Denis Stojnic "sportista" i Sarajevsko Podzemlje
- Jimmy_The_Saint
Samo se vi kofrčite, dok se ne počnu Zolje i MRUD-ovi otkopavat'.
Ozbiljni ljudi još uvijek rokaju tetejcem
Precizan, pouzdan, jeftin. I probija sve.
Ozbiljni ljudi još uvijek rokaju tetejcem
Precizan, pouzdan, jeftin. I probija sve.
-
sure_alma
e ti pirana22...koja si ti stoka to je nemoguce objasniti...ti ako si denis (a nisi) onda ti kazem ovako: stoko jedna ne obrazovana..opljackali ste (ti i tvoj otac) sve sto se moglo opljackati u onom suludom ratu...u zgradi u kojoj zivis ne das ljudima mira...to je njihovo vlasnistvo i njihov ulaz a ti se nasao da ti provodis zakon...
samo mi je zao tog naroda sto zivi tu i sto mora da ispasta tvoje bezobrazluke...stvarno si jedna velika drzmancina…najgore mi je kad sam sebe zoves sportistom…pravi sportista je prvo covijek pa tek onda sve ostalo…mozes ti biti najbolji u svojim vjestinama ali ako nisi covijek onda nemoj sebe zvati sportistom nego se zovi zivotinjom sto i jesi…ne mogu vise preseravanja…
i na kraju da jos nesto dodam…kome ti ubacujes strah u kosti, tipa ti ces naci IP adrese i osobe koje ovo pisu…pa eto nadji me…ceka te jedno veliko iznenadjenje, niko te se ne boji stoko jedna ne otesana..ti se bojis nas zato i bijezis u tamo neke evropske zemlje..
eh sad mi je bolje…

samo mi je zao tog naroda sto zivi tu i sto mora da ispasta tvoje bezobrazluke...stvarno si jedna velika drzmancina…najgore mi je kad sam sebe zoves sportistom…pravi sportista je prvo covijek pa tek onda sve ostalo…mozes ti biti najbolji u svojim vjestinama ali ako nisi covijek onda nemoj sebe zvati sportistom nego se zovi zivotinjom sto i jesi…ne mogu vise preseravanja…
i na kraju da jos nesto dodam…kome ti ubacujes strah u kosti, tipa ti ces naci IP adrese i osobe koje ovo pisu…pa eto nadji me…ceka te jedno veliko iznenadjenje, niko te se ne boji stoko jedna ne otesana..ti se bojis nas zato i bijezis u tamo neke evropske zemlje..
eh sad mi je bolje…
- chuchumbamayumbe
#108 Re: ica
Ne prosipaj se bapirana22 wrote:a ti neserendaj za tebe sam sportista i teski kriminalac kujo jedna.pogledaj par mojih meceva pa ce ti biti jasno.a otac mi je bio na 4 olimpijade dok tvoj radi u nekoj pekari.a americki pasos sam dobio sto sam profesionalni sportista i sto se zovem denis ane muhamed.a opalio sam vec 10 mjeseci obuke u usmc ako znas sta t6o znaci papanko.DENIS STOJNIC US MARINE CORPS UNIVERSETY.STAFF SARGENT 6.SSGT6.NEMOJ DA VAS POCNEM HAPSITI JEBO LI TI KRIMINALAC MATER A HALIDU MUSLIMOVICU RECI NAKA ME JOS JEDNOM NAZOVE SVOJIMN ZASTITNIKOM UZET CU MU I GOLFA 4 NECE MU BITI MALO AUDI 6.A AMERE NEINTERESUJE STA SAM RADIOI U NASOJ MOCNOJ DEMOKRATSKOJ DRZAVI NAGO STA RADIM KOD NJIH.MISLIM DA SAm ti neke stvari pojaqsnio.p.s.prvak evrope u ultimate fightu i k1 ,aktivni marinac ucmc ssgt6.advanced course camp crovder,mo r1-01
-
pirana22
almice reci odakle si pa cu ti doci na vrata.da vidimo da li se denis stojnic boji.za novu godinu sam u sarajevu,pa da se bojim ne bih dolazio stalno.drugo u sarajevu nije moj sport ni popularan niti dobro placen.samo mi reci sta smo mi pokrali u ratu.ja sam tek sada poceo da vozam auta a ne lutko poslije rata.a moja porodica nije svercovala po pijaci kafu i cigare.koji to mi objekat drzimo u gradu,central,misel,kangaro mozda neku bastu.bogami vlasnici sve gradsaka raja a ja rodzen u sarajevu od podruma napravio fitnes i saunu. to sto nedam na sebe da me sarajevski mangupcici mogu pisati to je druga stvar dobro lutkice znas da u sarajevu tudze uspijehe nikada ne oprastaju,sve mozes biti samo ne uspjesan.da li sam covjek ili zivotinja sve zavisi od ljudi.nisu svi isti ali nikoga nediram nit cu prvi dirati nekoga.toliko od mene almice imas mahanje iz amsterdama.vidimo se uskoro u sarajevu .nova godina i bajram.20 dana cu biti jer imam obaveza posto sam ja nekakav bezvezni sportista.cao po prvi put licno denis stojnic i njegov rodzak adi. 
