SDA - branitelj ili egzekutor u cijepanju cjelovite BiH

no sikiriki

Post by no sikiriki »

Evo sta ce biti to trece ili cetvrto!!!!

SDA ce se naguziti kako joj god bude MZ naredila kao sto je i ranije radila!!!!

Stvorice se nadri nacija Bosanci ili ce Bosnjaci zajedno sa Bosnom postati dio Hrvatske!!!!!
margareta

Post by margareta »

no sikiriki wrote:Evo sta ce biti to trece ili cetvrto!!!!

SDA ce se naguziti kako joj god bude MZ naredila kao sto je i ranije radila!!!!

Stvorice se nadri nacija Bosanci ili ce Bosnjaci zajedno sa Bosnom postati dio Hrvatske!!!!!
nek' naguzi ali prvo je nas trtila sa svih strana, uzduz i poprijeko. sumnjam da ce se SDA bas u BiH naguziti . mozda negdje u egzilu ?
no sikiriki

Post by no sikiriki »

Ma reci ti meni jesi li pocela dobijati na kilazi od onog pelina??????
no sikiriki

Post by no sikiriki »

Ma reci ti meni jesi li pocela dobijati na kilazi od onog pelina??????
margareta

Post by margareta »

Nacionalne stranke su bez dvojbe egzekutori podijeljena tri naroda koja drze u svojim torovima - u svome vlasnistvu prema kom' se odnose upravo tako kao da je svaka glava iz stada njihova.
Last edited by margareta on 12/01/2005 20:01, edited 1 time in total.
Engram::X

Post by Engram::X »

:zzzz: :oops: :lol:
Fair Life

Post by Fair Life »

Engram::X wrote::zzzz: :oops: :lol:
Sve ce doci na svoje mjesto. PolaHko...

Image
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

meho_puzic wrote:Vidis kako se margareta razumije u musolinija i takve likove. Vidi se da je informisana a ovamo narodu prosipa gradjansku opciju.

Samo da vas podsjetim da ste svi '91 na izborima glasali za svoju glad i propast. Neka me neko ispravi ako nisam u pravu.

Jesmo li bili gladni do tada? Jeli nas neko tjerao iz kuca? Jesu li nam granate padale za vrat? Jeli bilo izbjeglica?
u pravu si na zalost...
Valjda smo mislili da ce nam bit jos bolje...

pohlepa , valjda... ili...

Fair Life wrote:

Image
ti & marge...u bratstvu & jedinstvu....i duetu

Image

:D
Fair Life

Post by Fair Life »

Mozda danas kod tvojih pulena, ali u bratstvu i jedinstvu muski i zenski WC-i su bili razdvojeni !
H2SO4

Post by H2SO4 »

Engram::X wrote:
Fair Life wrote:

Image

Image

ipak oni su navikli na njivu,ili ti livadu, a ovo je visoka tehnologija pa se ne mogu odmah snaci :D
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

H2SO4 wrote:
Engram::X wrote:
Fair Life wrote: Sve ce doci na svoje mjesto. PolaHko...

Image

Image

ma dok se radilo na njivama ova zemlja je na nesto i licila,
a ne kao sad sve zalivadjeno, citava nam bosna dodje ko neki park al korova pun!

ipak oni su navikli na njivu,ili ti livadu, a ovo je visoka tehnologija pa se ne mogu odmah snaci :D
margareta

Post by margareta »

SDA & SDS & HDZ nece u 'komadu' docekati sljedece izbore.
NAROD I NOVAI NARODNI POKRET SRUSIT CE POSTOJECU VLAST !
Last edited by margareta on 12/01/2005 21:00, edited 1 time in total.
BECHO

Post by BECHO »

Kako vam ne dosadi vise! Usta svoj razvaliste kritizirajuci sve 3 stranke a piskite se lagano u gacice kad treba izaci na izbore da se skidaju ona tri vola sa vlasti! Nista vi niste, obicna nula, anus, shupci i licemjeri koja imaju muda misja (ili ih nemate nikako) a usta maSaLa! Slomiste se pljuvajuci nacionalne stranke a Vama ionako dobro dok kapa lova od rodje ili buraza iz inostranstva i dok ima meksickih sapunica na OBN-u! Jebe se vama za buducnost zemlje, vi kad ne bi mogli radit nikako, bili bi rahat - zivili bi od meraka, pive i cevapa! Vidi vas, *ebo ja vas! :roll:
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

