Oprost nevjere u vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#101 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by _BataZiv_0809 »

Eurosa wrote:I jesi li oprostio Bato?
Haj kad sam se vec posteno raskenjao, napisat cu svoje iskustvo :D

Dakle pogodilo me kao grom iz vedrog neba. Nisam nista sumnjao. Samo je jedan dan dosla kod mene, a po izrazu lica, koji sam spazio kada je ulazila, shvatio sam da nesto nije u redu. Kada si sa nekim dugo, na licu mu citas emocije.

Dok sam nam pravio kafu zagrlila me s ledja i rekla da mi je bila nevjerna. Opisala je kroz blage suze da se dopisivala dugo sa tim momkom, i da je jednostavno odlucila uciniti to, jer je zeljela.

Slusao sam, a imao sam osjecaj da ce mi srce iskociti.

U nasu vezu se uvukla rutina, a njoj je neko drugi poklanjao paznju koju sam ja prestao. Tako je rekla. Ali i dodala da je i njena krivica jer se prelako prestala truditi oko mene.

I sta sam mogao? Odvalit je sakom? Zagrliti kao da se nista nije dogodilo? Ili je zamoliti da ode i da mi se ne javlja dok se ne presaberem?

Pogadjas, izabrao sam opciju c. Nisam nocima spavao, poceo sam gubiti apetit i kile, ipak je to bila velika ljubav u pitanju. Poceo sebe preispitivati gdje sam pogrijesio i kad sam je prestao zadovoljavati emotivno i fizicki.

Nazvao sam je za 10-tak dana. Pomirli smo se. Ali nikad nije bilo isto. Svaka zvonjava njenog telefona mi je bila sumnjiva. Svaka njena poruka mi je djelovala lazno. Nisam mogao zivjeti sa tim i nakon 3 mjeseca smo se definitivno razisli.

Neki dan bilo 6 godina od tad.

Eto :)
_mufljuz_

#102 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by _mufljuz_ »

znam jednog priku koji sakom rjesava stvari u kuci i jos uvijek je u braku i siguran u to da ga mlada ne vara.... :run:

jer bi je 100% posl'o u Rahmet Svevisnjeg da ga prevari :mrgreen: :run:
SaraFina

#103 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
Eurosa wrote:I jesi li oprostio Bato?
Haj kad sam se vec posteno raskenjao, napisat cu svoje iskustvo :D

Dakle pogodilo me kao grom iz vedrog neba. Nisam nista sumnjao. Samo je jedan dan dosla kod mene, a po izrazu lica, koji sam spazio kada je ulazila, shvatio sam da nesto nije u redu. Kada si sa nekim dugo, na licu mu citas emocije.

Dok sam nam pravio kafu zagrlila me s ledja i rekla da mi je bila nevjerna. Opisala je kroz blage suze da se dopisivala dugo sa tim momkom, i da je jednostavno odlucila uciniti to, jer je zeljela.

Slusao sam, a imao sam osjecaj da ce mi srce iskociti.

U nasu vezu se uvukla rutina, a njoj je neko drugi poklanjao paznju koju sam ja prestao. Tako je rekla. Ali i dodala da je i njena krivica jer se prelako prestala truditi oko mene.

I sta sam mogao? Odvalit je sakom? Zagrliti kao da se nista nije dogodilo? Ili je zamoliti da ode i da mi se ne javlja dok se ne presaberem?

Pogadjas, izabrao sam opciju c. Nisam nocima spavao, poceo sam gubiti apetit i kile, ipak je to bila velika ljubav u pitanju. Poceo sebe preispitivati gdje sam pogrijesio i kad sam je prestao zadovoljavati emotivno i fizicki.

Nazvao sam je za 10-tak dana. Pomirli smo se. Ali nikad nije bilo isto. Svaka zvonjava njenog telefona mi je bila sumnjiva. Svaka njena poruka mi je djelovala lazno. Nisam mogao zivjeti sa tim i nakon 3 mjeseca smo se definitivno razisli.

Neki dan bilo 6 godina od tad.

Eto :)
Dobro ispao si ok. Kako god. Ali definitivno nikad ne biste uspjeli dugotrajno nakon tog njenog priznanja.

Kao što sam reče sumnjičavost te ubijala..