-
sure_alma
daj ba pirana22 razguli vise...pirana22 wrote:almice reci odakle si pa cu ti doci na vrata.da vidimo da li se denis stojnic boji.za novu godinu sam u sarajevu,pa da se bojim ne bih dolazio stalno.drugo u sarajevu nije moj sport ni popularan niti dobro placen.samo mi reci sta smo mi pokrali u ratu.ja sam tek sada poceo da vozam auta a ne lutko poslije rata.a moja porodica nije svercovala po pijaci kafu i cigare.koji to mi objekat drzimo u gradu,central,misel,kangaro mozda neku bastu.bogami vlasnici sve gradsaka raja a ja rodzen u sarajevu od podruma napravio fitnes i saunu. to sto nedam na sebe da me sarajevski mangupcici mogu pisati to je druga stvar dobro lutkice znas da u sarajevu tudze uspijehe nikada ne oprastaju,sve mozes biti samo ne uspjesan.da li sam covjek ili zivotinja sve zavisi od ljudi.nisu svi isti ali nikoga nediram nit cu prvi dirati nekoga.toliko od mene almice imas mahanje iz amsterdama.vidimo se uskoro u sarajevu .nova godina i bajram.20 dana cu biti jer imam obaveza posto sam ja nekakav bezvezni sportista.cao po prvi put licno denis stojnic i njegov rodzak adi.
P.S. slozit cu se s tobom da je nas narod ljubomoran na uspijehe bilo koga…ali to nije poenta ove teme…peonta je da ti trebas da priznas da tvoje jalijanje i tvoje razbojnistvo ugrozava zivote stanara gdje zivis…pa eto budi iskren pa pogledaj malo iza sebe…kad je auto explodiralo ispred zgrade svi prozori na stanovima te zgrade su popucali…pa ako si toliki dobrotan zasto onda nisi uplatio za sve stanare da se stakla kupe i postave…sto oni moraju da ispastaju zbog tvojih gluposti…i jos gore mogao je neko nastradati i sta onda…kako bi to objasnio? Daj nemoj molim te vise sto lupetas…
Iskreno drago mi je da vidim sve bosance I hercegovce da napreduju I da se dokazuju, posebno u sportu…I mozda tvoj zivot nije tvoja greska nego samo splet okolnosti…ali isto tako se nadam da ces jednog dana shvatiti u koja si govna se upleo…svi pa I ja te osudjujemo i bacamo drvlje I kamenje na tebe I tvoje ime, ali nisu svi ludi…malo se zapitaj sta dalje…eto otisao si u strane zemlje I tamo kreni od pocetka..nemoj dolaziti vise nazad I uznemiravati ono malo ljudske bijede…nije narodu lahko kad te vidi da se vozas I marsiras gradom ko da si osvojio sam citavo Sarajevo…ljudi nemaju sta jesti a ti se vratis I nesto prosipas…nije nikome do tvojih mangupluka..
U zdravlje pasa!
-
latinalover
mIRCerka wrote:
skoro jako ko GEGAJ tema...
sta ,to ti ne valja tema Gegaj????
treba da se zna sta je oličje balkanskog primitivizma
btw denis je kako sam cuo 11.12-og trebao imat borbu.....zna li neko sta je bilo sa tim............jeli se odrzala jeli pobijedio?
