Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prvi je popio u 28 minuti,.,. potom onaj u 90 pa onda onaj u 94 minuti.,,.,. Nemozes covjeka istjerat sa igralista nikako,.,.
Onaj golman dobar je za vatrepolo,.,.,.
Vi cete me stvarno ubjediti da haluciniram.
Prvo vidim Halida kao selektora, pa sad da nisam vidio kako je covjek odbio loptu rukom pa opet da Simunic nije dobio tri zuta.
Fakat lici...ali nemoj tako, Halid je, za razliku, ipak smiren covjek.
Sve u svemu, steta za Hrvate, propustili su sansu.
With five minutes to go, Dario Simic was sent off after receiving his second yellow card, but then Australia were down to 10 when Brett Emerton got his second booking.
Then, mass confusion set in as Graham Poll booked Josip Simunic for a second time but failed to send him off the pitch. Right after, Croatia nearly scored after mass chaos in the area, but the Aussies were able to clear.
Right at the end, Kennedy thought he had a goal, but Poll disallowed and then issued a card to Simunic for dissent, and then showed him a red. It's unclear what will come of it.
Kukavice se vraćaju kući, borci idu dalje
HRVATSKA je u odlučujućem susretu protiv Australije odigrala izjednačeno 2:2, te se tako oprostila od Svjetskog prvenstva u Njemačkoj.
BECHO wrote:Sudija se navuk'o veceras i to posteno. 2 penala, sijaset ofsajda, tri zuta kartona...ovako nesto ne dozivih u zadnjih 30 godina!
Kazu da je bio kandidat da sudi finale...engleski mediji su ga vec pokopali nakon ove greske i vjeruju da nije samo izgubio finale vec da nece vise suditi ni jednu utakmicu na SP
na zvanicnoj FIFA strani ono sto sam vec objasnio:
Simunic nije uopste dobio karton u 90. minuti vec je glupi njemacki reziser gledajuci ga kako se svadja sa sudijom stavio grafiku zutog kartona a onda i crvenog jer je vec imao zuti iz 62. minuta.
Tek u 93. minuti je dobio drugi zuti i time crveni karton.
mislim da je istocni mostar koji je do danas bio pretjerano kosook, naglo poceo govorit cudnim engleskim naglaskom i skakutat kao kengur e, da, i dosta njih ce se iselit u australiju
BECHO wrote:Sudija se navuk'o veceras i to posteno. 2 penala, sijaset ofsajda, tri zuta kartona...ovako nesto ne dozivih u zadnjih 30 godina!
Kazu da je bio kandidat da sudi finale...engleski mediji su ga vec pokopali nakon ove greske i vjeruju da nije samo izgubio finale vec da nece vise suditi ni jednu utakmicu na SP
I ja vjerujem da mu je noga iz internacionalnih takmicenja. Ipak, skandal je da se ovako nesto desava na svjetskom prvenstvu!
Australija borbena, onako se igra fudbal... Pa sta bude bude... Osteceni su za 2 cista penala (Australija), Hrvati losi, spora igra nisu mogli da se sastave s loptom, sudija katastrofalan...