Ali i ona je bila čovjek ipak donekle i priznala.
Mogla je prećutati jer je ustvari nisi otkrio.
SaraFina

#104 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by SaraFina »

_mufljuz_ wrote:znam jednog priku koji sakom rjesava stvari u kuci i jos uvijek je u braku i siguran u to da ga mlada ne vara.... :run:

Kako tebe sluša ona tvoja što si je upoznao na autobusnoj stanici?

Pusti te priče ..

:D
int21

#105 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by int21 »

Ponos i predrasude....pizde materine.......puno filmova i malo pravog zivota.....nemate vi pojma. Za kompjuterom je najlakse osuditi, i izvrsiti kaznu ako je potrebno...dok ne dodje stani pani.

"On je mene ruzno pogledao...ona gleda okolo za drugima...."....sapunica do sapunice.

Kad prozivite 15+ godina zajedno (ali prozivite, a ne na kaficu pa kuci kod tate i mame), kad vas partenr odvede u hitnu zbog napada bubrega i ne zaspe ni sekundu dok vas boli, kad i poslije najgore svadje zagrlite jedno drugo, kad dodje malo deriste...nista ne bude vazno......NISTA.

Meni je moja supruga poslije jako puno godina rekla da joj je zao sto samo sa njom provodim vrijeme, sto nema drugih zena u mom zivotu, i rekla da bi mi oprostila svasta nesto.....poslije toga ni Andjelina nema sanse pokraj nje zive. I sve bih joj oprostio. I da me upuca.

Nemate vi pojma.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#106 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by _BataZiv_0809 »

Eurosa wrote::( :( :( :(
Ali imam pricu i sa druge strane kordona, tek da znas da nisam nevinasce. Ako te bas zanima mogu i to napisati :)
kritichar

#107 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by kritichar »

_BataZiv_0809 wrote:
Eurosa wrote::( :( :( :(
Ali imam pricu i sa druge strane kordona, tek da znas da nisam nevinasce. Ako te bas zanima mogu i to napisati :)
hajde, da nam te ne bude žao :mrgreen:
_mufljuz_

#108 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by _mufljuz_ »

Eurosa wrote:
_mufljuz_ wrote:znam jednog priku koji sakom rjesava stvari u kuci i jos uvijek je u braku i siguran u to da ga mlada ne vara.... :run:

i nisi ga prijavio kao zlostavljaca? :oops:
sto da ga prijavim kad je meni bivsa zena sama rekla da joj je zao sto je nisam s vremena na vrijeme tretir'o tajlandski :lol: i nije suplja nego ziva istina.... :kiss:

samo naprijed - mogu mu reci :mrgreen:
_mufljuz_

#109 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by _mufljuz_ »

SaraFina wrote:

Pusti te priče ..

ne smijem nista rec bacice mi neko sihre :mrgreen:
SaraFina

#110 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by SaraFina »

int21 wrote:Ponos i predrasude....pizde materine.......puno filmova i malo pravog zivota.....nemate vi pojma. Za kompjuterom je najlakse osuditi, i izvrsiti kaznu ako je potrebno...dok ne dodje stani pani.

"On je mene ruzno pogledao...ona gleda okolo za drugima...."....sapunica do sapunice.

Kad prozivite 15+ godina zajedno (ali prozivite, a ne na kaficu pa kuci kod tate i mame), kad vas partenr odvede u hitnu zbog napada bubrega i ne zaspe ni sekundu dok vas boli, kad i poslije najgore svadje zagrlite jedno drugo, kad dodje malo deriste...nista ne bude vazno......NISTA.

Meni je moja supruga poslije jako puno godina rekla da joj je zao sto samo sa njom provodim vrijeme, sto nema drugih zena u mom zivotu, i rekla da bi mi oprostila svasta nesto.....poslije toga ni Andjelina nema sanse pokraj nje zive. I sve bih joj oprostio. I da me upuca.

Nemate vi pojma.

Govorimo o prevari kao seksualnom činu.

Ne ljubomori.

Ako prodje dobro, zgodno i lijepo odjeveno zensko i ja se okrenem za njom i fakat mi ne smeta da i momak moj to uradi.

Ali ako se okreće za svakom i komentira to nešto ne štima.

Što se tiče zahvalnosti, pa brak i je u " dobru i zlu" zato ne bi očekivala biti heroina u njegovom zivotu ako ga odvezem u bolnicu ili se brinem o njemu.