-
pirana22
za Almu
Prvo nisam otisao u strane zemlje sada ,bio sam u stanim zemljama i prije a sad sam najvise u holandiji radi svoje djevojke suzane kovacevic ,meceva a i klub mi je holandski.U govna nikakva nisam upao zar nesvacas da mi je neko iz ljubomore auto digao,papak mi nije imao hrabrosti da mi u facu nesto kaze. Da znas sedmero je privedeno bilo, na koje sam sumljao medzutim na detektoru niko nije pao.Mislim da ce se kad tad saznati.Stanarim nisam platio stakla sem jedne zene sto cisti tamo zgradu i ona tu zivi.Stvarno mi je ljudi zao al vjeruj mi injima da se isto desilo nebi ni oni nikome platili.Gradom nehodam ko sto ti kazes,da sam ga osvojio.To za auta koja da vozam sto sam stekao kroz sport vozat cu.Prvo zamoli ove kamatare gradske,narko dilere i sitne kriminalcice da nevozaju skupocjene autice pola auta ukradenih pa necu mozda nija da se vozikam.Posto mi je tata branio grad i ja bio u tom gradu ranjen a ne po pijacama kafe i cigare prodavao ko sto je nasa gospodza hanka paldum radila dolazit cu u svoj grad.Sve fol u evropu hocemo a gledamo ko sta vozi,znas koliko ovdje nekoga interesuje sta ko vozi,neopterecuj se glupostima gledaj da ti napredujes i to je to.Kasnije se dalje dopisujte sa mojim rodzakom izvinjavam se ako sam nekoga nesto uvrijedio .p.s.STOJNIC DENIS

Prvo nisam otisao u strane zemlje sada ,bio sam u stanim zemljama i prije a sad sam najvise u holandiji radi svoje djevojke suzane kovacevic ,meceva a i klub mi je holandski.U govna nikakva nisam upao zar nesvacas da mi je neko iz ljubomore auto digao,papak mi nije imao hrabrosti da mi u facu nesto kaze. Da znas sedmero je privedeno bilo, na koje sam sumljao medzutim na detektoru niko nije pao.Mislim da ce se kad tad saznati.Stanarim nisam platio stakla sem jedne zene sto cisti tamo zgradu i ona tu zivi.Stvarno mi je ljudi zao al vjeruj mi injima da se isto desilo nebi ni oni nikome platili.Gradom nehodam ko sto ti kazes,da sam ga osvojio.To za auta koja da vozam sto sam stekao kroz sport vozat cu.Prvo zamoli ove kamatare gradske,narko dilere i sitne kriminalcice da nevozaju skupocjene autice pola auta ukradenih pa necu mozda nija da se vozikam.Posto mi je tata branio grad i ja bio u tom gradu ranjen a ne po pijacama kafe i cigare prodavao ko sto je nasa gospodza hanka paldum radila dolazit cu u svoj grad.Sve fol u evropu hocemo a gledamo ko sta vozi,znas koliko ovdje nekoga interesuje sta ko vozi,neopterecuj se glupostima gledaj da ti napredujes i to je to.Kasnije se dalje dopisujte sa mojim rodzakom izvinjavam se ako sam nekoga nesto uvrijedio .p.s.STOJNIC DENIS
-
pirana22
pegasus 314,315,316,317,318 itd...
Zaista si me iznenadio kako si pametan,takvi nama trbaju.Zajebao si Alberta Anstajna.Haj kad si tako pametan kako cemo zacepiti 3 rupe ako imamo samo jedan cep?Molim gospodine pegasus317 da nam date odgovor...I molim vas nemojte ovo zaboraviti kada ti troje pegasusa 319kazu da si pijan onda se valjaj te...BRAVO PEGASUSE 317 a moze i boga mi 318.

Zaista si me iznenadio kako si pametan,takvi nama trbaju.Zajebao si Alberta Anstajna.Haj kad si tako pametan kako cemo zacepiti 3 rupe ako imamo samo jedan cep?Molim gospodine pegasus317 da nam date odgovor...I molim vas nemojte ovo zaboraviti kada ti troje pegasusa 319kazu da si pijan onda se valjaj te...BRAVO PEGASUSE 317 a moze i boga mi 318.
-
Eshek
pirana22 wrote:pegasus 314,315,316,317,318 itd...
Zaista si me iznenadio kako si pametan,takvi nama trbaju.Zajebao si Alberta Anstajna.Haj kad si tako pametan kako cemo zacepiti 3 rupe ako imamo samo jedan cep?Molim gospodine pegasus317 da nam date odgovor...I molim vas nemojte ovo zaboraviti kada ti troje pegasusa 319kazu da si pijan onda se valjaj te...BRAVO PEGASUSE 317 a moze i boga mi 318.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam velik nos, tako da ti ne bi prijao prijedlog koji si naveo. Ili si to možda napisao upravo zato što voliš velike stvari u svom dupetu??pirana22 wrote:ZAO NAM JE PEGASUS317 VRIJEME VAM JE ISTEKLO.
