javlja ista osoba sa više nikova...kao da piše stranac ili dijete dijasporac...kao neko ko reklamira ove preparate