BECHO wrote:Kako vam ne dosadi vise! Usta svoj razvaliste kritizirajuci sve 3 stranke a piskite se lagano u gacice kad treba izaci na izbore da se skidaju ona tri vola sa vlasti! Nista vi niste, obicna nula, anus, shupci i licemjeri koja imaju muda misja (ili ih nemate nikako) a usta maSaLa! Slomiste se pljuvajuci nacionalne stranke a Vama ionako dobro dok kapa lova od rodje ili buraza iz inostranstva i dok ima meksickih sapunica na OBN-u! Jebe se vama za buducnost zemlje, vi kad ne bi mogli radit nikako, bili bi rahat - zivili bi od meraka, pive i cevapa! Vidi vas, *ebo ja vas! :roll:
Joj zucnog komentara... :lol: :lol:

Pa reko sam ja dok ima imalo hljeba u naroda oni ce da vladaju

Pa ja kad sam rek'o u mom selu da ce nas SDS dovesti do prosjackog stapa umalo batine ne dobih!?!
Doduse ja nisam odustajao od kritike a ni moje komsije takodjer nisu odustajale... od toga da me dobro prebiju ...samo niko ne imade mu*a
da krene prvi , i tako njima falila m*da , a meni bilo mrsko da idem na glasanje jer sam znao da ce SDS pobjedit pa koji vrag da glasam...

I tako agonija se nastavlja, ko prezivi pricat ce , ako neko upoce i prezivi..
margareta

Post by margareta »

BECHO wrote:Kako vam ne dosadi vise! Usta svoj razvaliste kritizirajuci sve 3 stranke a piskite se lagano u gacice kad treba izaci na izbore da se skidaju ona tri vola sa vlasti! Nista vi niste, obicna nula, anus, shupci i licemjeri koja imaju muda misja (ili ih nemate nikako) a usta maSaLa! Slomiste se pljuvajuci nacionalne stranke a Vama ionako dobro dok kapa lova od rodje ili buraza iz inostranstva i dok ima meksickih sapunica na OBN-u! Jebe se vama za buducnost zemlje, vi kad ne bi mogli radit nikako, bili bi rahat - zivili bi od meraka, pive i cevapa! Vidi vas, *ebo ja vas! :roll:
Dobro BECHO a kako tebi ne dosadi da nas kritikujes neduzne ? U mome komentaru jasno je naznaceno ZASTO je narod OBEZGLAVLJEN , izmanipuliran, izvaran, osiromasen, obespravljen sa zivotom ispod svakoga dna ljudske egzistencije.

Zanima me sta ce "PATRIOTE" uciniti kada se NAROD osvijesti a HOCE BECHO sigurno!
BECHO

Post by BECHO »

Avangardan10 wrote:
Joj zucnog komentara... :lol: :lol:

Pa reko sam ja dok ima imalo hljeba u naroda oni ce da vladaju

Pa ja kad sam rek'o u mom selu da ce nas SDS dovesti do prosjackog stapa umalo batine ne dobih!?!
Doduse ja nisam odustajao od kritike a ni moje komsije takodjer nisu odustajale... od toga da me dobro prebiju ...samo niko ne imade mu*a
da krene prvi , i tako njima falila m*da , a meni bilo mrsko da idem na glasanje jer sam znao da ce SDS pobjedit pa koji vrag da glasam...

I tako agonija se nastavlja, ko prezivi pricat ce , ako neko upoce i prezivi..
I tako njima i tebi falila muda, niste izasli na izbore, pobijedio SDS i sad prst uho i galami po forumu sto su shupci iz SDS-a na vlasti! Ma bravo, takve vas volim! :D
margareta

Post by margareta »

SDA + SDS + HDZ = tri EGZEKUTORSKE "demokratske" stranke !

Gdje i ko moze poslije 15 godina njihove vladavine "vidjeti" drzavu BiH ?
Moze samo u snu ZRTVENIKA !
Last edited by margareta on 13/01/2005 10:24, edited 1 time in total.

Image
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

Engram::X wrote:Image
e znao sam opet gusle....
:lol: :lol:
St.Germain

Post by St.Germain »

pa eto reko si da im nista ne fali...ni ja u njima ne vidim nista lose...

de malo se uozbiljite na ovoj temi
margareta

Post by margareta »

Donjim postovima mozete vidjeti tute ciji sadrzaj EGZEKUTORSKA *SDA* puni vas Bh. lonac.
Last edited by margareta on 13/01/2005 11:37, edited 1 time in total.

here we go again dear...

Image
margareta

Post by margareta »

Primitivizam je osnovna karakterna osobina etnicki strogo utornjanih naroda. KONZERVIRANI "LJUDI" !

Sve je U TUTAMA !
Last edited by margareta on 13/01/2005 16:38, edited 1 time in total.
margareta

Post by margareta »

Nacionalisticke ETNICKO-PROFITERSKE "demokratske" stranke *krvavih ruku*, aplaudirale su svojim vođama i vjerskim poglavarima.

