= 3ci po broju glasova. hari i mumije? ma dajMinnela wrote:kud' bas broj 13
Veceras Evrovizija 2006 - dajte glas Bosni!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
senada
moje letuce stuke su pobjednice....ali nesto mislim kako bi edo maajka prosao sa hajmo ih rusit mater VAM j***m.... odmah bi neurovizija zvala naaaatoooo!!! terorist!stickitout wrote:senada wrote:covjek poletjeo sa bascarsijskim.... slijece sa neurovizijskim golubom.. sto ti je zivot... on o golubovima a ja o letucim stukama... za mene je pjesma pobjednica MINIMALIZAM!!
tami flu
![]()
![]()
kazem ja golubar pravi
-
Stitch__
pjesma iz finske razbija monotoniju eurovision sranja koje vlada vec godinama. ne vole svi prenemaganje i pop sranja kao ti! mislim da ce biti medju prva 3 u finalu, bas zbog toga sto se izdvajaju od monotonije. na potpuno drugaciji nacin izdvaja se i hari, i zato ce bit dobar. svi ostali su se utopili u sivilo maltene pa identicnih pop limunada pjesmica.Minnela wrote:ne znam kako nekome moze valjati ona pjesma iz Finskedinash wrote:finska finska ...
od ovih Lordi bi samo Nikenen licno bio bolji
-
neko iz mase
nema poredak veze sa brojem glasova, prvih deset je izvuceno i onda bez reda procitano
-
Prenj
Stitch__ wrote: pjesma iz finske razbija monotoniju eurovision sranja koje vlada vec godinama. ne vole svi prenemaganje i pop sranja kao ti! mislim da ce biti medju prva 3 u finalu, bas zbog toga sto se izdvajaju od monotonije. na potpuno drugaciji nacin izdvaja se i hari, i zato ce bit dobar. svi ostali su se utopili u sivilo maltene pa identicnih pop limunada pjesmica.
- seljak_cojek
Čestitke Hariju i ekipi

-
Superbalija
od mene je stiglo 10 glasova za vweceras je´l posteno?! 
- stickitout
ja cu pare stavit da cemo u prva 3 zavrsit sutra.....nije los golubar priznati se mora......neka romantika se osjeti 
- cHupjahalic@
Uh, zvala sam sa svih telefona (samo eto da znate da sam u dijaspori a nisam skrta
).
Pa, Hari je otpjevao pjesmu ono pravo momacki. Uh, sva sam se najezila... Zavrsena festa, valja se sutra pripremati za novu festu i vikend.
Za vikend punim kartice na svim mobitelima koje posjedujem.

Pa, Hari je otpjevao pjesmu ono pravo momacki. Uh, sva sam se najezila... Zavrsena festa, valja se sutra pripremati za novu festu i vikend.
Za vikend punim kartice na svim mobitelima koje posjedujem.
- sorge_sa
ovog Kukrica komentatora
treba umorit...ubit da pusti dusu u najvecim patnjama....koje ikad jedno ljudsko bice spoznalo.....pa za njega je Ismeta Nervoz-Krvavac usima blagoumilna.....kao poj slavuja....naspram......prdeza tvorovog........koji debil......nevjerovatno kakva nekreativna spodoba
treba umorit...ubit da pusti dusu u najvecim patnjama....koje ikad jedno ljudsko bice spoznalo.....pa za njega je Ismeta Nervoz-Krvavac usima blagoumilna.....kao poj slavuja....naspram......prdeza tvorovog........koji debil......nevjerovatno kakva nekreativna spodoba
- femme
joj lik je haman poceo plakati kad smo mi prosli.....ne znam jeste li to primjetili....sorge_sa wrote:ovog Kukrica komentatora
-
Gera
-
senada
nije jedina... ni mog muza zena nije gledala... samo je slusala....tu i tamo..SiSaJuMe wrote:Htjeo Fincima dat glas a poslije Harija osta Finska popisana. Hari svaka cast, zasluzeno finale.
Ps; Jel ima ko video snimak Harijeve izvedbe... (zena kuka nije vidjela Harija)