Moj direktor je perverznjak....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
CiCiban

Post by CiCiban »

prestanite :x
nije vazno kako se to zove, kad je svejedno gadno :sad: sjetite se slicnih situacija sa profesorima i studentima :-? bila je cak i tema o tome ..
.. :cry: pokusaj se sminkati u suprotnom smjeru ... i oblaciti isto tako :sad: :roll: , ako ne pomogne.. onda ti treba bolji savjetnik :cry:
chinese_water

Post by chinese_water »

A wrote:
chinese_water wrote:
A wrote:...Mislim da je bitno da i oni shvate da nije problem u tome sto je tip stariji, nego je problem samo zloupotreba polozaja. To je ovdje jedino bitno, sa ljudskog, moralnog i pravnog aspekta.
Da tvoje dijete zenskog roda koje ima 20 godina maltretira neki debil kome se ne moze ni dici bez viagre, a sve to po osnovu nadredenosti nad tvojom kcerkom....bas me zanima sta bi mislila o njemu...da li bi rekla da je pedofil???....nekada zaista treba biti i subjektivan!!!
Pedofilija je dijagnoza, koja ne ovisi o emotivnom stanju onog ko postavlja dijagnozu. Da bilo ko maltretira moje dijete, imao bi posla sa mnom.

Da je direktoru 25 godina i da izgleda kao Jesse Metcalfe, to nista ne mjenja u cijeloj prici. To je ono sto mnogi ne kontaju. A to je najbitnije - zloupotreba polozaja, a ne jel direktor star ili ne.
Helem...sada je ime teme promjenjeno...a ja i dalje njega smatram pedofilcinom...a one cure koje ga ne smatraju pedofilom...samo naprijed
tech10

Post by tech10 »

Buntovnice, hajde sta si se i ti stisla. Imaj malo razumijevanja za chiku. :-)
Reina

Post by Reina »

pa prvo mu fino reci i daj do znanja da si tu zbog posla zbog kojeg si i dosla ako ne bude fajde pukni mu samarcinu i ako ti bude pravio probleme zbog posla, reci mu da ces ga reci zeni....plus prijaviti policiji :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

A wrote:
chinese_water wrote:
A wrote:...Mislim da je bitno da i oni shvate da nije problem u tome sto je tip stariji, nego je problem samo zloupotreba polozaja. To je ovdje jedino bitno, sa ljudskog, moralnog i pravnog aspekta.
Da tvoje dijete zenskog roda koje ima 20 godina maltretira neki debil kome se ne moze ni dici bez viagre, a sve to po osnovu nadredenosti nad tvojom kcerkom....bas me zanima sta bi mislila o njemu...da li bi rekla da je pedofil???....nekada zaista treba biti i subjektivan!!!
Pedofilija je dijagnoza, koja ne ovisi o emotivnom stanju onog ko postavlja dijagnozu. Da bilo ko maltretira moje dijete, imao bi posla sa mnom.

Da je direktoru 25 godina i da izgleda kao Jesse Metcalfe, to nista ne mjenja u cijeloj prici. To je ono sto mnogi ne kontaju. A to je najbitnije - zloupotreba polozaja, a ne jel direktor star ili ne.
upravo tako....ja sam promjenila naslov teme, zato sto je pedofilija naziv koji se koristi samo ukoliko je osoba na koju se odnosi mladja od zakonom odredjene starosne dobi, a sa tacke gledista mentalnog zdravlja odnosi se na ljude koje privlace DJECA....

ovo sto cika direktor radi nije nikako u radu, moze ga se nazvati raznim imenima, ali pedofilija nije jedno od njih :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

buntovnica wrote:posao ne mogu napustiti,jer se ne usudjujem ovo reci roditeljima... sama sam pronasla posao,odnosno preporucena sam preko direktorove zene... nije ovdje lose u potpunosti dok njega nema,svi su ostali ljubazni,normalni...
ljudi su ti dosta toga korisnog savjetovali....nije problem sakriti negdje mali diktafon, ako se situacija ponovi imas sve snimljeno...ali kao sto ti je A vec rekla, jako jako je bitno da ti njemu verbalno stavis do znanja da nisi zainteresirana za takvu vrstu paznje....budi sigurna u sebe, odlucna, takvi ljudi koji se ponasaju agresivno racunaju na element straha i stida koji proizvode u objektima njihovih napada....
ne vidim zasto bi mjesala njegovu zenu u to, od toga te moze samo glava zaboliti, fino ti to rijesi sama, pokazi mu zube sto se kaze..... :D
iceman ze

Post by iceman ze »

Buntovnice,

hm....mogu ti reci da moje neke prijateljice su imale takvih istih problema, i mogu ti reci da situacija nije nimalo jednostavna. Mislim da zelis da ostanes za sad na poslu, jer je placen a da nemas vise problema sa njim.

