Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Irm@
#102 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
...uh znas kako...prijateljstvo onakvo kakvo je prije bilo mozes biti sigurna da se nece nastaviti...**nora** wrote:Sta mislite da li je moguce da se nastavi prijateljstvo između dvije osobe koje su imale sexualnu vezu nakon sto se sex prekine?
Moj slucaj: nakon sto sam zavrsila dugogodisnju vezu u jednom od mojih prijatelja sam pronasla oslonac i jednog dana u toku terapijskog procesa kao dio te terapije desio se sex...kako nam se taj dio terapije svidio mi smo nastavili sa njegovim upraznjavanjem sve dok mog prijatelja nije pocela gristi savjest.
Jesam li spomenula da ima djevojku i imao je i tada?
Ja licno nemam problem s tim da se prijateljstvo nastavi ali cini mi se da druga strana i nije bas zainteresovana...
hmmm
ali da budete sto bi rekli "f*ck buddies" to vec i ide...
govorim iz iskustva...moj "prijatelj" i ja svaki put pronadjemo "zajednicki jezik"...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Pa ponudila se....anais_nin wrote:velika greskaDobroJutroKolumbo wrote: I to je trajalo dok joj nisam maznuo prijateljicu!![]()
![]()
![]()
![]()
SHER![]()
pa gdjes to?
![]()
od tolikih zena ti njenu jaranicu
![]()
![]()
- anais_nin
A gdje ono "ponudjen, pocascen"?ztluhcs wrote:Pa ponudila se....anais_nin wrote:velika greskaDobroJutroKolumbo wrote: I to je trajalo dok joj nisam maznuo prijateljicu!![]()
![]()
![]()
![]()
SHER![]()
pa gdjes to?
![]()
![]()
![]()
-
ztluhcs
Kako bi se ti osjeæala kad bi nekom ponudila a on ka¾e "ponuðen k'o poèa¹æen"?anais_nin wrote:A gdje ono "ponudjen, pocascen"?ztluhcs wrote:Pa ponudila se....anais_nin wrote: velika greskapa gdjes to?
![]()
![]()
![]()
fino se kaze "ne bih hvala, danas postim"
A!?!?!
To je on mislio na nju i njen ego
-
ztluhcs
U ovom sluèaju nijeDobroJutroKolumbo wrote:Dobar ili j...n isto ti je...laradnaat wrote:trebalo je to odbiti, ali da si odbio pro¹ao bi i kao ja, nalijepili bi te ovdje na forumu.
tako da je sve to isto, na njen obraz, ona joj je prijateljica.![]()
![]()
-
Harrys
kolumbo.posto si prihvatio,mozda mozes reci ztluhcsu,iz kojih razloga.DobroJutroKolumbo wrote:Upravo tako, ponudila seztluhcs wrote:Pa ponudila se....anais_nin wrote: velika greskapa gdjes to?
![]()
![]()
![]()
" Ona kaze meni..." nisam karakter ebiga!
![]()
![]()
ztluhcs wrote:
Po cˇemu odre?ujesˇ kojoj bi kojoj ne? Izgled? Pamet? Trajanje prijateljstva? Momak? Materijalno stanje? Sevap?
![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja volim sex nakon sexa
:D:D:D
- anais_nin
pa vrlo jednostavnoztluhcs wrote: Kako bi se ti osjećala kad bi nekom ponudila a on kaže "ponuđen k'o počašćen"?
A!?!?!![]()
![]()
To je on mislio na nju i njen ego
-
ztluhcs
Prosto se naje¾im da vidim kakve termine dana¹nje djevojke koriste...anais_nin wrote:s kojima se odradjivala bilo koja od mojih prijateljica...
Ka¾e se razmjenjivala emocionalne sokove i primisli...
- anais_nin
ztluhcs wrote:Prosto se naježim da vidim kakve termine današnje djevojke koriste...anais_nin wrote:s kojima se odradjivala bilo koja od mojih prijateljica...
Kaže se razmjenjivala emocionalne sokove i primisli...![]()
![]()
a i ovaj Kolombo, zbombo obadvije a sada garant ni kod jedne pristup nema
- anais_nin
#122 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
i nora sta bi? je li se prijateljstvo ili "prijateljstvo" nastavilo?**nora** wrote:Sta mislite da li je moguce da se nastavi prijateljstvo između dvije osobe koje su imale sexualnu vezu nakon sto se sex prekine?
Moj slucaj: nakon sto sam zavrsila dugogodisnju vezu u jednom od mojih prijatelja sam pronasla oslonac i jednog dana u toku terapijskog procesa kao dio te terapije desio se sex...kako nam se taj dio terapije svidio mi smo nastavili sa njegovim upraznjavanjem sve dok mog prijatelja nije pocela gristi savjest.
Jesam li spomenula da ima djevojku i imao je i tada?
Ja licno nemam problem s tim da se prijateljstvo nastavi ali cini mi se da druga strana i nije bas zainteresovana...
hmmm
pusti ga na miru neko vrijeme, nek se skonta sam...u interesu prijateljstva...ako se nastavite druziti naravno neko vrijeme ce biti cudno (u svakom slucaju sigurno vam je bolje jedno vrijeme da se ne vidjate), ali nije nemoguce povratiti prijateljstvo....tako njegova "nezainteresovanost' vjerovatno znaci da mu je potreban taj prostor...ako si mu pravi prijatelj(ica) dozvolices mu da se skonta ili da spasi vezu (a to tesko moze dok vas dvoje podlezete toj terapiji) ili da razvali tu svoju vezu do kraja...
-
ztluhcs
Ma ja, te¾ak izbor: multi shot s jednom ili single shot s obje...anais_nin wrote: a i ovaj Kolombo, zbombo obadvije a sada garant ni kod jedne pristup nemane valja to tako