ODGOVOR JE:PEGASUOV 317 NOS U MOJE DUPE I ZACEPLJENE 3 RUPEEEEEEEEEEEEE.PEGI.344 valja li ova stara narodna.E MAJMUNE ANONIMNI PISAM TI SE U USTA.
Kako sam shvatio, ti nisi Denis, nego neki njegov rođo kojem su počele rasti bubuljice,ili ko već, tako da ne vidim smisla u tome da gubim više od 2 minute na ovu temu.
Prvo malo za tebe:
1. Pišaj u usta tati/babi/ćaći svom, kad nemaš ništa bolje reći.
2. Kad sam ono napisao, nisam mislio ništa loše, a ti da si imao malo mozga, skontao bi to. Sad ga komotno možeš shvatiti kako i jesi.
3. Nauči barem PRAVILNO napisati Einstein-ovo ime (Anstajn??? Jesi ti isao u školu??? Barem 2 razreda??? )
4. Hajd' sad odjebi u školu u skokovima i ne brukaj se više ovdje. Ako ne voliš školu, probaj cirkus, čini mi se da ti to dobro ide.
A sad malo na temu:
Imao sam priliku da Denisa često susretnem, pa mi je poznato i njegovo ponašanje. Koliko sam ja vidio, ima mangupski stav i ponašanje, hoda gradom k'o da ga je sam odbranio, galamdžija jeste, gledao sam ga i kako se bije sa nekim mrcinama, ali nikada nisam vidio da maltretira obične (i generalno slabije) ljude/građane oko sebe, a to je najvažnije. Znao sam ga često vidjeti kao predusretljivog i ljubaznog prema ljudima.
Žao mi je zbog svega toga oko njega. Mislim da nije zlonamjeran tip, ali da ne shvata da je izreka koju sam naveo isto toliko bitna, koliko i to jesi li stvarno pijan, i da će najebati zbog toga. Nije nebitno šta ljudi misle, i razočaran sam postavljanjem priglupog i zelenog balavca (ako ga je uopšte zadužio) da se predstavlja u njegovo ime i svojim idiotskim izvalama ga samo još više ukopava u očima mnogih koji ovo čitaju.
DENISE, NAĐI DRUGOG GLASNOGOVORNIKA; OVAJ GLUPAN (rođak, šta već
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pirana22 wrote:pegasus 314,315,316,317,318 itd...
Zaista si me iznenadio kako si pametan,takvi nama trbaju.Zajebao si Alberta Anstajna.Haj kad si tako pametan kako cemo zacepiti 3 rupe ako imamo samo jedan cep?Molim gospodine pegasus317 da nam date odgovor...I molim vas nemojte ovo zaboraviti kada ti troje pegasusa 319kazu da si pijan onda se valjaj te...BRAVO PEGASUSE 317 a moze i boga mi 318.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS Mislim da Denis ima pametnija posla nego da se prepucava preko neta.
-
pirana22
ja sam neu .denis............on je proslost ja preuzimam grad ime mi je superman
i ponovo pegasuse pisam ti se u usta i karam ti mamu ,tatu.ko sazna ko sam ima nagradu od mene a to je karam mu mamu i tatu........pegasusse serem ti se u ustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.gdje te ufatim ranit cu te u paksu.... 
-
Eshek
pirana22 wrote:ja sam neu .denis............on je proslost ja preuzimam grad ime mi je supermani ponovo pegasuse pisam ti se u usta i karam ti mamu ,tatu.ko sazna ko sam ima nagradu od mene a to je karam mu mamu i tatu........pegasusse serem ti se u ustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.gdje te ufatim ranit cu te u paksu....
Da se bojim misheva, davno bih odapeo.
Nego, da se mi vratimo na tvoju guzu i zatvaranje iste... Šta čemo sad? Da ti ga zabijem? Hoćeš sa vazeljin ili bez vazeljin? Biće ti oči 'vake --->
Znaš, ja više volem žene, ali pošto mali peškirčić (to bi bio ti
Za moju mater i babu ćemo se već dogovoriti... Hoćeš li doći sam, ili da te odvedem njima?
A sad da pustim malo paru (moliću izvinjenje od ostalih forumaša):
Jebem ti mater koja te posrala tako imbecilnog, svoje fore možeš prodavati Švabama, ali meni i većini na ovom forumu ne.
Dabogda ti materi pizdu zalili betonom, pa ti cijelo selo nemalo šta jebavati (ovo je stara turska psovka
Hajd' sad požuri i vrati se tamo, prije nego počnu s betoniranjem