Sto se tice ovog prvog slucaja sto sam ti rekao, radilo se o sestri mog kolege, i doticnom sarmeru smo fino nas dvojica pokucali ili tacnije nogom otvorili vrata, i mislim da nije mogo sebi 2 dana doci sta ga je spopalo......rijesili smo tako.....

Sto se tice drugog slucaja, rijesio sam na taj nacin sto sam ja tom sarmeru bio veoma dobro poznat, tao da kad je nastao problem, drhtao je kad sam u usao u radnju, kontao je da ce glavom platiti, ne toliko zbog nekih batina i slicno, nego zbog zene koju sam mu jos bolje poznavao.....

Nadam se da imas nekg bliskog prijatelja, koji je uticajan i mozeti pomoci u tvom problemu.......

Mnogo srece....i cuvaj se..... 8-)
buntovnica

Post by buntovnica »

e evo dosla sam...nisam pobjegla sa foruma ,jer uistinu ne izmisljam.. ja sam danas sve to rjesila... on mi je dao pare danas , on to nije smatrao platom vec onako kao da imam :-? ... bilo je tu svega,al sam ja na kraju uzela pare,on mi je napisao na ceduljicu MOLIM ZA DISKRECIJU... i zamolio me osim sto u ponedeljak ostanem preko radnog vremenada dodjem ranije i to u njegov ured... zadnja sam danas izasla iz ureda,ostavila sam i ja njemu ceduljicu i to je sve... hvala puno,bilo je mnogo savjeta ja sam danas puno razmisljala o tome,i na kraju uradila po svom... a za diktafone,kamerice i ostalo to mi nije bas padalo na pamet jer sam zeljela da se samo rjesim ovoga...
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

buntovnica wrote:on mi je dao pare danas , on to nije smatrao platom vec onako kao da imam ...
pa....ovvvaj.....
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

o majkooo :oops:
chinese_water

Post by chinese_water »

anais_nin wrote:
A wrote:
chinese_water wrote: Da tvoje dijete zenskog roda koje ima 20 godina maltretira neki debil kome se ne moze ni dici bez viagre, a sve to po osnovu nadredenosti nad tvojom kcerkom....bas me zanima sta bi mislila o njemu...da li bi rekla da je pedofil???....nekada zaista treba biti i subjektivan!!!

upravo tako....ja sam promjenila naslov teme, zato sto je pedofilija naziv koji se koristi samo ukoliko je osoba na koju se odnosi mladja od zakonom odredjene starosne dobi, a sa tacke gledista mentalnog zdravlja odnosi se na ljude koje privlace DJECA....

ovo sto cika direktor radi nije nikako u radu, moze ga se nazvati raznim imenima, ali pedofilija nije jedno od njih :roll:
kako za koga... zalosno bi bilo da nam se zivoti svode na definicje koje su donijeli nekada neki ljudi...u bilo kojoj sferi ako nemamo svoju slobodu... nema ni nas...
car-x

Post by car-x »

buntovnica wrote:e evo dosla sam...nisam pobjegla sa foruma ,jer uistinu ne izmisljam.. ja sam danas sve to rjesila... on mi je dao pare danas , on to nije smatrao platom vec onako kao da imam :-? ... bilo je tu svega,al sam ja na kraju uzela pare,on mi je napisao na ceduljicu MOLIM ZA DISKRECIJU... i zamolio me osim sto u ponedeljak ostanem preko radnog vremenada dodjem ranije i to u njegov ured... zadnja sam danas izasla iz ureda,ostavila sam i ja njemu ceduljicu i to je sve... hvala puno,bilo je mnogo savjeta ja sam danas puno razmisljala o tome,i na kraju uradila po svom... a za diktafone,kamerice i ostalo to mi nije bas padalo na pamet jer sam zeljela da se samo rjesim ovoga...
pa maco, zasto se zaliti kad neko ocekuje od tebe da uradis ono za sta si placena.. samim tim sto si prihvatila pare, prihvatila si i uslove..
ili sto bi nas narod reko, sam pao sam se ubio
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

