delightful wrote:haj neka vala, svima nam je drago....![]()
ne moras podnositi izvjestaj ujutro![]()
![]()
raja pomagajte
Moderator: anex
-
Pearl
-
aylin
kalesijski slavuj + dinamit_covjek = horns&drumsdinamit_covjek wrote:hej raha,ja maloprije obrijo jaja,pa ću probati večeras kako je,sad su mi jaja glatka ko u djeteta guza,i ogledo sam,ne izgleda loše,samo smiješno kad su ovaka
za slavuja sam sigurna, kod dinamita imam malo zadrske
-
dinamit_covjek
ljudi,nagrajiso sam ko bekan,taman ga vista a jaja mi se oznojiše,i ništa uradio nisam,sav se osafunjo i osuo,čitavu noć mi ga mazala kremama i stavljala puder za bebe,reko sam nikad više pa da je ona Klaudija Šifner,evo otok mi ne spada već treči dan,jebo ga i brijanje i onaj ko me navrati
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ama kakav after-shave - bolje ti je kupiti domace loze - pa sa njom nek te "izmasira". A ti koji shot - u medjuvremenu.Any wrote:Namazi after shave-om bice ti bolje
I onako je after shave 30% alkohol. Ovako barem ti nece stajati - pola bocice neiskorisceno u vitrini, par godina...
Nego dinamit coek sta sam ti ja govorio. To da je zdravo - ne bi u bolnicama odbijali da briju ljude prije operacije vec ih osisaju koliko mogu - i to je to. Brijanjem skidas slojeve koze - koji sluze kao protekcija - a tu ti je taman zvjerska raka - taman zgodno bakterijama za teferic narucito ako mjenas gace od petka do petka pred dzumu, i sad - jos gedaj kad ti se to inficira - pa ces ko iz onog vica sa Mujom i Hasom Superstars - ici kod doktora da pitas mora li se to sunatiti po drugi put il' ce samo otpasti...I jos onda ga takvog obrijanog - nadjes turat tamo gdje sunce ne sija - ne bi li i hanumu bolan inficirao - pa nece moci od upale mjehura da prezivi, ne daj boze sta gore da je zdoceka.
Dzaba je Bosnji govorit...
-
zmijaIzmaj
dinamit_covjek wrote:...čitavu noć mi ga mazala kremama i stavljala puder za bebe...
-
dinamit_covjek
Nosferatu jarane,ti češ u džehenem pravo što me navrati na rakiju,samo što sam živ osto,sad ne mogu ni sjediti ni hodati,cura mi dala onaj neki sarong i samo u tom hodam,moram na bolovanje,nikad više ja se brijat neću i ko je pametan neće ni on
- Abu FEED el-Castro
Nosferatu legendo

-
lost&found
aj nek ti se bar moze dici..
..ja se vec bila prepala

-
fixer
pa reko sam ja tebi da ne vrijedi ako nije 90-60-90dinamit_covjek wrote:ljudi,nagrajiso sam ko bekan,taman ga vista a jaja mi se oznojiše,i ništa uradio nisam,sav se osafunjo i osuo,čitavu noć mi ga mazala kremama i stavljala puder za bebe,reko sam nikad više pa da je ona Klaudija Šifner,evo otok mi ne spada već treči dan,jebo ga i brijanje i onaj ko me navrati
-
lost&found
onakvog juznog bez kose ...necu..drzi ga tiAny wrote:lost&found wrote:aj nek ti se bar moze dici....ja se vec bila prepala
![]()
![]()
![]()
ne bojSe drzi ga![]()
-
cesarica_
jao oplakah....dinamit_covjek wrote:ljudi,nagrajiso sam ko bekan,taman ga vista a jaja mi se oznojiše,i ništa uradio nisam,sav se osafunjo i osuo,čitavu noć mi ga mazala kremama i stavljala puder za bebe,reko sam nikad više pa da je ona Klaudija Šifner,evo otok mi ne spada već treči dan,jebo ga i brijanje i onaj ko me navrati
ja znam da nama curama nije preporucljivo da se depiliramo ANdole jer bakterije kojekakve lakse ulaze i bla,bla....kratni malo makazama i furaj...
-
dinamit_covjek
ja sam taj koji je oplako,i još plačem kad vidim oteklinu