Sucmurasto-crno-plavi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Koja griva vise pali?

Plavi se Jadran talasa
4
17%
Nek' je mrk k'o ugalj
12
52%
Kesten na glavi, bukva unutra
7
30%

Total votes: 23

anais_nin

Post by anais_nin »

kolega wrote:
anais_nin wrote:spremam, spremam, a sad kad zapjevas, obavezno postavi snimak na forum :D
dobro, prije nego sto podesim tonalitet i pustim glas, imam jedno ozbiljno pitanje: baklava? :)
1. hej, al' nisi valjda zaboravila, ona pjesmica se izvodi u duetu, ..., sta ce mo za to!? :)
anais_nin wrote:ne znam koliko je lijepo, nisam probala, trenutno mi je dovoljno poigrat se s tudjom na par sati i onda je vratiti mami :D
2. nemoj tako, nije isto nesto posuditi malo, i to isto imati svoje, ..., ta beba koju uzmes na trenutak, nikad te ona nece zvati mama (ona ima svoju mamu). :)
1. vidi sad ovo, poceli smo s pitom, sad najednom baklava :roll: pa je l to ti kuharicu sa restoran trazis? :D (znam i to :lol:)

2. jos uvijek nemam te "mama" porive :D nesto mi se bio sat primirio :D
kolega

Post by kolega »

anais_nin wrote:1. vidi sad ovo, poceli smo s pitom, sad najednom baklava :roll: pa je l to ti kuharicu sa restoran trazis? :D (znam i to :lol:)
ne mozemo se samo jedne teme drzat, zivot ne cini samo pita :), ..., idemo lagano prema knjizevnosti. :)
to sto razgovor ide ovim tokom ne znaci nuzno da se bavim ugostiteljstvom, no, kod muskaraca put do srca vodi preko stomaka (u vecoj ili manjoj mjeri), ..., tako ni onaj sto trazi drajvericu ne znaci da je spediter. :)
anais_nin wrote:2. jos uvijek nemam te "mama" porive :D nesto mi se bio sat primirio :D
nije dobro primirivat taj sat, kasnije ga je tesko pokrenut, baterija iscuri, ..., i kasnije kad te se zovne mama nije isto ko sada. :)
anais_nin

Post by anais_nin »

kolega wrote:
anais_nin wrote:1. vidi sad ovo, poceli smo s pitom, sad najednom baklava :roll: pa je l to ti kuharicu sa restoran trazis? :D (znam i to :lol:)
1.ne mozemo se samo jedne teme drzat, zivot ne cini samo pita :), ..., idemo lagano prema knjizevnosti. :)
to sto razgovor ide ovim tokom ne znaci nuzno da se bavim ugostiteljstvom, no, kod muskaraca put do srca vodi preko stomaka (u vecoj ili manjoj mjeri), ..., tako ni onaj sto trazi drajvericu ne znaci da je spediter. :)
anais_nin wrote:2. jos uvijek nemam te "mama" porive :D nesto mi se bio sat primirio :D
2.nije dobro primirivat taj sat, kasnije ga je tesko pokrenut, baterija iscuri, ..., i kasnije kad te se zovne mama nije isto ko sada. :)
1. Ne znam ja sumnjiv si ti meni, ne vidim ja tu ni traga ni glasa od knjizevnosti, samo cekam koje ces mi sljedece jelo zadati :D

2. nisam ga ja primirila sam se primirio :D kod mene je inace sve onako spontano i iznenadno, pa ce vjerovatno i to tako biti :D
kolega

Post by kolega »

anais_nin wrote:1. Ne znam ja sumnjiv si ti meni, ne vidim ja tu ni traga ni glasa od knjizevnosti, samo cekam koje ces mi sljedece jelo zadati :D
eto sad sam i sumnjivo lice :), ..., necu ti nista dalje zadavat od jela, do sada si vec pokazala da dobro vladas tim gradivom, a do lijepe knjizevnosti dolazimo lagano. znas da se ne moze citat praznog stomaka. :)
anais_nin wrote:2. nisam ga ja primirila sam se primirio :D kod mene je inace sve onako spontano i iznenadno, pa ce vjerovatno i to tako biti :D
ok, spontanost je dobra stvar u zivotu, ja eto malo vise volim planiranja :), al' dobro, ..., samo pazi da ta spontanost i iznenadnost ne bude ko kod one sa frotirnim carapicama. :)
Post Reply