anais_nin wrote: ne vidim zasto bi mjesala njegovu zenu u to, od toga te moze samo glava zaboliti, fino ti to rijesi sama, pokazi mu zube sto se kaze..... :D
sad me podsjeti....rat...Kosevo...red za vodu...dvije komsinice pricaju...jedna od njih je Campina zena...i kaze ova druga MOJA TI SINOC SAM TI SANJALA GLUHO BILO KAKO JE CAMPI..i ne zavrsi recenicu jer je supruga doticnog opaucila kanisterom po glavu uz salvu psovki STA TI KURVETINO IMAS MOG CAMPU SANJAT...

tako i na kraju buntovnica bila, do kraja zivota, obiljezena ko bludna zavodnica...
dobro ti je cicibanka rekla, obrni stil dok si tu...
BigBoss

#114 Re: Moj direktor je perverznjak....

Post by BigBoss »

buntovnica wrote:prvo veomaaaaaaaaa je ugledna osoba u gradu...kada bih rekla ko je vjerovatno bi svi znali.. ja mjenjam njegovu sekretaricu vec sedmicu,ona bi trebala da dodje za dvije sedmice...
on je normalan na prvi pogled,a kada smo juce slucajno ostali sami covjek je pokusao da me poljubi,da me isfata...ja nisam znala sta da mu kazem i samo sam izasla...od tada samo se nesto smjeska lafo zavodnicki...a meni se to sve gadi i osjecam se jadnooo.. to se juce desilo i stalno o tome razmisljam... on obicno nije tu vec dodje s vremena na vrjeme,a kad vidim da dolazi sva se najezim,zakopcam do grla i napravim neku odvratnu facu..danas , jos uvjek nije dosao pa sam rahat ... :) nadam se da neko ima dobar savjet,dali da odem prije nego sto prodju te dvije sedmice ili da ostanem...jer je isplata za ove tri sedmice predobra...i citavom mom drustvu,roditeljima je bilo cudno kako toliko novca za tako malo vremena. zato se pitam da on mozda nije pomislio da uz tu sumu osim sekretarice dobije jos nesto... nadam se da me kontate i da ce se naci neko ko ima vremena i zivaca da mi pomogne...

Nije nego moras malo dic glas jer onda ce tip mislit o svome renomeu, medjutim dala si mu sigurno povoda vidim da ti je idol. Hahahaha.

A mogla si rec u kojem si gradu? Opasan taj direktor.
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Ovdje svi nesto seru..
Buntovnice prvo si na pocetku rekla da si mu se smjeskala.. zasto ????
Znate i vi cure biti jebene i bezobrazne..
drugo.. covjek nikako ne moze biti pedofil, jel vi znate definiciju pedofila?
Ja razumijem da su mnogi od vas roditelji, ali pokoji pogled nece naskoditi.. ako je on bio bas toliko nasrnuo, to se fino rijesi rijecima ili dovedes starog ili slicno.. znaci ne mozes srati ovuda po forumu..
I kako mislite pedofilija?
Haj nemojte mi samo reci (stariji od 20 pa nadaljeee...) da se nekad niste okrenuli za nekom HOT srednjoskolkom.. ma dajte pustite price ovuda..
Nisam na direktorovoj strani, treba ga malo vaspitati, ali ste i vi ovdje dosta pojmova pomijesali, pogotovo pojam pedofilije, nidje veze :oops:
Cura ima 20 godina, zrela je kao sljiva u avgustu :D
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Kad se sve sabere i oduzme Buntovnica mi nesto ne djeluje plaho zabrinuta. Uprkos dramaticnim:D apelima za pomoc...
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Ih, pokupila ona para vise nego sto treba i ispalila se.. fino zamisljeno nema sta 8-)
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Uh, cesto se sjetim one "mudrosti" - otkako je novac izmisljen nista vise nije problem... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

chinese_water wrote: upravo tako....ja sam promjenila naslov teme, zato sto je pedofilija naziv koji se koristi samo ukoliko je osoba na koju se odnosi mladja od zakonom odredjene starosne dobi, a sa tacke gledista mentalnog zdravlja odnosi se na ljude koje privlace DJECA....