Tu ulogu preuzimas vjenčanjem dobrovoljno.
SaraFina

#111 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by SaraFina »

_mufljuz_ wrote:
SaraFina wrote:

Pusti te priče ..

ne smijem nista rec bacice mi neko sihre :mrgreen:

Opisuj eto bez pikantnih detalja!
Moze? :D
int21

#112 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by int21 »

Dobrovoljno se i mlate, i zapostavljaju djecu i svasta nesto.....a zarekli se "u dobru i u zlu"....

Mozda je tesko naci pravu osobu, ali ako je neko sretan kao ja, mislim da moze da preboli i prevaru, jer na kraju neko rece da ne treba generalisati.

A ovi macho hu ha shoshoni sto bi odmah udarali, vjerovatno su manji od makovog zrna.
cLo

#113 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by cLo »

SaraFina wrote: Ako prodje dobro, zgodno i lijepo odjeveno zensko i ja se okrenem za njom i fakat mi ne smeta da i momak moj to uradi.

Meni bi smetalo da se okrene za drugom, odmah nogica, nema priče!
Čuj hoda sa mnom, a okreće se za drugom :-)
U buduće bi hodao sam pa nek' ga zvrka stoji na sve strane!
_mufljuz_

#114 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by _mufljuz_ »

SaraFina wrote:

Opisuj eto bez pikantnih detalja!
Moze? :D
ne smijem alahami :mrgreen: a keks je boleglavativan :lol: :-)
uglavnom zaljubljen sam ko ticica i ne gledam vise koke okolo :mrgreen:
_mufljuz_

#115 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by _mufljuz_ »

int21 wrote:Dobrovoljno se i mlate, i zapostavljaju djecu i svasta nesto.....a zarekli se "u dobru i u zlu"....

Mozda je tesko naci pravu osobu, ali ako je neko sretan kao ja, mislim da moze da preboli i prevaru, jer na kraju neko rece da ne treba generalisati.

A ovi macho hu ha shoshoni sto bi odmah udarali, vjerovatno su manji od makovog zrna.
jest covjek bio diverzantska picka u ratu i specijalac u miru - veci su shoshoni ovi sto pustaju da im se butros karindza okolo pa ko fini oproste :lol:

mojne ljeba ti suplje :thumbup: :lol:

ja doduse nisam nikad mlatno (jesam par samara dodijelio laganijih :mrgreen: ) jace zenu - samo jesam jednom i zenu i vrata odnio zajedno :lol: kad je pokusavala da glumi napacenu dusicu....
Last edited by _mufljuz_ on 09/12/2014 13:03, edited 1 time in total.
klixoris

#116 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by klixoris »

To je to @Bato, u svom iskustvu si u stvari prepricao ono o cemu ja konkretno pricam :

ako si je prevario, priznaj i razguli dalje
ako si prevaren, pozdravi se sa njom i zazeli joj sve najbolje u zivotu

Bivsa ti je koliko toliko bila korektna, stala je pred tebe i priznala. Po meni, nakon toga je trebala zauvijek otici a ti nisi trebao dati novu priliku.
Nema od toga hajra, i sam si se na kraju uvjerio... Nadam se da si sad zavrsio sa nekom boljom, koja te stalno lozi, u suknji i svilenim carapama :)
SaraFina

#117 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by SaraFina »

cLo wrote:
SaraFina wrote: Ako prodje dobro, zgodno i lijepo odjeveno zensko i ja se okrenem za njom i fakat mi ne smeta da i momak moj to uradi.

Meni ne. Ja sama ponekad pogledam lijepu djevojku u gradu. I prokomentiram. Par puta sam usmjerila momka bivšeg da i on vidi.

Pa neću momku "am" nabaciti na glavu ako smo u vezi. Normalno je s vremena na vrijeme da pogleda.

Ali ako se okreće za svakom ili svakom drugom onda fakat nije nešto ok.
_mufljuz_

#118 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by _mufljuz_ »

SaraFina wrote:
cLo wrote:

Meni ne. Ja sama ponekad pogledam lijepu djevojku u gradu. I prokomentiram. Par puta sam usmjerila momka bivšeg da i on vidi.