Dobile su i zvanično ono sto su bratoubilačkim ratom htjele.

Dobile su svjoju *knaževinu*, *banovinu* i *fildžan pašaluk*.

Ovako *nagrađene* Dejtonskom diobom nacionalisticke stranke
još žešće su nastavile svoju huškačku politiku po principu *zavadi – pa vladaj*...

Ono *demokratska* u nazivima riju stranaka je vise od svake drskosti,
jer sa demokratijom nemaju ama baš nikakve veze...

"budućnost" zemlje > entiteti, zastava, grb, himna bez riječi, lična dokumenta, pasoši itd , itd....

Danas, poslije 15 godina vladavine nacionalistickih strnaka i protektorata,
________________________________________________________________________________________________
imamo užasno stanje (da užasnije ne može biti), u svim oblastima
___________________________________________________________________________________________
društvenog i političkog života u zemlji, gdje vlada haos,korupcija i
___________________________________________________________________________________________
kriminal.

Nacionalisticke stranke, uz podršku ratnih profitera, kriminalaca,
_____________________________________________________________________________________________
korumpiranih političara , vjerskih poglavara i njihovih popića, fratarića i
____________________________________________________________________________________________
hodžica, te slijepih sljedbenika, čine sve da ovo haotično stanje zadrže
____________________________________________________________________________________________
kako bi se održali na vlasti.
Združeno nastupaju protiv demokratskih snaga zemlje, brutalno napadajući njihove predstavnike.

Združeno i ustrajno trojstvo radi na pričama o *ugroženosti* i gubljenju *indetiteta* kako bi se običan čovjek *vezao za njih* i njihovu nacionalističku ideologiju i, ne daj bože, dosjetio da je sve ovo samo njihova *podvala i obmana*...

Nacionalne stranke *svoju huškačku propagandu* redovno *JACAJU* pred izbore.
Po dogovru uz kafu, kavu, kahvu ili iftar, počinju međusobne dogovore i predizbornu kampanju po već isprobanom receptu kako se sprema, kako se kuha, i *servira bosanski lonac*... pun fekalija !

Postratni predizborni bosanski *FEKALNI* lonac vješto su spremale,
kuhale i servirale nacionalne stranke *IZBEZUMLJENOME NARODU* koji nije mogao U TO vrijeme trezveno i razumno razmišljati nego su prihvatili u "samoodbrani" , ziveci u *ZABLUDI* i neosnovanome strahu da ce se glasanjem za "SVOJE" zastititi od "DRUGIH" sto je rezultiralo *POGUBNO* samo za *NAROD*.

....lukavo sračunatu propagandu nacionalistickih vođa i vjerskih poglavara o ugroženosti *nacije i vjere*.

Narod je glasao za *nacionalisticke stranke* koje su zemlju dovele do *etničkih* podjela i međusobne nepodnošljivosti, do *raspada* do *siromastva*, *bijede* i potpune *propasti*.

Narod je izigran i
*grubo prevaren od svojih nacionalistickih vođa*
i vjerskih poglavara.

Izigran je i od međunarodne zajednice i njenioh predstavnika koji za sve ovo verijeme poslije rata, nisu ama baš ništa učinili da pomognu narodu u nevolji ili da ga bar upute na put otrežnjenja, oprosta i pomirenja...naprotiv jer Pedy je legalizirao EGZEKUTORE BiH !

Predlaže se novi ustroj već formirane
*kneževine*, *banovine* i *pašaluka*
sa RAJOM i potlacenom sirotinjom !

Po prijedlogu bošnjačkog člana ing. šumarstva Hasana Muratovića,
ustrojstvo BiH bi bilo
učinkovitije i funkcionalnije
ako bi se sastojalo od (ni manje –ni više) tri republike.

Tako bi *kneževina* RS bila Republika Bosanska Krajina sa glavnim gradom *Banja Lukom*

*banovina* –Herceg Bosna bi bila - Republika Hercegovina sa glavnim gradom Mostarom

i konačno *pašaluk*
fildžan državica bi bila "Republika Bosna" !!!!!

Taman onako kako su se dogovorile nacionalisticke stranke i prije izjašnjavanja ovih članova Povjerenstva za ustavne promjene BiH.

Da li će naš narod konačno doći do svijesti ??????
HOCE jer MORA jer ne smiju vise NIKADA dozvoliti svojim EGZEKUTORIMA da im rade o glavama i ZIVOTIMA !!!!

ps. jedan od njihovih sljedbenika puni fekalijama "bosanski lonac" na veoma "kulturan i civiliziran nacin.Sadrzinom iz gornjega i donjega "posta" postiranih tuta, SDA puni i vashe ZIVOTE i ono sto bi se trebalo zvati DRZAVA
Post Reply