kad prevara ucini svoje...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pearl
ma jebo lud zbunjenog
:D
Kolumbo, jel ona tvoja trava i na ovu temu dosla? ko je samo cupki dade, da mi je znati...
Kolumbo, jel ona tvoja trava i na ovu temu dosla? ko je samo cupki dade, da mi je znati...
- cHupjahalic@
Trazimo "varanje".zmijaIzmaj wrote:ko je pobjego!?
Hajde otpuzi pa ga nadji i nemoj zaboraviti koji put sa svojom vatricom da to sve potpalis.
- cHupjahalic@
#104 Re: kad prevara ucini svoje...
... u neznanju da ni coskovi ne daju sve to tako la`ko rasirenih ruku...ztluhcs wrote:... i tako manje ili više uspješno trčiš od ćoška do ćoška tražeći toplo mjesto da se zgrije...cHupjahalic@ wrote:... zbog koje nikad ne znas sta te iza coska ceka...ztluhcs wrote: i stalna hladnoća...
- cHupjahalic@
Ovdje se samo pije, o placanju se ne prica.Harrys wrote:Ko ovdje pije a ko placa.
![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#106 Re: kad prevara ucini svoje...
... bezbroj puta razbije¹ glavu, podigne¹ se i ide¹ dalje. Ali æo¹kovi uvijek iznova vabe i prizivaju sa toplim plamenom iza njih...cHupjahalic@ wrote:... u neznanju da ni coskovi ne daju sve to tako la`ko rasirenih ruku...ztluhcs wrote:... i tako manje ili vi¹e uspje¹no trèi¹ od æo¹ka do æo¹ka tra¾eæi toplo mjesto da se zgrije...cHupjahalic@ wrote: ... zbog koje nikad ne znas sta te iza coska ceka...![]()
- cHupjahalic@
#108 Re: kad prevara ucini svoje...
... i tako prolazi dan za danom, ne sluteci za belajom podigne se hujka oko stvari koje nisu dostigle vrhunac...ztluhcs wrote:... bezbroj puta razbiješ glavu, podigneš se i ideš dalje. Ali ćoškovi uvijek iznova vabe i prizivaju sa toplim plamenom iza njih...cHupjahalic@ wrote:... u neznanju da ni coskovi ne daju sve to tako la`ko rasirenih ruku...ztluhcs wrote: ... i tako manje ili više uspješno trčiš od ćoška do ćoška tražeći toplo mjesto da se zgrije...![]()
- cHupjahalic@
Zar ga ti vidisHarrys wrote:U cemu je onda problem?cHupjahalic@ wrote:Ovdje se samo pije, o placanju se ne prica.Harrys wrote:Ko ovdje pije a ko placa.
![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
Eto... sad ispada kao da ja imam problema sa mokracnim kanalima.DobroJutroKolumbo wrote:Ostavi se ti travuljine chupka ...![]()
![]()
![]()
Šulc je preskocio da odgovori na moje pitanje...
Izgleda da ztshshjslsls
- cHupjahalic@
Slabo onda vidis...Harrys wrote:Kako ne vidim,varanje je u pitanju.
![]()
-
ztluhcs
#114 Re: kad prevara ucini svoje...
jer da jesu ne bi bilo povratka nazad... a hujke ne bi bilo...cHupjahalic@ wrote:... i tako prolazi dan za danom, ne sluteci za belajom podigne se hujka oko stvari koje nisu dostigle vrhunac...ztluhcs wrote:... bezbroj puta razbije¹ glavu, podigne¹ se i ide¹ dalje. Ali æo¹kovi uvijek iznova vabe i prizivaju sa toplim plamenom iza njih...cHupjahalic@ wrote: ... u neznanju da ni coskovi ne daju sve to tako la`ko rasirenih ruku...![]()
![]()
- cHupjahalic@
#115 Re: kad prevara ucini svoje...
... i onda ebo zivot i varanje i sve... ako nemaztluhcs wrote:jer da jesu ne bi bilo povratka nazad... a hujke ne bi bilo...
- cHupjahalic@
Ta bi nam tema dosla ko kec na desetkuDobroJutroKolumbo wrote:O ti mocna i vidovita Chupka , citas mi misli jer sam ja bas prije tvog komentara htio otvorit temu u vezi sa problemima mokracnih kanala...O mocna , o ti velika [email protected] te se bojim, ti znas sta ja mislim...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoguce da znam sta mislis.
btw... tvoj stari nick?????
