KatarinaKosaca wrote:Jesta, ima i Džeko vilu u Dubrovniku. I šta?
To nije problem, oni su zaradili. Od 1000000 nogometaša jedan postane Džeko. Od 1000000 muzičara jedan postane Dino Merlin.
Upitaj se ti otkud Lagumdžiji vila u Dubrovniku kad ga nema na fakultetu, ne izdaje knjige i ne predaje, upitaj se otkud rah Tihiću 3 stana u Sarajevu kad prije rata nije imao niti jedan, upitaj se otkud Bakiru Al Šidijev centar i da li je zaista Al Šidijev, upitaj se otkud Lagumdžijinoj ženi stanovi i firme, Hadžićevom rođaku Tibra Pacific itd.. to je od naših para, a Dino Merlin, Džeko, Sanela Jankins su zaradili i nisu dirali naše džepove.
Da, upitaj se i otkud Dodikovom ministar vila u MOnacu kad mu je Đokovičć rekao "Đe si komšija", znajući ga iz Monaca. Taj je isti čovjek poslije bio BIH ambasador u Beogradu. Za takve ljude pitajte, ne za one koji pošteno uspiju i kupe sebi što god požele..
Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#101 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#102 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Jeste, njegova (Damirova) mama Katarina je iz Kiseljaka i njegova je rodica.jao_situacije wrote:zar je tihomir brajković rođak damira hadžića
- KatarinaKosaca
#103 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
_BataZiv_0809 wrote:
Da, da... oko tih i takvih se treba zapitat, jer to su naše pare, a ne prosipat ljubomorne frustracije što je netko uspio u svom poslu i pošteno zaradio.
- jao_situacije
#104 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
hvalaKatarinaKosaca wrote:Jeste, njegova (Damirova) mama Katarina je iz Kiseljaka i njegova je rodica.jao_situacije wrote:zar je tihomir brajković rođak damira hadžića
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#105 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Koji je taj?KatarinaKosaca wrote:_BataZiv_0809 wrote:![]()
![]()
Da, da... oko tih i takvih se treba zapitat, jer to su naše pare, a ne prosipat ljubomorne frustracije što je netko uspio u svom poslu i pošteno zaradio.
Ma za Dinu i estradnjake me manje vise zaboli ona stvar. Zive od svog rada, tu i tamo operu pare za mafiju, ali eto barem nam se ne seru direktno na glavu.
- sunceKOtepsija
#106 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
odakle to znas, jel mislim da u tim nekim dokumentima rodni list itd ne pise srodstvvo bas?ili?KatarinaKosaca wrote:Jeste, njegova (Damirova) mama Katarina je iz Kiseljaka i njegova je rodica.jao_situacije wrote:zar je tihomir brajković rođak damira hadžića
- KatarinaKosaca
#107 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Kiseljak je tako mali, da , fakat, ne trebaju dokumentasunceKOtepsija wrote:odakle to znas, jel mislim da u tim nekim dokumentima rodni list itd ne pise srodstvvo bas?ili?KatarinaKosaca wrote:Jeste, njegova (Damirova) mama Katarina je iz Kiseljaka i njegova je rodica.jao_situacije wrote:zar je tihomir brajković rođak damira hadžića
- KatarinaKosaca
#108 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Sad n ikako sjetim kako se zove, Dodikov blizak saradnik. I saznalo se za vilu u MOnaku, kad je NOle mrtva-hladan rekao "Đe si komšija" u Banjaluci. Sjetiću se imena, pa ću ti napisati.l_BataZiv_0809 wrote:Koji je taj?
Ma za Dinu i estradnjake me manje vise zaboli ona stvar. Zive od svog rada, tu i tamo operu pare za mafiju, ali eto barem nam se ne seru direktno na glavu.
- sunceKOtepsija
#109 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
ok nisam shvatio da su iz istog mjestaKatarinaKosaca wrote:Kiseljak je tako mali, da , fakat, ne trebaju dokumentasunceKOtepsija wrote:odakle to znas, jel mislim da u tim nekim dokumentima rodni list itd ne pise srodstvvo bas?ili?KatarinaKosaca wrote:
Jeste, njegova (Damirova) mama Katarina je iz Kiseljaka i njegova je rodica.
-
lavic
#110 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
To je bivsi ministar zdravsta u rs, lijekovi, liste,,,, para k'o u prici.KatarinaKosaca wrote:Sad n ikako sjetim kako se zove, Dodikov blizak saradnik. I saznalo se za vilu u MOnaku, kad je NOle mrtva-hladan rekao "Đe si komšija" u Banjaluci. Sjetiću se imena, pa ću ti napisati.l_BataZiv_0809 wrote:Koji je taj?
ps. Nole ima stan a ovaj vilu,pa ti vidi ko je prvi REKET.