Pa neću momku "am" nabaciti na glavu ako smo u vezi. Normalno je s vremena na vrijeme da pogleda.

ta ces, kod nas sve neke megaskupe ultravrijedne turboemancipovane macketine - cuj ako se okrene noga - dje si Đej Lo nisam te prepozn'o :lol:
kritichar

#119 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by kritichar »

SaraFina wrote:Meni ne. Ja sama ponekad pogledam lijepu djevojku u gradu. I prokomentiram. Par puta sam usmjerila momka bivšeg da i on vidi.

znači normalno je samo na koju ti ukažeš? :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#120 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by _BataZiv_0809 »

klixoris wrote:To je to @Bato, u svom iskustvu si u stvari prepricao ono o cemu ja konkretno pricam :

Bivsa ti je koliko toliko bila korektna, stala je pred tebe i priznala. Po meni, nakon toga je trebala zauvijek otici a ti nisi trebao dati novu priliku.
Nema od toga hajra, i sam si se na kraju uvjerio... Nadam se da si sad zavrsio sa nekom boljom, koja te stalno lozi, u suknji i svilenim carapama :)
Da, tako je :thumbup:

Bivsa je ispala moralna gromada svakako. Treba uzeti u obzir da smo bili bukvalno djeca tad.

Nisam mogao da joj ne dam novu priliku, jer sam i ja zelio to :)

Hvala na izrazenoj nadi, bilo je svega od tad, a evo ukoliko @Eurosa i vi ostali htjednete, ispricat cu kako izgleda iskustvo onog ko prevari, pa mozemo malo prodiskutovati :thumbup:
cLo

#121 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by cLo »

SaraFina wrote:

Neka gleda kada je sa društvom, svakako to rade, ali ako će mene tretirati kao druga, onda jedino to i možemo biti.
I nikada nisam "rođenom" momku, niti bih, rekla "gledaj one mačke što je zgodna" , to kada bih rekla bio bi test :D , a ne testiram :D
SaraFina

#122 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by SaraFina »

kritichar wrote:
SaraFina wrote:Meni ne. Ja sama ponekad pogledam lijepu djevojku u gradu. I prokomentiram. Par puta sam usmjerila momka bivšeg da i on vidi.

znači normalno je samo na koju ti ukažeš? :mrgreen:

Pa nije normalna samo ona na koju ja ukazem.
To sam navela kao primjer samo.

Ne mogu dozivljavati prolaznice kao konkurenciju.

S vremena na vrijeme pogledam i ja nekog zgodnog momka.

Dobro većinom u prisustvu prijateljica ali desi se.

:)
SaraFina

#123 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by SaraFina »

cLo wrote:
SaraFina wrote:

Neka gleda kada je sa društvom, svakako to rade, ali ako će mene tretirati kao druga, onda jedino to i možemo biti.
I nikada nisam "rođenom" momku, niti bih, rekla "gledaj one mačke što je zgodna" , to kada bih rekla bio bi test :D , a ne testiram :D

Ja jesam rekla.

Par puta. Mislim nije nikakav Test bio posrijedi jer je cura prolazila. Ako bi testirala frajera nagovorila bi moju najbolju prelijepu frendicu da to uradi :D

Ona bi znala kako.

I to bi baš bio test!
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#124 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by _BataZiv_0809 »

cLo wrote:
SaraFina wrote:

cLo, slazem se. Nama je reflex da gledamo dobre zenske, ali kako je zabranjeno voce najsladje, onda je izazovnije traziti nacine kako da je pogledas dok si u drustvu svoje bolje polovice. Na retrovizor automobila, gledati u daljinu dok mače ne dodje u vidokrug :lol: itd...

Kad smo u muskom drustvu, glave su svakako ko radari :lol:
SaraFina

#125 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
klixoris wrote:To je to @Bato, u svom iskustvu si u stvari prepricao ono o cemu ja konkretno pricam :

Da, tako je :thumbup:

Bivsa je ispala moralna gromada svakako. Treba uzeti u obzir da smo bili bukvalno djeca tad.

Nisam mogao da joj ne dam novu priliku, jer sam i ja zelio to :)

Hvala na izrazenoj nadi, bilo je svega od tad, a evo ukoliko @Eurosa i vi ostali htjednete, ispricat cu kako izgleda iskustvo onog ko prevari, pa mozemo malo prodiskutovati :thumbup:

Postaću sumnjičava na sve u suknjama sa svilenim čarapama :)
Locked