- anais_nin
#117 Re: kad prevara ucini svoje...
sta cu ja kad me oni "losi" nisu nikad interesovali....a taj gore pomenuti je jednostavno bio greska u proracunu, hemijski los spoj...prevelika razlika u interesovanjima i nacinu zivota...ja sam inace onako malo zivahnija po prirodi, a njega je sve nerviralo od glasne muzike na koncertima, zagusljivosti u kafanama, itd itdkolega wrote: pa, ti se na kosti navalila samo finim momcima, cuj bio penzija, kako to, fin mehak ko dusa.
volim i ja fine djevojke, al' kad sam sa jednom nema onda "naisla druga fina", ipak, treba biti i ostati fin!
- kolega
#118 Re: kad prevara ucini svoje...
hm, ovo mi sad izgleda sasvim solidno, ..., u prethodnim postovima, kad si izjasnjavala se na ovoj temi, sve mi je "mirisalo" na "frotirne carapice" i u tvom slucaju.anais_nin wrote:sta cu ja kad me oni "losi" nisu nikad interesovali....a taj gore pomenuti je jednostavno bio greska u proracunu, hemijski los spoj...prevelika razlika u interesovanjima i nacinu zivota...ja sam inace onako malo zivahnija po prirodi, a njega je sve nerviralo od glasne muzike na koncertima, zagusljivosti u kafanama, itd itdu tom momentu je bilo ljeto, meni se stalno zujalo, njemu se sjedilo na jednom mjestu, i eto tako pukla tikva
i nisam ga ostavila zbog "drugog finog"
nakon raskida sam neko vrijeme prvo bila sama
vraze mali, ..., cuj zivahna, pa za zensko je normalno da bude zivahno, a postoje metode kako se moze malo primirit.
- anais_nin
#119 Re: kad prevara ucini svoje...
frotirne carapice uopste nisu moj stilkolega wrote: hm, ovo mi sad izgleda sasvim solidno, ..., u prethodnim postovima, kad si izjasnjavala se na ovoj temi, sve mi je "mirisalo" na "frotirne carapice" i u tvom slucaju.
vraze mali, ..., cuj zivahna, pa za zensko je normalno da bude zivahno, a postoje metode kako se moze malo primirit.
-
Harrys
#120 Re: kad prevara ucini svoje...
anais_nin wrote: i nisam ga ostavila zbog "drugog finog"nakon raskida sam neko vrijeme prvo bila sama
anais_nin wrote:D zato kao sto rekoh, bolje da je zavrsilo tad kad jeste, mada bi bolje bilo da je bilo bez prevare
- anais_nin
#121 Re: kad prevara ucini svoje...
prevare je bilo, ali nije zato bio ostavljen i nisam poslije raskida bila sa partnerom u zlocinu (niti sam raskinula da bih bila s njim)Harrys wrote:anais_nin wrote: i nisam ga ostavila zbog "drugog finog"nakon raskida sam neko vrijeme prvo bila sama
anais_nin wrote:D zato kao sto rekoh, bolje da je zavrsilo tad kad jeste, mada bi bolje bilo da je bilo bez prevarehajde odluci se,je li bila prevara ili nije.
- Irm@
#122 Re: kad prevara ucini svoje...
@ztluhcs:pa ti mislis da su te stvari u zivotu besplatne...samo u eurimaDobroJutroKolumbo wrote:...mala je dala...ztluhcs wrote:Kad ustreba da znam gdje se može?Irm@ wrote: hoces i ti sa mnom da prevaris djevojku...pa doooobro kad si navalio...![]()
:D:D
![]()
![]()
![]()
@Kolumbus:in your dreams sucker
-
ztluhcs
#123 Re: kad prevara ucini svoje...
Pa mislim da nema potrebe da bilo ¹ta dodam... Ti sve rekla...Irm@ wrote:@ztluhcs:pa ti mislis da su te stvari u zivotu besplatne...samo u eurimaDobroJutroKolumbo wrote:...mala je dala...ztluhcs wrote: Kad ustreba da znam gdje se mo¾e?:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()
@Kolumbus:in your dreams sucker![]()
![]()
-
ztluhcs
#124 Re: kad prevara ucini svoje...
Pozdrav, ma evo brojim kolko imam u "paðe" da vidim mo¾e li se ¹ta izorganizovati bez dizanja love s automata...DobroJutroKolumbo wrote:O, schultz dobro jutro...ova tema dodje ko jutarnja kafa...ztluhcs wrote:Pa mislim da nema potrebe da bilo ¹ta dodam... Ti sve rekla...Irm@ wrote: @ztluhcs:pa ti mislis da su te stvari u zivotu besplatne...samo u eurima![]()
@Kolumbus:in your dreams sucker![]()
![]()
![]()
![]()
Spavam... (jo¹)