Ja sam jednom prisustvovala sceni kada momak tuce djevojku, to je bilo ovako. Ona je isla sa mnom u srednju skolu i jedne prilike se nadjem s njom na kafici, medjutim ne pojavi se ona nego njena mladja sestra.
Kaze ona meni sad ce Axxx doci otisla je sa drugom na kaficu. Medjutim ja znam da je ona tada bila u vezi sa jednim momkom negdje oko 7 mjeseci i njega covjek kada gleda onako na oko on je bubica, ma dusa od covjeka,...
Kad u neka doba zvoni njenoj sestri mob i ona se javlja, pocinje zamuckivati, evo je tu, eno je tamo, skontam jada je on na vezi, AXXXX momak i da je trazi, medjutim on je shvatio da mu ova mulja i laze i on je prekinuo vezu, nije proslo mnogo vremena pojavljuje se Axxx ali pojavljuje se i on.
Tada je i pocelo, jao, jao,... samo kada se sjetim, on je njoj poceo da govori:"Kurvo, s kim si bila, je li me to varas, je... ti mater, kurvo, droljo,...itd" Izvukao je za kosu iz kafica, odvukao je iza jedne zgrade u haustor, jao kada je on nju poceo udarati, samarati, koljenom u stomak, ma on se zanio kao da se tuce sa nekim fraerom, a ne prihvatio se zenska pa uhvatio glumiti fraera. Elem ja ga uhvatim za rame, odvojim ga od nje ne znam ni dan danas odakle mi ona snaga, iako nije on sada neki grmalj ali je musko, onda ja njemu pocnem psovati, kada poce ona, ej ljudi necete vjerovati, ovo su bile njene rijeci
:"Ljubavi, nisam Boga mi, nisam te prevarila, to mi je drug, ljubavi ja te volim,...!" Ja stala

ma frapirala se, kontam u sebi, ma j...o ti on mater, treba da te zgazi kada si do te mjere glupa! I rekla sam tada ma muskarac moze biti kreten i udariti ali ima i ovih cura tobejarabi, pa zasluzile su da ih covjek svaki dan tri puta dnevno gazi, jednom prije dorucka, pa prije rucka, pa prije vecere, a onda mozda i cetvrti pred spavanje, da ne zaboravi kako "braco marise".
Mislim sto je previse previse je, cuj ona njega voli, bilo mi je doslo da je ja onda nagazim.
Tako da ne znam kada bi se ne daj Boze ponovo nasla u istoj situaciji sta bi i kako bi reagovala?!?