kako za koga... zalosno bi bilo da nam se zivoti svode na definicje koje su donijeli nekada neki ljudi...u bilo kojoj sferi ako nemamo svoju slobodu... nema ni nas...[/quote]

izvini ali ne slazem se....onda bi u tom slucaju svak svakoga mogao nazivati svakakvim imenom, onako proizvoljno....nemamo bez razloga odredjene definicije za odredjene stvari tako da bi se ljudi mogli bolje razumijeti...jer ti ako meni dodjes i kazes "taj i taj je pedofil" ja cu to ozbiljno shvatiti i smatracu da je to covjek koji je seksualno zainteresovan za djecu....ako mi kazes da je neko nasilan, znam sta cu skontat iz toga itd itd....ne kontam kakve sada veze sloboda ima sa tacnom definicijom nekog termina....rijec je izvucena iz grckog, pedo znaci DIJETE, a filia ljubav prema necem, prema tome ne odnosi se na odrasle osobe :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

buntovnica wrote:e evo dosla sam...nisam pobjegla sa foruma ,jer uistinu ne izmisljam.. ja sam danas sve to rjesila... on mi je dao pare danas , on to nije smatrao platom vec onako kao da imam :-? ... bilo je tu svega,al sam ja na kraju uzela pare,on mi je napisao na ceduljicu MOLIM ZA DISKRECIJU... i zamolio me osim sto u ponedeljak ostanem preko radnog vremenada dodjem ranije i to u njegov ured... zadnja sam danas izasla iz ureda,ostavila sam i ja njemu ceduljicu i to je sve... hvala puno,bilo je mnogo savjeta ja sam danas puno razmisljala o tome,i na kraju uradila po svom... a za diktafone,kamerice i ostalo to mi nije bas padalo na pamet jer sam zeljela da se samo rjesim ovoga...
moli za diskreciju u vezi cega? i sta si ti njemu napisala na ceduljici? i da li je vise ista pokusavao? ja bas nista nisam skontala iz ovog tvog posta osim da ti je on dao neki novac iz svog dzepa, sto je totalno neprikladno, samo da znas....
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:D Kad je tema krenula bio sam ljut na "direktora". Sto tema odmice dalje, .... sve vise navijam za njega. :D
tigris

Post by tigris »

jao mene tek sad zainteresovala ova tema :oops: :D mozel neko da mi skrati pricu pa da ja djevojci dam pravi savjet? :oops: :D

hvala!
chinese_water

Post by chinese_water »

anais_nin wrote:
chinese_water wrote: upravo tako....ja sam promjenila naslov teme, zato sto je pedofilija naziv koji se koristi samo ukoliko je osoba na koju se odnosi mladja od zakonom odredjene starosne dobi, a sa tacke gledista mentalnog zdravlja odnosi se na ljude koje privlace DJECA....

kako za koga... zalosno bi bilo da nam se zivoti svode na definicje koje su donijeli nekada neki ljudi...u bilo kojoj sferi ako nemamo svoju slobodu... nema ni nas...
izvini ali ne slazem se....onda bi u tom slucaju svak svakoga mogao nazivati svakakvim imenom, onako proizvoljno....nemamo bez razloga odredjene definicije za odredjene stvari tako da bi se ljudi mogli bolje razumijeti...jer ti ako meni dodjes i kazes "taj i taj je pedofil" ja cu to ozbiljno shvatiti i smatracu da je to covjek koji je seksualno zainteresovan za djecu....ako mi kazes da je neko nasilan, znam sta cu skontat iz toga itd itd....ne kontam kakve sada veze sloboda ima sa tacnom definicijom nekog termina....rijec je izvucena iz grckog, pedo znaci DIJETE, a filia ljubav prema necem, prema tome ne odnosi se na odrasle osobe :roll:[/quote]
Pedo-dijete filla-ljubav prema necem...ok...sad kad vec idemo strogo po definicijama (a ja ne vidim razlog za to, imamo i mi mozak!!!) Dakle ja ako volim svoje dijete, ja sam pedofil??? Izvini...ali tu barem fali jos jedna rijec
Shvatam da postoje stroge definicije koje su nepobitne...ali takode znam da postoje i one koje su napravljene za ljude sa manjom koncetracijom razuma! Mislim da je pedofil kao rijec vrlo fleksibilna za definicije i da nije jedna od onih definicija koje treba posmatrati bukvalno...
anais_nin