-
SVITOLINA
#111 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Ima jahtu, vilu, kuću na moru, ali kažu da mu se zapalila ova na moru pa konta sad od koševske zarade kupiti kanader. I sam svoj gospodin.
- Rockefeller
#112 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Opak Merlin.
-
dječak sa šibicama
#113 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?

nije mu izgorila kuca na Peljescu, cudo se dogodilo, izgorilo je sve okolo ali ne i Dinova kuca.
-
razonoda
#114 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
koja god nesreca----eto ga --on nesto uzijanio. sapunica 
-
razonoda
#115 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
dječak sa šibicama wrote:
nije mu izgorila kuca na Peljescu, cudo se dogodilo, izgorilo je sve okolo ali ne i Dinova kuca.
- mO k3
#116 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Brate , kao najbogTiji estradni umjetnik u bih vila mu i nije nestorazonoda wrote:dječak sa šibicama wrote:
nije mu izgorila kuca na Peljescu, cudo se dogodilo, izgorilo je sve okolo ali ne i Dinova kuca.ocistio teren oko sebe ---treba mu pogled
-
razonoda
#117 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
mO k3 wrote:Brate , kao najbogTiji estradni umjetnik u bih vila mu i nije nestorazonoda wrote:dječak sa šibicama wrote:
nije mu izgorila kuca na Peljescu, cudo se dogodilo, izgorilo je sve okolo ali ne i Dinova kuca.ocistio teren oko sebe ---treba mu pogled
-
mali_balon
#118 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
VidiJo sam mu jahti i nije nesta, nesta osrednje jebi ga kod nasem bosnji posmenes jahtu njemu slika abramoviceve jahte u glavi, dinina jahta je slicna onim brodicama sto organizuju jednodnene sizelte na hvar ili korculu iz tucepa....pa dobro suvisno je pisati o Dini postenju, ratu i politickoj podobnosti jel...ali eto navodno tu jahtu ima od prije rata usidrena u trsteniku. Ali sta ida nabavi novu zar nije ono hajrovao 2mil ojra za koncerte u Begesu, pa sad ce na kosevu hajrovat eto ....
- Jara
#119 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Svašta, svakakvih tema!
PA ŠTA i ako ima jahtu?
PA ŠTA i ako ima jahtu?
-
ed0
#120 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Covjek zaradjuje fino, pa sto da ne kupi si i jahticu.
Trazi 18.000 Ojrova za tezgu na zapadu. Od toga oko 2.500 ide bendu. Znaci od svake tezge njemu ostane sigurno 15.000. Nek ima 20 tezgi godisnje, a ima ih. Eto ti 300.000. Na tu sumu naravno porez ne placa, helem sucur.
Trazi 18.000 Ojrova za tezgu na zapadu. Od toga oko 2.500 ide bendu. Znaci od svake tezge njemu ostane sigurno 15.000. Nek ima 20 tezgi godisnje, a ima ih. Eto ti 300.000. Na tu sumu naravno porez ne placa, helem sucur.
- MisterNo1
#121 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
slažem se...na ovom forumu neka kakvih tema nema. 99,9% ih je napravljeno iz dosade, niđe veze.
- Henry Chinaski
#122 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Ja glupe teme jadna majko.
Šta koga briga šta ljudi kupuju kad zarade pare? Sad čekamo da jadnik upita i zašto je Džeko kupio vilu, a bogami može i mene pitati zašto sam kupio auto i stan. Hajde što je bolesnik postavio temu (ima nas svakakvih) ali što se razvila teka oko toga, to me brine...
Šta koga briga šta ljudi kupuju kad zarade pare? Sad čekamo da jadnik upita i zašto je Džeko kupio vilu, a bogami može i mene pitati zašto sam kupio auto i stan. Hajde što je bolesnik postavio temu (ima nas svakakvih) ali što se razvila teka oko toga, to me brine...
- Jara
#123 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
tema je pravo mahalska 
- jao_situacije
#124 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
a što si ti kupio auto i stanHenry Chinaski wrote:Ja glupe teme jadna majko.
odakle ti pare lafčino da kupiš oboje, nisi mogao kao svi samo stan pa se tramvajem voziti
- Jara
#125 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Nego, Dino voza motorin po čaršiji...otkud mu?