raja pomagajte

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Pearl

Post by Pearl »

delightful wrote:haj neka vala, svima nam je drago.... :D
ne moras podnositi izvjestaj ujutro :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :lol:
Bumbar

Post by Bumbar »

oplakala sam i zamalo su u kancelariji zvali hitnu koliko sam jecala...

Nego sto pearl kaze...kad mozemo mi...izvolite... u svakom slucaju...uhvati se kreme za depilaciju...
aylin

Post by aylin »

dinamit_covjek wrote:hej raha,ja maloprije obrijo jaja,pa ću probati večeras kako je,sad su mi jaja glatka ko u djeteta guza,i ogledo sam,ne izgleda loše,samo smiješno kad su ovaka
kalesijski slavuj + dinamit_covjek = horns&drums :D :D
za slavuja sam sigurna, kod dinamita imam malo zadrske :) :)
Any

Post by Any »

DobroJutroKolumbo wrote:Ajde da cujemo kako se pacijent jutros osjeca!? :D :D :D :lol: :lol: :lol: :D
trebal pacijentu CELICNA CETKA de se poceski :lol: :lol:
dinamit_covjek

Post by dinamit_covjek »

ljudi,nagrajiso sam ko bekan,taman ga vista a jaja mi se oznojiše,i ništa uradio nisam,sav se osafunjo i osuo,čitavu noć mi ga mazala kremama i stavljala puder za bebe,reko sam nikad više pa da je ona Klaudija Šifner,evo otok mi ne spada već treči dan,jebo ga i brijanje i onaj ko me navrati
Any

Post by Any »

Namazi after shave-om bice ti bolje :D
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Any wrote:Namazi after shave-om bice ti bolje :D
Ama kakav after-shave - bolje ti je kupiti domace loze - pa sa njom nek te "izmasira". A ti koji shot - u medjuvremenu.

I onako je after shave 30% alkohol. Ovako barem ti nece stajati - pola bocice neiskorisceno u vitrini, par godina...

Nego dinamit coek sta sam ti ja govorio. To da je zdravo - ne bi u bolnicama odbijali da briju ljude prije operacije vec ih osisaju koliko mogu - i to je to. Brijanjem skidas slojeve koze - koji sluze kao protekcija - a tu ti je taman zvjerska raka - taman zgodno bakterijama za teferic narucito ako mjenas gace od petka do petka pred dzumu, i sad - jos gedaj kad ti se to inficira - pa ces ko iz onog vica sa Mujom i Hasom Superstars - ici kod doktora da pitas mora li se to sunatiti po drugi put il' ce samo otpasti...I jos onda ga takvog obrijanog - nadjes turat tamo gdje sunce ne sija - ne bi li i hanumu bolan inficirao - pa nece moci od upale mjehura da prezivi, ne daj boze sta gore da je zdoceka.

Dzaba je Bosnji govorit...
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

dinamit_covjek wrote:...čitavu noć mi ga mazala kremama i stavljala puder za bebe...
:-) :D :D
dinamit_covjek

Post by dinamit_covjek »

Nosferatu jarane,ti češ u džehenem pravo što me navrati na rakiju,samo što sam živ osto,sad ne mogu ni sjediti ni hodati,cura mi dala onaj neki sarong i samo u tom hodam,moram na bolovanje,nikad više ja se brijat neću i ko je pametan neće ni on
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

Nosferatu legendo :-D :-D :D :D :D :D :P
lost&found

Post by lost&found »

aj nek ti se bar moze dici.. :D ..ja se vec bila prepala :shock: :shock: :shock: :shock:
lampard

Post by lampard »

jedan konstruktivan prijedlog,zapali brate dlake pa nek ti ona gasi :D :D :D
Any

Post by Any »

lost&found wrote:aj nek ti se bar moze dici.. :D ..ja se vec bila prepala :shock: :shock: :shock: :shock:

ne bojSe drzi ga :lol: :lol:
fixer

Post by fixer »

dinamit_covjek wrote:ljudi,nagrajiso sam ko bekan,taman ga vista a jaja mi se oznojiše,i ništa uradio nisam,sav se osafunjo i osuo,čitavu noć mi ga mazala kremama i stavljala puder za bebe,reko sam nikad više pa da je ona Klaudija Šifner,evo otok mi ne spada već treči dan,jebo ga i brijanje i onaj ko me navrati
pa reko sam ja tebi da ne vrijedi ako nije 90-60-90
lost&found

Post by lost&found »

Any wrote:
lost&found wrote:aj nek ti se bar moze dici.. :D ..ja se vec bila prepala :shock: :shock: :shock: :shock:

ne bojSe drzi ga :lol: :lol:
onakvog juznog bez kose ...necu..drzi ga ti :D
cesarica_

Post by cesarica_ »

dinamit_covjek wrote:ljudi,nagrajiso sam ko bekan,taman ga vista a jaja mi se oznojiše,i ništa uradio nisam,sav se osafunjo i osuo,čitavu noć mi ga mazala kremama i stavljala puder za bebe,reko sam nikad više pa da je ona Klaudija Šifner,evo otok mi ne spada već treči dan,jebo ga i brijanje i onaj ko me navrati
jao oplakah.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ja znam da nama curama nije preporucljivo da se depiliramo ANdole jer bakterije kojekakve lakse ulaze i bla,bla....kratni malo makazama i furaj... :D
dinamit_covjek

Post by dinamit_covjek »

ja sam taj koji je oplako,i još plačem kad vidim oteklinu
Post Reply