Post by anais_nin »

chinese_water wrote: Pedo-dijete filla-ljubav prema necem...ok...sad kad vec idemo strogo po definicijama (a ja ne vidim razlog za to, imamo i mi mozak!!!) Dakle ja ako volim svoje dijete, ja sam pedofil??? Izvini...ali tu barem fali jos jedna rijec
Shvatam da postoje stroge definicije koje su nepobitne...ali takode znam da postoje i one koje su napravljene za ljude sa manjom koncetracijom razuma! Mislim da je pedofil kao rijec vrlo fleksibilna za definicije i da nije jedna od onih definicija koje treba posmatrati bukvalno...
sve -filije u zdravstvenom i legalnom smislu se odnose na nezdravu/pretjeranu "ljubav" prema necemu....na zalost finese grckog i naseg jezika nisu iste pa cesto ne mozes jednu rijec prevesti samo jednom rijeci, i mislim da dobro shvatas sta je bila poenta te definicije, nema potrebe da se sada hvatamo za slamke....
i A i ja ti pokusavamo reci da nema tu nista bukvalno ili nebukvalno, isto kao sto jabuka nije kruska, ili jeste jabuka ili nije jabuka, ili jeste kruska ili nije kruska, isto tako neko ili jeste ili nije pedofil....kad nekog nazivas tim terminom onda treba da znas sta to znaci....mozda bi starohani koji proganjajuu mladje zene (djevojke, znaci punoljetne osobe) trebali imati neki poseban naziv, ali on nije pedofil(ija).....
chinese_water

Post by chinese_water »

Ma shvatam ja to...samo ja mislim da treba i za ove onda naci jedan naziv(kada vec ne moze pedofil) i svrstati u psiho bolesnike. Iskreno zeznuta je tema pravo za diskusiju...da li je neko ko ima 70 godina,recimo, svjestan je toga, i nasrce na djevojku koja je tu i tamo tek dosla u dodir sa nekom ozbiljnoscu,pocinje da donosi svoje odluke u zivotu, a tek je usla u taj svijet odraslih, pedofil???Ok, nije pedofil ali psihicki bolesnik jeste!!! Mislim, pedofil je i momak od 20 godina koji ima bolesnu "ljubav" prema djeci.A ovaj od 70 godina...ako se nije u stanju sjetiti barem sta je on mislio, i da li je uopste mogao da pomisli, na spolni odnos sa nekom nanom od 70 godina...ili se jako dobro sjeca toga, pa je pod stare dane promjenio vrstu psihicke bolesti, ili je totalno smaknuo s uma. Nije svjestan da je ostario,da nije vise privlacan,da ne moze ni da dozivi erekciju bez carobnih tabletica, no svakako zeli to nadoknaditi novcem sto mu sistem cesto i omogucava.Dakle u ovom slucaju po meni nije toliki problem da li djevojka ima 18,20 ili 25 godina, nego totalna umna blokada kod ovog starog idiota...sama pomisao da bi ga i njegova zena pozelila, a kamoli djevojka od 20 godina je bolesna(da se razumijemo i ako djevojka zeli njega).A s obzirom da jos nije uvedena ta kategorija, a ocigledno i nemam bas puno istomisljenika oko ovoga,ili nisam dobro informisan, ja moram da odstupim
od definicije i nazovem PEDOFIL,i djevojku koja bi pristala na bilo sta sa starcem od 70 godina, i njega ako misli da nekoga privlaci(nije samo to u pitanju...oni kojima se to gadi, shvatit ce me u potpunosti). Dok ne izmisle neki naziv za ovu bolest, a nije senilnost u pitanju, nego sexualno-psihicki poremecaj bas kao i kod homoseksualaca!!! :zzzz: :zzzz:
ne mogu ni da citam, ni da zamislim sta sam sve pisao...ali valjda nisam previse lupao... :zzzz:
Post Reply